המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

refael כתב:לא מתלהב מברוקס
שחקן בסגנון של ווקר
תחנה אחרונה
סקורר בלי ערך נוסף למשחק הקבוצתי

my man כתב:זה ברור לי כשמש שזה יהיה ריברו בסוף
cifkcv כתב:בייקוט נראה שזה כבר סיפור מוגמר. הוא לא שחקן רע - אבל כן בוסר.
לפחות הוא שומר טוב וריבאונדר טוב.
תייס אמנם אנדרסייז אבל שחקן שחקן - הלוואי. גם ריבואנדר טוב וגם שומר טוב ומתאים לסגנון של קטש.
בנוגע לווקר, כנראה דל"פ: אבל ביחס למה שיש בשוק כבר הייתי משאיר אותו. לא יודע מה הבדל בינו לבין ברוקס
יש לנו את לונדברג קלארק ומדר שיחזיקו הרבה בכדור, טוב שיהיה ווקר כזה שיכול להתפוצץ פתאום.
שנה שעברה הוא בא בתור המושיע - אי אפשר לסמוך עליו, אבל אולי בתוך קבוצה מתפקדת ועם פחות לחץ הוא ימצא את המקום בעונה השנייה.
Gevaudan כתב:cifkcv כתב:בייקוט נראה שזה כבר סיפור מוגמר. הוא לא שחקן רע - אבל כן בוסר.
לפחות הוא שומר טוב וריבאונדר טוב.
תייס אמנם אנדרסייז אבל שחקן שחקן - הלוואי. גם ריבואנדר טוב וגם שומר טוב ומתאים לסגנון של קטש.
בנוגע לווקר, כנראה דל"פ: אבל ביחס למה שיש בשוק כבר הייתי משאיר אותו. לא יודע מה הבדל בינו לבין ברוקס
יש לנו את לונדברג קלארק ומדר שיחזיקו הרבה בכדור, טוב שיהיה ווקר כזה שיכול להתפוצץ פתאום.
שנה שעברה הוא בא בתור המושיע - אי אפשר לסמוך עליו, אבל אולי בתוך קבוצה מתפקדת ועם פחות לחץ הוא ימצא את המקום בעונה השנייה.
ברוקס שומר טוב ממנו, מקבל החלטות טוב יותר ולדעתי - עם קליעה יציבה יותר משלוש (היסטורית וגם עונתית).
לווקר יש יותר כישרון ויכול לייצר התפוצצויות שלא תראה מברוקס, אבל אותי זה לא מעניין.
אני מעדיף שחקן שיקלע כל רבע 3-4 נק', ולא אחד שקולע ברבע אחד 15 וביתר כלום.
Gevaudan כתב:בואו נזכיר שכל הגווארדיה פרסמה שמכבי ת"א סיכמה עם ברונו פרננדו ובסוף ראינו היכן חתם.
לא מתרשם מכל הציוצים האלה עד שאין וולקאם.

מרסר כתב:אראל בטוויטר: דניאל ת׳ייס הוא כרגע המועמד המוביל של מכבי ת״א. הצדדים במו״מ רציני ולפי מה שאני מבין הכיוון חיובי, כאשר הצהובים יעבדו קשה כדי לסגור את העסקה כבר בסופש הקרוב
אגב אנקדוטה למי שלא יודע - ב2016 ת׳ייס כבר סגר במכבי, אך יום לפניי החתימה, אדלשטיין החליט שהוא מוותר עליו והעסקה נפלה.
https://x.com/nirlahav18/status/2082809 ... 04739?s=20
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־6 אורחים