על ידי where is the love? » 15 יולי 2025, 01:27
תראו אני רוצה להגיד משהו, אני חבר כאן בפורום בערך מ 2006 העונה הראשונה של ספאחיה. בקרתח את ההנהלה כאן שנים על גבי שנים ולצערי הרבה גם העירו לי על זה.
אז ככה שאני הולך לשאול שאלה שאולי תראה כאילו אני מגן על ההנהלה, אבל לא כך הדבר.
והשאלה היא כזאת, היום אנחנו יודעים בוודאות כי מכבי מתקשה להביא שחקנים גם בגלל הכסף אבל גם בגלל המלחמה.
שאלתי כאן לפני כמה ימים ונראה שיש חלק שלא בעד השיטה של ינאי שהזרים יגורו בחול.
ברור לי שמכבי אשמה בהמון המון המון דברים, אבל כל שחקן שאפילו הוא לא בכיר לא ירצה לבוא לפה בזמן המלחמה, קחו לדוגמא על מלקום שאני מאוד מחזיק ממנו. גם הוא לא מהטופ 10 של השחקנים באירופה וגם הוא העדיף ללכת להפועל כנראה בגלל מה שינאי מספק, כלומר לא רק כסף אלא ההישארות בחול.
אז השאלה שלי מה אתם מציעים שמכבי תעשה והאם היא בכלל יכולה לעשות משהו ? שוב אני לא בעד מכבי אני שונא את ההתנהלות אבל אני שואל מה הייתם עושים.
כי לי זה נראה שלמשל מלקולם לא היה בא למכבי גם בעד עוד חצי מליון דולר.
ואם רבים אומרים שלהתאמן שם בחול ולא בארץ זה לא טוב לקבוצה, אז מה ההצעה ?
ושוב אני חוזר ואומר אני מבקר את הנהלת מכבי תל אביב כמעט על כל דבר וגם כאן, ברור לי שהם הביאו את המועדון לרמה אפסית בלי מקצועיות , בלי הגיון, ובעצם המועדון רקוב. ברור לי שהרבה לא רוצים להגיע לכאן גם בגלל ההצעות העלובות וגם בגלל הידרדרות המועדון.
אבל אם שחקנים לא יבואו לפה בגלל המלחמה... אז איך יבואו, לכם אני אומר מה רע בלעשות את השיטה של ינאי...
תארו לכם את מכבי בשנה הבאה עם אותו סגל של העונה פלוס שחקן אחד או 2, מתאמנים שם ובלאגן...בסדר אז לא נכנס ל 10 הראדונחם זה ברור, האם נכנס ל 10 הראשונים עם שחקני ברמה גרועה ? גם לא...
אבל אם אני משאיר את השחקנים שלי הטובים אני לפחות בונה ושומר על הנכסים שלי.
שנה הבאה נהיה בטופ 8 ברבע גמר ? כנראה שלא, כנראה שאי אפשר להתנהל בשיטה של אימון בחול בלבד. אז אולי זה יכשל אבל לפחות אשמור על נכסים ועל שחקנים טובים. כי המשחקים יחזרו מתישהו. אז לפחות נשאר עם נכסים שיש לנו.
מה דעתכם? מה מכבי צריכה לעשות ?
וגם מעניין לדעת מה הזרים האחרים חושבים, למשל הורד אני יודע שיש לו חברה שחקנית כדורסל. אבל קלארק וויליאמס רנדולף הם מפחדים להשאר ?
בתחילת עונת המלפפונין היו שאמרו הנדס, לאמב...שחקנים כאלו לא מי יודע מה..היום היינו מחבקים אותם.
למשל ששמעתי שמכבי מתעניינת במקוי אמרתי נו באמת, היום אני מחתים אותו מיד ומנשק אותו.