המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מכבי בודקת עם אולימפיאקוס אם יש מצב לשחרר את אחד הגארדים שם. עדיפות לוילדוזה. קינן אוואנס אמור לחזור בקרוב שם וגם עליו מכבי שאלה אבל הסיכוי שישוחרר נמוך. וילדוזה ודורסי פחות טובים בינתיים אבל דורסי פחות הפרופיל. את וילדוזה להזכירכם רצו מאוד אבל הוא יותר אחד משתיים ולא כזה יוצר, אז סיכוי לא גבוה שיצא משהו. מכבי היתה רוצה מאוד את אוואנס.
0ved1212 כתב:סתם ספין של ההנהלה
רצו להרגיע את קטש וההנהלה
לא יביאו אף אחד
מה גם שהדד ליין של החתמה ליורוליג הוא היום
וכמו שמכירים את מכבי
נראה למשהו שיספיקו להחתים מישהו עד הערב
הזויי
er79 כתב:כל השמות האלה שזרקת פה ביממה האחרונה לא שווים כבר כלום. היום יום רביעי משמע לא ניתן כבר להביא גארד יורוליג פעיל, אם בכלל יגיע גארד. כמו שחשבתי, הליגה הפיליפינית בהיכון, בר מזל ייגרע משם בקרוב וימריא לארץ הקודש בחוזה של 20k.
עידן כתב:er79 כתב:כל השמות האלה שזרקת פה ביממה האחרונה לא שווים כבר כלום. היום יום רביעי משמע לא ניתן כבר להביא גארד יורוליג פעיל, אם בכלל יגיע גארד. כמו שחשבתי, הליגה הפיליפינית בהיכון, בר מזל ייגרע משם בקרוב וימריא לארץ הקודש בחוזה של 20k.
זה היה ברור שלא יגיע שחקן מקבוצת יורוליג אחרת.
אכן הליגה הפיליפינית או הליגה הסינית השנייה הם כיוון מבטיח.
Avi1508 כתב:עידן כתב:er79 כתב:כל השמות האלה שזרקת פה ביממה האחרונה לא שווים כבר כלום. היום יום רביעי משמע לא ניתן כבר להביא גארד יורוליג פעיל, אם בכלל יגיע גארד. כמו שחשבתי, הליגה הפיליפינית בהיכון, בר מזל ייגרע משם בקרוב וימריא לארץ הקודש בחוזה של 20k.
לא הייתי פוסל גם את הליגה המונגולית לאור תקדימי העבר עם כריס ג׳ונס
עידן כתב:Avi1508 כתב:עידן כתב:er79 כתב:כל השמות האלה שזרקת פה ביממה האחרונה לא שווים כבר כלום. היום יום רביעי משמע לא ניתן כבר להביא גארד יורוליג פעיל, אם בכלל יגיע גארד. כמו שחשבתי, הליגה הפיליפינית בהיכון, בר מזל ייגרע משם בקרוב וימריא לארץ הקודש בחוזה של 20k.
כריס ג'ונס אולי שיחק שם פעם, אבל למכבי הוא הגיע מטורקיה.
והלוואי ויגיע שחקן ברמה שלו. ואני אומר את זה בתור מישהו שלא אוהב את כריס ג'ונס בכלל.
WendelA כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:עידן כתב:er79 כתב:כל השמות האלה שזרקת פה ביממה האחרונה לא שווים כבר כלום. היום יום רביעי משמע לא ניתן כבר להביא גארד יורוליג פעיל, אם בכלל יגיע גארד. כמו שחשבתי, הליגה הפיליפינית בהיכון, בר מזל ייגרע משם בקרוב וימריא לארץ הקודש בחוזה של 20k.
כריס ג'ונס אולי שיחק שם פעם, אבל למכבי הוא הגיע מטורקיה.
והלוואי ויגיע שחקן ברמה שלו. ואני אומר את זה בתור מישהו שלא אוהב את כריס ג'ונס בכלל.
במצב הנוכחי עדיף שלא יגיע אף אחד, מה זה משנה מקום 13 או 16 העונה גם ככה אבודה. עדיף לערום הרבה הפסדים והפסד אליפות כדי שמשהו בכל זאת יזיז את המנויים, רק ככה אולי שנה הבאה יהיה פה משהו יותר טוב.
omerk כתב:נו גילג'ס אלכסנדר חתם כבר ב250 אלף ברוטו שהקצו לרכז?
felix_r כתב:מונאקו משחררת את פורקאן קורקמז
היה מתאים לנו, אבל הוא לא יבוא כמובן, בגלל שהוא טורקי
עידן כתב:felix_r כתב:מונאקו משחררת את פורקאן קורקמז
היה מתאים לנו, אבל הוא לא יבוא כמובן, בגלל שהוא טורקי
לא יכול לחתום העונה אף שחקן ששיחק בקבוצת יורוליג אחרת, החלון נסגר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־8 אורחים