מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אפריל 2011, 16:04

לנדסברג הוא קלעי לא רע בכלל ואפילו די טוב ביחס לגילו הצעיר.
העונה הוא מעמיד שורה סטטיסטית מרשימה עם 13.7 נק', 4 ריב', 2.5 אס' ו1.5 חטיפות למשחק.
הוא עוד צריך לשפר לא מעט דברים, כמו איבודי הכדור והיד מקו מהעונשין, אבל בגדול, הוא פוטנציאל ענק.
הייתי לוקח אותו הרבה לפני בורשטיין ואפילו חוסך לא מעט כסף במהלך כזה.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 14 אפריל 2011, 16:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 14 אפריל 2011, 16:05

בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!

אין ספק שאין דבר יותר חשוב משיפור התדמית הישראלית. גם אם נפסיד כל משחק ביורוליג בגלל שנשחק עם 4 זרים ושאר הקבוצות עם 7 לפחות, זה לא משנה, העיקר שנשפר את התדמית הישראלית. גם אם האולם יהיה חצי ריק במשחקי יורוליג ואף אחד לא ירצה לקנות זכויות שידור של קבוצה שאין לה סיכוי לעבור את שלב הבתים אז זה לא נורא, העיקר לשפר את התדמית הישראלית.
אולי נביא גם את ארז מרקוביץ' ועמית תמיר, זה יעשה פלאים לשיפור התדמית הישראלית.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2011, 16:19

ג'ף פוט מודאג בנוגע לעתידו: צריך לדעת מה קורה

http://one.co.il/Article/178020.html

:laugh1
itai7

הודעהעל ידי itay92 » 14 אפריל 2011, 16:21

חביב אורנג'ד כתב:לנדסברג הוא קלעי לא רע בכלל ואפילו די טוב ביחס לגילו הצעיר.
העונה הוא מעמיד שורה סטטיסטית מרשימה עם 13.7 נק', 4 ריב', 2.5 אס', ו1.5 חטיפות למשחק.
הוא עוד צריך לשפר לא מעט דברים, כמו איבודי הכדור והיד מקו מהעונשין, אבל בגדול, הוא פוטנציאל ענק.

קצת מוזר שהוא קלעי טוב ,אבל יד לא טובה מהעונשין. כנראה קטע מנטלי.
ואיך השמירה שלו?
itay92

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2011, 17:31

itay92 כתב:
העונה הוא מעמיד שורה סטטיסטית מרשימה עם 13.7 נק', 4 ריב', 2.5 אס', ו1.5 חטיפות למשחק.

ואיך השמירה שלו?

תרפרש קצת ביוטיוב תראה מי מה מו

http://www.youtube.com/watch?v=sOWVhr0aSPM
itai7

הודעהעל ידי itay92 » 14 אפריל 2011, 17:41

itai7 כתב:
itay92 כתב:

ואיך השמירה שלו?

תרפרש קצת ביוטיוב תראה מי מה מו

http://www.youtube.com/watch?v=sOWVhr0aSPM

כזה קליפ גם הכינו על פוט ,וכרגע הוא משחק בליגה שנייה בספרד,בגלל זה לא רציתי להסתמך על אינטרנט ולשאול פה אנשים שראו ומבינים.
היו פה בליגה הרבה שחקנים עם ממוצעים כמו שלו,השאלה שלי האם הוא כזה מיוחד(חוץ מזה שהוא נחשב ישראלי)שכדאי להחתים אותו.
itay92

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 אפריל 2011, 17:44

itai7 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?

כן.. וזאת בהחלט בעיה.

הייתי שמח לראות שנה הבאה תהתקדמות של מרטין מאשדוד שחקן עם פוטנציאל על שיכול להחליף את טל.

יאן מרטין? במכבי?!
אחד השחקנים המוגבלים שמשחקים בליגה שלנו.
למכבי הוא בטוח לא יתאים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2011, 17:45

אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...

בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 14 אפריל 2011, 19:25

אני ממש לא בטוח ששארפ יפרוש שנה הבאה.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2011, 19:49

אם מכבי תזכה ביורוליג אז אני די בטוח שהוא יפרוש , אם לא אז אי אפשר לדעת...לדעתי הוא מיצא את עצמו כשחקן בסגל של מכבי וצריך לעבור לתפקיד מקצועי אחר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 14 אפריל 2011, 20:07

איזה בדיוק? שלף לא נראה בדרך להתפטר...
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אפריל 2011, 20:11

yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...

בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....

בלי קשר להבאתו של לנדסברג, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את בורשטיין כאן בעונה הבאה, גם אם הוא יתן הצגה בפיינל-פור (והלוואי שזה יקרה).
כרגע, בורשטיין הוא על תקן אויר; שחקן שכמעט ולא תורם בכלל ולעיתים אפילו מזיק.
נראה שאם מכבי היתה מביאה כל גארד ישראלי במקומו של בורשטיין, הדבר לא היה משנה דבר ולא היה פוגע כלל בהשגיה של מכבי.
בהנחה שבעונה הבאה בורשטיין יתפוס את תפקיד הגארד הרביעי, מכבי סתם תירה לעצמה ברגליים. שוב מכבי תשלם סכום לא מבוטל לשחקן שבקושי תורם (וכגארד רביעי, צפוי לתרום עוד פחות) וסתם מחמם את הספסל.
במקום בורשטיין אפשר להביא כל גארד ישראלי אחר או להביא שחקן צעיר במטרה לקדמו.
לאנדסברג בהחלט יכול להיות מועמד ראוי להחליפו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אפריל 2011, 20:12

שחר.ג. כתב:אני ממש לא בטוח ששארפ יפרוש שנה הבאה.

ומאיפה המידע?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחר.ג. » 14 אפריל 2011, 20:22

אינטליגנציה בסיסית.
תמונהg]
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אפריל 2011, 20:26

שחר.ג. כתב:אינטליגנציה בסיסית.

מעניין....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2011, 20:37

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...

בלי קשר להבאתו של לנדסברג, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את בורשטיין כאן בעונה הבאה, גם אם הוא יתן הצגה בפיינל-פור (והלוואי שזה יקרה).
כרגע, בורשטיין הוא על תקן אויר; שחקן שכמעט ולא תורם בכלל ולעיתים אפילו מזיק.
נראה שאם מכבי היתה מביאה כל גארד ישראלי במקומו של בורשטיין, הדבר לא היה משנה דבר ולא היה פוגע כלל בהשגיה של מכבי.
בהנחה שבעונה הבאה בורשטיין יתפוס את תפקיד הגארד הרביעי, מכבי סתם תירה לעצמה ברגליים. שוב מכבי תשלם סכום לא מבוטל לשחקן שבקושי תורם (וכגארד רביעי, צפוי לתרום עוד פחות) וסתם מחמם את הספסל.
במקום בורשטיין אפשר להביא כל גארד ישראלי אחר או להביא שחקן צעיר במטרה לקדמו.
לאנדסברג בהחלט יכול להיות מועמד ראוי להחליפו.

אני מסכים איתך לחלוטין אבל אני לא רואה דרך איך מכבי נפתרת מהחוזה שלו (שהוא לעוד שנתיים ) , כי אף קבוצה לא תסכים להשאיל אותו ממכבי בסכומים האלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2011, 21:13

מישהוא העלה קליפ של קארול במשחק נגד ריאל שדי מראה את הכל על השחקן הזה....לצד פעולות טובות יש הרבה פעולות אנדרסניות שחלקם מצליחים לו וחלקם לא....יש לו יכולת אישית גבוהה אבל צריך סדרת חינוך לא קטנה....
http://www.youtube.com/watch?v=7TV4aeJ0aSU
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Assaf M » 15 אפריל 2011, 12:00

אני עוקב אחריי קארול עוד ככשיחק באיטליה. מדובר בכשרון נהדר עם חוש קליעה יוצא מן הכלל ומגוון תנועות בהתקפה. הגנתית מדובר בשחקן דיי בינוני.
רק להזכיר לכם שבשלוש השנים האחרונות גם בראד אולסון(כן הבלונדיני מקאחה) וגם קארל אינגליש(שתפר אותנו בנוקיה) היו מלכי הסלים בספרד כך שאינני נופל מהכיסא מקארול.
Assaf M

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2011, 13:04

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 88&lang=HE
במכבי כבר חפשים שחקנים לעונה הבאה
כנראה שנראה פה שחקנים מליגת הפיתוח או מהמכללות בקצת כסף ולא שחקנים מוכרים
אבל אני בטוח שבלאט ימצא את האחד עם הפוטנציאל הגדול ביותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2011, 13:12

למה שמכבי תשחרר את הנדריקס/מאצ'בן כשהרכב הגבוהים הזה סחב את מכבי לפיינל פור יותר מכל דבר אחר .

השילוב של סופו , אליהו , בלו , הנדריקס ומאצ'בן הוא אחד הטובים באירופה ואין שום סיבה בעולם שמכבי תיגע בו.

אם יש מקום לשפר זה בקו האחורי , אומנם פארגו עלה על כל הציפיות ופרקינס גם הוא הפך לקבוצתי יותר ( אם כי אצלו יש חסר מסוים בכל מה שקשור לכישרון נטו) אבל איידסון קצת פרווה וטל לא ממש תורם (למרות שהייתי משאיר אותו בשביל הניסיון במעמדי הכרעה ) ובכלל חסר שם עומק .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים