המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!
חביב אורנג'ד כתב:לנדסברג הוא קלעי לא רע בכלל ואפילו די טוב ביחס לגילו הצעיר.
העונה הוא מעמיד שורה סטטיסטית מרשימה עם 13.7 נק', 4 ריב', 2.5 אס', ו1.5 חטיפות למשחק.
הוא עוד צריך לשפר לא מעט דברים, כמו איבודי הכדור והיד מקו מהעונשין, אבל בגדול, הוא פוטנציאל ענק.
הייתי לוקח אותו הרבה לפני בורשטיין ואפילו חוסך לא מעט כסף במהלך כזה.
itay92 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לנדסברג הוא קלעי לא רע בכלל ואפילו די טוב ביחס לגילו הצעיר.
העונה הוא מעמיד שורה סטטיסטית מרשימה עם 13.7 נק', 4 ריב', 2.5 אס', ו1.5 חטיפות למשחק.
הוא עוד צריך לשפר לא מעט דברים, כמו איבודי הכדור והיד מקו מהעונשין, אבל בגדול, הוא פוטנציאל ענק.
קצת מוזר שהוא קלעי טוב ,אבל יד לא טובה מהעונשין. כנראה קטע מנטלי.
ואיך השמירה שלו?
itai7 כתב:itay92 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לנדסברג הוא קלעי לא רע בכלל ואפילו די טוב ביחס לגילו הצעיר.
קצת מוזר שהוא קלעי טוב ,אבל יד לא טובה מהעונשין. כנראה קטע מנטלי.
ואיך השמירה שלו?
תרפרש קצת ביוטיוב תראה מי מה מו
http://www.youtube.com/watch?v=sOWVhr0aSPM
itai7 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?
כן.. וזאת בהחלט בעיה.
הייתי שמח לראות שנה הבאה תהתקדמות של מרטין מאשדוד שחקן עם פוטנציאל על שיכול להחליף את טל.
yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
בלי קשר להבאתו של לנדסברג, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את בורשטיין כאן בעונה הבאה, גם אם הוא יתן הצגה בפיינל-פור (והלוואי שזה יקרה).
כרגע, בורשטיין הוא על תקן אויר; שחקן שכמעט ולא תורם בכלל ולעיתים אפילו מזיק.
נראה שאם מכבי היתה מביאה כל גארד ישראלי במקומו של בורשטיין, הדבר לא היה משנה דבר ולא היה פוגע כלל בהשגיה של מכבי.
בהנחה שבעונה הבאה בורשטיין יתפוס את תפקיד הגארד הרביעי, מכבי סתם תירה לעצמה ברגליים. שוב מכבי תשלם סכום לא מבוטל לשחקן שבקושי תורם (וכגארד רביעי, צפוי לתרום עוד פחות) וסתם מחמם את הספסל.
במקום בורשטיין אפשר להביא כל גארד ישראלי אחר או להביא שחקן צעיר במטרה לקדמו.
לאנדסברג בהחלט יכול להיות מועמד ראוי להחליפו.
yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים