המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מכבי לא צריכה לשחרר את יוגי ואני לא מאמין שהיא תעשה את זה, אפשר לחשוב איזה פיתוי ענק זה.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יאללה, טרייד
http://www.blogdebasket.com/2012/05/24/ ... -en-bilbao
מה כתוב שם?
גל גל כתב:לכמה זמן חתום פה סמית? הייתי מחתים אותו לעוד שנתיים חוץ מהעונה הבאה
שחף כתב:yarinsaky כתב:מכבי לא צריכה לשחרר את יוגי ואני לא מאמין שהיא תעשה את זה, אפשר לחשוב איזה פיתוי ענק זה.
אני פחות חושש מזה כמו מהעובדה שפדרמן יתפתה לתת לו חוזה הזוי שיגמור לנו את הכסף לרכז.
שחף כתב:חוץ מזה, מה יש לאוחיון לחפש במלאגה? קבוצה פחות טובה ממכבי וגם שם אף אחד לא מבטיח לו שהוא יהיה רכז ראשון. שישאל את אליהו מה הוא עשה בספרד. זה נראה לי כמו הפרחה של אופירה.
שחף כתב:חוץ מזה, מה יש לאוחיון לחפש במלאגה? קבוצה פחות טובה ממכבי וגם שם אף אחד לא מבטיח לו שהוא יהיה רכז ראשון. שישאל את אליהו מה הוא עשה בספרד. זה נראה לי כמו הפרחה של אופירה.
yarinsaky כתב:שחף כתב:הוא רק בן 32. מסוג השחקנים שבחיים לא הייתי מוותר עליו אם יש למכבי אופציה להחתים אותו, עם כל הכבוד לכל מיני אארון ג'קסונים למיניהם ושיקולי מאצ' אפ. חוץ מזה עם 'קו קדמי של שני גבוהים מעל 2.10 מ' לחדור לסל של מכבי זה ממש לא יהיה פיקניק. אולי בלאט בכלל מחפש 4 שיכול לשחק גם 5(לאור הנטיה של מאריץ' להיפצע) ולקלוע מבחוץ.
אם אתה רוצה מישהוא שיחסום מתחת לסל אז עדיף לך את שון ג'יימס, בטח לא את אנדרסן שכבר בקושי קופץ ואף פעם לא היה איזה סטופר הגנתי.
לא הכול זה גובה פרופר, יש גם פרמטרים נוספים.
בכל אופן, זה לא יקרה אז חבל על הזמן. עם שני סנטרים כבדים ויקרים יחסית שמגיעים לכאן אנדרסן לא יהיה בכלל מועמד.
שחף כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:הוא רק בן 32. מסוג השחקנים שבחיים לא הייתי מוותר עליו אם יש למכבי אופציה להחתים אותו, עם כל הכבוד לכל מיני אארון ג'קסונים למיניהם ושיקולי מאצ' אפ. חוץ מזה עם 'קו קדמי של שני גבוהים מעל 2.10 מ' לחדור לסל של מכבי זה ממש לא יהיה פיקניק. אולי בלאט בכלל מחפש 4 שיכול לשחק גם 5(לאור הנטיה של מאריץ' להיפצע) ולקלוע מבחוץ.
אם אתה רוצה מישהוא שיחסום מתחת לסל אז עדיף לך את שון ג'יימס, בטח לא את אנדרסן שכבר בקושי קופץ ואף פעם לא היה איזה סטופר הגנתי.
לא הכול זה גובה פרופר, יש גם פרמטרים נוספים.
בכל אופן, זה לא יקרה אז חבל על הזמן. עם שני סנטרים כבדים ויקרים יחסית שמגיעים לכאן אנדרסן לא יהיה בכלל מועמד.
אגב, למי שלא זוכר את אנדרסן בשיאו:
http://www.youtube.com/watch?v=EZlnVzmOn3c
אני אישית חושב שהוא יכול להיות אחלה 4 ולתת חיפוי מסויים לאובדן הדי רציני של דייויד בלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים