where is the love? כתב:rc4991 כתב:יוני אני לגמרי מסכים איתך גם בנוגע לתהיות שלך וגם בנוגע להזדמנות שיש למכבי
יש לנו שחקן כל כך טוב ביד שמוכן להישאר עבור 1.1(אולי הוא כבר שינה את דעתו בקיץ בגלל המשא ומתן המפרך עם מכבי)ומכבי עדיין לא פועלת בעניין
יש לנו שחקן כל כך מוכשר בעמדה 4(מצ'באן)שכבר הוכיח את עצמו אז למה לא להביא אותו כשכבר יש מקום או לפחות למכור אותו ולעשות עליו כסף?
וכמו שכבר אמרת על החוזים המטופשים של בורשטיין(שחקן גמור)וג'יימס(הם לא ידעו שיעלה עליו המס?)
למכבי יש הזדמנות לבנות קבוצה טובה(ואני לא מצפה/דורש ממנה ללכת עד הסוף)אבל בינתיים נראה שגם להצלבה הם לא רוצים להגיע
תחתימו כבר את לאנגפורד שדורש הרבה פחות ממה שהוא שווה(וצריך להעריך אותו על כך),תחתימו סנטר טוב כמו מאריץ' ותמשיכו לבנות קבוצה טובה
מצד שני אני חייב לומר שמכבי כן עושה את הצעדים החשובים האלה בבנית הסגל אבל נראה שהיא רק רוצה ולא באמת עושה ועל זה הכעס שלי
ראשית תזכיר לי את שמך בבקשה?
ולאחר מכן, אני רוצה להגיד לך שזאת אחת התגובות הכי טובות שנכתבו כאן בזמן האחרון, פשוט הוצאת לי את המילים מהפה, כל הכבוד לך, אני שמח שיש כאן אנשים כמוך שיש להם דיעות ואומרים אותן, אני רוצה להגיד לך שכל מילה שאמרת נכונה ביותר, במיוחד בסוף לגבי עניין הכעס. אתה מאוד צודק, וממש שמחתי לקרוא את תגובתך היפה הרצינית והמחוספסת!
קוראים לי רוני למי שעוד לא יודע