המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2012, 21:09

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:מה אתם אומרים על המועמדות של פרוביץ'??
יהיה מרענן לשם שינוי לצרף שחקן מבארסה ולא להיפך....
מצד שני, מדובר בשחקן די נגרי.

פרוביץ' היה מצויין בואלנסיה ובעקבות כך הוחתם בבארסה . לדעתי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות ויש לו עוד הרבה מה לתת....
הוא לא יהיה ההחתמה בעדיפות ראשונה שלי (ואני מניח שגם לא של בלאט) אבל הוא בהחלט ברשימה של המעומדים הטובים...

השאלה מה יהיה מחירו??

אגב, מי זה פטריק מיילס שרשמת בחתימה שלך??

חברו של מאריץ' לנבחרת אוסטרליה . רכז שעשה חצי עונה בסין וחצי עונה בNBA בסאן אנטוניו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Dperk » 05 יולי 2012, 21:09

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:

פרוביץ' היה מצויין בואלנסיה ובעקבות כך הוחתם בבארסה . לדעתי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות ויש לו עוד הרבה מה לתת....
הוא לא יהיה ההחתמה בעדיפות ראשונה שלי (ואני מניח שגם לא של בלאט) אבל הוא בהחלט ברשימה של המעומדים הטובים...

השאלה מה יהיה מחירו??

פטריק מילס (mils) הוא גארד אוסטרלי שחור מצויין שבעקבות השביתה בילה באוסטרליה וסין, ולאחר סיום העונה בסין חתם בספרס..
שחקן מצויין, סלאשר ורסטילי, כמו שבלאט אוהב, מזכיר את אהוב הפורום ג'קסון, כנראה טוב מאארון..

שחקן חופשי כרגע או עדיין שייך לספרס?
Dperk

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2012, 21:13

חופשי , אבל אחרי החצי עונה שם סביר שהוא ימצא חוזה בNBA...הייתה לו חצי עונה טובה מאוד שם
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2012, 21:13

Dperk כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:זהותו של הגארד הנוסף תיתן לנו בעצם תשובה לתפקיד שבלאט מיעד להיקמן .
אם יבוא רכז , סימן שהיקמן הוא בעצם המחליף של לאנגפורד בעמדה 2 וזה די מתיישר אם זה שהוא שחקן זול מכיוון שיש גם את יותם על העמדה הזאת .
אם יבוא שחקן לעמדה 2 או אפילו סווינגמן אז היקמן הוא הרכז הראשון שלנו לעונה הבאה .
מכיוון שבאירופה די נגמרו המעומדים האיכותיים , נראה לי שקבל הימור מווגאס (הגארד שימצאו יקבע מה יהיה התפקיד של היקמן) ואז או שנזכה בג'אקפוט או שנקבל באסט רציני....

לגבי יותם , אני מאוד מעריך עכשיו את הסבלנות והרצון האמתי שלו לחזור למכבי למרות שהיו לו הצעות מקבוצות אחרות . הוא המשיך להתעקש מול רשות המיסים כדי לשחק במכבי ולא ויתר למרות מה שאמר אדון פיק ידידינו....
לפני כמה זמן שפיק אמר שכנראה בגלל ענייני המס יותם לא ישחק במכבי אז אמרתי שבגלל הבירוקרטיה בארץ זה רק עניין של זמן עד שהדברים יסתדרו

אני חושב שהיקמן חייב להיות השתים שלנו
כל מי שהתראיין ודיבר עליו אמר שמדובר בשחקן מוכשר מאוד שיכול גם להצליח ביורוליג אבל ניהול המשחק שלו לוקה בחסר,זאת אומרת:הוא יכול להיות אחלה גארד אבל לא רכז
ובכלל עכשיו אחרי העזיבה של לאנגפורד וכנראה גם של אוחיון הוא יכול לקבל את התפקיד של לאנגפורד,מה גם שזה נראה לי לא ממש חכם(בלשון המעטה)להציב את היקמן והלפרין כרכזים בקבוצה
בקיצור מכבי צריכה להביא עכשיו רכז בעל יכולות ניהול משחק טובות(אם יש כזה)ולתת להיקמן את המפתחות לעמדה שתים ואפשר גם להחתים את רוט להתאים למכבי ולהיות רכז מחליף טוב

אם מכבי מחתימה שני רכזים, זר ורוט אז יש שלושה שחקנים בעמדה 2 - הלפרין, היקמן ולנדסברג, זה נכון? מי שהיה נדחק לעמדת המחליף השני המאוד שולית בעונה של 2 ליגות הוא מי שלא צריך להיות בקבוצה מלכתחילה. לדעתי הלפרין יהיה הרכז המחליף לרכז הזר שיבוא והיקמן ולנדסברג יסגרו את עמדה 2.

אני אישית לא סומכת עדיין על לאנדסברג ומבחינתי הייתי רוצה לראות את הקו האחורי עם 3 שחקנים מובילים - רכז, הלפרין והיקמן שיהיה יותר הגיבוי המרכזי מהספסל.
אם יהיה רכז טוב באמת זה יכול להיות קו אחורי מוצלח ביותר (ואולי גם לאנדסברג, אני מקווה, יגרום לי לאכול את הכובע לגביו), אבל הכל תלוי עכשיו בזהותו של הגארד הנוסף.
הבעיה היא שאין אף רכז מוכח וטוב בנמצא.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2012, 21:14

Dperk כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:

השאלה מה יהיה מחירו??

פטריק מילס (mils) הוא גארד אוסטרלי שחור מצויין שבעקבות השביתה בילה באוסטרליה וסין, ולאחר סיום העונה בסין חתם בספרס..
שחקן מצויין, סלאשר ורסטילי, כמו שבלאט אוהב, מזכיר את אהוב הפורום ג'קסון, כנראה טוב מאארון..

שחקן חופשי כרגע או עדיין שייך לספרס?

חופשי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2012, 21:17

יש רכזים טובים , השאלה בכמה ?
מיילס לדוגמא הרוויח גרושים בספארס (בערך 100K לחצי עונה או טיפה פחות ) כך שסביר שהוא יקבל שם חוזה שמכבי יוכלו להתמודד איתו . השאלה אם השחקן יוותר על החלום שלו ?
סך הכל הוא צעיר(24) ועוד יוכל לחזור לשם טוב יותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2012, 21:18

דרך אגב עוד אופצייה נחמדה הוא ג'ראד ביילס ששיחק עם מילס בפורטלנד..
הוא מסיים חוזה בטורונטו והצעה נחמדה יכולה להנחית אותו..
(שאני אומר נחמדה אני לא מתכוון למשהו מטורף בכלל, 650 אלף דולר נטו)

שנה שעברה ניג'סתי שיביאו את בראדלי, בסוף הלך לירושלים ואז דפק עונה בסלטיקס, כבר שנתיים שאני חופר עליו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2012, 21:21

אם יבוא רכז , סימן שהיקמן הוא בעצם המחליף של לאנגפורד בעמדה 2 וזה די מתיישר אם זה שהוא שחקן זול מכיוון שיש גם את יותם על העמדה הזאת .
אם יבוא שחקן לעמדה 2 או אפילו סווינגמן אז היקמן הוא הרכז הראשון שלנו לעונה הבאה .
מכיוון שבאירופה די נגמרו המעומדים האיכותיים , נראה לי שקבל הימור מווגאס (הגארד שימצאו יקבע מה יהיה התפקיד של היקמן) ואז או שנזכה בג'אקפוט או שנקבל באסט רציני....

קשה למצוא רכז "טהור", יש שחקנים שהם עם נטייה יותר לרכז, אבל בגדול רוב הגארדים היום יכולים לעשות את 2 הדברים.
אני מעריך שיגיע לכאן קומבו- 1-2 שיוכל לשחק גם לצד היקמן וגם במקומו.

ובכלל- היום העמדות הם פחות משמעותיות מאשר מה שהיה פעם לדעתי (אבל זה כבר פחות דיון למלפפונים)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2012, 21:24

Dperk כתב:
rc4991 כתב:

לגבי יותם , אני מאוד מעריך עכשיו את הסבלנות והרצון האמתי שלו לחזור למכבי למרות שהיו לו הצעות מקבוצות אחרות . הוא המשיך להתעקש מול רשות המיסים כדי לשחק במכבי ולא ויתר למרות מה שאמר אדון פיק ידידינו....
לפני כמה זמן שפיק אמר שכנראה בגלל ענייני המס יותם לא ישחק במכבי אז אמרתי שבגלל הבירוקרטיה בארץ זה רק עניין של זמן עד שהדברים יסתדרו

כל מי שהתראיין ודיבר עליו אמר שמדובר בשחקן מוכשר מאוד שיכול גם להצליח ביורוליג אבל ניהול המשחק שלו לוקה בחסר,זאת אומרת:הוא יכול להיות אחלה גארד אבל לא רכז
ובכלל עכשיו אחרי העזיבה של לאנגפורד וכנראה גם של אוחיון הוא יכול לקבל את התפקיד של לאנגפורד,מה גם שזה נראה לי לא ממש חכם(בלשון המעטה)להציב את היקמן והלפרין כרכזים בקבוצה
בקיצור מכבי צריכה להביא עכשיו רכז בעל יכולות ניהול משחק טובות(אם יש כזה)ולתת להיקמן את המפתחות לעמדה שתים ואפשר גם להחתים את רוט להתאים למכבי ולהיות רכז מחליף טוב

אם מכבי מחתימה שני רכזים, זר ורוט אז יש שלושה שחקנים בעמדה 2 - הלפרין, היקמן ולנדסברג, זה נכון? מי שהיה נדחק לעמדת המחליף השני המאוד שולית בעונה של 2 ליגות הוא מי שלא צריך להיות בקבוצה מלכתחילה. לדעתי הלפרין יהיה הרכז המחליף לרכז הזר שיבוא והיקמן ולנדסברג יסגרו את עמדה 2.

בגלל זה אמרתי אולי,קודם שיחתימו רכז זר ואז נתפנה לרוט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 05 יולי 2012, 21:27

rc4991 כתב:
Dperk כתב:
rc4991 כתב:

בגלל זה אמרתי אולי,קודם שיחתימו רכז זר ואז נתפנה לרוט

אני לא חושב שבכלל צריך את רוט. אני לא מחזיק ממנו יותר מדי ובגיל 30 אני לא חושב שהוא יצליח לעשות את הקפיצה ליורוליג. לדעתי הלפרין או היקמן צריכים לשחק בעמדת הרכז המחליף. ההוא מביניהם שלא יהיה הרכז המחליף צריך לפתוח בעמדה 2 ולנדסברג יהיה מחליפו.
Dperk

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2012, 21:27

LIAV10 כתב:דרך אגב עוד אופצייה נחמדה הוא ג'ראד ביילס ששיחק עם מילס בפורטלנד..

שנה שעברה ניג'סתי שיביאו את בראדלי, בסוף הלך לירושלים ואז דפק עונה בסלטיקס, כבר שנתיים שאני חופר עליו..

נראה לך שנצליח להביא שחקן של 12 ו-4 אס'?ועוד תמורת 650??
אני הייתי רוצה לראות פה את אארון ברוקס(שלפי הבנתי היה קרוב לחתום במכבי בקיץ שעבר)אבל נראה לי שהוא יקר מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2012, 21:35

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:דרך אגב עוד אופצייה נחמדה הוא ג'ראד ביילס ששיחק עם מילס בפורטלנד..

נראה לך שנצליח להביא שחקן של 12 ו-4 אס'?ועוד תמורת 650??
אני הייתי רוצה לראות פה את אארון ברוקס(שלפי הבנתי היה קרוב לחתום במכבי בקיץ שעבר)אבל נראה לי שהוא יקר מדי

האמת לא ידעתי שהוא כ"כ השתפר העונה, חשבתי עליו כי ראיתי את הפוטנציאל כשהיה בטרייל בלייזרס ולא קיבל כ"כ הרבה דקות..
ובמילא יש לו אופציה של מעל 2 מליון דולר, עזוב, טעות שלי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2012, 21:49

מה אתם אומרים על מייקל רד?
מרוויח גרושים, חופשי, העומס שאין באירופה רק יעזור לו לא להיפצע..
בעונה האחרונה קלע 8 נקודות בממוצע, בשיאו שחקן נבחרת הדרים טים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 22:10

מאיפה בדיוק התדמית של פרוביץ' כנגר? הוא אולי לא טכני במיוחד, אבל נגר הוא בטח שלא. הוא יהיה יותר תלוי ברכז שיפעיל אותו, אבל הוא פינישר מצויין אחרי פיק אנד רולים ומשחק הפוסט אפ שלו סביר בהחלט, גם אם הוא לא גו טו גאי.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יולי 2012, 04:46

פרוביץ' שחקן עם לא מעט טכניקה. התדמית שלו כנגר היא מכיוון שהוא היה חלק מהפאזל ההגנתי בקבוצה עם אורינטציה הגנתית מאוד.
מדובר בשחקן טוב מאוד שלא שיחק מספיק דקות לדעתי.
מבין כל השחקנים שדיברו עליהם הוא השחקן עם הכי פחות נק' חולשה. יש לו הכי פחות פציעות, הוא צעיר יחסית, יודע הגנה והתקפה, גבוה, מנוסה.

בכל מקרה הוא אופציה טובה מאוד (למרות שאישית אני מאוד מתחבר למאריץ').
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יולי 2012, 04:51

LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על מייקל רד?
מרוויח גרושים, חופשי, העומס שאין באירופה רק יעזור לו לא להיפצע..
בעונה האחרונה קלע 8 נקודות בממוצע, בשיאו שחקן נבחרת הדרים טים..

הוא בדעיכה גדולה. באופן עקרוני אני נגד שחקני עבר גדולים שבמגמת ירידה קיצונית מנסים להביא אותם. אני זוכר מקרה אחד שכן הייתה יחסית הצלחה (דומיניק וילקינס) אבל סה"כ אם שחקן בדעיכה גם באירופה הוא יתקשה. ראינו מספיק מקרים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2012, 10:39

בלאט מיישר קו: מחפשים 5 בכיר עם משחק פוסט-אפ וקומבו גארד בכיר כתחליף ללנגפורד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 06 יולי 2012, 10:42

פיספסת משהו משמעותי יותר: דייויד טוען שם ש"יש מהלך בדרך" שלח שאל אותו אם מדובר בת'יוס ובלאט אמר "יכול להיות". אני מניח שלא מדובר בת'יוס דווקא.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2012, 10:43

החציל האצטקי כתב:בלאט מיישר קו: מחפשים 5 בכיר עם משחק פוסט-אפ וקומבו גארד בכיר כתחליף ללנגפורד.

אני לא מרוצה. אם מחפשים תחליף ללנגפורד, זה אומר שמייעדים את היקמן לעמדת הרכז הפותח. היקמן ממש לא מתאים להיות רכז. לדעתי מכבי צריכה ללכת על רכז בכיר, ושהיקמן יאייש את עמדה מספר 2 במקום לנגפורד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 יולי 2012, 10:44

מי אמר לך שהמחליף של לאנגפורד הוא לא רכז?
לדעתי בלאט חם על מאריץ' והוא כנראה ה"מהלך שבדרך"
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים