gandya כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.
כן, בטח, בלאט אשם. כאילו שהנהלת מכבי לא ידעה ולא אישרה שהוא יאמן הקיץ את נבחרת רוסיה. פשוט התנהגות לא מקצועית, מבזה ויהירה של ההנהלה.
בלאט לא יכול להיעלם לקיץ שלם, ואז להתלונן שמחתימים פה שחקנים שהוא לא רוצה. מאמן של קבוצה צריך להיות זמין, ולהתעסק בעצמו עם העניינים האלה(בטח בקבוצה כמו מכבי, שמנהלים אותה ילדים בני 12).
הוא מקבל מספיק כסף ממכבי, בשביל לעזוב את רוסיה, ולהכין את הקבוצה כמו שצריך בקיץ.
יש כמה עובדות שאתה צריך להיות מודע אליהם לפני שאתה משפריץ ביקורת, ללא כל בסיס.
1)מכבי החתימו את בלאט, הם בחרו מאמן שמאמן בנוסף את הנבחרת.
2)יותר מכך, בלאט היה חתום בנבחרת, עוד לפני ההתחייבות למכבי.
אז למי אתה בה בטענות?
זה לגיטימי שבלאט מסתובב לו בונצואלה/גואטמלה/רמאללה, בזמן שהקבוצה נבנית מחדש? זה לגיטימי שבלאט מאמן עוד נבחרת ובעצם משאיר את בניית הקבוצה לחמולת פדרמן? זאת ביקורת בלי בסיס?
זה לא בדיוק מעניין אותי שבלאט היה חתום ברוסיה, עוד לפני ההתחייבות למכבי. מכבי היא לא אריס סלוניקי(הקבוצה הקודמת שלו), והיא גם לא משלמת לו את אותה משכורת שאריס שילמה לו. זה לא נראה לי מוגזם לדרוש שהמאמן שלך יהיה פה בשביל לבנות את הקבוצה, ולהכין אותה כמו שצריך לעונה.
ככה שאני בא(לא בה) בטענות גם לבלאט, שלא בדיוק חי על משכורת רעב, וגם להנהלה שלא הציבה לו אולטימטום.