מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 20:00

מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.

אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?

כרגע יש לך סנטר לא גמד שמראה יכולת נוראית. מה עדיף? שחקן עם דרכון ישראלי, טוב זול יותר ונמוך, או שחקן זר שמשלמים עליו מס של ישראלי, בינוני, יקר וגבוה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:00

מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.

אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?

כי הוא ישראלי והוא יכול לתת 80 אחוז ממה שג'יימס נותן בחצי מחיר, מה שהיה משאיר כסף לסנטר נורמלי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:11

לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 22 ספטמבר 2012, 20:33

קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.

אני חושב שלמפרע יתברר שדווקא החזרת אוחיון תהרוס סופית את העונה. מבחינה תקציבית מכבי לא תוכל להביא סנטר ביותר מחצי מיליון דולר פחות או יותר, ואת הספסל יחמם מורן רוט שהוחתם לחינם.
זרובבל

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:37

זרובבל כתב:
קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.

אני חושב שלמפרע יתברר שדווקא החזרת אוחיון תהרוס סופית את העונה. מבחינה תקציבית מכבי לא תוכל להביא סנטר ביותר מחצי מיליון דולר פחות או יותר, ואת הספסל יחמם מורן רוט שהוחתם לחינם.

קודם כל, הבאת אוחיון היא סופר קריטית במצב הנורא של הקו האחורי הנוכחי (שבשעה שאנשי מכבי שיבחו אותו אני טענתי כאן שמדובר בקו האחורי החלש ביותר שהיה למכבי ב-20 השנים האחרונות). מעבר לכך, הבאת סנטר מגוחך בחצי מיליון דולר רק תדחה את החריגה התקציבית הגדולה ומצד שני תעמיק אותה, מאחר שהיא תגרום לכך שעוד חודש-חודשיים לא תהיה ברירה אלא להכניס את היד עמוק לכיס ולהביא חיזוק רציני.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 22 ספטמבר 2012, 20:46

אתה מכיר את מכבי איזה יום יומיים ולכן השאלה המתבקשת - באיזה פלנטה אתה חי ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:47

קובי כתב:

אתה מכיר את מכבי איזה יום יומיים ולכן השאלה המתבקשת - באיזה פלנטה אתה חי ?

תראה מה כתבתי במשפט אחרי זה שהדגשת ותבין... אבל חסכון היום יגרום להוצאה כספית הרבה יותר גבוהה עוד חודש-חודשיים כי הסגל הנוכחי (גם פלוס אוחיון, סמית' ועוד איזה גבוה נגר) פשוט לא מספיק טוב.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 22 ספטמבר 2012, 20:49

לא חושב שעלה כאן שם של נגר לאחרונה, תקן אותי אם אני טועה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 20:51

קובי כתב:לא חושב שעלה כאן שם של נגר לאחרונה, תקן אותי אם אני טועה...

גם לא שם של סנטר...
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2012, 21:50

קודי כתב:צריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. .

ברור...
הקבוצות שמחזיקות עכשיו בסנטרים טובים יסכימו בקלות לשחררם ובטח לקבוצה עתירת תקציב כמו מכבי שיכול לשלם להן סוכמים שמנים.
צריכים גם לזכור שהקבוצות שהצליח לשים את ידם על סנטרים בכירים הן קבוצות עניות ומסכנות שזקוקות לכסף של מכבי כמו אויר לנשימה....

בקיצור, עלה לחלית וחזור לכדור הארץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 ספטמבר 2012, 21:52

רק נזכיר שבלאט וויתר על סופו , אז לפני שמשחררים את השטויות הרגילות לכיוון פדרמן כדאי לחשוב קצת על בלאט וחלקו בבעיה.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 22:13

איפה נמצא דריוס לברינוביץ' בימים אלו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 22:14

שמואל1 כתב:איפה נמצא דריוס לברינוביץ' בימים אלו?

בז'לגיריס ביחד עם אחיו. ואתה לא רוצה אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 22:20

יוסי22 כתב:רק נזכיר שבלאט וויתר על סופו , אז לפני שמשחררים את השטויות הרגילות לכיוון פדרמן כדאי לחשוב קצת על בלאט וחלקו בבעיה.

בלאט חשב שהוא ייקבל שחקן אחר שהיה פנוי בשוק כמו מאריץ', וויוקאס, פרוביץ' או שם אחר, והוא גם חשב שהנדריקס יישאר.
חוץ מזה, בלאט היה זה שהתעסק עם סופו במשך שנתיים, וכנראה שנמאס לו, וזאת זכותו.
היכולות המקצועיות הנהדרות של סופו (בחלק מהזמן) מתקזזות כנראה, מבחינתו של בלאט, עם התחזוק הבלתי פוסק והאנרגיה שהיה עליו להשקיע בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 23:05

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:רק נזכיר שבלאט וויתר על סופו , אז לפני שמשחררים את השטויות הרגילות לכיוון פדרמן כדאי לחשוב קצת על בלאט וחלקו בבעיה.

בלאט חשב שהוא ייקבל שחקן אחר שהיה פנוי בשוק כמו מאריץ', וויוקאס, פרוביץ' או שם אחר, והוא גם חשב שהנדריקס יישאר.
חוץ מזה, בלאט היה זה שהתעסק עם סופו במשך שנתיים, וכנראה שנמאס לו, וזאת זכותו.
היכולות המקצועיות הנהדרות של סופו (בחלק מהזמן) מתקזזות כנראה, מבחינתו של בלאט, עם התחזוק הבלתי פוסק והאנרגיה שהיה עליו להשקיע בו.

זה לא ממש נכון. סופו ידע שמשחררים אותו עוד לפני שהעונה הסתיימה, ובכלל לא היה ידוע מי יהיה בשוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 ספטמבר 2012, 23:16

הנדריקס הוא לא סנטר מוביל והוא הוכיח את זה שנה שעברה, סופו יכול להיות הסנטר הטוב באירופה כשהוא לא פצוע והוא והוכיח את זה לפני שנתיים ומאריץ' לא שחקן כבר תקופה ארוכה מאוד.

ובלאט יכול לחשוב מה שבא לו רק שהוא נושא באחריות לכל מה שקשור בקו הקידמי כשהיו לו את סופו ומאצ'באן ביד והוא בחר לשחק משחקים , לא פדרמן האב ולא פדרמן הבן.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2012, 01:35

אני יודעת שהוא לא 5 אבל אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את דיוגו(הכי טוב לפי דעתי מכל מי שהזכירו)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 04:27

איך כתב היום עפר שלח? "ספק גדול אם השינויים בסגל של מכבי, ולא רק בהבאת גבוה, הסתיימו גם הם". אני לא רואה את מכבי ממשיכה כל העונה עם שני גארדים שכונתיים כמו היקמן ולוגאן. היקמן עוד נראה כאחד שנלחם על כל כדור ועל כל ריבאונד ומשתדל לשחק לפי הוראות המאמן ופשוט קצת מוגבל מבחינת הכשרון אבל לוגאן נראה כמו שכונה אחת גדולה רק שהוא רחוק מהכשרון של גארדים שכונתיים ששרדו במכבי דוגמת וויל ביינום. אם לוגאן היה מגיע מארה"ב או מסין עוד אפשר היה להבין את ההחתמה הזו אבל להביא שחקן כזה שאתה משחק נגדו כבר כמה שנים זה פשוט מחדל.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 23 ספטמבר 2012, 04:35

מה שבטוח, תחרות על סנטרים מצד ריאל כבר לא יהיה לנו, החתימה את מיודענו רפאל הטשהיימר
er79

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 04:40

er79 כתב:מה שבטוח, תחרות על סנטרים מצד ריאל כבר לא יהיה לנו, החתימה את מיודענו רפאל הטשהיימר

וגם מועמדים נורמליים כבר לא ממש נשארו, כשהטשהיימר חתם שם ווויט חתם בסין.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גיא ו־27 אורחים