21 ספטמבר 2012, 05:57
itai7 כתב:הקהל יעשה לו תמוות
21 ספטמבר 2012, 06:22
21 ספטמבר 2012, 07:25
21 ספטמבר 2012, 07:28
rc4991 כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי ייצאו סמרטוטים אם ישאירו את אוחיון על אותו חוזה רק בשביל שיעזוב בקיץ תמורת 200K וייראה כל השנה כמו תחת
הם לא יצאו סמרטוטים בכל מקרה - או שאוחיון ישאר למרות שרצה לעזוב או שישלם הרבה מאוד כסף כדי ללכת. אני חושב שהלקח נלמד ובבעתיד שחקנים לא ימהרו כל כך ללכת נגד מכבי. אני מנחש שאם הוא ישאר אז סביר מאוד שגם אם לא עכשיו אז בעוד כמה חודשים הוא יחתום על חוזה ארוך טווח בקבוצה.
זה בדיוק הקטע שמעצבן אותי![]()
הרי מלכתחילה הוא רצה חוזה ארוך טווח ומשודרג ובעצם הוא מקבל את מה שרצה(וכל זה עוד אחרי שהפסיד בבוררות)ובמקרה הרע הוא יקבל פחות 50-100 אלף דולר בכל השלוש שנים האלה
שחקנים ידעו מעכשיו שאפשר לצאת נגד מכבי ובמקרה הרע הם ישארו באותו המצב או אולי אפילו ישודרגו בזמן שמכבי צריכה להראות שמי שיעשה מהלך כזה יהרוס לעצמו את הקריירה מקצועית וכלכלית
הדרך לעשות זאת היא על ידי דרישת ביי אאוט גבוה מאוד שיוריד את הרווח שהשחקן היה אמור לעשות על חשבון הקבוצה (עונש כלכלי) או על ידי יבושו על הספסל (עונש מקצועי)
21 ספטמבר 2012, 08:21
21 ספטמבר 2012, 08:25
קודי כתב:אני מסכים לגמרי עם יוני וחושב גם שהלקח של יוגב נלמד והועבר היטב - שחקנים (בוודאי ישראלים) יחשבו בעתיד טוב טוב לפני שיכנסו למלחמה עם מכבי. מאחר שהמסר הזה כבר הועבר, אפשר לפתוח דף חלק עם יוגב ולהחתים אותו על חוזה ארוך טווח, גם אם זה אומר לשדרג לו את החוזה בשנה הקרובה. הוא ממילא הפסיד לא מעט כסף והרבה מאוד כבוד ויוקרה בקיץ האחרון.
21 ספטמבר 2012, 09:03
אלמוג כתב:לא שורקים בוז לשחקן של מכבי.
21 ספטמבר 2012, 10:18
jol9 כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי ייצאו סמרטוטים אם ישאירו את אוחיון על אותו חוזה רק בשביל שיעזוב בקיץ תמורת 200K וייראה כל השנה כמו תחת
הם לא יצאו סמרטוטים בכל מקרה - או שאוחיון ישאר למרות שרצה לעזוב או שישלם הרבה מאוד כסף כדי ללכת. אני חושב שהלקח נלמד ובבעתיד שחקנים לא ימהרו כל כך ללכת נגד מכבי. אני מנחש שאם הוא ישאר אז סביר מאוד שגם אם לא עכשיו אז בעוד כמה חודשים הוא יחתום על חוזה ארוך טווח בקבוצה.
הרי מלכתחילה הוא רצה חוזה ארוך טווח ומשודרג ובעצם הוא מקבל את מה שרצה(וכל זה עוד אחרי שהפסיד בבוררות)ובמקרה הרע הוא יקבל פחות 50-100 אלף דולר בכל השלוש שנים האלה
שחקנים ידעו מעכשיו שאפשר לצאת נגד מכבי ובמקרה הרע הם ישארו באותו המצב או אולי אפילו ישודרגו בזמן שמכבי צריכה להראות שמי שיעשה מהלך כזה יהרוס לעצמו את הקריירה מקצועית וכלכלית
הדרך לעשות זאת היא על ידי דרישת ביי אאוט גבוה מאוד שיוריד את הרווח שהשחקן היה אמור לעשות על חשבון הקבוצה (עונש כלכלי) או על ידי יבושו על הספסל (עונש מקצועי)
הדברים שאתה כותב הם יפים בתאוריה או בדיבורים בין אוהדים. זה לא תופס לגבי קבוצה שרוצה לשמור על המוניטין שלה גם בארץ וגם בחו"ל.
נכון שאוחיון עשה טעות, אבל נראה לך באמת סביר שמכבי תיקח שחקן צעיר בשיא שלו ותייבש אותו על הספסל, רק בשביל ללמד מישהו לקח?
עזוב את הביקורת מבפנים, כשכל קופמן, שלח וסהר ישחטו את מכבי על מהלך כזה, אלא תחשוב איך זה נראה כלפי חוץ, וכלפי שחקנים אחרים שאולי יגיעו למכבי יום אחד.
אוחיון שחקן טוב, וכשחקן טוב בסופו של דבר זה לא כזה נורא שייקבל את מה שהוא רצה מההתחלה. אפשר לחשוב שהבקשה שלו לשדרוג זה משהו ששמור רק לו. מה עם בורשטיין,
פניני, גרין ואחרים שביקשו וקיבלו שדרוג כספי? מה עם הלפרין ואליהו שהלכו לכסף הגדול באירופה? מה עם פארגו ופארקר שעזבו באמצע חוזה בשביל הNBA?
ברור שכל הסיפורים של כל הנ"ל שונים, אבל בסופו של דבר השורה התחתונה היא שאוחיון הוא לא הראשון ולא האחרון שביקש להשתדרג.
הדרך שלו היתה רעה, אבל על זה הוא כבר שילם ומשלם מחיר, ולא צריך לחפש איפה עוד להשפיל ולהקניט.
שני פתרונות יש לסיפור הזה - אוחיון ממשיך בקבוצה (בחוזה המקורי או בחוזה חדש וארוך טווח) או שאוחיון עוזב תמורת פיצוי כולל של כחצי מליון דולר.
שום דבר אחר לא יהיה כאן.
21 ספטמבר 2012, 10:25
21 ספטמבר 2012, 10:34
מקאדו 3 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2569486
21 ספטמבר 2012, 10:36
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי ייצאו סמרטוטים אם ישאירו את אוחיון על אותו חוזה רק בשביל שיעזוב בקיץ תמורת 200K וייראה כל השנה כמו תחת
הדברים שאתה כותב הם יפים בתאוריה או בדיבורים בין אוהדים. זה לא תופס לגבי קבוצה שרוצה לשמור על המוניטין שלה גם בארץ וגם בחו"ל.
נכון שאוחיון עשה טעות, אבל נראה לך באמת סביר שמכבי תיקח שחקן צעיר בשיא שלו ותייבש אותו על הספסל, רק בשביל ללמד מישהו לקח?
עזוב את הביקורת מבפנים, כשכל קופמן, שלח וסהר ישחטו את מכבי על מהלך כזה, אלא תחשוב איך זה נראה כלפי חוץ, וכלפי שחקנים אחרים שאולי יגיעו למכבי יום אחד.
אוחיון שחקן טוב, וכשחקן טוב בסופו של דבר זה לא כזה נורא שייקבל את מה שהוא רצה מההתחלה. אפשר לחשוב שהבקשה שלו לשדרוג זה משהו ששמור רק לו. מה עם בורשטיין,
פניני, גרין ואחרים שביקשו וקיבלו שדרוג כספי? מה עם הלפרין ואליהו שהלכו לכסף הגדול באירופה? מה עם פארגו ופארקר שעזבו באמצע חוזה בשביל הNBA?
ברור שכל הסיפורים של כל הנ"ל שונים, אבל בסופו של דבר השורה התחתונה היא שאוחיון הוא לא הראשון ולא האחרון שביקש להשתדרג.
הדרך שלו היתה רעה, אבל על זה הוא כבר שילם ומשלם מחיר, ולא צריך לחפש איפה עוד להשפיל ולהקניט.
שני פתרונות יש לסיפור הזה - אוחיון ממשיך בקבוצה (בחוזה המקורי או בחוזה חדש וארוך טווח) או שאוחיון עוזב תמורת פיצוי כולל של כחצי מליון דולר.
שום דבר אחר לא יהיה כאן.
לא מסכים בכלל.המוניטין של מכבי ממש לא יפגע ממהלך כזה
ממש לא אכפת לי מה "אנשי היציע" יגידו על מכבי,אפשר לחשוב גם שעכשיו הם אוהבים אותנו
כלפי חוץ זו בדיוק המטרה-להראות שמי שלא יכבד חוזים עם המועדון יפגע קשה.אף שחקן נורמלי שמכבד חוזים לא יחליט בגלל זה לא לחתום במכבי שהיא אפילו מועדון שמשחרר שחקנים אם הם רוצים בכך.
ומכאן באמת לנקודההבאה שהעלית...השחקנים שציינת קיבלו שדרוג אחרי שנגמר להם החוזה,אליהו עזב בתום החוזה שלו ואין לי שום טענה אליו(איך בכלל אפשר להשוות אותו לאוחיון?)
הלפרין בא למכבי בצורה יפה ואמר להם שיש לו הצעה גדולה,הם ישבו ביחד והגיעו להחלטה טובה גם למועדון וגם לשחקן.כנ"ל פארקר וה-NBA
לא מובן לי למה אתה מכניס את פארגו,הוא ממש לא דוגמא טובה כי אנחנו כן שונאים אותו על מה שעשה לנו.
אוחיון לעומתם התנהג בדרך מגעילה ופשוט החליט שהוא נעלב שמוסיפים לו לשכר "רק" 100 אלף דולר נטו לעונה והחליט שהוא לא ישחק במכבי
בזמן שאנשי מכבי ניסו ליצור איתו קשר הוא היה כבר בקובאן כשהוא נפגש עם המאמן,עבר בדיקות רפואיות ואף חתם על חוזה כשהוא תחת חוזה במכבי.אין שום דרך לייפות את זה
אתה מוכן להסביר לי איך אוחיון נענש?
ה"עונש" היחיד שהוא קיבל כביכול זה שהוא לא ישחק בקובאן.בהתחשב בעובדה שהוא הפר חוזה מדובר בסך הכל בשלילת ההחוזה הגדול שהוא בכלל לא היה אמור לקבל מלכתחילה
מכבי צריכה להעניש אותו עכשיו באמת על ידי אחת מהדרכים שכתבתי ולא על ידי כך שהוא לא יהנה ממשהו שלא מגיע לו
21 ספטמבר 2012, 11:26
21 ספטמבר 2012, 11:37
21 ספטמבר 2012, 11:38
21 ספטמבר 2012, 11:47
21 ספטמבר 2012, 11:59
Yoni306 כתב:בלעדי: במכתב ששלח יוגב אוחיון לפיב"א בחודש יולי לקראת הבוררות עם מכבי ת"א ונחשף כאן לראשונה, הוא מעלה טענות חסרות תקדים נגד המועדון: "דייויד בלאט האשים אותי בהפסד לפנאתינייקוס ובייש אותי; דני פדרמן כינה אותי בכינוי גזעני ומשפיל; מכבי טירפדה חתימה אפשרית שלי בניו אורלינס או בממפיס". מסמך
הייתה סדרה צמודה שלרוע המזל הפסדנו אותה. המאמן שלנו דייויד בלאט האשים אותי מול כולם בחדר הלבשה בהפסד, הוא בייש אותי, קילל לעברי, ובעיקרון השפיל אותי אל הנקודה הנמוכה ביותר”, מגלה אוחיון לראשונה. "זו היתה תחתית המדרגה עבורי, בה ראיתי באמת איך רואים אותי במכבי. אחרי עונה קשה כרכז הפותח וגורם משמעותי בסדרה נגד פאו, הואשמתי כבחור שנכשל להביא לקבוצה מקום בפיינל פור".
אוחיון טוען שאותו לחץ הביא לשינויים בסעיף היציאה שלו ל-NBA, שינויים שייתכן ועלו לו באפשרות לנסות הקיץ את מזלו בליגה הטובה בעולם: “בסופו של דבר מכבי הכניסה לחוזה אופציה שאוכל לחתום ב-NBA רק אם אציג חוזה לפני ה-5 ביולי 2012. זו בעיה עם ה-NBA מאחר והקבוצות יכולות להתחיל ולהוציא חוזים רק החל מה-9 ביולי 2012.
"היו כמה קבוצות שהתעניינו בי ברצינות כמו הניו אורלינס הורנטס או הממפיס גריזליזס, אבל בגלל ההצהרה בחוזה שלי עם התאריכים ועם ההצהרה שרק אוכל לשחק ליגת קיץ, זו היתה חבלה בסיכויים שלי להגיע לרמת NBA הקיץ”.
"לסיכום", כותב אוחיון לבאומן, “בתקופה קצרה הפכתי לסיבה להיעדר הישג ביורוליג, הוקנטתי ורוסקתי בתקשורת בידי נשיא ובעלי הקבוצה, וספגתי הערה גזענית מדני פדרמן... אני בספק שאני יכול לספק שירותים, להקריב את הגוף\זמן שלי, ולתפקד היטב בזמן שאני עובד עם מאמן שבייש אותי לנקודה הנמוכה ביותר אל מול כל הצוות והחברים שלי לקבוצה, ועם בעלים שגם לי להראות כמו בדיחה, וטען שאני כלום, אלה רק חלק מדאגותי”.
אוחיון
חותם את המכתב ומבהיר: "אחרי מה שראיתי והתמודדתי בשלושת החודשים האחרונים, אני יודע בוודאות שאני לא רוצה לשחק במכבי ת"א, זו סביבה מאוד עוינת עבורי, ואני חושש שמכבי יעשו ככל שביכולתם לרסק את הקריירה שלי, ואת השאיפות שלי כדי להוכיח לציבור שאני כלום בלעדיהם. אני לא מתכוון להיות חלק מארגון שאנשיו לא מכבדים אותי".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/404/ ... =3&cat=620
נראה לי בולשיט עוד איזה שטויות של הזוכן
21 ספטמבר 2012, 12:03
21 ספטמבר 2012, 12:08
21 ספטמבר 2012, 12:09
21 ספטמבר 2012, 12:10
yzafrir כתב:אם המכתב הזה אמיתי ובאמת נכתב על ידי יוגב , לא רק שלא הייתי מחזיר אותו למכבי , גם לא הייתי משאיל אתו לשום קבוצה. פשוט מייבש אותו עונה שלמה וסופג את השכר שלו......אבל המכתב הזה נראה לי הזוי מידי בשביל שיוגב יכתוב אתו וזה נראה יותר ניסיון של הסוכן שלו להכפיש את מכבי .