טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 07:14

הנה דעתו של שי האוזמן, בחור שמבין קצת כדורסל, על מכבי הנוכחית:
"ואז, אחרי שהכל יחזור לשגרה, תמצא עצמה מכבי תל אביב כשהיא מתמודדת מול בעיה מסובכת הרבה יותר. הסגל שהיא בנתה, נכון לרגע זה, הוא לא סגל של טופ יורוליג. נקודה. בניגוד לשנים קודמות בהן הנחיתה מכבי אס ברגע האחרון (ארויו, פארמר), קשה להאמין שהפתרון לכל הבעיות המקצועיות יהיה בדמות החתמת סנטר משמעותי שישנה באחת את כל מאז הכוחות. האמת? גם אם ימצא אחד כזה בשוק, יכול להיות שעסקת אוחיון והעול הכלכלי בדמות מאות אלפי הדולרים הבלתי מתוכננים של חוזהו, ירחיקו אותו ממכבי."
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ספטמבר 2012, 08:47

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:המשחק עשה לי געגועים לפרקינס..

געגועים? לא. אבל כן הזכיר את פרקינס. גם לפרקינס היו אחוזים נוראים לשלוש.

כן, במשחק כזה נזכרתי שפרקינס היה יכול לשנות את המצב, קצת לחימה ורצון, אני אישית מעדיף את היכולת הבינונית של פרקינס בהתקפה אבל נתינת אספקטים אחרים על לוגאן שהוא קלעי יותר טוב וזהו..
חוץ מזה שאני בספק אם לוגאן ייתן יותר נקודות ואסיסטים מאשר הממוצעים של פרקינה בעונה האחרונה שלו במכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 08:50

אין פתרונות קסם , אם מכבי לא תפגע עם כל ההימורים שלה אז הסגל הזה נידון לכשלון .
זה דבר שהיה ברור לכולם עוד לפני האימון הראשון של הסגל הזה והאמת שזה משהו שיודעים והפך למדיניות של מכבי בשנים האחרונות....
סנטר נוסף חייבים בכל מקרה אבל מכיוון שאין שחקנים איכותיים פנויים כנראה שעדיף להמר על סנטר יחסית זול ואם זה ילך מה טוב , אם לא , לא נורא . זה כנראה לא ישנה את הגורל של הקבוצה השנה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ספטמבר 2012, 08:56

yzafrir כתב:אין פתרונות קסם , אם מכבי לא תפגע עם כל ההימורים שלה אז הסגל הזה נידון לכשלון .
זה דבר שהיה ברור לכולם עוד לפני האימון הראשון של הסגל הזה והאמת שזה משהו שיודעים והפך למדיניות של מכבי בשנים האחרונות....
סנטר נוסף חייבים בכל מקרה אבל מכיוון שאין שחקנים איכותיים פנויים כנראה שעדיף להמר על סנטר יחסית זול ואם זה ילך מה טוב , אם לא , לא נורא . זה כנראה לא ישנה את הגורל של הקבוצה השנה .

לדעתי אי אפשר להמר על סנטר, זה לא כמו גארד, אולי מקסימום אפשר להמר על עוד פורוורד שישחק סנטר, אבל סנטר אמיתי? ממש לא לדעתי..
נגמרה התקופה של מציאות כמו האפמן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 09:06

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אין פתרונות קסם , אם מכבי לא תפגע עם כל ההימורים שלה אז הסגל הזה נידון לכשלון .

לדעתי אי אפשר להמר על סנטר, זה לא כמו גארד, אולי מקסימום אפשר להמר על עוד פורוורד שישחק סנטר, אבל סנטר אמיתי? ממש לא לדעתי..
נגמרה התקופה של מציאות כמו האפמן..

להביא פאוורד שיכול לשחק סנטר זה בדיוק מה שאני מתכוון , זה להמר על על עמדת הסנטר .
אם אתה לא רוצה להמר על עמדת הסנטר אז מההתחלה תחתים סנטר טיבעי איכותי כמו שתוכנן בהתחלה ( מאריץ' \ פרביץ,\ ויויוקאס....) . כל דבר אחר הוא הימור ברמה מסויימת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2012, 10:10

קודי כתב:יוני - עוד דבר לגבי האפשרות לחכות לניפויים אחרי המחנות: אם מוכנים לחכות עד אז אז למה כבר לא לחכות שפופס יחלים, משהו שאמור לקרות עוד לפני סיום המחנות. הרי סביר מאוד שפופס יהיה טוב יותר כמעט מכל מציאה שתנחת מהמחנות, אז אם כבר לחכות עדיף לחכות לו מאשר לשחקן שיגיע בנובמבר ועד שיבין איפה נחת ויכיר את הכדורסל באירופה תסתיים העונה.

אני אישית לא מתלהב בכלל מפופס, ועדיף כבר ללכת על שחקן לא פצוע.

היום פדרמן דיבר אצל רסקה בגל"צ ואמר שאין עדיין שום דבר ממשי בנושא הזה. לא הייתי מפתח ציפיות גדולות לגבי הסנטר המיועד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 10:13

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני - עוד דבר לגבי האפשרות לחכות לניפויים אחרי המחנות: אם מוכנים לחכות עד אז אז למה כבר לא לחכות שפופס יחלים, משהו שאמור לקרות עוד לפני סיום המחנות. הרי סביר מאוד שפופס יהיה טוב יותר כמעט מכל מציאה שתנחת מהמחנות, אז אם כבר לחכות עדיף לחכות לו מאשר לשחקן שיגיע בנובמבר ועד שיבין איפה נחת ויכיר את הכדורסל באירופה תסתיים העונה.

אני אישית לא מתלהב בכלל מפופס, ועדיף כבר ללכת על שחקן לא פצוע.

היום פדרמן דיבר אצל רסקה בגל"צ ואמר שאין עדיין שום דבר ממשי בנושא הזה. לא הייתי מפתח ציפיות גדולות לגבי הסנטר המיועד.

תאמין לי שאין לי ציפיות גדולות בנושא הזה. מה שכן, קצת עצוב שאנחנו נמצאים שבועיים וחצי לפני פתיחת משחקי היורוליג ועדיין אין לנו סנטר פותח.
לגבי פופס - הוא כנראה הכי טוב שתוכל למצוא בשלב כזה של העונה והוא גם מכיר היטב את הכדורסל האירופאי, בניגוד לכל מיני חרגולים שאולי יגיעו מארה"ב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 11:04

אני חושב שהבעיה בסגל (ואת זה טענתי עוד כשנבנתה הקבוצה) היא שהוא מורכב משחקנים משלימים וכמה הימורים
בינתיים אין לנו בעל בית על המגרש כי אין אף שחקן מעולה בסגל.גם חסר רכז שינהל את המשחק וסנטר עם יכולת פוסט אפ גבוהה
אוחיון יפתור את בעיית ניהול המשחק ואני מקווה שיגיע גם סנטר טוב (קשה לי להאמין) כדי שיהיה לנו איום מבפנים וכך המשחק שלנו ירווח מעט

בכל אופן מוקדם להסיק מסקנות כי כמו שאמרתי חסרים לנו שני שחקנים סופר חשובים(עכשיו אחד הגיע)+שחקן חמישיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 11:05

קודי כתב:הנה דעתו של שי האוזמן, בחור שמבין קצת כדורסל, על מכבי הנוכחית:
"ואז, אחרי שהכל יחזור לשגרה, תמצא עצמה מכבי תל אביב כשהיא מתמודדת מול בעיה מסובכת הרבה יותר. הסגל שהיא בנתה, נכון לרגע זה, הוא לא סגל של טופ יורוליג. נקודה. בניגוד לשנים קודמות בהן הנחיתה מכבי אס ברגע האחרון (ארויו, פארמר), קשה להאמין שהפתרון לכל הבעיות המקצועיות יהיה בדמות החתמת סנטר משמעותי שישנה באחת את כל מאז הכוחות. האמת? גם אם ימצא אחד כזה בשוק, יכול להיות שעסקת אוחיון והעול הכלכלי בדמות מאות אלפי הדולרים הבלתי מתוכננים של חוזהו, ירחיקו אותו ממכבי."

אני באמת מפחד כבר שמכבי תשתמש בזה כתירוץ להבאת סנטר בינוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 23 ספטמבר 2012, 11:13

rc4991 כתב:
קודי כתב:הנה דעתו של שי האוזמן, בחור שמבין קצת כדורסל, על מכבי הנוכחית:

אני באמת מפחד כבר שמכבי תשתמש בזה כתירוץ להבאת סנטר בינוני

יגיע לפה סנטר בינוני, שלא יהיה ספק בכך. פשוט אין אף סנטר טוב במיוחד ופנוי, בטח לא ברמות השכר של מכבי...
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ספטמבר 2012, 11:56

rc4991 כתב:אני חושב שהבעיה בסגל (ואת זה טענתי עוד כשנבנתה הקבוצה) היא שהוא מורכב משחקנים משלימים וכמה הימורים
בינתיים אין לנו בעל בית על המגרש כי אין אף שחקן מעולה בסגל.גם חסר רכז שינהל את המשחק וסנטר עם יכולת פוסט אפ גבוהה
אוחיון יפתור את בעיית ניהול המשחק ואני מקווה שיגיע גם סנטר טוב (קשה לי להאמין) כדי שיהיה לנו איום מבפנים וכך המשחק שלנו ירווח מעט

בכל אופן מוקדם להסיק מסקנות כי כמו שאמרתי חסרים לנו שני שחקנים סופר חשובים(עכשיו אחד הגיע)+שחקן חמישיה

בדיוק, למה לא כוכב ולידו הימורים? למה לבנות הימורים ליד בינוניים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 12:36

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שהבעיה בסגל (ואת זה טענתי עוד כשנבנתה הקבוצה) היא שהוא מורכב משחקנים משלימים וכמה הימורים

בדיוק, למה לא כוכב ולידו הימורים? למה לבנות הימורים ליד בינוניים..

הלוואי והייתי יודע את התשובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 12:37

טור דעה,בלי דעה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 56&Lang=he

אני מאוד אוהב את שרף ולא נעים לי להגיד את זה אבל למה הוא רושם טור דעה בלי שיש שם בכלל דעה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים