גמר גביע ווינר: מכבי נגד אשדוד - שבת ,20:45, ספורט5+

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד אשדוד - שבת ,20:45, ספורט5+

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2012, 20:32

שמואל1 כתב:מאכזב אותי שמלקולם תומאס לא שיחק היום, אפילו לכמה דקות.
קצת מדאיג שהוא הולך להגיע למלאגה בלי התנסות קודמת עם הקבוצה.

הוא לא ישחק מול מלאגה, ואם כן זה יהיה למספר דקות ורק בשביל לעשות עבירות.

הוא רק הגיע לכאן והוא בכלל לא בכושר משחק.
לאט לאט איתו. בינתיים צריך להסתדר עם מה שיש
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:33

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
פשוט לא נכון
שיחקנו רע וכמעט הפסדנו לא מעט פעמים
רק אחרי אמצע העונה משהו השתחרר וראו את העליונות שלנו(באזור הסדרה נגד פאו)

בגביע ווינר בשנה שעברה ניצחנו כל קבוצה בהפרש ממוצע של מעל לשלושים וחמש נקודות

אני לא מדברת על גביע ווינר אלא על הליגה
למרות שסיפקנו נצחונות יפים ומרשימים נגד פילזן בחוץ וריאל בבית היינו צריכים את סמית' בשביל לנצח את ראשון על הבאזר וכמעט הפסדנו לאשקלון אחרי משחק מזעזע

זה היה בגלל שתי סיבות עיקריות: בליגה שיחקו בהרכב אחר בגלל חוקי הזרים ולקח לשחקנים זמן להתרגל לטירוף המשחקים והטיסות עם האדריאטית. כשהיו למכבי יומיים להתכונן היא ריסקה כל קבוצה בארץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2012, 20:35

לצערי, מבחינת כישרון התקפי נטו, זו אחת הקבוצות הכי חלשות שאני זוכר ממכבי לאורך לא מעט שנים. זה לא אומר שהיא לא תצליח באופן יחסי, כי סמית ותומס יחזקו מאוד את ההגנה.

מכבי כרגע לא מוכנה ליורוליג כנראה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 06 אוקטובר 2012, 20:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוקטובר 2012, 20:35

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
פשוט לא נכון
שיחקנו רע וכמעט הפסדנו לא מעט פעמים
רק אחרי אמצע העונה משהו השתחרר וראו את העליונות שלנו(באזור הסדרה נגד פאו)

בגביע ווינר בשנה שעברה ניצחנו כל קבוצה בהפרש ממוצע של מעל לשלושים וחמש נקודות

אני לא מדברת על גביע ווינר אלא על הליגה
למרות שסיפקנו נצחונות יפים ומרשימים נגד פילזן בחוץ וריאל בבית היינו צריכים את סמית' בשביל לנצח את ראשון על הבאזר וכמעט הפסדנו לאשקלון אחרי משחק מזעזע

זה היה בגלל שתי סיבות עיקריות: בליגה שיחקו בהרכב אחר בגלל חוקי הזרים ולקח לשחקנים זמן להתרגל לטירוף המשחקים והטיסות עם האדריאטית. כשהיו למכבי יומיים להתכונן היא ריסקה כל קבוצה בארץ.

נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:35

jol9 כתב:

אסור גם לצפות שהוא יהיה איזה מושיע גדול. הוא בסך הכל מביא את מה שיש לשון ג׳יימס וזה אתלטיות ויכולת חסימה ואולי יוסיף קצת בריבאונד. הוא בטח לא יביא משחק פנים טוב יותר בהתקפה או בשר מתחת לסל שזה מה שמאוד חסר בעמדה 5.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוקטובר 2012, 20:37

jol9 כתב:

לא מובן לי למה אתם קובעים שהוא לא בכושר משחק
הוא שיחק בליגת הקיץ ואחרי זה גם השתתף במחנות של ה-NBA
הוא אולי לא בכושר שיא (לא שיש לנו שחקן כזה בינתיים מלבד לוגאן)אבל הוא בטח בכושר סביר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 אוקטובר 2012, 20:37

הקבוצה נראית רע וזה בלשון המעטה. היחיד שסוחב את מכבי זה לוגאן אבל המשחק שלו פוגע בשטף הקבוצתי. אוחיון היום היה נראהכמו באפטר שוק של פרשיית הקיץ בכיכובו. היקמן הולך בדרכו המוצלחת של וונטיגו קאמינגס. ומה לעזאזל שרמדיני סובל מנפילת סוכר? מאיפה זה הגיע? אפרופו סנטרים, ג׳יימס היה בגדר נעדר ברבע השני. אין כמעט נסיון לשחק על שחקני מטרה בצבע. שרמדיני הצליח בזה פעמיים, אבל לא ממש היה נסיון להפעיל אותו יותר. מעניין מה יהיה עם מלקולם. ואני לא מבין דבר נוסף: לא עדיף כבר לתת לסילבן יותר דקות ובטחון מאשר לשים על הפרקט את היקמן שלא עושה כלום ושום דבר? בינתיים אני לא רואה הרבה נקודות אור. לוגאן קרוב לשם, אבל הוא עדיין צריך לנפות קצת שטויות שהוא עושה ולהשתתף בשטף הקבוצתי. לקבל את לוגאן של סופוט זה לאו דווקא דבר טוב. נקווה לשיפורים בהמשך.
er79

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:40

במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2012, 20:41

קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...

ממתי קרייג סמית' הוא סנטר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2012, 20:42

yarinsaky כתב:לצערי, מבחינת כישרון התקפי נטו, זו אחת הקבוצות הכי חלשות שאני זוכר ממכבי לאורך לא מעט שנים. זה לא אומר שהיא לא תצליח באופן יחסי, כי סמית ותומס יחזקו מאוד את ההגנה.

מכבי כרגע לא מוכנה ליורוליג כנראה.

לצערי אתה צודק. סנטר שלישי בעונה שעברה הוא הסנטר הפותח העונה.
שחקן יורוצ׳אלנג׳ הוא הגארד הפותח.
המחליף של בלו בינתיים מזכיר את בלו רק בהגנה ובריבאונד.
הצבע פרוץ בהגנה ולא קיים בהתקפה.

ויש עוד כמה. דיוויד מן הסתם יצליח לחבר אותם לקבוצת כדורסל סבירה, אבל לא ברור למה זה יספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוקטובר 2012, 20:42

שמואל1 כתב:
קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...

מאז שהפסימיים היו שמחים להחליף חצי סגל עם כל קבוצה גם עם ירושלים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוקטובר 2012, 20:43

er79 כתב:הקבוצה נראית רע וזה בלשון המעטה. היחיד שסוחב את מכבי זה לוגאן אבל המשחק שלו פוגע בשטף הקבוצתי. אוחיון היום היה נראהכמו באפטר שוק של פרשיית הקיץ בכיכובו. היקמן הולך בדרכו המוצלחת של וונטיגו קאמינגס. ומה לעזאזל שרמדיני סובל מנפילת סוכר? מאיפה זה הגיע? אפרופו סנטרים, ג׳יימס היה בגדר נעדר ברבע השני. אין כמעט נסיון לשחק על שחקני מטרה בצבע. שרמדיני הצליח בזה פעמיים, אבל לא ממש היה נסיון להפעיל אותו יותר. מעניין מה יהיה עם מלקולם. ואני לא מבין דבר נוסף: לא עדיף כבר לתת לסילבן יותר דקות ובטחון מאשר לשים על הפרקט את היקמן שלא עושה כלום ושום דבר? בינתיים אני לא רואה הרבה נקודות אור. לוגאן קרוב לשם, אבל הוא עדיין צריך לנפות קצת שטויות שהוא עושה ולהשתתף בשטף הקבוצתי. לקבל את לוגאן של סופוט זה לאו דווקא דבר טוב. נקווה לשיפורים בהמשך.

דווקא לוגאן בכלל לא פגע בשטף של המשחק ואפילו מסר כדורים נהדרים בסוף המשחק שהשחקנים לא קלעו
הוא היה יכול לסיים את המשחק הזה בכיף עם מעל לחמש אסיסטים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 06 אוקטובר 2012, 20:45

למה עם סמית? בוא נעשה טרייד עם אשדוד על סימפסון.

מזל גדול שלא עשו את הטרייד המפגר הזה. 4 שלא שומר ועוזר לצבע להיות טיילת חדירה שכל שחקן חוגג עליו כבר יש לנו, לא צריך עוד אחד כזה.

אם כבר השאלה הגדולה מדוע הביאו את תומאס ולא שחקן פנים אמיתי, סנטר עם גוף גדול ומשחק פוסט אפ.
NY boy

הודעהעל ידי Chen » 06 אוקטובר 2012, 20:45

שוב סילבן לא שיחק. משחק השלשות של לוגאן יכול להפיל אותנו בדיוק כמו שהוא מרים אותנו, זה מסוכן שהוא לוקח כל משחק 8 זריקות. ומה גם זה קצת מטריד שהוא קולע כל כך הרבה במשחק כי זה מעלה את הסיכוי שיראיינו אותו אחר כך ונאלץ לשמוע את קולו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:46

שמואל1 כתב:

הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה. ואגב, ממתי תומאס הוא סנטר?
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 06 אוקטובר 2012, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2012, 20:47

קודי כתב:
שמואל1 כתב:

הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה.

אולי בליגה. ביורוליג אין לו מה למכור כסנטר, כמו ג'יימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2012, 20:48

"שארמנדיני עם נפילת סוכר. מקבל כרגע חטיפי אנרגיה ומים"

:duh
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 20:49

שמואל1 כתב:
קודי כתב:
שמואל1 כתב:

הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה.

אולי בליגה. ביורוליג אין לו מה למכור כסנטר, כמו ג'יימס.

לא בטוח בכלל. אם ב- nba הוא נתן כמה עונות נהדרות כפאוור פורוורד מול שחקנים גבוהים וחזקים יותר מאלה שמשחקים כסנטרים באירופה אז לא הייתייוצא בהצהרות כל כך נחרצות. את מה שג׳יימס נותן, וביורוליג זה לא הרבה, אמור להיות לנו מתומאס אז כדאי קצת להוסיף ולגוון ולא רק שיהיה עוד מאותו הדבר, במיוחד שברור שהוא לא מספיק ביורוליג.
קודי

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 אוקטובר 2012, 20:51

BIG sofo כתב:
"שארמנדיני עם נפילת סוכר. מקבל כרגע חטיפי אנרגיה ומים"

:duh

שוווו ?? :neutral
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2012, 20:52

לא מסכים עם זה. זה טרייד גרוע בשביל מכבי. אתה לא מחליף שחקן טוב בשחקן פחות טוב ועוד מוסיף כסף.

ד״א אם לפדרמן היה 200 אלף פנויים למה לא השתמשו בהם בשביל להשאיר את לאנגפורד או להביא סנטר אמיתי עוד בקיץ?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים