יורוליג: אלבה ברלין נגד מכבי - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: אלבה ברלין נגד מכבי - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 09:40

MTA2311 כתב:ד"א, שארמנדיני היום עם 3-3 מהשדה. ההתנהלות הגרועה איתו הייתה כל כך בולטת היום. הוא היה פנוי כל כך הרבה פעמים אחרי הפיק אנד רול, ופשוט אף אחד לא מסר לו. על סף השערורייה.

מזה אפשר להסיק, שגם אם הינו מביאים את האווארד, הוא לא היה משחק טוב, כי אין לנו רכז שיודע להפעיל גבוהים כמו שצריך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2012, 11:36

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:ד"א, שארמנדיני היום עם 3-3 מהשדה. ההתנהלות הגרועה איתו הייתה כל כך בולטת היום. הוא היה פנוי כל כך הרבה פעמים אחרי הפיק אנד רול, ופשוט אף אחד לא מסר לו. על סף השערורייה.

מזה אפשר להסיק, שגם אם הינו מביאים את האווארד, הוא לא היה משחק טוב, כי אין לנו רכז שיודע להפעיל גבוהים כמו שצריך.

יש לנו אחד. הבעיה היא שהוא גם תופס מדי פעם משחקים חלשים, והוא גם לא ממש מקבל את הקרדיט של בעל בית של הקבוצה.
לא מעט פעמים מי שמנהלים בפועל את המשחק הם לוגאן והיקמן והם פשוט עושים את זה הרבה פחות טוב מאוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 נובמבר 2012, 12:08

אוחיון היה רע מאוד אתמול.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 נובמבר 2012, 12:26

jol9 כתב:
felix_r כתב:

יש לנו אחד. הבעיה היא שהוא גם תופס מדי פעם משחקים חלשים, והוא גם לא ממש מקבל את הקרדיט של בעל בית של הקבוצה.
לא מעט פעמים מי שמנהלים בפועל את המשחק הם לוגאן והיקמן והם פשוט עושים את זה הרבה פחות טוב מאוחיון.

דווקא אוחיון מקבל את הקרדיט של הרכז הפותח והמוביל בקבוצה, הוא פותח בחמישייה כל משחק ומשחק ממוצע נאה של דקות (למרות שאולי הוא ראוי ליותר).
הבעיה היא במשחקים שהוא לא טוב בהם.
שימו לב ש-2 המשחקים הכי גרועים שלנו העונה, מול סיינה ואתמול היו גם 2 המשחקים הכי פחות טובים של אוחיון (מדד של 4- ו-0 בהתאמה).
הבעיה שלנו היא שאין לאוחיון תחליף נורמלי, וכהוא גרוע כל מכבי גרועה (וזה לא שאוחיון הוא איזה דיאמנטידיס....)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 13:38

אוחיון הוא רכז טוב מאוד (ביום רגיל, לא ביום כמו אתמול), אבל גם הוא לא רכז פיק-נ-רול. הוא הרבה יותר טוב בלחדור ולהוציא החוצה לשחקן פנוי שעומד מוכן לשלשה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 13:59

יוגב אוחיון העונה- 5.6 נקודות( אחוזים מחפירים מהשדה+ מהקו), 3.2 ריבאונדים, 3.2 אסיסטים ואיבוד. זה לא רכז טוב מאוד, רחוק מאוד מזה.
זה שהוא הרכז היחיד בקבוצה, לא אוטומטית הופך אותו לרכז טוב מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 09 נובמבר 2012, 14:02

MTA2311 כתב:יוגב אוחיון העונה- 5.6 נקודות( אחוזים מחפירים מהשדה+ מהקו), 3.2 ריבאונדים, 3.2 אסיסטים ואיבוד. זה לא רכז טוב מאוד, רחוק מאוד מזה.

הפכו אותו כאן לדיאמנטידיס כשבסך הכל הוא רכז נחמד ולא יציב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 14:10

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:יוגב אוחיון העונה- 5.6 נקודות( אחוזים מחפירים מהשדה+ מהקו), 3.2 ריבאונדים, 3.2 אסיסטים ואיבוד. זה לא רכז טוב מאוד, רחוק מאוד מזה.

הפכו אותו כאן לדיאמנטידיס כשבסך הכל הוא רכז נחמד ולא יציב

יכול להיות רכז שני מצויין לדעתי. כזה שעולה מהספסל ומשנה את הקצב. אבל רכז ראשון?? בקבוצה כמו מכבי?? בושה וחרפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 16:56

אוחיון הוכיח את עצמו בסידרה מול הרכז הכי טוב של היורוליג בסידרה מול פאו.
זה שהוא עדיין לא מצטיין בכל הבלגן הזה עם 150048 חמישיות שבלאט מציב במשחק, זה לא אומר כלום.

נ.ב. כשאוחיון משחק בחמישיה אחת עם היקמן (וזה קורה הרבה), היקמן משום מה לוקח על עצמו את את עמדת הרכז, ואוחיון נאלץ לזוז לעמדת הקלע, בה הוא לא מצטיין.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 09 נובמבר 2012, 17:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 17:01

felix_r כתב:אוחיון הוכיח את עצמו בסידרה מול הרכז הכי טוב של היורוליג בסידרה מול פאו.
זה שהוא עדיין לא מצטיין הכל הבלגן הזה עם 150048 חמישיות שבלאט מציב במשחק, זה לא אומר כלום.

נ.ב. כשאוחיון משחק בחמישיה אחת עם היקמן (וזה קורה הרבה), היקמן משום מה לוקח על עצמו את את עמדת הרכז, ואוחיון נאלץ לזוז לעמדת הקלע, בה הוא לא מצטיין.

שוב הסדרה נגד פאו?
הבן אדם נתן 4 משחקים טובים והוא כבר "הוכיח את עצמו"?
הוא לא מצטיין כי הוא לא שחקן מצויין. הוא שחקן בינוני, שמתאים להיות רכז מחליף.
כשהוא על המגרש יחד עם היקמן, הוא הרכז, והיקמן משחק 2.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 17:20

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:אוחיון הוכיח את עצמו בסידרה מול הרכז הכי טוב של היורוליג בסידרה מול פאו.
זה שהוא עדיין לא מצטיין הכל הבלגן הזה עם 150048 חמישיות שבלאט מציב במשחק, זה לא אומר כלום.

שוב הסדרה נגד פאו?

הסידרה מול פאו זה היה הקטע הכי חשוב של העונה שעברה, אז היא באמת קובעת למה השחקן מסוגל.
המשחקים של עכשיו לא שווים כלום, כי בלאט רק עושה ניסוים מול כל מיני קבוצות חלשות.
טוב שאתה קובע את זה. אולי תספר את זה גם להיקמן שלוקחת את הכדור ומנהל את ההתקפה, וגם לאוחיון, שהולך לפינה ומחכה שם כאילו היה קלעי... נכון, זה לא תמיד ככה, אבל זה קורה מחצית מהזמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 17:28

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

שוב הסדרה נגד פאו?

הסידרה מול פאו זה היה הקטע הכי חשוב של העונה שעברה, אז היא באמת קובעת למה השחקן מסוגל.
המשחקים של עכשיו לא שווים כלום, כי בלאט רק עושה ניסוים מול כל מיני קבוצות חלשות.
טוב שאתה קובע את זה. אולי תספר את זה גם להיקמן שלוקחת את הכדור ומנהל את ההתקפה, וגם לאוחיון, שהולך לפינה ומחכה שם כאילו היה קלעי... נכון, זה לא תמיד ככה, אבל זה קורה מחצית מהזמן

ממש מעניין אותי למה כביכול הוא מסוגל, לפי 4 משחקים. גם קומאטוס וגארסיה נתנו משחקים טובים בפיינל פור, וקירק פני ויסאייטיס נתנו משחקים טובים בהצלבה. אולי נפעל להחזירם?
מה שבלאט עושה, זה לא ניסויים. ככה הוא מאמן מאז ומתמיד. ולמרות זאת, יוגב משחק השנה 23 דקות בממוצע. זה הרבה יותר ממה שצריך בשביל להוכיח עד כמה אתה טוב.
הקביעה שלך לא שווה יותר משלי. כשיוגב על המגרש, רוב הזמן הוא הרכז, והוא מנהל את ההתקפה.

מותר לך לאהוב אותו כי הוא ישראלי, אבל לפחות אל תהיה צבוע. שנה הבאה הוא ירוויח 450 אלף דולר לעונה(כמו היקמן). מעניין מה היית אומר אם היקמן היה מציג יכולת כזאת, ונותן מספרים כאלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 18:00

די נו. אם אתה לא רוצה לקבל עובדות רק בגלל שהן לא תואמות את הדיעה שלך, אז סבבה, תחשוב מה שאתה רוצה, אבל המשך הדיון הוא חסר טעם לחלוטין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 18:09

כן אה?
זה אני שמהלל פה שחקן של 5 נקודות ו3 אסיסטים. זה ללא ספק אני שמתעלם מעובדות.
העובדה היחידה בדיון הזה, היא שיוגב נתן בסך הכל 4 משחקים טובים במכבי, כשברוב המשחקים האחרים הוא היה בינוני להפליא.
אבל הוא ישראלי .. אז למה שלא נהפוך אותו לסוג של אל?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2012, 20:38

MTA2311 כתב:כן אה?
זה אני שמהלל פה שחקן של 5 נקודות ו3 אסיסטים. זה ללא ספק אני שמתעלם מעובדות.
העובדה היחידה בדיון הזה, היא שיוגב נתן בסך הכל 4 משחקים טובים במכבי, כשברוב המשחקים האחרים הוא היה בינוני להפליא.
אבל הוא ישראלי .. אז למה שלא נהפוך אותו לסוג של אל?

אור, הסטטיסטיקה היא רק חלק מהתמונה. דווקא אצל רכזים, הסטטיסטיקה לפעמים משקרת למטה.
במיוחד בכדורסל האירופאי, שיש עוד מסירה ועוד מסירה, והרבה פעמים השחקן שיצר את המהלך, הוא לא זה שמקבל את האסיסט, כי היתה עוד מסירה בדרך.

המספרים של יוגב יעלו בהמשך העונה, ובמיוחד ברגע שדייויד ייתן לו את המפתחות.
כאן אני מסכים לגמרי עם פליקס. לא תמיד כשאוחיון על הפרקט, הוא גם זה שמנהל את המשחק. זה היה מתקבל על הדעת אם היו משחקים לידו
ניקולה, פארקר ושאראס. אבל לסמית', היקמן, לוגאן ושרמדיני, אין את היכולות האלה, והיחיד שיכול לעזור ליוגב בעניין הזה הוא ליאור, וגם זה לא תמיד.

יוגב הוא עדיין לא רכז טופ יורוליג, אבל הוא בהחלט הרכז הכי טוב במכבי, שהיא נחשבת לאחת הקבוצות המובילות ביורוליג, ונכון להיום אין הרבה רכזים באירופה, שהייתי
לוקח לפני יוגב, בטח כאלה שמרוויחים פחות ממליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 20:48

הסטטיסטיקה היא באמת רק חלק מהעניין, אבל החלק הכי משמעותי ממנו. לא חושב שהיית לוקח הרבה רכזים באירופה, שהיו מציגים מספרים כמו של יוגב. אולי הוא עוד ישתפר בהמשך, אבל כרגע גם היכולת לא טובה.
אני לא מופתע שאתה מסכים עם פליקס. יש לנו נטייה להתעלם מעובדות מסויימות כשזה נוגע לשחקנים שאנחנו אוהבים. אני דיברתי באותה צורה על סופו, שהיה מבחינתי חצי אלוהים. לא שאפשר להשוות בין יוגב או אליהו לסופו.
יוגב מקבל קרדיט גדול מדיויד, שגם מצהיר שאין לו תחליף. אין הרבה שחקנים ישראלים שקיבלו קרדיט כמו שיוגב מקבל.
כבר אמרתי שיוגב הוא הרכז הכי טוב במכבי( ובהתחשב בזה שהוא הרכז היחיד זאת לא ממש חוכמה). אבל זאת בעיקר תעודת עניות למכבי, ולא הערכה ליוגב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2012, 21:55

MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה היא באמת רק חלק מהעניין, אבל החלק הכי משמעותי ממנו. לא חושב שהיית לוקח הרבה רכזים באירופה, שהיו מציגים מספרים כמו של יוגב. אולי הוא עוד ישתפר בהמשך, אבל כרגע גם היכולת לא טובה.
אני לא מופתע שאתה מסכים עם פליקס. יש לנו נטייה להתעלם מעובדות מסויימות כשזה נוגע לשחקנים שאנחנו אוהבים. אני דיברתי באותה צורה על סופו, שהיה מבחינתי חצי אלוהים. לא שאפשר להשוות בין יוגב או אליהו לסופו.
יוגב מקבל קרדיט גדול מדיויד, שגם מצהיר שאין לו תחליף. אין הרבה שחקנים ישראלים שקיבלו קרדיט כמו שיוגב מקבל.
כבר אמרתי שיוגב הוא הרכז הכי טוב במכבי( ובהתחשב בזה שהוא הרכז היחיד זאת לא ממש חוכמה). אבל זאת בעיקר תעודת עניות למכבי, ולא הערכה ליוגב.

אני מסכים עם כל מה שאמרת, פרט לעניין הסטטיסטי אולי.
בפירוש ישנם שחקנים שהרבה יותר טובים ממה שהסטטיסטיקה שלהם מראה. אחד כזה למשל תוכל לראות אם תסתכל מעט שמאלה.

יוגב עוד רחוק מהרמה הזאת, אבל הוא בוודאות טוב יותר וחשוב יותר למכבי מאשר עוד סתם שחקן של 6, 3, 3...

כמו שכבר אמרתי, אני מאמין שהמספרים שלו עוד יעלו.

נ.ב - המספרים הנוכחיים של יוגב דומים מאוד למספרים של ריקי רוביו מעונתו האחרונה בבארסה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 22:26

אתה צודק.
באמת יש הרבה שחקנים ששווים לקבוצה שלהם הרבה יותר מהסטטיסטיקה היבשה שלהם. אבל אני לא חושב שמכבי הייתה כל כך תלויה בשחקן מהסוג הזה כבר הרבה מאוד שנים. גם לא בהנפלד( הישראלי האהוב עליי) ושארפ, שהם אולי הדוגמאות הכי בולטות.
אני לא חושב שהתלות הכל כך גדולה שלנו ביוגב היא בריאה. לא לנו, ולא לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2012, 10:48

MTA2311 כתב:אתה צודק.
באמת יש הרבה שחקנים ששווים לקבוצה שלהם הרבה יותר מהסטטיסטיקה היבשה שלהם. אבל אני לא חושב שמכבי הייתה כל כך תלויה בשחקן מהסוג הזה כבר הרבה מאוד שנים. גם לא בהנפלד( הישראלי האהוב עליי) ושארפ, שהם אולי הדוגמאות הכי בולטות.
אני לא חושב שהתלות הכל כך גדולה שלנו ביוגב היא בריאה. לא לנו, ולא לו.

צריך שהדברים יהיו עלל השולחן. שיהיה ברור שכשהוא על המגרש, הוא בעל הבית, שהתרגילים שיתוכננו, יבליטו את היתרונות שלו.
למשל יש תרגיל נהדר בין אוחיון לאליהו, בו ליאור מקבל חסימה, חותך מעט החוצה, מקבל כדור, ועולה מיד לגויאבה קרובה פינתית. זה מהלך פשוט ומאוד יעיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים