jol9 כתב:מכבי שיחקה היום הרבה פחות טוב ממה שהיא יכולה.
- עם כל הדיון על לאנדסברג, זה היה ברור שהוא לא מתאים כרגע לרמה וזה לא ישתנה בטופ 16
לאנדסברג קיבל לדעתי 2 דקות היום, ואם הוא היה עם מעט ביטחון היה מראה שהוא משחק מספיק טוב לרמה הזו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מכבי שיחקה היום הרבה פחות טוב ממה שהיא יכולה.
- עם כל הדיון על לאנדסברג, זה היה ברור שהוא לא מתאים כרגע לרמה וזה לא ישתנה בטופ 16
עלמה צהובה כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח חבורת אפסים..
מי רוצה כרטיס ליום חמישי?
חינם?
מחיר נמוך מאוד..
בערך מה שהקבוצה שווה..
טוב, לא צריך עכשיו להתחיל עם כל המלים היפות....![]()
תמיד לזכור שזה ספורט
שזו הקבוצה שלנו
וששחקנים הם בני אדם
וחוץ מזה, יש מישהו מעליהם שאחראי על מימון בניית הקבוצה, ואם כבר, הכעס הגדול צריך לצאת מולו.
כשההנהלה לוחמנית ורואה רחוק, זה משליך על השחקנים, ולהיפך. והיו לנו מספיק דוגמאות במשך השנים.
מכביסט28 כתב:מאכזב המשחק שלי: בלאט, היקמן, פדרמן, לוגאן, תומאס, פדרמן, בלאט, אליהו, אוחיון, בלאט, פדרמן, שרמדיני..
ניצן כתב:jol9 כתב:מכבי שיחקה היום הרבה פחות טוב ממה שהיא יכולה.
לאנדסברג קיבל לדעתי 2 דקות היום, ואם הוא היה עם מעט ביטחון היה מראה שהוא משחק מספיק טוב לרמה הזו
Holiday_Armadillo כתב:מסקנה אחת מהמשחק הזה
נצטרך הרבה מאוד מזל בשביל לעלות מהבית
~Box & 1~ כתב:מכביסט28 כתב:מאכזב המשחק שלי: בלאט, היקמן, פדרמן, לוגאן, תומאס, פדרמן, בלאט, אליהו, אוחיון, בלאט, פדרמן, שרמדיני..
שכחת את כולם חוץ מאת המאכזב הראשי, סמית'.
אגב אם כבר אז מאכזב המשחק הוא הבובה של סיינה שהרקידה את הקהל.
הוא הגורם הישיר להפסד.
LIAV10 כתב:עלמה צהובה כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח חבורת אפסים..
מי רוצה כרטיס ליום חמישי?
חינם?
מחיר נמוך מאוד..
בערך מה שהקבוצה שווה..
טוב, לא צריך עכשיו להתחיל עם כל המלים היפות....![]()
תמיד לזכור שזה ספורט
שזו הקבוצה שלנו
וששחקנים הם בני אדם
וחוץ מזה, יש מישהו מעליהם שאחראי על מימון בניית הקבוצה, ואם כבר, הכעס הגדול צריך לצאת מולו.
כשההנהלה לוחמנית ורואה רחוק, זה משליך על השחקנים, ולהיפך. והיו לנו מספיק דוגמאות במשך השנים.
אין לי שום טענה לשחקנים, זה לא אשמתם שהם לא מספיק טובים, אני פגוע מההנהלה שכל שנה מעלה את מחירי המנויים למחירים לא סבירים, ומורידה את התקציב לתקציב לא סביר, או בקיצור עושה ממני ומעוד 11,000 אוהדים צחוק..
MTA2311 כתב:ניצן כתב:jol9 כתב:מכבי שיחקה היום הרבה פחות טוב ממה שהיא יכולה.
גם אני לא הבנתי איך מכל מה שראינו היום, לנדסברג היה שווה איזכור בכלל.
ממש לא היה ברור שהוא לא ברמה, מה שכן היה ברור, זה שדיוויד בלאט הרג לו את הביטחון, והפסיד שחקן מוכשר.
עלמה צהובה כתב:~Box & 1~ כתב:מכביסט28 כתב:מאכזב המשחק שלי: בלאט, היקמן, פדרמן, לוגאן, תומאס, פדרמן, בלאט, אליהו, אוחיון, בלאט, פדרמן, שרמדיני..
שכחת את כולם חוץ מאת המאכזב הראשי, סמית'.
אגב אם כבר אז מאכזב המשחק הוא הבובה של סיינה שהרקידה את הקהל.
הוא הגורם הישיר להפסד.
איך אפשר להגיד את זה??![]()
נכון, היה ערב קשה אבל לא צריך ישר לרוץ לחפש אשמים. זה קצת יותר מורכב. סמית' לא משחק לבד.
אה... וגם קצת ריספקט לא יזיק. כשהוא משחק מצויין, כמו בדר"כ, אתה שמח וזה נראה לך מובן מאליו, נכון?
אתה לא אומר שהוא ניצח את המשחק לבד.
סליחה אם זה נשמע כמו הטפה, אבל מאד צורם לי מה שכתבת.
אל תהיה פגוע. הכסף שלך מממן את הפרוייקטים החמודים של פדרמן.
אצלינו בחברה (שמכניסה רווח נקי של איזה 200 מליון דולר לשנה בשנה בינונית) מסתכלים על כל שקל ומנהלים כל שקל, שחלילה לא יהיו הוצאות לא נחוצות.
במכבי, שמתווכחת עם אוחיון על 30 אלף דולר, מממנים פרוייקטים יקרים ושאפתניים בשנים האחרונות, שבינתיים כולם כשלו.
אולי הפתרון הוא לחזור לבסיס - לדאוג שתהיה לנו קבוצה טובה שמורכבת משחקנים טובים שחתומים כאן לכמה שנים, במקום להתעסק עם שחקנים בליגות המשנה,
עם קבוצות בת, נכדה ונינה, ועם זרים בשתי שקל שאו שכושלים ועפים, או שמצליחים ועפים, או שמצליחים חלקית ונשארים (וזאת האופציה הגרועה ביותר)
misha כתב:
לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?
~Box & 1~ כתב:אל תהיה פגוע. הכסף שלך מממן את הפרוייקטים החמודים של פדרמן.
אצלינו בחברה (שמכניסה רווח נקי של איזה 200 מליון דולר לשנה בשנה בינונית) מסתכלים על כל שקל ומנהלים כל שקל, שחלילה לא יהיו הוצאות לא נחוצות.
במכבי, שמתווכחת עם אוחיון על 30 אלף דולר, מממנים פרוייקטים יקרים ושאפתניים בשנים האחרונות, שבינתיים כולם כשלו.
אולי הפתרון הוא לחזור לבסיס - לדאוג שתהיה לנו קבוצה טובה שמורכבת משחקנים טובים שחתומים כאן לכמה שנים, במקום להתעסק עם שחקנים בליגות המשנה,
עם קבוצות בת, נכדה ונינה, ועם זרים בשתי שקל שאו שכושלים ועפים, או שמצליחים ועפים, או שמצליחים חלקית ונשארים (וזאת האופציה הגרועה ביותר)
הבעיה היא שעד ששחקנים מתגלים כטובים ומצליחים להשאיר אותם כאן שנה שנתיים, בשנה השלישית זה כבר בלתי אפשרי להשאיר אותם
על פי המדיניות הכלכלית של מכבי. בצורה הזו לעולם לא נגיע רחוק באופן יציב, ונסתמך בעיקר על רצף של ניסי ז'לגיריס.
הייתי רוצה בתור אוהד הקבוצה לדעת שהשחקנים שהמועדון יאהב הכי הרבה ישארו כאן לפחות לכמה שנים.
רק ככה הקהל ירגיש מחובר לקבוצה לאורך זמן ויתן את הנשמה של הגרון שלו עבורם.
רק ככה אוהדים ירגישו שהם לא מרומים על ידי הנהלה שפועלת אך ורק בגישה אחת: לשכנע את הקהל מדוע בשנה הבאה כדאי להם לקנות מנוי.
הגישה הזו מתחילה להיקלט אצל אנשים שעשו מנוי והקהל הפנאטי והאמיתי מתחיל לראות משחקים בבית.
ההפסד הוא בסופו של דבר שלנו, הקהל הפנאטי שמצד אחד לא מרגיש שמגיע למועדון שיקנו מנויים, ומצד שני לא מרגיש שהמועדון עושה הכל בשביל לרצות את הקהל.
misha כתב:כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.
בקיצור, אין חדש תחת השמש. לא רק שלא השתפרנו , אלא הלכנו עוד יותר אחורה. אותה הגנה לא חכמה כמו במשחק הקודם בסיינה (כאילו שלא התכוננו בכלל למשחק הזה ולא יעדנו בדיוק לקראת מה הולכים), רק עם התקפה יותר חלשה. חלשה זה עוד מחמאה, שיחקנו כמו קבוצת קטסל מבולבלת וגרמנו להם להראות הרבה יותר טובים ממה שהם. אנחנו תלויים יותר מדי בקליעה מבחוץ וביום כזה אין לנו יותר מה להציע כמו קבוצה קטנה.
בלאט גם הגיע בכושר רע לטופ 16. לא עשינו שום התאמות בהגנה וניהול המשחק שלו היה על הפנים. לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?
לא שהשחקנים האחרים הבריקו, אבל סמית' אכזב במיוחד. משחקן שאמור לקחת צעד קדימה העונה, אתה לא מצפה לתת משחק כל כך חלש (מדד מינוס שלוש) ברגע כה חשוב של העונה.
הערה לעצמי - לא לראות חדשות הספורט ויציע ולהיכנס כמה שפחות לאתרי ספורט ישראלים.
jol9 כתב:~Box & 1~ כתב:אל תהיה פגוע. הכסף שלך מממן את הפרוייקטים החמודים של פדרמן.
הבעיה היא שעד ששחקנים מתגלים כטובים ומצליחים להשאיר אותם כאן שנה שנתיים, בשנה השלישית זה כבר בלתי אפשרי להשאיר אותם
על פי המדיניות הכלכלית של מכבי. בצורה הזו לעולם לא נגיע רחוק באופן יציב, ונסתמך בעיקר על רצף של ניסי ז'לגיריס.
הייתי רוצה בתור אוהד הקבוצה לדעת שהשחקנים שהמועדון יאהב הכי הרבה ישארו כאן לפחות לכמה שנים.
רק ככה הקהל ירגיש מחובר לקבוצה לאורך זמן ויתן את הנשמה של הגרון שלו עבורם.
רק ככה אוהדים ירגישו שהם לא מרומים על ידי הנהלה שפועלת אך ורק בגישה אחת: לשכנע את הקהל מדוע בשנה הבאה כדאי להם לקנות מנוי.
הגישה הזו מתחילה להיקלט אצל אנשים שעשו מנוי והקהל הפנאטי והאמיתי מתחיל לראות משחקים בבית.
ההפסד הוא בסופו של דבר שלנו, הקהל הפנאטי שמצד אחד לא מרגיש שמגיע למועדון שיקנו מנויים, ומצד שני לא מרגיש שהמועדון עושה הכל בשביל לרצות את הקהל.
אתה צודק מאוד.
באמת קשה להתחבר כך לשחקנים.
אתה מדבר איתי על שלוש שנים? בסדר - תן לי שלוש שנים של שחקן טוב בקבוצה.
סמית' (שאני באמת מחבב אותו מאוד) הוא בסה"כ לא שחקן גדול, אבל זה השחקן היחיד שמכבי יכולה להשאיר לעונה נוספת.
אני מבטיח לך שהיקמן יישאר עונה נוספת, לא כי הוא כזה טוב, אלא כי זה קל להשאיר אותו. קל וגם זול, אז למה לא?
misha כתב:כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.
בקיצור, אין חדש תחת השמש. לא רק שלא השתפרנו , אלא הלכנו עוד יותר אחורה. אותה הגנה לא חכמה כמו במשחק הקודם בסיינה (כאילו שלא התכוננו בכלל למשחק הזה ולא יעדנו בדיוק לקראת מה הולכים), רק עם התקפה יותר חלשה. חלשה זה עוד מחמאה, שיחקנו כמו קבוצת קטסל מבולבלת וגרמנו להם להראות הרבה יותר טובים ממה שהם. אנחנו תלויים יותר מדי בקליעה מבחוץ וביום כזה אין לנו יותר מה להציע כמו קבוצה קטנה.
בלאט גם הגיע בכושר רע לטופ 16. לא עשינו שום התאמות בהגנה וניהול המשחק שלו היה על הפנים. לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?
לא שהשחקנים האחרים הבריקו, אבל סמית' אכזב במיוחד. משחקן שאמור לקחת צעד קדימה העונה, אתה לא מצפה לתת משחק כל כך חלש (מדד מינוס שלוש) ברגע כה חשוב של העונה.
roy1000 כתב:misha כתב:כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.
אני חושב שכולם די צפו את הבעיות שיהיו בטופ 16. לא ממש הפתעה.
זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.
עכשיו יש חודשיים של סבל, אבל פדרמן שמח.
roy1000 כתב:
אני חושב שכולם די צפו את הבעיות שיהיו בטופ 16. לא ממש הפתעה.
זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.
הנקודה שלי היא שיש שחקנים שמכבי צריכה כן להתאמץ כדי להשאיר אותם מספר שנים.
יתכן והיום שון ג'יימס נכנס למשבצת הזו, אבל מדאיגה אותי העובדה שבכל המשחקים בהם שון ג'יימס מצטיין מכבי מפסידה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים