טופ 16, מח' 1: סיינה vs מכבי ת״א - חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 1: סיינה vs מכבי ת״א - חמישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי ניצן » 27 דצמבר 2012, 21:32

jol9 כתב:מכבי שיחקה היום הרבה פחות טוב ממה שהיא יכולה.

- עם כל הדיון על לאנדסברג, זה היה ברור שהוא לא מתאים כרגע לרמה וזה לא ישתנה בטופ 16

לאנדסברג קיבל לדעתי 2 דקות היום, ואם הוא היה עם מעט ביטחון היה מראה שהוא משחק מספיק טוב לרמה הזו
ניצן

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 דצמבר 2012, 21:33

עלמה צהובה כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:חחחחח חבורת אפסים..
מי רוצה כרטיס ליום חמישי?

חינם?

מחיר נמוך מאוד..
בערך מה שהקבוצה שווה..

טוב, לא צריך עכשיו להתחיל עם כל המלים היפות.... :nono
תמיד לזכור שזה ספורט
שזו הקבוצה שלנו
וששחקנים הם בני אדם
וחוץ מזה, יש מישהו מעליהם שאחראי על מימון בניית הקבוצה, ואם כבר, הכעס הגדול צריך לצאת מולו.
כשההנהלה לוחמנית ורואה רחוק, זה משליך על השחקנים, ולהיפך. והיו לנו מספיק דוגמאות במשך השנים.

אין לי שום טענה לשחקנים, זה לא אשמתם שהם לא מספיק טובים, אני פגוע מההנהלה שכל שנה מעלה את מחירי המנויים למחירים לא סבירים, ומורידה את התקציב לתקציב לא סביר, או בקיצור עושה ממני ומעוד 11,000 אוהדים צחוק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 21:35

מכביסט28 כתב:מאכזב המשחק שלי: בלאט, היקמן, פדרמן, לוגאן, תומאס, פדרמן, בלאט, אליהו, אוחיון, בלאט, פדרמן, שרמדיני..

שכחת את כולם חוץ מאת המאכזב הראשי, סמית'.

אגב אם כבר אז מאכזב המשחק הוא הבובה של סיינה שהרקידה את הקהל.
הוא הגורם הישיר להפסד.
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 דצמבר 2012, 21:37

ניצן כתב:

- עם כל הדיון על לאנדסברג, זה היה ברור שהוא לא מתאים כרגע לרמה וזה לא ישתנה בטופ 16

לאנדסברג קיבל לדעתי 2 דקות היום, ואם הוא היה עם מעט ביטחון היה מראה שהוא משחק מספיק טוב לרמה הזו

גם אני לא הבנתי איך מכל מה שראינו היום, לנדסברג היה שווה איזכור בכלל.
ממש לא היה ברור שהוא לא ברמה, מה שכן היה ברור, זה שדיוויד בלאט הרג לו את הביטחון, והפסיד שחקן מוכשר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 21:37

Holiday_Armadillo כתב:מסקנה אחת מהמשחק הזה
נצטרך הרבה מאוד מזל בשביל לעלות מהבית

יש סיכוי לאיזו כיפת ברזל בנוקיה?
~Box & 1~

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 27 דצמבר 2012, 21:40

~Box & 1~ כתב:
מכביסט28 כתב:מאכזב המשחק שלי: בלאט, היקמן, פדרמן, לוגאן, תומאס, פדרמן, בלאט, אליהו, אוחיון, בלאט, פדרמן, שרמדיני..

הוא הגורם הישיר להפסד.

איך אפשר להגיד את זה?? :evil
נכון, היה ערב קשה אבל לא צריך ישר לרוץ לחפש אשמים. זה קצת יותר מורכב. סמית' לא משחק לבד.
אה... וגם קצת ריספקט לא יזיק. כשהוא משחק מצויין, כמו בדר"כ, אתה שמח וזה נראה לך מובן מאליו, נכון?
אתה לא אומר שהוא ניצח את המשחק לבד.
סליחה אם זה נשמע כמו הטפה, אבל מאד צורם לי מה שכתבת.
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 21:43

LIAV10 כתב:
עלמה צהובה כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:חחחחח חבורת אפסים..
מי רוצה כרטיס ליום חמישי?

חינם?

מחיר נמוך מאוד..
בערך מה שהקבוצה שווה..

טוב, לא צריך עכשיו להתחיל עם כל המלים היפות.... :nono
תמיד לזכור שזה ספורט
שזו הקבוצה שלנו
וששחקנים הם בני אדם
וחוץ מזה, יש מישהו מעליהם שאחראי על מימון בניית הקבוצה, ואם כבר, הכעס הגדול צריך לצאת מולו.
כשההנהלה לוחמנית ורואה רחוק, זה משליך על השחקנים, ולהיפך. והיו לנו מספיק דוגמאות במשך השנים.

אין לי שום טענה לשחקנים, זה לא אשמתם שהם לא מספיק טובים, אני פגוע מההנהלה שכל שנה מעלה את מחירי המנויים למחירים לא סבירים, ומורידה את התקציב לתקציב לא סביר, או בקיצור עושה ממני ומעוד 11,000 אוהדים צחוק..

אל תהיה פגוע. הכסף שלך מממן את הפרוייקטים החמודים של פדרמן.
אצלינו בחברה (שמכניסה רווח נקי של איזה 200 מליון דולר לשנה בשנה בינונית) מסתכלים על כל שקל ומנהלים כל שקל, שחלילה לא יהיו הוצאות לא נחוצות.
במכבי, שמתווכחת עם אוחיון על 30 אלף דולר, מממנים פרוייקטים יקרים ושאפתניים בשנים האחרונות, שבינתיים כולם כשלו.

אולי הפתרון הוא לחזור לבסיס - לדאוג שתהיה לנו קבוצה טובה שמורכבת משחקנים טובים שחתומים כאן לכמה שנים, במקום להתעסק עם שחקנים בליגות המשנה,
עם קבוצות בת, נכדה ונינה, ועם זרים בשתי שקל שאו שכושלים ועפים, או שמצליחים ועפים, או שמצליחים חלקית ונשארים (וזאת האופציה הגרועה ביותר)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 21:45

MTA2311 כתב:
ניצן כתב:

גם אני לא הבנתי איך מכל מה שראינו היום, לנדסברג היה שווה איזכור בכלל.
ממש לא היה ברור שהוא לא ברמה, מה שכן היה ברור, זה שדיוויד בלאט הרג לו את הביטחון, והפסיד שחקן מוכשר.

הוא לא ברמה לא בגלל שהוא לא מספיק טוב, אלא כי זה פשוט עדיין גדול עליו.
לא אמרתי שזאת אשמתו, וציינתי אותו בשביל שלא נפתח יותר מדי ציפיות.

אלה יהיו לוגאן והיקמן, ואח"כ היקמן ולוגאן, ואז שוב לוגאן והיקמן וחוזר חלילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי anthony » 27 דצמבר 2012, 21:45

ההגנה שלנו היא פשוט ביזיון, בושה.
בהתקפה אין שום דבר מתוכנן.
מקווה שבסוף העונה ישחררו את כל הזרים חסרי התועלת (לוגאן, היקמן, תומאס, מדלי) וההנהלה תאכל את מה שהיא בישלה עם בניית הקבוצה הכי חלשה ב15 שנים האחרונות.
בלאט גם הוא צריך לעשות בדק בית אישי כי העונה הוא מנהל משחקים בצורה פשוט פתטית.

נקודת אור - פלאניניץ'.
שיחק אמנם מעט אבל היו כמה דברים חיוביים שאפשר היה לראות במשחק שלו.
anthony

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 21:48

עלמה צהובה כתב:
~Box & 1~ כתב:

הוא הגורם הישיר להפסד.

איך אפשר להגיד את זה?? :evil
נכון, היה ערב קשה אבל לא צריך ישר לרוץ לחפש אשמים. זה קצת יותר מורכב. סמית' לא משחק לבד.
אה... וגם קצת ריספקט לא יזיק. כשהוא משחק מצויין, כמו בדר"כ, אתה שמח וזה נראה לך מובן מאליו, נכון?
אתה לא אומר שהוא ניצח את המשחק לבד.
סליחה אם זה נשמע כמו הטפה, אבל מאד צורם לי מה שכתבת.

מכבד מאוד את דעתך,
אבל לשאלתך דווקא עצם העובדה שסמית' הוא המאכזב שלי אמורה להחמיא לו,
כי לא אגיד שאני מאוכזב משחקן שאין לי ציפייה ממנו להצטיין.
ולמה לכעוס? אמרתי בהמשך שהמאכזב הראשי שלי הוא הבובה הירוקה של סיינה שכנראה בגללה הספדנו :oops
~Box & 1~

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 21:57

אצלינו בחברה (שמכניסה רווח נקי של איזה 200 מליון דולר לשנה בשנה בינונית) מסתכלים על כל שקל ומנהלים כל שקל, שחלילה לא יהיו הוצאות לא נחוצות.
במכבי, שמתווכחת עם אוחיון על 30 אלף דולר, מממנים פרוייקטים יקרים ושאפתניים בשנים האחרונות, שבינתיים כולם כשלו.

אולי הפתרון הוא לחזור לבסיס - לדאוג שתהיה לנו קבוצה טובה שמורכבת משחקנים טובים שחתומים כאן לכמה שנים, במקום להתעסק עם שחקנים בליגות המשנה,
עם קבוצות בת, נכדה ונינה, ועם זרים בשתי שקל שאו שכושלים ועפים, או שמצליחים ועפים, או שמצליחים חלקית ונשארים (וזאת האופציה הגרועה ביותר)

הבעיה היא שעד ששחקנים מתגלים כטובים ומצליחים להשאיר אותם כאן שנה שנתיים, בשנה השלישית זה כבר בלתי אפשרי להשאיר אותם
על פי המדיניות הכלכלית של מכבי. בצורה הזו לעולם לא נגיע רחוק באופן יציב, ונסתמך בעיקר על רצף של ניסי ז'לגיריס.
הייתי רוצה בתור אוהד הקבוצה לדעת שהשחקנים שהמועדון יאהב הכי הרבה ישארו כאן לפחות לכמה שנים.

רק ככה הקהל ירגיש מחובר לקבוצה לאורך זמן ויתן את הנשמה של הגרון שלו עבורם.
רק ככה אוהדים ירגישו שהם לא מרומים על ידי הנהלה שפועלת אך ורק בגישה אחת: לשכנע את הקהל מדוע בשנה הבאה כדאי להם לקנות מנוי.
הגישה הזו מתחילה להיקלט אצל אנשים שעשו מנוי והקהל הפנאטי והאמיתי מתחיל לראות משחקים בבית.
ההפסד הוא בסופו של דבר שלנו, הקהל הפנאטי שמצד אחד לא מרגיש שמגיע למועדון שיקנו מנויים, ומצד שני לא מרגיש שהמועדון עושה הכל בשביל לרצות את הקהל.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 27 דצמבר 2012, 22:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי misha » 27 דצמבר 2012, 21:58

כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.

בקיצור, אין חדש תחת השמש. לא רק שלא השתפרנו , אלא הלכנו עוד יותר אחורה. אותה הגנה לא חכמה כמו במשחק הקודם בסיינה (כאילו שלא התכוננו בכלל למשחק הזה ולא יעדנו בדיוק לקראת מה הולכים), רק עם התקפה יותר חלשה. חלשה זה עוד מחמאה, שיחקנו כמו קבוצת קטסל מבולבלת וגרמנו להם להראות הרבה יותר טובים ממה שהם. אנחנו תלויים יותר מדי בקליעה מבחוץ וביום כזה אין לנו יותר מה להציע כמו קבוצה קטנה.

בלאט גם הגיע בכושר רע לטופ 16. לא עשינו שום התאמות בהגנה וניהול המשחק שלו היה על הפנים. לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?

לא שהשחקנים האחרים הבריקו, אבל סמית' אכזב במיוחד. משחקן שאמור לקחת צעד קדימה העונה, אתה לא מצפה לתת משחק כל כך חלש (מדד מינוס שלוש) ברגע כה חשוב של העונה.

הערה לעצמי - לא לראות חדשות הספורט ויציע ולהיכנס כמה שפחות לאתרי ספורט ישראלים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:11

misha כתב:
לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?

כי אתה חייב "סנטר" כשג'יימס עושה עבירות.

להזכירך הוא יצא ב-5 עבירות למרות שתומאס קיבל יחסית הרבה דקות.
היום למדנו בצורה הברורה ביותר שתומאס לא מתאים להיות סנטר.
אין לו את התנועה הנכונה של סנטר, ועם דברים כאלה צריך לגדול, הוא לא גדל כמו סנטר.
פלאניניץ' לעומת זאת בהחלט מתנהל כמו סנטר, אבל טרי מדי ועדיין גמלוני יחסית לרמות הגבוהות.
ראוי לציין שהוא יותר פיזי משרמנדיני אבל תומאס כבר מכיר יותר את המערכת.
~Box & 1~

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:13

~Box & 1~ כתב:

הבעיה היא שעד ששחקנים מתגלים כטובים ומצליחים להשאיר אותם כאן שנה שנתיים, בשנה השלישית זה כבר בלתי אפשרי להשאיר אותם
על פי המדיניות הכלכלית של מכבי. בצורה הזו לעולם לא נגיע רחוק באופן יציב, ונסתמך בעיקר על רצף של ניסי ז'לגיריס.
הייתי רוצה בתור אוהד הקבוצה לדעת שהשחקנים שהמועדון יאהב הכי הרבה ישארו כאן לפחות לכמה שנים.

רק ככה אוהדים ירגישו שהם לא מרומים על ידי הנהלה שפועלת אך ורק בגישה אחת: לשכנע את הקהל מדוע בשנה הבאה כדאי להם לקנות מנוי.
הגישה הזו מתחילה להיקלט אצל אנשים שעשו מנוי והקהל הפנאטי והאמיתי מתחיל לראות משחקים בבית.
ההפסד הוא בסופו של דבר שלנו, הקהל הפנאטי שמצד אחד לא מרגיש שמגיע למועדון שיקנו מנויים, ומצד שני לא מרגיש שהמועדון עושה הכל בשביל לרצות את הקהל.

אתה צודק מאוד.
באמת קשה להתחבר כך לשחקנים.

אתה מדבר איתי על שלוש שנים? בסדר - תן לי שלוש שנים של שחקן טוב בקבוצה.
סמית' (שאני באמת מחבב אותו מאוד) הוא בסה"כ לא שחקן גדול, אבל זה השחקן היחיד שמכבי יכולה להשאיר לעונה נוספת.
אני מבטיח לך שהיקמן יישאר עונה נוספת, לא כי הוא כזה טוב, אלא כי זה קל להשאיר אותו. קל וגם זול, אז למה לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:15

misha כתב:כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.

בקיצור, אין חדש תחת השמש. לא רק שלא השתפרנו , אלא הלכנו עוד יותר אחורה. אותה הגנה לא חכמה כמו במשחק הקודם בסיינה (כאילו שלא התכוננו בכלל למשחק הזה ולא יעדנו בדיוק לקראת מה הולכים), רק עם התקפה יותר חלשה. חלשה זה עוד מחמאה, שיחקנו כמו קבוצת קטסל מבולבלת וגרמנו להם להראות הרבה יותר טובים ממה שהם. אנחנו תלויים יותר מדי בקליעה מבחוץ וביום כזה אין לנו יותר מה להציע כמו קבוצה קטנה.

בלאט גם הגיע בכושר רע לטופ 16. לא עשינו שום התאמות בהגנה וניהול המשחק שלו היה על הפנים. לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?

לא שהשחקנים האחרים הבריקו, אבל סמית' אכזב במיוחד. משחקן שאמור לקחת צעד קדימה העונה, אתה לא מצפה לתת משחק כל כך חלש (מדד מינוס שלוש) ברגע כה חשוב של העונה.

צודק בכל מה שכתבת.

אני כבר לא רואה כמה חודשים טובים לא חדשות הספורט ולא את היציע. פשוט נהיה לא מעניין... אולי בסלאם הבא של רפא אני אדליק את חדשות הספורט... :wubyellow
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:29

jol9 כתב:
~Box & 1~ כתב:

אתה צודק מאוד.
באמת קשה להתחבר כך לשחקנים.

אתה מדבר איתי על שלוש שנים? בסדר - תן לי שלוש שנים של שחקן טוב בקבוצה.
סמית' (שאני באמת מחבב אותו מאוד) הוא בסה"כ לא שחקן גדול, אבל זה השחקן היחיד שמכבי יכולה להשאיר לעונה נוספת.
אני מבטיח לך שהיקמן יישאר עונה נוספת, לא כי הוא כזה טוב, אלא כי זה קל להשאיר אותו. קל וגם זול, אז למה לא?

הפוטנציאל האמיתי לרצון משותף מצד הקהל וההנהלה להשאיר שחקנים למספר שנים היה "הדור" של פארגו- פרקינס-איידסון.
שם היה שילוב קטלני של חוסר מזל משווע של התנהלות עבריינית מצד שחקן כמו פארגו, התנהלות כלכלית מצד איידסון, ופציעה משמיים של פרקינס.
אבל... פרקינס הבריא, ואין לנו כאלה תגליות גדולות, אז למה לא להחזיר אותו?
ריצ'י הנדריקס הוא לא שחקן מבריק או מיוחד במינו, אבל הוא חתיכת מאסה מתחת לסל. היה אפשר להשאיר שחקן מסוגו גם למספר שנים.

הנקודה שלי היא שיש שחקנים שמכבי צריכה כן להתאמץ כדי להשאיר אותם מספר שנים.
יתכן והיום שון ג'יימס נכנס למשבצת הזו, אבל מדאיגה אותי העובדה שבכל המשחקים בהם שון ג'יימס מצטיין מכבי מפסידה.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 27 דצמבר 2012, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2012, 22:30

misha כתב:כבר על ההתחלה הוציאו את כל החשק מהטופ 16. במכבי עוד הולכים להצטער העונה על זה שיזמו הגדלה של טופ 16 - רק האריכו את הסבל.

אני חושב שכולם די צפו את הבעיות שיהיו בטופ 16. לא ממש הפתעה.

זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.

עכשיו יש חודשיים של סבל, אבל פדרמן שמח.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:32

roy1000 כתב:

זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.

עכשיו יש חודשיים של סבל, אבל פדרמן שמח.

זאת לא קבוצה חלשה יותר ממכבי של אדלר. וגם לא מחלק מהקבוצות האפורות והבינוניות של מכבי בשנות ה-90, שלא עשו שום דבר עם עצמן.

זאת בהחלט אחת הקבוצות החלשות ביותר מאז תחילת המילניום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:38

roy1000 כתב:

אני לא בטוח שהיה כל כך קל לצפות שהקבוצה תראה ככה.
העניין הוא שהיו כמה שחקנים חדשים שהוכיחו את עצמם בעבר ואף אחד לא חשב שהם ידרכו במקום כל כך הרבה זמן (מדלי, שרמנדיני)
ועוד מספר שחקנים שהובאו בלית ברירה ומתוך חנק.
כשמועדון פועל מתוך גישה של תקציב מהנמוכים באירופה והשם "מכבי" יציל לבד את המצב, לא מגיעים רחוק.
צריך להשאיר כאן שחקנים טובים מאוד למשך מספר שנים, זו הדרך.
כרגע אני לא יכול להצביע על אף שחקן שאני רואה אותו צריך להיות כאן כמה שנים, לעומת אולי שון ג'יימס היקמן והשחקנים הצעירים.
גם דייוין סמית' מוכיח לי כבר שנה שנייה שהוא לא שחקן שאיתו משיגים גביע.
הוא בהחלט שחקן טוב ולפרקים נראה מצויין, אבל כשאני רואה את התמונה הכוללת שקיבלנו ממנו, בתור שחקן מרכזי הוא לא מתאים לרמות של פיינל פור.
ומועדון עם מדיניות כלכלית כמו מכבי רואה בדייוין סמית' שחקן מרכזי.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 27 דצמבר 2012, 22:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי NY boy » 27 דצמבר 2012, 22:40

הנקודה שלי היא שיש שחקנים שמכבי צריכה כן להתאמץ כדי להשאיר אותם מספר שנים.
יתכן והיום שון ג'יימס נכנס למשבצת הזו, אבל מדאיגה אותי העובדה שבכל המשחקים בהם שון ג'יימס מצטיין מכבי מפסידה.

זה נובע בעיקר מהעובדה שג'יימס מקבל הרבה יותר כדורים ומשחקים עליו הרבה יותר כששאר השחקנים לא מתפקדים, בעיקר הגארדים. כשהגארדים מתפקדים, קולעים מבחוץ, עושים יותר, אז ג'יימס נדרש לקחת פחות על עצמו ולהיות יותר משלים. בנוסף לזה שזה גם כבר לא ממש נכון, ג'יימס משחק טוב כבר כמעט חודשיים, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל ברוב המקרים מכבי ניצחה. 2 המשחקים הבולטים זה המשחקים נגד סיינה, שהיו משחקי השיא שלו ומכבי הפסידה אותם, אבל הוא בטח לא אשם בהפסדים. הוא לא אחראי ליכולת האנמית של הגארדים ולחוסר יכולתם לקלוע.

בלאט צריך למצוא את הדרך לאיזון בין ניצול טוב יותר של ג'יימס לבין המשחק עם הגארדים, אבל הבעיה העיקרית היא שבקו הגארדים שלנו פשוט קשה מאד לדעת לפני המשחק מה תקבל מכל שחקן וככה מאד קשה לבנות מדינה ועוד יותר לבנות יציבות.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים