יורוליג, מח'5: מכבי נגד פנאתנייקוס - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח'5: מכבי נגד פנאתנייקוס - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2013, 20:23

זה בדיוק מה שאני אומר כתגובה ליובל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 17 נובמבר 2013, 11:46

זה כבר שחוק, אבל רייס הוכיח שוב ביום חמישי שאין לו מקום במכבי. הוא נמוך, לא פיזי, לא אתלטי, לא חכם ולא קולע טוב ולכן אין לו מקום ביורוליג. כל דקה שהוא נמצא על המגרש ומשחק לרוחב פוגעת בקבוצה וכשיש לך רכז כמו אוחיון, שהוא טוב ממנו בהרבה ויכול לשחק יותר מ-24 הדקות שהוא קיבל במשחק, זה חבל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 17 נובמבר 2013, 12:36

קודי כתב:זה כבר שחוק, אבל רייס הוכיח שוב ביום חמישי שאין לו מקום במכבי. הוא נמוך, לא פיזי, לא אתלטי, לא חכם ולא קולע טוב ולכן אין לו מקום ביורוליג. כל דקה שהוא נמצא על המגרש ומשחק לרוחב פוגעת בקבוצה וכשיש לך רכז כמו אוחיון, שהוא טוב ממנו בהרבה ויכול לשחק יותר מ-24 הדקות שהוא קיבל במשחק, זה חבל.

מה שעוד יותר מקומם, זה שהוא גם שומר גרוע, ואז בכלל לא מובן למה שחקן כמו נעימי לא יכול להחליף אותו.

מהתחלה חשבתי שהבעיה של רייס בהגנה היא רק בגלל הגובה, בגלל ששחקנים גבוהים יכולים לזרוק מעליו. אבל אחרי שראיתי אתמול איך הופמן (לא בו מקאלב או פארגו, הופמן!) זורק אותו הצידה בקרוס-אובר והולך חופשי לסל, הבנתי שההעדפה של רייס על אוחיון/נעימי היא פשוט חסרת כל היגיון. (וזה למרות שאני בכלל לא מחבב את נעימי)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 17 נובמבר 2013, 12:51

felix_r כתב:מה שעוד יותר מקומם, זה שהוא גם שומר גרוע, ואז בכלל לא מובן למה שחקן כמו נעימי לא יכול להחליף אותו.

אפילו חובבי בלאט כמוני לא מצליחים להבין מה לעזאזל הוא מצא/מוצא ברייס הזה.
Beyond all common sense
dod

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים