המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:נגמר, הפסדנו.
היה משחק גדול, אחד המשחקים האיכותיים שראיתי בליגה בשנים האחרונות. משחק מאוד שקול, שתי הקבוצות היו כמעט שוות ברמתן, הפועל ירושלים הייתה קצת יותר טובה.
בשורה התחתונה, הפסד רביעי למכבי העונה בליגה.
RonB כתב:איזה באסה, לא פייר השלשה האחרונה של הלפרין, הגיע למכבי לנצח
חנו'ש כתב:לא יודעת, לא עצוב לי.
משחק כזה צמוד במלחה ובלי 2 הסנטרים שלנו, שהוכרע על פוקס מהסרטים? אומר שבסגל מלא בנוקיה לא אמור להיות לנו יותר מידי בעיה.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:נגמר, הפסדנו.
היה משחק גדול, אחד המשחקים האיכותיים שראיתי בליגה בשנים האחרונות. משחק מאוד שקול, שתי הקבוצות היו כמעט שוות ברמתן, הפועל ירושלים הייתה קצת יותר טובה.
אני לא מאמין, אתה הזוי.
קודי כתב:מכבי שיחקה טוב מאוד אבל הגיעה פצועה וחולה מדי. מכבי תשחק טוב בהרבה עם סופו וג'יימס אבל גם ירושלים תהיה הרבה יותר טובה כשאליהו יכנס לעניינים ויגיע גארד נוסף. חבל על ההפסד המעצבן אבל אי אפשר לעצור שישה שחקנים.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:נגמר, הפסדנו.
אני לא מאמין, אתה הזוי.
כנראה ראית משחק אחר. ירושלים הייתה קצת יותר טובה במשחק הזה. אתה מוזמן גם להסתכל על דף הסטטיסטיקה ולהיווכח בעצמך.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:לא יודעת, לא עצוב לי.
משחק כזה צמוד במלחה ובלי 2 הסנטרים שלנו, שהוכרע על פוקס מהסרטים? אומר שבסגל מלא בנוקיה לא אמור להיות לנו יותר מידי בעיה.
בלי שני הסנטרים ועם סמית' במשחק מחפיר
קודי כתב:מכבי שיחקה טוב מאוד אבל הגיעה פצועה וחולה מדי. מכבי תשחק טוב בהרבה עם סופו וג'יימס אבל גם ירושלים תהיה הרבה יותר טובה כשאליהו יכנס לעניינים ויגיע גארד נוסף. חבל על ההפסד המעצבן אבל אי אפשר לעצור שישה שחקנים.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:נגמר, הפסדנו.
אני לא מאמין, אתה הזוי.
כנראה ראית משחק אחר. ירושלים הייתה קצת יותר טובה במשחק הזה. אתה מוזמן גם להסתכל על דף הסטטיסטיקה ולהיווכח בעצמך.
קודי כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:לא יודעת, לא עצוב לי.
בלי שני הסנטרים ועם סמית' במשחק מחפיר
וירושלים עם אליהו במשחק מחפיר, בלי גארד שעוד יגיע ומול מכבי ביום קליעה מטורף.
MTA2311 כתב:כמה שאלות ברשותכם:
אז מה, מכבי באה בלי סופו וג'יימס, כשאין לה רכז זר, ומגיעה למצב ששופטים לוקחים לה את המשחק מול קבוצת העל מירושלים? רעידת אדמה?
מה עשה "שובר השוויון" הכוכב הגדול ליאור אליהו היום?
מה עשה דייויד בלו המושמץ היום?
האם הלפרין שחקן גמור?
ומתי רייס עף כבר?
MTA2311 כתב:כמה שאלות ברשותכם:
אז מה, מכבי באה בלי סופו וג'יימס, כשאין לה רכז זר, ומגיעה למצב ששופטים לוקחים לה את המשחק מול קבוצת העל מירושלים? רעידת אדמה?
מה עשה "שובר השוויון" הכוכב הגדול ליאור אליהו היום?
מה עשה דייויד בלו המושמץ היום?
האם הלפרין שחקן גמור?
ומתי רייס עף כבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־23 אורחים