14 נובמבר 2014, 14:18
felix_r כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.
צריך לשחק יותר עם ג'ייק כהן ב 4
14 נובמבר 2014, 14:28
roy1000 כתב:jol9 כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.
אין צורך אמיתי בשחקן נוסף לסגל. יש לך עדיין אוטציה של 4 ישראלים בכירים ועוד אלטיט שיכול בשקט לתת לך 15-20 דקות בליגה.
דרך אגב, אני חושב שאם תיקח את האלגוריתם הזה בתור משתנה מסביר יחיד להחלטות ב- 5 השנים האחרונות, אז הוא יוכל להסביר לפחות 80% מההחלטות של ההנהלה. החל באי פיטורי בלאט ועד לא להחליף את רייס שנה שעברה.
השנה, הדבר הכי זול לעשות זה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום חיזוק למלא את החלל של פניני ובהסתברות גבוהה, זה מה שיקרה.
14 נובמבר 2014, 14:31
14 נובמבר 2014, 14:34
jol9 כתב:felix_r כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
רק בליגה. ממש לא ביורוליג.
14 נובמבר 2014, 15:09
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
רק בליגה. ממש לא ביורוליג.
כן, בעיקר בליגה.
אבל אני הייתי משתף אותו גם ביורוליג. פשוט אין ברירה.
רנדל לא יכול לתת מלחמה כזאת פעמים בשבוע לאורך זמן.
אם אתה לא רוצה שרנדל יגמר לך, חייבים לתת לו מנוחה מדי פעם.
את מי תשים במקומו ביורוליג? את סמית'? ואז אתה נחסף בעמדה 3 עם לאנדסברג ולינהארט.
אני עדיין לא התייאשתי מלינהארט (מלאנדסברג - כן). גם אתמול הוא יכל לקבל יותר דקות.
יש כמובן עוד אפשרות, לשחק עם 2 סנטרים לפרקים קצרים בזמן שרנדל נח על הספסל.
אבל בגלל שלשלושת הסנטרים שלנו אין יכולת זריקה, לא נראה לי שזה יצליח
14 נובמבר 2014, 17:25
rc4991 כתב:נו כמה מפתיע
כבר אמרתי גם במהלך המשבר שלקבוצה יש פוטנציאל אבל עדיין חייבים לתקן טעויות שנעשו בקיץ (כרגיל) ובטח כשפניני גם נפצע
יהיה דבילי אם הם יכולים להחתים עכשיו את קלארק והם יחכו אם זה בכוונה עד דצמבר
14 נובמבר 2014, 17:42
14 נובמבר 2014, 18:19
14 נובמבר 2014, 19:26
offry כתב:מה המצב של בן רייס?
14 נובמבר 2014, 20:56
LIAV10 כתב:רוי, אתה תמיד מציב עובדות וכמעט תמיד טועה, זה לא יאמן.
14 נובמבר 2014, 21:18
14 נובמבר 2014, 21:40
LIAV10 כתב:אתה מרבה להציב ״עובדות״ בלי הסבר, לא משנה אם הפעם הסברת או לא, אתה עושה את זה המון, בלי שום בסיס כאילו אתה מינימום הסיי הראשון במערכת.
14 נובמבר 2014, 22:03
15 נובמבר 2014, 09:36
LIAV10 כתב:אתה מרבה להציב ״עובדות״ בלי הסבר, לא משנה אם הפעם הסברת או לא, אתה עושה את זה המון, בלי שום בסיס כאילו אתה מינימום הסיי הראשון במערכת.
15 נובמבר 2014, 10:57
14 יוני 2015, 23:06