פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

14 נובמבר 2014, 14:18

felix_r כתב:
לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.

צריך לשחק יותר עם ג'ייק כהן ב 4

רק בליגה. ממש לא ביורוליג.

14 נובמבר 2014, 14:28

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.

אין צורך אמיתי בשחקן נוסף לסגל. יש לך עדיין אוטציה של 4 ישראלים בכירים ועוד אלטיט שיכול בשקט לתת לך 15-20 דקות בליגה.

דרך אגב, אני חושב שאם תיקח את האלגוריתם הזה בתור משתנה מסביר יחיד להחלטות ב- 5 השנים האחרונות, אז הוא יוכל להסביר לפחות 80% מההחלטות של ההנהלה. החל באי פיטורי בלאט ועד לא להחליף את רייס שנה שעברה.

השנה, הדבר הכי זול לעשות זה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום חיזוק למלא את החלל של פניני ובהסתברות גבוהה, זה מה שיקרה.

כן, יש בזה משהו.
אני חושב שיש צורך בחיזוק הסגל, ולו רק בגלל שכל הקו הקדמי שלנו מועד לפורענות ולפציעות.
חסר לנו עוד שחקן יוצר מעבר לפארגו, וזה עלול לפגוע בנו במהלך העונה.

14 נובמבר 2014, 14:31

נו כמה מפתיע
כבר אמרתי גם במהלך המשבר שלקבוצה יש פוטנציאל אבל עדיין חייבים לתקן טעויות שנעשו בקיץ (כרגיל) ובטח כשפניני גם נפצע
יהיה דבילי אם הם יכולים להחתים עכשיו את קלארק והם יחכו אם זה בכוונה עד דצמבר

14 נובמבר 2014, 14:34

jol9 כתב:
felix_r כתב:
לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.

כן, בעיקר בליגה.

אבל אני הייתי משתף אותו גם ביורוליג. פשוט אין ברירה.
רנדל לא יכול לתת מלחמה כזאת פעמים בשבוע לאורך זמן.
אם אתה לא רוצה שרנדל יגמר לך, חייבים לתת לו מנוחה מדי פעם.
את מי תשים במקומו ביורוליג? את סמית'? ואז אתה נחסף בעמדה 3 עם לאנדסברג ולינהארט.
אני עדיין לא התייאשתי מלינהארט (מלאנדסברג - כן). גם אתמול הוא יכל לקבל יותר דקות.

יש כמובן עוד אפשרות, לשחק עם 2 סנטרים לפרקים קצרים בזמן שרנדל נח על הספסל.
אבל בגלל שלשלושת הסנטרים שלנו אין יכולת זריקה, לא נראה לי שזה יצליח

14 נובמבר 2014, 15:09

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
נוסף לסל הזה לדעתי.

כן, בעיקר בליגה.

אבל אני הייתי משתף אותו גם ביורוליג. פשוט אין ברירה.
רנדל לא יכול לתת מלחמה כזאת פעמים בשבוע לאורך זמן.
אם אתה לא רוצה שרנדל יגמר לך, חייבים לתת לו מנוחה מדי פעם.
את מי תשים במקומו ביורוליג? את סמית'? ואז אתה נחסף בעמדה 3 עם לאנדסברג ולינהארט.
אני עדיין לא התייאשתי מלינהארט (מלאנדסברג - כן). גם אתמול הוא יכל לקבל יותר דקות.

יש כמובן עוד אפשרות, לשחק עם 2 סנטרים לפרקים קצרים בזמן שרנדל נח על הספסל.
אבל בגלל שלשלושת הסנטרים שלנו אין יכולת זריקה, לא נראה לי שזה יצליח

אני מסכים. הבעיה היא שבקבוצה כ"כ חלשה בריבאונד הגנה, כהן הוא סוג של שפל גדול עוד יותר. אם נניח היה לנו סנטר שהוא משאבת ריבאונד, אז כן,
אבל מאריץ' ריבאונדר נוראי וסופו עוד יותר גרוע. כהן פשוט לא פיזי מספיק ולא מסוגל להרחיק שחקנים מהסל.
אולי אם ייכנס טיפה לכושר דרך הליגה, אפשר יהיה לשקול אותו גם ביורוליג.

14 נובמבר 2014, 17:25

rc4991 כתב:נו כמה מפתיע
כבר אמרתי גם במהלך המשבר שלקבוצה יש פוטנציאל אבל עדיין חייבים לתקן טעויות שנעשו בקיץ (כרגיל) ובטח כשפניני גם נפצע
יהיה דבילי אם הם יכולים להחתים עכשיו את קלארק והם יחכו אם זה בכוונה עד דצמבר

אף אחד במכבי לא יחתים את קלראק או כל שחקן אחר. זה לא ריאלי.

14 נובמבר 2014, 17:42

רוי, אתה תמיד מציב עובדות וכמעט תמיד טועה, זה לא יאמן.

14 נובמבר 2014, 18:19

מה המצב של בן רייס?

14 נובמבר 2014, 19:26

offry כתב:מה המצב של בן רייס?

גמר את העונה עוד לפני שהיא התחילה.

14 נובמבר 2014, 20:56

LIAV10 כתב:רוי, אתה תמיד מציב עובדות וכמעט תמיד טועה, זה לא יאמן.

"כמעט תמיד"? בדקת את זה? כמה פעמים טעיתי וכמה צדקתי? 90%? 80%? 70%?

הסברתי בצורה מאוד ברורה את ההגיון שלי - מכבי כמעט תמיד עושה את הדבר הכי זול שאפשר לעשות וכרגע הדבר הכי זול זה לא לעשות שינויים בסגל (פרט לשחרור של מאריץ'). עכשיו עם איזה חלק אתה לא מסכים ולמה?

14 נובמבר 2014, 21:18

אתה מרבה להציב ״עובדות״ בלי הסבר, לא משנה אם הפעם הסברת או לא, אתה עושה את זה המון, בלי שום בסיס כאילו אתה מינימום הסיי הראשון במערכת.

14 נובמבר 2014, 21:40

LIAV10 כתב:אתה מרבה להציב ״עובדות״ בלי הסבר, לא משנה אם הפעם הסברת או לא, אתה עושה את זה המון, בלי שום בסיס כאילו אתה מינימום הסיי הראשון במערכת.

רוב הזמן שמואל עושה את זה

14 נובמבר 2014, 22:03

אני חושב שאחרי הפציעה של רנדל אתמול שבמזל לא הסתיימה יותר גרוע , הצוות המקצועי ו ההנהלה של מכבי כמעט חטפו התקף לב . אני מאוד יופתע אם לא יגיע שחקן נוסף לעמדה 4 . האפשרות השניה והפחות מועדפת על הצוות זה לתת דקות משמעותיות ללאנדסברג ולינהרט בעמדה 3 וסמית יעבור ל 4....

15 נובמבר 2014, 09:36

LIAV10 כתב:אתה מרבה להציב ״עובדות״ בלי הסבר, לא משנה אם הפעם הסברת או לא, אתה עושה את זה המון, בלי שום בסיס כאילו אתה מינימום הסיי הראשון במערכת.

אין שום "עובדה" שאני מציב. כל מה שכתבתי פה זה הערכות והסברתי בצורה ברורה על מה הן מבוססות. אם אתה לא יכול או לא רוצה להבין מה שכותבים זה משהו אחד, זה לא אומר שאתה צריך להגיב בשטויות שלא קשורות בכלום למה שכתבתי.

אולי תנסה לקרוא שוב ולהבין לפני שאת לוחץ על מקש התגובה.

15 נובמבר 2014, 10:57

טוב, במחשבה שנייה לא הייתי צריך לכתוב את זה, בין אם אני מסכים איתך ובין אם לא.

14 יוני 2015, 23:06

ת'רד מחודש נובמבר.
הכתובת הייתה על הקיר.
לראות ולא להאמין
פרסם תגובה