המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מקי סיכם במגדל-יהב..
http://www.israelhayom.co.il/article/247797
זה מאוד מעניין שירושלים בחרה דווקא במקי, כי אם מבחינה מקצועית הוא העתק של קיצ'ן, אז מבחינה חברתית הוא שכפול של דונטה סמית
my man כתב:מהעיתון ישראל היום:
(על הכתבה חתום רועי כהן שהוא אוהד מגדל מוצהר אז יש אמינות בדברים..)זה מאוד מעניין שירושלים בחרה דווקא במקי, כי אם מבחינה מקצועית הוא העתק של קיצ'ן, אז מבחינה חברתית הוא שכפול של דונטה סמית
ההתנהלות של המועדון הזה גורמת לי לאהוב את דני פדרמן...
אביהוא כתב:אתם חושבים שאם היינו עפים מהיורוליג, או כמעט עפים מהגביע, או היינו ברצף הפסדים מחפיר...לא היה מגיע חיזוק?
כולם יודעים שאין מחליף ישראלי לפניני או פנוי או ראוי,אני לא חושב..
ובסוף הגיע מחליף לתת מנוחה,ריבאונד ונקודות במקום רנדל.
משה כתב:מה אתם אומרים על שון דאוסן? אני קצת מאוכזב ממנו. הרבה שנים לא היה בכדורסל ההישראלי גארד מוכשר כמותו. הבעיה היא שלמרות קפיצת המדרגה וההתקדמות שעשה בעונה שעברה הוא נעצר. אני צפיתי ממנו לתת השנה תפוקה גדולה הרבה יותר מבעונה שעברה והוא לא כל כך שיפר את היכולת והממוצעים שלו.
yzafrir כתב:שון באמת סבל העונה מכל מיני פציעות שקצת האטו את ההתקדמות שלו העונה אבל אסור גם לשכוח שהוא צעיר , ואני לא זוכר הרבה שחקנים בגילו שהציגו יכולת כזאת ...
felix_r כתב:yzafrir כתב:שון באמת סבל העונה מכל מיני פציעות שקצת האטו את ההתקדמות שלו העונה אבל אסור גם לשכוח שהוא צעיר , ואני לא זוכר הרבה שחקנים בגילו שהציגו יכולת כזאת ...
העונה?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:שון באמת סבל העונה מכל מיני פציעות שקצת האטו את ההתקדמות שלו העונה אבל אסור גם לשכוח שהוא צעיר , ואני לא זוכר הרבה שחקנים בגילו שהציגו יכולת כזאת ...
העונה?
כן . הייתה לו איזה פציע בתחילת העונה שגרמה לו לפספס איזה שני משחקים אם אני לא טועה...
בכל מקרה הוא עדיין לא רע בכלל העונה ודי בטוח שהוא יהיה במכבי עונה הבאה כי הוא מסיים חוזה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים