ליגת ווינר: מכבי נגד גלבוע/גליל - שבת 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד גלבוע/גליל - שבת 19:45

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 10:52

roy1000 כתב:לכל מי שתהה - מכבי מעולם לא הפסידה לסוגרת הטבלה ומעולם לא הפסידה 5 משחקים רצוף. יש בהחלט שיאים חדשים בעונה הזו.

כן , ותודה להנהלה ולצוות האימון היקר שלנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 11:44

roy1000 כתב:לכל מי שתהה - מכבי מעולם לא הפסידה לסוגרת הטבלה ומעולם לא הפסידה 5 משחקים רצוף. יש בהחלט שיאים חדשים בעונה הזו.

זה נשמע כמו השיאים המוזרים של האמריקאים עם השחקן היחיד שקלע 17 נקודות , קלט 6 ריבאונד ומסר 4 אסיסטים ב-7 הדקות הראשונות של המחצית השניה ...

שמישהו ירגיע את גלדסטון , סופו ישאר במכבי לפחות עד סוף העונה ומכבי ממש לא במשבר אחרי שני הפסדי ליגה חסרי משמעות שבאחד מהם מכבי באה כדי להפסיד.
יוסי22

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 12:00

יוסי22 כתב:

זה נשמע כמו השיאים המוזרים של האמריקאים עם השחקן היחיד שקלע 17 נקודות , קלט 6 ריבאונד ומסר 4 אסיסטים ב-7 הדקות הראשונות של המחצית השניה ...

שמישהו ירגיע את גלדסטון , סופו ישאר במכבי לפחות עד סוף העונה ומכבי ממש לא במשבר אחרי שני הפסדי ליגה חסרי משמעות שבאחד מהם מכבי באה כדי להפסיד.

יוסי , נראה לי שאני ואתה לא רואים את אותה קבוצה.
מכבי במשבר החושרמוט........
אוחיון במשבר קליעה חריף
היינס במשבר קולוסאלי בכל תחום , הבחור לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית אחרי השנייה.
על סופו אין מה לומר
טיוס בכלל לא רוצה להיות פה עכשיו
כהן במשבר
אלכסנדר נראה הרבה יותר טוב אחרי שהוא הגיע , הוא לא איתנו כ"כ בזמן האחרון
יש משבר אמון בין השחקנים לגיא גודס
יש משבר אמון בין ההנהלה לגיא\פיני

אם לא הבנת את זה עד כה , אזי הקבוצה ב מ ש ב ר.

כבר כמה משחקים שהקבוצה בכלל לא עושה תרגילים , מתחילים את המשחק עם סופו , כל ההתקפות הראשונות במשחק הולכות לשלשות , כל פיגור הקבוצה בפאניקה , רצים כמו פסיכים , מאבדים כדורים
לא קולעים מקו העונשין , לא עושים פאולים , זה נראה כאילו הקבוצה פשוט רצה שהעונה תגמר כבר.

אתה יכול לכבס את זה בקלות - ירידה אחרי ההדחה מהיורוליג , פער מבטיח בראשות הליגה וכו' בתכלס הקבוצה לא משחקת כדורסל אלא "תנו את הכדור לפארגו ונראה מה הוא יכול לעשות" , אתמול שפארגו לא היה ראינו מה שווה הקבוצה בלעדיו.

משבר , החושרמוט...... משבר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 12:13

אנחנו באמת לא רואים אותה קבוצה כנראה ...

כי אני ראיתי קבוצה טובה שנתנה משחק נהדר במשחק הראשון בטורקיה והפסידה על שכר לימוד של גודס ועוד משחק נהדר בתל אביב מול קבוצה טובה מאוד בצד השני שנפל לצד הלא נכון .

משחקי הליגה זו אופרה שונה לגמרי עם הרכבים אחרים ורמת מחויבות אחרת לגמרי עם שני הפסדים שלא רלוונטים לכלום כשמכבי עם הרכבים חסרים וראש במקום אחר או סתם לא במקום .

אפשר לברבר עד מחר על משבר אבל רק לפני שבוע מכבי נתנה משחק ענק בהיכל שלצערה לא הספיק , רמת משחק כזו תפרק כל קבוצה בארץ ב-30 הפרש , השאלה היא רק איך מגיעים לזה שוב ולזה יש לגודס חודשיים עד שנגיע למשחקים שרלוונטים למשהו בזכות שיטת המשחקים הגאונית שלנו .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 12:15

יוסי22 כתב:

אף אחד מהם זו לא איזה סטטיסטיקה מוזרה. ההפסד אתמול לגליל הוא חסר תקדים. אני עוקב אחרי הקבוצה הזו כבר למעלה מ-30 שנה ואמרתי בזמן אמת ובלי לבדוק שדבר כזה אני לא זוכר.

סופו אולי יישאר עד סוף העונה, אבל לא מעבר לזה, אלא אם כן אתה חושב שהמשחקים החלשים שלו מול פנר גם היו כאלה שמכבי באה להפסיד.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 12:33

אמרתי את דעתי לגבי המשחקים מול הטורקים וכבר לא נגיע להסכמה , נקסט .

מה יהיה בשנה הבאה אנחנו נראה וכמובן שהאירועים האחרונים שמלובים על יד גלדסטונים מטומטמים לא עוזרים וזה בעיקר מה שמפריע לי בכל האירוע , הפגיעה במכבי לטווח ארוך ולא משחקים חסרי משמעות .
יוסי22

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 12:56

יוסי22 כתב:אנחנו באמת לא רואים אותה קבוצה כנראה ...

כי אני ראיתי קבוצה טובה שנתנה משחק נהדר במשחק הראשון בטורקיה והפסידה על שכר לימוד של גודס ועוד משחק נהדר בתל אביב מול קבוצה טובה מאוד בצד השני שנפל לצד הלא נכון .

משחקי הליגה זו אופרה שונה לגמרי עם הרכבים אחרים ורמת מחויבות אחרת לגמרי עם שני הפסדים שלא רלוונטים לכלום כשמכבי עם הרכבים חסרים וראש במקום אחר או סתם לא במקום .

אפשר לברבר עד מחר על משבר אבל רק לפני שבוע מכבי נתנה משחק ענק בהיכל שלצערה לא הספיק , רמת משחק כזו תפרק כל קבוצה בארץ ב-30 הפרש , השאלה היא רק איך מגיעים לזה שוב ולזה יש לגודס חודשיים עד שנגיע למשחקים שרלוונטים למשהו בזכות שיטת המשחקים הגאונית שלנו .

זאת לא מכבי של פעם שיכולה לעשות סוויצ' ולבוא למשחק הבא עם אנרגיות , זאת קבוצה כבויה שחצי מהסגל שלה כלל לא מרגיש שייך לסיסטמה.
אתה באמת חושב שלהיינס במשחק הבא פתאום יכנסו הכדורים? לאוחיון? אפילו אם נניח שדווין יעלה את הרמה שלו ויצא מהשבזה (2 זריקות לסל במשחק שלם?) , עדיין הקו האחורי שלנו זה פארגו ועוד קצת אוחיון (בהגנה) היינס כלל לא רלוונטי , לינהרט לא רץ עם הקבוצה בקביעות ולא מודע לבעיתיות בליגה , לאנסברג לא יהפך להיות שומר יותר מגרוע , כנ"ל אלכסנדר , על מה אתה מבסס את האופטימיות שלך?
5 הפסדים בליגה , כולם בהפרשים דו ספרתיים גדולים , אמש היה יותר קרוב ל 30 מאשר ל17.....

מכבי של השנה חלשה ביותר בליגה , אשתקד היו לה קילרים מהספסל (בלו,פניני,רייס) מה יש למכבי השנה מהספסל? בקושי ישראלים יש לה.

זה שאתה ראית את מכבי טובה ביורוליג (טובה זה מושג יחסי), זה בגלל שביורוליג אפשר לשחק עם הרכבים שאינם כוללים חוק רוסי , זה בגלל שביורוליג נותנים לסופו טיפלה יותר כבוד , זה בגלל שביורוליג השחקנים נותנים את התחת בשביל החוזה של שנה הבאה , נראה לך שטיוס יתאמץ בליגה שהוא כבר עם 2 רגליים בחוץ?

שתבין , מתוך ה 4 ישראלים שיש לקבוצה הזאת במשחק 2 צריכים להיות כל הזמן על הפרקט
אוחיון - איתו מכבי משחקים 4 על 5 בהתקפה , תוקע לחלוטין את המשחק של מכבי , מכדרר עצמו למוות ובסוף איכשהו ההתקפה מגיעה אליו שנותנים לו דונם ואז הוא מטיח עוד לבנה בקיר.
לאנסברג - איתו זה 4-5 בהגנה , ובהתקפה זה תחנה אחרונה , שחקן לא מחוייב ופריך כמו קרקר , שלא הולך לו אז הוא מנסה יותר בכוח ויותר בכוח וזה מביא לאיבודים ולהחטאות עונשין.
כהן - היישר ממייבש הכביסה של גודס , שחקן שנע ונד בין עמדות 4 ל 5 , במשחקים האחרונים בליגה הוא 5 , אבל 5 אנמי , כזה שלא מסוגל לסיים מתחת לסל באופן קבוע ושומר שערורייתי בעמדות הפנים.
טיוס - רק שומר על עצמו , מחכה לחוזה של שנה הבאה , חס ושלום שייפצע , אני לא מצפה ממנו לאקסטרה , וזה מה שהוא הרגיל אותנו.

חוץ מזה שממה.

אני לא מבין ממה שאתה שואב את האופטימיות , כנראה זה אותו ווירוס ששוכן בהנהלה שלנו , אולי זה יכול להסביר איך אנחנו עם היינס , לינהרט ופחות ישראלי ברוסטר לקראת סוף העונה , גם בהנהלה שלנו בונים על ניסים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 14:10

טיוס יגיע לשני משחקים בסוך העונה , בוא לא נגזים .

לאנדסברג גדול על הליגה הזו בכמה רמות וראינו את זה עד הפציעה , יש לו חודשיים לחזור לכושר .

סמית ופארגו גם הם כמובן שתי רמות מעל כל שחקן בליגה בעמדה שלהם .

סופו נותן יתרון עצום וגם לו יש חודשיים להיכנס לכושר .

גם ללינהרט יש חודשים כדי ללמוד את הליגה המופלאה שלנו .

בסופו של דבר מכבי פירקה את ירושליים במשחק היחיד שהיה רלוונטי בעונה הזו עד עכשיו וגם במשחקים המכריעים באירופה (אלבה והמשחקים מול הטורקים למעט המשחק השני ) הראתה שמבחינה מקצועית היא בכמה רמות מעל הליגה , יש למכבי בעיה עם החוק הרוסי אבל כל עד אוחיון , לאנדסברג וטיוס בכושר משחק סביר יהיה בסדר וכאמור יש למכבי חודשיים כדי להתכונן בדיוק לשני משחקים .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:34

יוסי22 כתב:טיוס יגיע לשני משחקים בסוך העונה , בוא לא נגזים .

לאנדסברג גדול על הליגה הזו בכמה רמות וראינו את זה עד הפציעה , יש לו חודשיים לחזור לכושר .

בסופו של דבר מכבי פירקה את ירושליים במשחק היחיד שהיה רלוונטי בעונה הזו עד עכשיו וגם במשחקים המכריעים באירופה (אלבה והמשחקים מול הטורקים למעט המשחק השני ) הראתה שמבחינה מקצועית היא בכמה רמות מעל הליגה , יש למכבי בעיה עם החוק הרוסי אבל כל עד אוחיון , לאנדסברג וטיוס בכושר משחק סביר יהיה בסדר וכאמור יש למכבי חודשיים כדי להתכונן בדיוק לשני משחקים .

אני חושב שזה תמים לחשוב שאתה תראה מאמץ מטיוס במהלך החודש הקרוב. אין לו יותר בשביל מה לשחק.

סופו גמר את העונה. הוא לא יחזור לכושר ואני בספק אם הוא בכלל ישחק מכאן ועד לסוף העונה, גם אם יישאר בסגל. עד עכשיו העונה הוא היה רק חיסרון בליגה.

מכבי פירקה את ירושלים בגביע בלי קיצ'ן ובלי תומפסון (ובלי בר טימור). ירושלים הנוכחית היא קבוצה טובה יותר והייתרונות של מכבי עליה לא כאלה גדולים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 16:52

http://sports.walla.co.il/item/2849027
"כינוס חירום״
״נזיפה בשחקנים״
״נראה וידאו״

כושילרבאק
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 18:38

חשוב מאוד לראות את הוידאו מהמשחק אתמול.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 18:47

איבאנוביץ׳ מענה בספרינטים
גודס בקליפים

יחי ההבדל
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2015, 22:48

יוסי22 כתב:טיוס יגיע לשני משחקים בסוך העונה , בוא לא נגזים .

יוסי, הדברים שאתה אומר על מכבי מזכירים לי את הדברים שאתה אומר על פדרר והגראנד סלאמים שהוא עוד ייקח או כמעט לקח.
הכל מסתדר עם הלוגיקה ובאמת נראה מאוד פשוט ונכון, רק שזה לא ממש מסתדר עם המציאות בסוף...

אה, ותודה שביעסת אותי... עכשיו פתאום קלטתי שהעונה נגמרת באמת בסוף יוני. הוצאה להורג בגיליוטינה זה לא מספיק לעשות למי שהמציא
את הדבר הזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 23:46

החציל האצטקי כתב:איבאנוביץ׳ מענה בספרינטים
גודס בקליפים

יחי ההבדל

דרך אגב, האימונים של איבנוביץ'. קראתי פעם ראיון ארוך מאוד עם אליהו, והוא סיפר שם שהאימונים של איבנוביץ' קשים רק בתרום עונה, ואילו אחר כך, במהלך העונה, האימונים שלו קשים פחות מהאימונים במכבי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אפריל 2015, 01:05

גם על פדרר אני חושב שאתה טעית ואני צדקתי ... שחקן שמגיע לסט חמישי בווימבלדון ומפסיד את ניו יורק ל... צ'יליץ' כשפרסו לו שטיח אדום לתואר נוסף היה יכול להגיע ל-20 , להגיד שזה חלום זו שטות .

אני פשוט לא לוקח את התוצאה הסופית ובונה עליה תיאוריות שדברים מוכרעים על נקודה לפה נקודה לשם .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2015, 08:57

יוסי22 כתב:גם על פדרר אני חושב שאתה טעית ואני צדקתי ... שחקן שמגיע לסט חמישי בווימבלדון ומפסיד את ניו יורק ל... צ'יליץ' כשפרסו לו שטיח אדום לתואר נוסף היה יכול להגיע ל-20 , להגיד שזה חלום זו שטות .

אני פשוט לא לוקח את התוצאה הסופית ובונה עליה תיאוריות שדברים מוכרעים על נקודה לפה נקודה לשם .

אני טעיתי, אתה צדקת, והוא עדיין עם אותם ה-17... אבל עזוב את זה, מבחינתך יש לו כבר 25, כי גם לנדאל הוא הפסיד פעמיים במערכה חמישית,
וגם לדלפוטרו, ועוד פה ועוד שם....
בסוף מה שנחשב זה מה שיש.. הפסדים בכמעט וניצחונות בכאילו לא נחשבים לא בטניס ולא בכדורסל, ותאוריות לא בונים על כמעט, אלא
על ההישגים הסופיים.
אם דרק לא היה קולע את הסל ההוא, הקבוצה ההיא, לא היתה נחשבת לגדולה כ"כ. it's that simple
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 16:47

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88977.html
למה הדברים האלה יוצאים החוצה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2015, 16:53

הדלפה מכוונת של המועדון אני מניח.
רוצים להראות לאוהדים שלא מגיבים באדישות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 27 אפריל 2015, 18:22

החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188977.html
למה הדברים האלה יוצאים החוצה?

חחח... גודס כנראה קורא כאן בפורום. אני כבר מזמן אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה.

ועכשיו ברצינות.
הבעיה היא לא באופי השחקנים! הבעיה היא ברמתם הנמוכה. כשיש במכבי שחקנים פי 2 מוכשרים יותר משחקני שאר הקבוצות בליגה, אז גם כשהם באים למשחק ב 50% השקעה ויד אחת קשורה מאחורי הגב, הם עדיין מסוגלים לנצח בגלל רמת הכשרון. אבל בשנים האחרונות רמת השחקנים במכבי היא נמוכה, ולא עולה בהרבה על רמת הכשרון של שאר שחקני הליגה. לכן, כאשר שחקני מכבי לא משקיעים את 100% שלהם, הם מפסידים ובגדול. כי הם פשוט לא מספיק מוכשרים!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 27 אפריל 2015, 23:36

1. נתחיל מכך שאנחנו במשבר לא קטן. והאליפות בהחלט בסכנה, מצד שני- סיום העונה הוא עוד חודשיים- מספיק זמן לצאת מהתקופה הזאת ולחזור לשחק כדורסל (ולבנות את הביטחון עד הגמר....)
2. יש לציין שאנשים כאן קצת צבועים, מצד אחד אומרים לעלות בליגה עם הנוער כי כל העונה לא משמעותית, מצד שני בכל הפסד יוצאים כאן בקריאות שאין אליפות, השפלה וכד'... ירידת מתח זה דבר שקרה לא מעט פעמים אחרי תום העונה האירופית.
3. אם מדברים כדורסל- אנחנו פשוט נראים רע, נראינו רע עוד לפני ברלין, בדרבי ובברלין חזרנו לשחק קצת יותר טוב, ואז הגיעה ההתפרקות במשחק הראשון בטורקיה ושוב חזרנו כמה צעדים אחורה (היה את המשחק השלישי, אבל לא שיחקנו שם כ"כ טוב... שמרנו נהדר אבל עדיין ראינו המון בעיות במכבי). אני קצת חושש שלגודס יהיה קשה להוציא אותנו משם...
4. סופו- לצערי הוא גמר את הדרך שלו במכבי (לפני שבת באמת שהאמנתי שצריך להשאיר אותו כמחליף... כי הוא כח אדיר). אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה- בשנה שעברה הוא הורחק אחרי אירועי הדרבי וחזר נהדר לקראת הישורת האחרונה (הצלבה+ פיינל פור אירופי).
5. שעות המשחקים של הליגה הם פשוט ביזיון. יום שבת, יום שישי... יהיה לי עצוב שמכבי תארח משחק ליגה בתוך שבת.

לסיכום- רק מכבי.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־10 אורחים