חנו'ש כתב:my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
אבל הם כבר לא הספונסרים שלהם...
לשיטתך גם העכברושים כבר לא בחניה שלהם...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
my man כתב:felix_r כתב:זה לא משנה טוב יותר או טוב פחות. מכבי הייתה צריכה לקחת אותו
אני פשוט לא מבין אותך פליקס..כבר הרבה זמן אתה חוזר ושונה פה שמכבי צריכה 4 עם קליעה...ועכשיו שמגדל החתימה את פישר אתה אומר שהיינו צריכים אותו בלמעלה מ600 אלף דולר?!
זה יסתום לך את התקציב על הפאוור פורוורד שחסר לך וכרגע אין אפילו אחד...
מכבי לא היתה צריכה את פישר ולדעתי הוא גם לא כזה טוב...מכבי צריכה ואני סוג של מצטט אותך 4 עם קליעה בדיוק כמו שאתה טוען על טוז'ה שיש 2 סנטרים ו0 פורוורדים להחתים עוד סנטר ולא פורוורד עזוב רגע שזה יבלגן את הסגל זה פשוט לא מסתדר עם מה שאתה אומר שהקבוצה צריכה כבר שבועות....
חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
האמת שכרגע הם כנראה בבית שלך....
Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה ללכת אחורה בשביל לבדוק אם מגדל החתימו את מייקל ג'ורדן או משהו כי זה מה שהפאניקה פה רמזה
Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה ללכת אחורה בשביל לבדוק אם מגדל החתימו את מייקל ג'ורדן או משהו כי זה מה שהפאניקה פה רמזה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה ללכת אחורה בשביל לבדוק אם מגדל החתימו את מייקל ג'ורדן או משהו כי זה מה שהפאניקה פה רמזה
הקיץ רק התחיל
yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
בעונה הבאה נביא את דאוסון
חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
האמת שכרגע הם כנראה בבית שלך....
felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
ברור אבל הוא לבד עדיין לא מחזק אותך מספיק מול ירושלים שאולי תחזיק במקל ופישר יחד עם שאר הצוות שיש להם היום...
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
ברור אבל הוא לבד עדיין לא מחזק אותך מספיק מול ירושלים שאולי תחזיק במקל ופישר יחד עם שאר הצוות שיש להם היום...
בעוד שנה פישר יהיה בן 35. זו לא איזו בניה לעתיד.
אם נביא את דאוסון, ביחד עם לאנדסברג המשתפר (חתום ל 3+1) דווקא אצלנו יהיה זוג הישראלים הכי טובים.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מקל גם יחתום שם אז אולי העונה הזאת לא נרגיש מסויימים אבל עונה הבאה שפארמר יעזוב נתקע שוב עם סגל ישראלי חלש בהרבה מירושלים. יש שחקנים שהמחשבה לגביהם צריכה להיות לטווח הארוך כמו שעשו כשהחתימו את לאנדסברג וכמו שצריך לעשות עם דאוסן ואולי גם עם מקל.
בעוד שנה פישר יהיה בן 35. זו לא איזו בניה לעתיד.
אם נביא את דאוסון, ביחד עם לאנדסברג המשתפר (חתום ל 3+1) דווקא אצלנו יהיה זוג הישראלים הכי טובים.
תוסיף את העובדה שגם הלפרין ואליהו לא הולכים ונעשים צעירים יותר.
מצד שני יש להם צעירים לא רעים כמו טימור ומנקו (ואני לא יודעת מה מצבו של אדם אריאל, הוא מושאל העונה??)
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים