ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2015, 00:18

שחף כתב:
Number8 כתב:
שחף כתב:לבלו היו בשנה שעברה 40 סלי שתיים ב-30 משחקי יורוליג ו-63 סלי שלוש(כמעט פי שתיים). בלו הוא גם כן עוד גבוה לבן שזורק שלשות כהגדרתך, לא?

רק מראה שאין לך מושג בכלל למה התכוונתי. בלו, להבדיל מכל הדוגמאות שנתתי, היה פיזי בטירוף, יכל לשמור על הסנטרים הכי חזקים באירופה בפוסט, והיה חודר לא רע בכלל לסל.
לא ארצג, לא יסאיטיס, לא לאמפה, לא מצ'באן עונים לדרישה הזאת. אין לי בעיה עם גבוה שזורק רק שלשות בהתקפה אם הוא תורם בהגנה. אבל ארצג הפח אשפה הזה לא מסוגל לשמור עליי.

לבלו היו לא מעט בעיות בהגנה ובריבאונד. היו לו בעיות מאצ' אפ מול פורוורדים יותר זריזים. מול שחקנים כמו מירוטיץ' הוא התמודד טוב. דווקא מול שחקן כמו רנדל הוא די התקשה בהגנה. ריבאונדר יותר טוב מארצג הוא ממש לא

בלו כל החיים שלו מעולם לא שיחק תמורת חוזה גבוה מ 300-350 אלף דולר. ארצג כבר כמה שנים משחק תמורת מיליון ואף גבוה יותר. מה שמוכיח מי משניהם נחשב לשחק ברמה גבוה יותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 30 יולי 2015, 00:22

felix_r כתב:בלו כל החיים שלו מעולם לא שיחק תמורת חוזה גבוה מ 300-350 אלף דולר. ארצג כבר כמה שנים משחק תמורת מיליון ואף גבוה יותר. מה שמוכיח מי משניהם נחשב לשחק ברמה גבוה יותר

מבחינתי בלו או ארצג לקבוצה שלי זה נו בריינר לטובת בלו (בלי קשר לכסף)

אבל כל אחד וההעדפות שלו....
dod

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2015, 00:29

dod כתב:
felix_r כתב:בלו כל החיים שלו מעולם לא שיחק תמורת חוזה גבוה מ 300-350 אלף דולר. ארצג כבר כמה שנים משחק תמורת מיליון ואף גבוה יותר. מה שמוכיח מי משניהם נחשב לשחק ברמה גבוה יותר

מבחינתי בלו או ארצג לקבוצה שלי זה נו בריינר לטובת בלו (בלי קשר לכסף)

אבל כל אחד וההעדפות שלו....

תשמע, בלו באמת נתן את עונת חייו בעונתו האחרונה, אבל בוא לא נשכח, שלאורך כל הקריירה הוא היה שחקן חדגוני שרק מעיף שלשות, טווינר, שלא מספיק זריז לעמדה 3 ולא מספיק גבוה ולא מספיק אתלטי לעמדה 4. שחקן עם הגנה חלשה, וריבאונדר אפסי.

אז בוא באמת לא נתבלבל, כי לעונתו האחרונה של בלו לא היה הרבה קשר לכל שנותיו באירופה. אילו לא היה לו דרכון ישראלי, ספק גדול אם היה מגיע פעם לשחק במכבי. ברמתו הרגילה בלו היה שחקן ברמה של זר בלה-מאן הצרפתית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 30 יולי 2015, 00:35

felix_r כתב:תשמע, בלו באמת נתן את עונת חייו בעונתו האחרונה, אבל בוא לא נשכח, שלאורך כל הקריירה הוא היה שחקן חדגוני שרק מעיף שלשות, טווינר, שלא מספיק זריז לעמדה 3 ולא מספיק גבוה ולא מספיק אתלטי לעמדה 4. שחקן עם הגנה חלשה, וריבאונדר אפסי.

אז בוא באמת לא נתבלבל, כי לעונתו האחרונה של בלו לא היה הרבה קשר לכל שנותיו באירופה. אילו לא היה לו דרכון ישראלי, ספק גדול אם היה מגיע פעם לשחק במכבי. ברמתו הרגילה בלו היה שחקן ברמה של זר בלה-מאן הצרפתית.

תסתכל על הסטטיסטיקה של ארצג ביורוליג בקבוצות שלא קוראים להן גלאטסראיי ותבין למה התכוונתי
dod

הודעהעל ידי Number8 » 30 יולי 2015, 01:09

ארצג כל כך אוברייטד כאן בפורום שזה לא ייאמן. כמה שהוא אוברייטד בפורום ככה הוא אנדרייטד מבחינת בעלי קבוצות, מנג'רים ומאמנים שבאורח פלא לא מחתימים אותו אצלם בקבוצה כשאנחנו על סף תחילת חודש אוגוסט. אתם חושבים שזה מקרי? ארצג שחקן כדורסל לקבוצות בינוניות ומטה (מגדל) שצריכות קלעי גבוה, רכיכה ועצלן שלא מסוגל לשמור על המביא מגבות וגם לא מעניין אותו לשמור.
כמו שליאור אליהו חטף מבלאט וירד לספסל בגלל ההגנה המחפירה שלו (למרות היכולת ההתקפית הגבוהה), ולמעשה נזרק מהקבוצה בעיקר בשל העובדה הזאת, ככה בדיוק יקרה לארצג. לא יישאר פה יותר מעונה אחת במקרה הטוב. מי שלא שומר במכבי, לא יכול להצליח בקבוצה. אין לנו את החמישייה של 2005 שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לא לשמור טוב. גם אין לנו את היריבות של 2005. היריבות היום הרבה הרבה יותר פיזיות, הגנתיות, מלאות במסה וגובה. וקבוצה שמתבססת רק על התקפה (עם אוריינטציה מובהקת לקליעה מבחוץ), פשוט לא תגיע רחוק.
וחבל לי שכמעט אף אחד פה לא מבין את זה.
Number8

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יולי 2015, 07:45

קצת מוזר לי העניין הזה עם ארצג.
אם הוא מועמד רציני שמדובר בתקשורת לכאורה , אני לא מבין איך כתב כמו אבי סגל לא מזכיר אותו בכלל, זה לא הוזכר בערוץ הספורט שמקורב למכבי וכדומה.
אני מאמין שהוא כן קיבל הצעה כמו שרוני כתב, אבל הצעות כספיות יש לכמה וכמה שחקנים במהלך הקיץ כי בין השאר עובדים עם סוכנים מסוימים וספציפיים שמציעים כל הזמן שחקנים , אבל לא בטוח שזה אומר שהוא מתקרב למכבי.

אבל אולי אני סתם מדבר ויקרה משהוא בקרוב, נראה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מילוס » 30 יולי 2015, 08:04

תאכלס, מצחיק אותי לשמוע פה שאם מכבי מביאה שחקן כזה וכזה אז היא "קבוצה של פיינל פור".. מה זה אומר "קבוצה של פיינל פור"?... הרי גם קבוצת הביזיון שהיתה לנו העונה, עם הגרלה נוחה וקצת מזל, היתה יכולה להיות בפיינל פור.... וככה גם רוב הקבוצות הבינוניות שהיו לנו (ולשאר קבוצות דרג 2-3) בעשור האחרון והגיעו לשם - או מרחק פסיעה משם...

אולי "קונטנדרית" זו הגדרה טובה יותר למכבי של השנה? שזה אומר הצטרפות לחבורת הטופ-יורוליג של ריאל-בארסה-אולימפיאקוס-צסקא (בה אנחנו לא נמצאים כבר מ-2006).
מילוס

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יולי 2015, 09:44

Number8 כתב:ארצג כל כך אוברייטד כאן בפורום שזה לא ייאמן. כמה שהוא אוברייטד בפורום ככה הוא אנדרייטד מבחינת בעלי קבוצות, מנג'רים ומאמנים שבאורח פלא לא מחתימים אותו אצלם בקבוצה כשאנחנו על סף תחילת חודש אוגוסט. אתם חושבים שזה מקרי? ארצג שחקן כדורסל לקבוצות בינוניות ומטה (מגדל) שצריכות קלעי גבוה, רכיכה ועצלן שלא מסוגל לשמור על המביא מגבות וגם לא מעניין אותו לשמור.
כמו שליאור אליהו חטף מבלאט וירד לספסל בגלל ההגנה המחפירה שלו (למרות היכולת ההתקפית הגבוהה), ולמעשה נזרק מהקבוצה בעיקר בשל העובדה הזאת, ככה בדיוק יקרה לארצג. לא יישאר פה יותר מעונה אחת במקרה הטוב. מי שלא שומר במכבי, לא יכול להצליח בקבוצה. אין לנו את החמישייה של 2005 שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לא לשמור טוב. גם אין לנו את היריבות של 2005. היריבות היום הרבה הרבה יותר פיזיות, הגנתיות, מלאות במסה וגובה. וקבוצה שמתבססת רק על התקפה (עם אוריינטציה מובהקת לקליעה מבחוץ), פשוט לא תגיע רחוק.
וחבל לי שכמעט אף אחד פה לא מבין את זה.

אני לא בא לסנגר על ארצג שגם אני מסופק אם הוא מתאים לנו . אבל הפכת אותו לשחקן ככ חד גוני בהתקפה וזה פשוט לא נכון...או שאתה סתם מגזים לצורך הויכוח, או שלא ראית אותו משחק. זה נכון שהחלק החזק במשחק של ארצג זה הקליעה מבחוץ, אבל הוא שחקן שמגיע הרבה לקו וסוחט הרבה פאוולים. לצורך העניין הוא הגיע יותר לקו מג'רמי פארגו (בפחות משחקים), שחקן שהחלק הדומננטי שלו החדירה לטבעת. בלו שכולם פה מביאים אותו כאבן בוחן הגיע לקו פחות מחצי מכמות הפעמים האלו (שוב ביותר משחקים)... ארצג כן חודר לטבעת, הוא יכול לסיים יפה בפיק אנד רול ואפילו לשחק קצת משחק בין גבוהים. הוא שחקן התקפה טוב מאוד.

אל תחזירו אותי שוב לעניין ההגנה כי כמו שאמרתי זה לא שאני בעדו באופן מיוחד. פשוט לא אוהב שמעותים את העובדות ושחקן התקפה חד גוני הוא לא...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי קובי » 30 יולי 2015, 10:47

אני גם חושב שיש כאן הגזמה פרועה לרעה בהקשר של ארצג.
כלומר, אפשר להוכיח את הנקודה שלך גם מבלי להתעלם מעובדות, כמו למשל שארצג מבחינת הקריירה שלו נמצא בפיק, שאחוזי הקליעה שלו מבחוץ הם מהגבוהים ביורוליג ושמהקו הוא קולע באופן כמעט מושלם.
אח"כ, אפשר להסתכל על אלטרנטיבות ולהשוות.

בשורה התחתונה - לא יודע עם החתונה הזו תצליח או לא, אבל אם תקרה, אני חושב שיהיה אפשר לומר לפחות שמכבי הלכו כאן על משהו מחושב, יותר מאשר על הימור.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 יולי 2015, 00:28

"הפערים בין מכבי תל אביב וזוראן ארצג ניתנים לגישור"
שחקן הפנים דורש את המשכורת שהרוויח בגלאטסראיי - 1.6 מיליון יורו לעונה, בעוד הצהובים מציעים כ-1.2 מיליון יורו. גורם המעורה במשא ומתן האינטנסיבי סיפר: "ניתן יהיה להיפגש באמצע"

http://sports.walla.co.il/item/2877649 (ורד כהן)

סכומים סכומים. נשמע קצת מרחיק לכת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2015, 00:29

אחדשיודע כתב:
שחקן הפנים דורש את המשכורת שהרוויח בגלאטסראיי - 1.6 מיליון יורו לעונה, בעוד הצהובים מציעים כ-1.2 מיליון יורו. גורם המעורה במשא ומתן האינטנסיבי סיפר: "ניתן יהיה להיפגש באמצע"

סכומים סכומים.

1.2 מיליון יורו?!?!? זה 1.5 מיליון דולר. פדרמן אכן שדד בנק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 31 יולי 2015, 00:30

אחדשיודע כתב:

סכומים סכומים.

שום סיכוי שמכבי תשלם סכום כזה לארצג.
dod

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2015, 00:31

מה זה?! לאן נעלם כל הת'רד???
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2015, 00:32

הוא לא יהיה פה ונראה לי שעדיף ככה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2015, 00:32

ארצג לא שווה את ההפרש בין מה שמכבי מציעה למה שהוא דורש.
אם ישלמו לו סכומים כאלה זו תהיה זוועה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2015, 00:33

החציל האצטקי כתב:ארצג לא שווה את ההפרש בין מה שמכבי מציעה למה שהוא דורש.
אם ישלמו לו סכומים כאלה זו תהיה זוועה.

אני לא חושב שאלו באמת הסכומים המדוברים, אבל ארצג הוא שחקן של מינימום מיליון דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2015, 00:35

למה הוא שחקן של מינימום מליון דולר? שאלה אמיתית
שחקן נקבע גם לפי ערך השוק (והמניה של ארצג ב-all time low), וגם לפי כמה הוא יכול להיות ההבדל בין קבוצה בינונית לקבוצת טופ-יורוליג
ארצג לא שחקן שעושה את ההבדל בין קבוצה טובה לקבוצה מעולה, אז למה הוא שווה ''מינימום'' מליון דולר?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2015, 00:36

Holiday_Armadillo כתב:למה הוא שחקן של מינימום מליון דולר? שאלה אמיתית
שחקן נקבע גם לפי ערך השוק (והמניה של ארצג ב-all time low), וגם לפי כמה הוא יכול להיות ההבדל בין קבוצה בינונית לקבוצת טופ-יורוליג
ארצג לא שחקן שעושה את ההבדל בין קבוצה טובה לקבוצה מעולה, אז למה הוא שווה ''מינימום'' מליון דולר?

כי זה מה שהוא מקבל בשנים האחרונות.
אם הוא באמת שווה את הסכום, זאת כבר שאלה אחרת (ואני חושב שהוא שווה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2015, 00:38

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:למה הוא שחקן של מינימום מליון דולר? שאלה אמיתית

כי זה מה שהוא מקבל בשנים האחרונות.
אם הוא באמת שווה את הסכום, זאת כבר שאלה אחרת (ואני חושב שהוא שווה).

גם ליאור קיבל במשך כמה שנים סכומים מטורפים ועכשיו הוא אפילו לא קרוב לזה
כמו שאמרתי, שני הדברים שאמורים לקבוע את שווי השחקן (ביקוש+תרומה מקצועית) לא מיתרגמים למינימום מליון דולר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 31 יולי 2015, 00:38

מה קרה פה לת'רדים???
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־44 אורחים