על ידי דני ב.מ. » 04 ספטמבר 2015, 16:18
הכפיות טובה והגועל של אנשים שכל עזרתם למכבי היא בהקלדות ותקתוקים במקלדת או במקרה הטוב בסמארטפון בעוד תגובות סרק בפורום כאן זה משהו מטורף.
קובי, למה אתה בכלל טורח, אחרי שהסברת עוד ועוד.
זה רק מראה לכם מה נהיה מהקהל של מכבי, נתפסתם לדוגמא של עלית: כשעלית נכנסו כספונסר הרשמי של מכבי הם לא היו בצבע אדום, עם הזמן הם החליפו לצבע הזה וזה עוד לפני שקמו ארגוני אוהדים בהיכל שהיה להם בכלל איזשהו דיבור ויכלו אולי לשנות משהו.
הארגון הזה שאתם כל כך תוקפים גם הוביל מחאה של כמה קבוצות כנגד הפיינל פור ועדיין ממשיך מסוף העונה שעברה במאבק נגד השיטה המפגרת הזו-גם אז שיקבלו חיים ויתעסקו בדברים החשובים באמת?
בואו תשמעו סוד- לכולם בארגון יש חיים! איזה קטעעע
גם מצליחים ללוות את מכבי לכל חור, וגם יש חיים? לעעעע לא יכול להיות...
אני אספר לכם שיש בארגון אנשים נשואים עם ילדים, עם עסק טוב ומשגשג, יש מנכ"לים, יש מ"פים בארגון וגם סמג"דים, כמה מביניהם מורידים חולצה אפילו במשחקים לפעמים? (וואווווו ממש בושה שככה הנהגת הצבא נראית!!!! אין להם חיים!!!), סטודנטים, לוחמים, תלמידי תיכון, אנשים עובדים בכל תחומי החיים שתרצו וכולם איכותיים אחד אחד.
ואתם? גם אם היה סמל של פטיש ומגל על החולצה-לא הייתם משמיעים קול, אם קטאר היתה הספונסר שלנו-לא הייתם משמיעים קול, בושה!. העיקר הכסף. אין לכם נשמה, איכפת לכם רק מ $$$.
אותי בבית לימדו תמיד שאדום זה רע וצהוב זה טוב, כל עוד יש לי הזדמנות לנסות בכלל להשמיע את קולי כנגד הדבר המזעזע הזה אני אעשה את זה.
איזה מחאה בדיוק גם יותר מדי מטורפת יש כאן? מישהו איים בלא להגיע למשחק? מישהו אמר משהו כנגד חברת פוקס עצמה? נטו על התצורה.
זה מפריע אגב להרבה יותר מ-200 אוהדים לצערכם. כי ככה זה צריך להיות!! האוהדים הם אלה שזהו תפקידם כשההנהלה מאבדת וטומנת את הראש בחול כשמונחים $$$ על המדף. שוב אני אדגיש, אין בעיה עם חברת פוקס עצמה. מכבי זו מכבי והיא גם היתה יכולה בקלות להשיג הרבה ספונסרים אחרים, הכסף לא הדבר היחידי שצריך להניע. יש גבול מסוים, יש קו אדום (תרתי משמע). לכם אין גבול-בושה!
העיקר שרייס מגיב על כך (שחקן זר, לא ישראלי שהיה כאן עונה אחת) שהוא לא מאמין שאשכרה יהיה אדום על החולצה שלנו אז הוא אח!
אבל כשהאוהדים שהם גם אלה שמלווים את הקבוצה ועושים לילות לבנים על תפאורות ועבודה על ציוד והגעה 4 שעות לפני משחקים מגיבים כנגד זה, אז הם בעיניכם החסרי חיים הסתומים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.
הכי מגניב שמכבי פרסמו וידאו על מישהו שנכנס לקנות מנוי בחולצה אדומה.
הארגון נלחם במהלך הכמה עונות אחרונות באנשים שפאקינג באים למשחק בחולצה אדומה ונותנים להם חולצות חינם של אלקטרה (שאיתם עוד היה אחלה שיתוף פעולה ומטרה טובה לצבוע בצהוב, מה שלא יהיה עם פוקס).
אגב הכי כיף וקל לזרוק הערות לא קשורות לגבי דברים כשמנסים להוציא את הארגון קטן: "שולחים 3 ילדים לנחיתות של השחקנים", וואלה השנה אף אחד מהארגון לא הלך לשום נחיתה בינתיים.
אני באמת אשתדל שזו ההודעה הראשונה והאחרונה שלי בנושא.
מי שרוצה לדבר איתי עוד על הדברים האלה בכיף (או על כל התנהלות 'מגוכחת' של הארגון, רק אל תכתבו דברים בלי לדעת כלום או לכתוב שטויות על רמזורים אדומים כשאין קשר לכלום ומוציא אתכם קטנים ומביכים) פנים אל פנים שיבוא לאימון פתיחה של מכבי שיהיה ב21.9 בהדר יוסף (פרטים נוספים בהמשך בטח יפורסמו באתר של מכבי, או שנתראה במשחקי גביע ווינר (כן, זה גם קורה במגרשים ולא רק בערוץ 55-56).
***עוד משהו: הארגון שם לעצמו למטרה מהיום שבו הוקם לא להתערב בעניינים מקצועיים, זהו לא תפקידם של אוהדים. אוהדים יכולים להביע ביקורת כמה שרוצים, אבל לא יכולים לשבות עידוד/להחרים משחקים/להגיע בשחור על זה "שההנהלה לא מכניסה מספיק את היד לכיס", זכותם של הבעלים לעשות מה שהם רוצים, לטוב ולרע. מי שלא מתאים לו שלא יעשה מנוי, לגיטימי. ובתרגום לענייני אוהדים- הארגון לא היה עושה מנוי רק אם המחיר היה מופקע בטירוף, אבל נכון להיות מחיר של 1300 ש"ח ללפחות 12 משחקי יורוליג וכל משחקי הליגה זה מחיר הוגן, אגב גם הארגון אוכף את זה שכרטיסים לא יימכרו ביותר מ-100 ש"ח לכרטיס לשערים הזולים, כשזה כרטיסים שיוצאים למכירה מחברי הארגון וסביבתו ויש שליטה על כך).
מי שאמר שמה שהיה בכדורגל פעם עם נמני זה היה טוב ונכון אז טועה. פעם שהאוהדים "ניהלו" את מכבי כדורגל זה היה שכונתי ומטומטם, המחאה התחילה כנגד לוני בכלל על זכויות אוהדים, אחר כך עם עניין נמני זה התפוצץ והיה רותח, אבל לא בגלל נמני התחילה המחאה, בכל אופן עדיין היו אנשים שהיו מתערבים בהחלטות הנהלה ודברים מגוכחים ומביכים כמו "מיץ' ווי ניד א סטריקר", לא נגיע רחוק כשכל אוהד מביע את דעתו אחרי שחשב עליה עמוקות בזמן שעשה קקי של שבת. מה שהולך כיום בכדורגל זה הכי בריא ונכון וכל מה שצריך להיות בקבוצת ספורט עם ניהול מתוקן.
GATE 11