רשמית - "פוקס" הספונסר החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי כבר לא אלקטרה. רשמית- "פוקס" הספונסר החדש

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ספטמבר 2015, 13:28

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:זה חוזה 1+1
מיליון וחצי לשנה

אופצייה הדדית? או חד צדדית?

לא יודע, נראה לי שהדדית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ספטמבר 2015, 15:23

אפילו בכותרת של כתבה תמימה , מצליח פיק לדחוף את סלידתו ממכבי.

זה רשמי: פוקס הספונסר הראשי של מכבי ת"א
למרות ההתנגדות הגדולה של האוהדים, הצהובים חתמו עם מותג האופנה תמורת מיליון וחצי דולר לעונה, שסמלו האדום יתנוסס על גופיות המשחק

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 15:27

זה כזה שטויות
בשבוע שאוהדי קבוצה מונעים מיו''ר לצאת מאיצטדיון, בשנה שמנסים להתנקש בבעלים של קבוצה, עושים כזה סיפור מזה שחבורה קטנה של אוהדים ביקשה (ביקשה! לא דרשה!) שיהיה שינוי קטן בסמל של הקבוצה ו''אם לא אז לא נורא, העיקר שתהיה בריא בובלע''
שייחנקו כולם
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 03 ספטמבר 2015, 15:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 03 ספטמבר 2015, 15:49

שמואל1 כתב:כך זה יראה:

תמונה

אוקיי.. מצד אחד זה עדיין אדום, מצד שני זה כבר נראה הרבה פחות נורא מהלוגו הקודם..
אני יכול לחיות עם זה :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 03 ספטמבר 2015, 19:02

ממש לא איכפת לי מה רשום על החולצה שלנו...
שיהיה שם מגדל אפילו...

בכ"מ זה אכן נראה זוועה :grin
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 03 ספטמבר 2015, 19:11

נראה בסדר גמור.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 ספטמבר 2015, 19:46

הסמל החדש של הקבוצה כפי שמופיע כרגע באתר הקבוצה (מופיע בלי שם הספונסר ועם שנת היווסדות המועדון):
תמונה

מעניין איך תראה חולצת החוץ הכחולה עם הלוגו של פוקס.

my man כתב:ממש לא איכפת לי מה רשום על החולצה שלנו...
שיהיה שם מגדל אפילו...

בכ"מ זה אכן נראה זוועה :grin

מה דעתך על "בנק הפועלים"? :D
בכל אופן, "הבעיה" היא לא מה שרשום על החולצה, אלא הצבע. אבל זה מה יש ועם זה ננצח את הפועל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי sunshine » 03 ספטמבר 2015, 20:25

תמונה
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 20:33

איזה אח
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ספטמבר 2015, 21:09

חחח תותח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ספטמבר 2015, 21:10

MTA2311 כתב:איזה אח

מה אתה ערס?
תערוך מהר לפני שכרמל תראה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 21:36

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:איזה אח

מה אתה ערס?
תערוך מהר לפני שכרמל תראה

too late
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 22:05

שרוף אצלך, אה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 22:07

MTA2311 כתב:שרוף אצלך, אה?

מזמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:

מזמן

אני עדיין אוהב אותך אחי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 22:13

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מזמן

אני עדיין אוהב אותך אחי.

בכיפוש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 03 ספטמבר 2015, 23:21

מה זה השטויות האלה? למי אכפת מהצבע של הלוגו? אני לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מתעסקים בדברים כאלה. באמת? זה מה שמשנה? הצבע של הלוגו של הספונסר על החולצה? אולי אותם אוהדים סתומים יבקשו גם שלא יהיו רמזורים אדומים ברדיוס קילומטר מסביב ההיכל? GET A LIFE
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי מקובי » 03 ספטמבר 2015, 23:42

JarJarBinx כתב:מה זה השטויות האלה? למי אכפת מהצבע של הלוגו? אני לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מתעסקים בדברים כאלה. באמת? זה מה שמשנה? הצבע של הלוגו של הספונסר על החולצה? אולי אותם אוהדים סתומים יבקשו גם שלא יהיו רמזורים אדומים ברדיוס קילומטר מסביב ההיכל? GET A LIFE

לא רוצה שיהיה אדום על החולצה של מכבי. אני לא אקנה מוצרים של מכבי עקב כך.

לא אכפת לך? לבריאות.
מי אתה בכלל שתקרא לאנשים סתומים?
מקובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 ספטמבר 2015, 23:45

JarJarBinx כתב:מה זה השטויות האלה? למי אכפת מהצבע של הלוגו? אני לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מתעסקים בדברים כאלה. באמת? זה מה שמשנה? הצבע של הלוגו של הספונסר על החולצה? אולי אותם אוהדים סתומים יבקשו גם שלא יהיו רמזורים אדומים ברדיוס קילומטר מסביב ההיכל? GET A LIFE

ולמה זה כל כך משנה לך שלאותם אוהדים "סתומים" (אלו שמלווים את הקבוצה לכל חור) אכפת ולך לא? במה ההודעה המיותרת הזאת עזרה לך בחיים?
ההתעסקות של אותם אוהדים שווה להתעסקות שלך בדבר, רק שהם לפחות ניסו להועיל קצת לעצמם ולאחרים. אתה לעומת זאת...

גועל נפש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי דני ב.מ. » 04 ספטמבר 2015, 16:18

הכפיות טובה והגועל של אנשים שכל עזרתם למכבי היא בהקלדות ותקתוקים במקלדת או במקרה הטוב בסמארטפון בעוד תגובות סרק בפורום כאן זה משהו מטורף.
קובי, למה אתה בכלל טורח, אחרי שהסברת עוד ועוד.
זה רק מראה לכם מה נהיה מהקהל של מכבי, נתפסתם לדוגמא של עלית: כשעלית נכנסו כספונסר הרשמי של מכבי הם לא היו בצבע אדום, עם הזמן הם החליפו לצבע הזה וזה עוד לפני שקמו ארגוני אוהדים בהיכל שהיה להם בכלל איזשהו דיבור ויכלו אולי לשנות משהו.
הארגון הזה שאתם כל כך תוקפים גם הוביל מחאה של כמה קבוצות כנגד הפיינל פור ועדיין ממשיך מסוף העונה שעברה במאבק נגד השיטה המפגרת הזו-גם אז שיקבלו חיים ויתעסקו בדברים החשובים באמת?
בואו תשמעו סוד- לכולם בארגון יש חיים! איזה קטעעע
גם מצליחים ללוות את מכבי לכל חור, וגם יש חיים? לעעעע לא יכול להיות...
אני אספר לכם שיש בארגון אנשים נשואים עם ילדים, עם עסק טוב ומשגשג, יש מנכ"לים, יש מ"פים בארגון וגם סמג"דים, כמה מביניהם מורידים חולצה אפילו במשחקים לפעמים? (וואווווו ממש בושה שככה הנהגת הצבא נראית!!!! אין להם חיים!!!), סטודנטים, לוחמים, תלמידי תיכון, אנשים עובדים בכל תחומי החיים שתרצו וכולם איכותיים אחד אחד.
ואתם? גם אם היה סמל של פטיש ומגל על החולצה-לא הייתם משמיעים קול, אם קטאר היתה הספונסר שלנו-לא הייתם משמיעים קול, בושה!. העיקר הכסף. אין לכם נשמה, איכפת לכם רק מ $$$.
אותי בבית לימדו תמיד שאדום זה רע וצהוב זה טוב, כל עוד יש לי הזדמנות לנסות בכלל להשמיע את קולי כנגד הדבר המזעזע הזה אני אעשה את זה.
איזה מחאה בדיוק גם יותר מדי מטורפת יש כאן? מישהו איים בלא להגיע למשחק? מישהו אמר משהו כנגד חברת פוקס עצמה? נטו על התצורה.
זה מפריע אגב להרבה יותר מ-200 אוהדים לצערכם. כי ככה זה צריך להיות!! האוהדים הם אלה שזהו תפקידם כשההנהלה מאבדת וטומנת את הראש בחול כשמונחים $$$ על המדף. שוב אני אדגיש, אין בעיה עם חברת פוקס עצמה. מכבי זו מכבי והיא גם היתה יכולה בקלות להשיג הרבה ספונסרים אחרים, הכסף לא הדבר היחידי שצריך להניע. יש גבול מסוים, יש קו אדום (תרתי משמע). לכם אין גבול-בושה!
העיקר שרייס מגיב על כך (שחקן זר, לא ישראלי שהיה כאן עונה אחת) שהוא לא מאמין שאשכרה יהיה אדום על החולצה שלנו אז הוא אח!
אבל כשהאוהדים שהם גם אלה שמלווים את הקבוצה ועושים לילות לבנים על תפאורות ועבודה על ציוד והגעה 4 שעות לפני משחקים מגיבים כנגד זה, אז הם בעיניכם החסרי חיים הסתומים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.
הכי מגניב שמכבי פרסמו וידאו על מישהו שנכנס לקנות מנוי בחולצה אדומה.
הארגון נלחם במהלך הכמה עונות אחרונות באנשים שפאקינג באים למשחק בחולצה אדומה ונותנים להם חולצות חינם של אלקטרה (שאיתם עוד היה אחלה שיתוף פעולה ומטרה טובה לצבוע בצהוב, מה שלא יהיה עם פוקס).
אגב הכי כיף וקל לזרוק הערות לא קשורות לגבי דברים כשמנסים להוציא את הארגון קטן: "שולחים 3 ילדים לנחיתות של השחקנים", וואלה השנה אף אחד מהארגון לא הלך לשום נחיתה בינתיים.

אני באמת אשתדל שזו ההודעה הראשונה והאחרונה שלי בנושא.
מי שרוצה לדבר איתי עוד על הדברים האלה בכיף (או על כל התנהלות 'מגוכחת' של הארגון, רק אל תכתבו דברים בלי לדעת כלום או לכתוב שטויות על רמזורים אדומים כשאין קשר לכלום ומוציא אתכם קטנים ומביכים) פנים אל פנים שיבוא לאימון פתיחה של מכבי שיהיה ב21.9 בהדר יוסף (פרטים נוספים בהמשך בטח יפורסמו באתר של מכבי, או שנתראה במשחקי גביע ווינר (כן, זה גם קורה במגרשים ולא רק בערוץ 55-56).

***עוד משהו: הארגון שם לעצמו למטרה מהיום שבו הוקם לא להתערב בעניינים מקצועיים, זהו לא תפקידם של אוהדים. אוהדים יכולים להביע ביקורת כמה שרוצים, אבל לא יכולים לשבות עידוד/להחרים משחקים/להגיע בשחור על זה "שההנהלה לא מכניסה מספיק את היד לכיס", זכותם של הבעלים לעשות מה שהם רוצים, לטוב ולרע. מי שלא מתאים לו שלא יעשה מנוי, לגיטימי. ובתרגום לענייני אוהדים- הארגון לא היה עושה מנוי רק אם המחיר היה מופקע בטירוף, אבל נכון להיות מחיר של 1300 ש"ח ללפחות 12 משחקי יורוליג וכל משחקי הליגה זה מחיר הוגן, אגב גם הארגון אוכף את זה שכרטיסים לא יימכרו ביותר מ-100 ש"ח לכרטיס לשערים הזולים, כשזה כרטיסים שיוצאים למכירה מחברי הארגון וסביבתו ויש שליטה על כך).
מי שאמר שמה שהיה בכדורגל פעם עם נמני זה היה טוב ונכון אז טועה. פעם שהאוהדים "ניהלו" את מכבי כדורגל זה היה שכונתי ומטומטם, המחאה התחילה כנגד לוני בכלל על זכויות אוהדים, אחר כך עם עניין נמני זה התפוצץ והיה רותח, אבל לא בגלל נמני התחילה המחאה, בכל אופן עדיין היו אנשים שהיו מתערבים בהחלטות הנהלה ודברים מגוכחים ומביכים כמו "מיץ' ווי ניד א סטריקר", לא נגיע רחוק כשכל אוהד מביע את דעתו אחרי שחשב עליה עמוקות בזמן שעשה קקי של שבת. מה שהולך כיום בכדורגל זה הכי בריא ונכון וכל מה שצריך להיות בקבוצת ספורט עם ניהול מתוקן.
GATE 11
דני ב.מ.

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים