roy1000 כתב:כמות ההתנצלויות לשמואל בעוד שבוע-שבועיים עשויה להיות משעשעת.
כמות ה"אמרתי לכם" מצד שמואל אם וכאשר זה אכן יקרה, עשויה להיות ארוכה ומתישה....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:כמות ההתנצלויות לשמואל בעוד שבוע-שבועיים עשויה להיות משעשעת.
אדם כתב:מבחינה כלכלית מה יוצא למכבי מבנדר מה ההסדר?מה הפיצוי ?.
מקווה שלא חצי מליון דולר ,על כזה דבר צריך פיצוי של 2 מליון מינימום.
מקווה שזו לא השקעה בשביל שקל ורבע.
Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:מבחינה כלכלית מה יוצא למכבי מבנדר מה ההסדר?מה הפיצוי ?.
מליון דולר
אבל אם אני לא טועה קבוצות NBA יכולות לפי התקנון לשלם רק חצי מליון דולר ביי-אאוט על שחקן, אז אני לא יודעת אם הוא ישלים את החצי שנשאר או שיוותרו על זה או שזה רק לאירופה, לא יודעת
אם אני זוכרת נכון, גם לכספי היה משהו דומה ואני חושבת שהוא שילם את מה שנשאר
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:מבחינה כלכלית מה יוצא למכבי מבנדר מה ההסדר?מה הפיצוי ?.
מליון דולר
אבל אם אני לא טועה קבוצות NBA יכולות לפי התקנון לשלם רק חצי מליון דולר ביי-אאוט על שחקן, אז אני לא יודעת אם הוא ישלים את החצי שנשאר או שיוותרו על זה או שזה רק לאירופה, לא יודעת
במקרים כאלה השחקנים עצמם משלימים את הביי-אאוט, כי אם נבחרת בלוטרי, החוזה שאתה מקבל בכל מקרה מאוד גבוה, אז יש לך מאיפה לקחת
אדם כתב:אני מקווה שמכבי תדרוש ממנו להשלים לא עובדים כל כך הרבה בשביל חצי מליון דולר,כל התנאים שהוא מקבל והמאמנים זה יותר מחצי.
אני מבין שחוץ מהעונה יש לו עוד שניים בודאות עד שיש לו סעיף יציאה?
jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:מבחינה כלכלית מה יוצא למכבי מבנדר מה ההסדר?מה הפיצוי ?.
מליון דולר
במקרים כאלה השחקנים עצמם משלימים את הביי-אאוט, כי אם נבחרת בלוטרי, החוזה שאתה מקבל בכל מקרה מאוד גבוה, אז יש לך מאיפה לקחת
זה די מצחיק לבקש מילד בן 18 לשלם חצי מליון דולר. זה לא שיש לו מאיפה.
יכול להיות שהעניין הזה דווקא יישחק לטובת מכבי, וישאיר אותו לעוד עונה אחת נוספת לפחות בצהוב.
Holiday_Armadillo כתב:אין לו גם איזה הסכם חסות עם נייק שבגללו הוא לא שיחק עם הנבחרת הצעירה של קרואטיה? שמעתי שנייק משלמים טוב
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לו גם איזה הסכם חסות עם נייק שבגללו הוא לא שיחק עם הנבחרת הצעירה של קרואטיה? שמעתי שנייק משלמים טוב
עם אדידס.
נייק ג׳ורדן זה הספונסר של הקרואטים.
jol9 כתב:זה די מצחיק לבקש מילד בן 18 לשלם חצי מליון דולר. זה לא שיש לו מאיפה.
יכול להיות שהעניין הזה דווקא יישחק לטובת מכבי, וישאיר אותו לעוד עונה אחת נוספת לפחות בצהוב.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:מבחינה כלכלית מה יוצא למכבי מבנדר מה ההסדר?מה הפיצוי ?.
מליון דולר
זה די מצחיק לבקש מילד בן 18 לשלם חצי מליון דולר. זה לא שיש לו מאיפה.
מה זאת אומרת "זה לא שיש לו מאיפה" ? אם הוא נבחר מס' 3 בדראפט, אתה יודע איזה חוזה הוא מקבל???
Number8 כתב:להזכיר לכם ריקי רוביו נבחר 5 בדראפט ונשאר לשחק בברצלונה, ועבר למינסוטה מאוחר יותר. להיבחר בדראפט לא מחייב שהשחקן יחתום בקבוצה במיידי. הוא יכול לבקש להתחשל באירופה עוד עונה ולדעתי זה יעשה לו רק טוב. להגיע לnba בגיל 18, מקום שאין בו כמעט אימונים ואין זמן לעבוד אישית חוץ מבפגרת קיץ זה דבר שיכול לשרוף אותו לגמרי שם. יהיה חכם אם הוא ימשיך קצת באירופה. אם הוא שחקן כזה טוב הnba לא יברח לשום מקום.
מני כתב:אני מקווה שארינזה יבוא עם הזקן כמו בסרטונים, הוא נראה מפחיד יותר ככה.
MTA2311 כתב:נחת המפלצת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים