המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מכבי בשלב הזה צריכה מאמין טוב, נקודה.
רק קזלאוסקס.
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:מאמן זר בשלב הזה זה התאבדות לשני הצדדים .
אם צביקה היה פנוי הוא יכל להתאים למצב הזה אבל מהפנויים אדלשטיין הכי מתאים לדעתי...
אם יש לך אפשרות להביא את קזלאוסקס או את צביקה, אתה בוחר בצביקה?
אם הייתי בקיץ ברור שלא צביקה , אבל בשלב הזה של העונה אני מעדיף ישראלי שמכיר את המערכת ואת השחקנים .
מאמן זר צריך גם זמן התאקלמות ואת זה אין כרגע .
זה מצב חרום מבחינת מכבי וצביקה כבר ידע לחלץ אותה בעבר מהמצב הזה . אני זוכר בפעם הקודמת כבר מהמשחק הראשון ראו את השינוי שהוא הביא
אני לגמרי לא קונה את זה.
מה תיתן לו היכרות עם המערכת, שהיתה לפני 7 שנים? אז נכון, הוא מכיר את פדרמן האבא ואת שמעון ואת רקנאטי, אבל איזה
יתרון זה נותן לו ע"פ מאמן כמו קזלאוסקאס?
בכל מקרה, צביקה כבר די הרבה זמן לא היה בלבל הזה, ולא נראה לי שהוא שייך לרמה שמכבי צריכה מהאיש על הקווים.
שחף כתב:תפסיקו עם קשקושי המנטליות. מאמן כמו קאזלאוסקאס אימן בצסק''א. שם הציפייה זה זכייה בתואר, לא הצלבה. נראה לי שהוא ישרוד את קופמן ואלי סהר
שחף כתב:למה אתה צריך 2-3 שחקנים? צריך סנטר. שאר העמדות כנראה יסתדרו אחרי שיוחלף המאמן והקבוצה תתחיל לשחק כדורסל ולא 1 על 4
החציל האצטקי כתב:קטש לא יכול להיות עוזר מאמן בשום צורה.
לפני שניה היה לנו את פיני שקיבל קיטונות של ביקורת על ההתנהלות העצלה שלו.
עודד אפילו יותר גרוע לדעתי.
yzafrir כתב:אתם פשוט לא מבינים את הנקודה , אף אחד לא אומר שקטש , שמיר ארז או מאמן ישראלי אחר טובים יותר מקאזלאסקס , אלא שבשלב כזה של העונה הסיכוי של מאמן זר להציל את המצב בזמן כלכך קצר הוא נמוך ביותר מאשר מאמן ישראלי שעורה ומכיר את מכבי מתחילת העונה.
אני בטוח שאין מאמן זר שיודע להגיד חמש שמות של שחקנים שבסגל של מכבי , אפילו לא מאמנים של היריבות של מכבי בבית.
מאמן זר צריך להביא בקיץ , לא בשלב הזה...
yzafrir כתב:אתם פשוט לא מבינים את הנקודה , אף אחד לא אומר שקטש , שמיר ארז או מאמן ישראלי אחר טובים יותר מקאזלאסקס , אלא שבשלב כזה של העונה הסיכוי של מאמן זר להציל את המצב בזמן כלכך קצר הוא נמוך ביותר מאשר מאמן ישראלי שעורה ומכיר את מכבי מתחילת העונה.
אני בטוח שאין מאמן זר שיודע להגיד חמש שמות של שחקנים שבסגל של מכבי , אפילו לא מאמנים של היריבות של מכבי בבית.
מאמן זר צריך להביא בקיץ , לא בשלב הזה...
felix_r כתב:ממש לא מסכים איתך. זה לא כדורגל, שרוב השחקנים הם ישראלים, וצריך להבין את המנטליות.
אנחנו צריכים עכשיו מאמן עם נסיון ביורוליג, כדי להציל את העונה האירופית.
קזלאוסקס כבר אימן בקבוצות גדולות כמו צסקא ואולימפיאקוס. מכיר טוב את העסק.
מאמן ישראלי עם נסיון בהרצליה או אוסישקין ממש לא מעניין אף אחד.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:מכבי בשלב הזה צריכה מאמין טוב, נקודה.
רק קזלאוסקס.
אמרת שבימי שישי כל פוסט אחרי 24:00 זה פוסט שיכור, כתבת פוסט של סחי מת.
מאכזב רצח אחי.
roy1000 כתב:felix_r כתב:ממש לא מסכים איתך. זה לא כדורגל, שרוב השחקנים הם ישראלים, וצריך להבין את המנטליות.
אנחנו צריכים עכשיו מאמן עם נסיון ביורוליג, כדי להציל את העונה האירופית.
קזלאוסקס כבר אימן בקבוצות גדולות כמו צסקא ואולימפיאקוס. מכיר טוב את העסק.
מאמן ישראלי עם נסיון בהרצליה או אוסישקין ממש לא מעניין אף אחד.
תזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שמאמן אירופאי בכיר נכנס לתפקיד באמצע העונה? אה כן... זה מעולם לא קרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים