המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ומי אמר שווימס מוביל כדור טוב יותר ממקל או אוחיון? הוא לא. הוא מוביל כדור טוב ביחס לסוויגמן. זה בטח לא פותר את הבעיה שיש לך שם.
rc4991 כתב:רק אני לא שם לב שמקל מכדרר עשרים שניות?
הוא כן מחזיק הרבה בכדור אבל לא זכור לי שברמה שתוקעת את השטף באופן משמעותי
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:ומי אמר שווימס מוביל כדור טוב יותר ממקל או אוחיון? הוא לא. הוא מוביל כדור טוב ביחס לסוויגמן. זה בטח לא פותר את הבעיה שיש לך שם.
תגדיר מה זה מוביל כדור טוב מבחינתך. מבחינתי מקל ואוחיון הם מובילי כדור טובים. מחינתי אין להם שום בעיה בהובלת כדור. יש להם בעיה באספקטים אחרים (כמו קליעה מבחוץ לדוגמא), אבל לא בהובלת כדור.
לווימס יש הובלת כדור טובה מאוד בשביל שחקן שמשחק ליד רכז.
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:רק אני לא שם לב שמקל מכדרר עשרים שניות?
שמע, אחלה קבוצה יש לך השנה. שטף קבוצתי מדהים.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:רק אני לא שם לב שמקל מכדרר עשרים שניות?
ואתה תולה את זה במקל? אין לך אף שחקן פנים נורמלי וסמית גמור כבר
אחדשיודע כתב:במקל, באוחיון וברוצ'סטי. אני מדבר על הובלת הכדור בעיקר, פחות על השאר (שגם בו הם לא מצטיינים יותר מידי השנה).
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:רק אני לא שם לב שמקל מכדרר עשרים שניות?
ואתה תולה את זה במקל? אין לך אף שחקן פנים נורמלי וסמית גמור כבר
עם רוצ'סטי דומיננטי הקבוצה שיחקה יותר טוב
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:במקל, באוחיון וברוצ'סטי. אני מדבר על הובלת הכדור בעיקר, פחות על השאר (שגם בו הם לא מצטיינים יותר מידי השנה).
אני לא מבין כבר על מה אתה מדבר, יש הבדלים גדולים בהנעת הכדור של שלושתם וזו הגדרה מאוד כללית
אשמח אם תפרט מה מפריע לך בכל אחד מהם (על אוחיון אתנ יכול לדלג, אין צורך בהסברים)
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:במקל, באוחיון וברוצ'סטי. אני מדבר על הובלת הכדור בעיקר, פחות על השאר (שגם בו הם לא מצטיינים יותר מידי השנה).
אני לא מבין כבר על מה אתה מדבר, יש הבדלים גדולים בהנעת הכדור של שלושתם וזו הגדרה מאוד כללית
אשמח אם תפרט מה מפריע לך בכל אחד מהם (על אוחיון אתנ יכול לדלג, אין צורך בהסברים)
שוב, אני מדבר על הובלת כדור, לא על שאר היכולות שלהם כשחקנים. מובילי כדור איטיים ולא תכליתיים.
אחדשיודע כתב:אכן. עדיין אתה מתחיל את ההתקפה עם 12 שניות במקרה הטוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־28 אורחים