my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
מולנו זה היה סוויש עם עבירה בלתי ספורטיבית..

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:yanay21 כתב:בא לי לארגן ליותם יום ספא מפנק על חשבוני. איזו זריקה איומה, ועוד פנויה
מולנו זה היה סוויש עם עבירה בלתי ספורטיבית..
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:הניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה אחרי שני הפסדי יורוליג מביכים) לא הופך אותנו לקבוצת על.
חוץ מזה, ביורוליג אנחנו עם סמית'.
מי אמר שזה הפך אותנו לקבוצת על? בסה"כ לדעתי זה צריך להצדיק ניצחון קל יותר על מגדל..בין זה לקבוצת על הדרך ארוכה ארוכה..
לגבי סמית' גם להם לא היה את קינזי- לא שאני משווה ביניהם, בכלל לא! אבל היינו צריכים לקחת את זה בקלות ובטח שלא לרדוף אחריהם כל המשחק!
אוי נו. מה שניסיתי להגיד הוא שהניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה לפה במצב לא אידאלי) לא אומר כלום לגבי היכולת של מכבי, ובטח לא היה אמור להצביע על כך שננצח בקלות את ירושלים (שמתעלה בשנים האחרונות כשהיא רואה את מכבי) ללא סמית'.
בקצה אני חושב שאנחנו שווים מקום 10 ביורוליג שזה הרבה הרבה יותר טוב מהיכן שאני אמקם את מגדל. ושוב גם להם היה חסר שחקן!
ודבר אחרון שהוא אולי הכי חשוב בדבריי- הם מתעלים מולנו?! אז נו בדיוק- אנחנו צריכים להתעלות מולם! זה בדיוק מה שאמרתי בהתחלה- משו במנטליות שלנו מולם חייב להשתנות כי אנחנו לחלוטין יותר טובים מהם העונה!
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:הניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה אחרי שני הפסדי יורוליג מביכים) לא הופך אותנו לקבוצת על.
חוץ מזה, ביורוליג אנחנו עם סמית'.
מי אמר שזה הפך אותנו לקבוצת על? בסה"כ לדעתי זה צריך להצדיק ניצחון קל יותר על מגדל..בין זה לקבוצת על הדרך ארוכה ארוכה..
לגבי סמית' גם להם לא היה את קינזי- לא שאני משווה ביניהם, בכלל לא! אבל היינו צריכים לקחת את זה בקלות ובטח שלא לרדוף אחריהם כל המשחק!
אוי נו. מה שניסיתי להגיד הוא שהניצחון על פנרבחצ'ה (שהגיעה לפה במצב לא אידאלי) לא אומר כלום לגבי היכולת של מכבי, ובטח לא היה אמור להצביע על כך שננצח בקלות את ירושלים (שמתעלה בשנים האחרונות כשהיא רואה את מכבי) ללא סמית'.
בקצה אני חושב שאנחנו שווים מקום 10 ביורוליג שזה הרבה הרבה יותר טוב מהיכן שאני אמקם את מגדל. ושוב גם להם היה חסר שחקן!
ודבר אחרון שהוא אולי הכי חשוב בדבריי- הם מתעלים מולנו?! אז נו בדיוק- אנחנו צריכים להתעלות מולם! זה בדיוק מה שאמרתי בהתחלה- משו במנטליות שלנו מולם חייב להשתנות כי אנחנו לחלוטין יותר טובים מהם העונה!
אמרת שאתה לא משווה בין סמית' לקינסי, אז עכשיו כן?
בכל אופן, מה שאני מנסה שעה להגיד הוא שהניצחונות ביורוליג על פנרבחצ'ה וקאזאן היו עם סמית', ובליגה אין לך אותו.
ככה שאי אפשר באמת לצפות שהיכולת מהיורוליג תשוחזר במדיוק גם בליגה. סמית' היה חלק חשוב במשחקים האלה.
my man כתב:מי השווה? אתה לא חושב שהיינו צריכים לנצח בקלות?
לדעתי הם קבוצה בינונית והיה חסר להם שחקן מרכזי- שגם איתו הם בינוניים. קבוצה שבה משחקים ווימס וגאודלוק צריכה לטרוף קבוצה כמו מגדל.
felix_r כתב:מקווה שירושלים תנצח. אני רוצה עונה אירופית ארוכה בשבילם, כזאת שתסחט אותם עד אפס
jol9 כתב:felix_r כתב:מקווה שירושלים תנצח. אני רוצה עונה אירופית ארוכה בשבילם, כזאת שתסחט אותם עד אפס
הרציונל מסכים איתך, אבל קשה לי לקוות למשהו אחר חוץ מהפסד שלהם...
jol9 כתב:felix_r כתב:מקווה שירושלים תנצח. אני רוצה עונה אירופית ארוכה בשבילם, כזאת שתסחט אותם עד אפס
הרציונל מסכים איתך, אבל קשה לי לקוות למשהו אחר חוץ מהפסד שלהם...
rc4991 כתב:פעם הבאה שהוא קורא לו סאטו במלרע אני דופק לו מכות
rc4991 כתב:תגידו, גור כבר לא מפרשן בכלל משחקים? (אני יודע שזה בערוץ 20)
אני די בטוח שעוד לא ראיתי משחק, לפחות לא של מכבי, בה הוא פרשן
my man כתב:rc4991 כתב:פעם הבאה שהוא קורא לו סאטו במלרע אני דופק לו מכות
אבל ככה קוראים לו..לא?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־16 אורחים