פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ייק כהן - חתם באוברדוירו הספרדית

29 יולי 2020, 19:49

felix_r כתב:לכמה זמן הוא חתם באוברדוירו?

יש לי הרגשה שיתאוורר שנה בספרד, ויחזור
לעונה אחת

29 יולי 2020, 19:51

ShiriV כתב:חבל שבגלל שהוא חזר בכושר רע מפגרת הקורונה הרבה פה שכחו את התקופה המצוינת שהיתה לו לפני. היה באנקר ואי של יציבות התקפית. לא נמצא גבוה ישראלי ברמה שלו, בטח לא אחד כזה שיהיה מסוגל לתת תפוקה מיידית מהספסל. שיהיה למכבי בהצלחה במציאת הבלתי אפשרי.

הטיקט של ג'ייק היה דווקא אי של יציבות הגנתית. עזיבתו תורמת לקבוצה יותר מכל דבר. בימים של חוסר יזום בחמאה, הוא פתח מפעל יצרני משלו. אבל מודה שיש לו ראש על הכתפיים והוא בחור טוב. ועוד דבר לזכותו, היה לו שפם.

29 יולי 2020, 19:53

felix_r כתב:לכמה זמן הוא חתם באוברדוירו?

יש לי הרגשה שיתאוורר שנה בספרד, ויחזור

לאשדוד

29 יולי 2020, 20:02

מכבי באינסטגרםתמונה

29 יולי 2020, 20:19

אחלה שחקן.
עליהום לא מוצדק.
יש לו הבנה טובה של המשחק ויכולות גם ברמת יורוליג כפוורוורד מחליף בסיטואציות מסויימות.
יכולת הגנתית סבירה לא רעה.

ירושלים היו צריכים לקפוץ עליו.

29 יולי 2020, 20:31

https://twitter.com/jacohen15/status/12 ... 00578?s=19

29 יולי 2020, 20:38

ההרגשה שלי היא שכהן עצמו הוא זה שהחליט לצאת להתאוורר, ולא שמכבי לא רצתה אותו.

29 יולי 2020, 20:45

הגנתי עליו פה הרבה בגלל האופי והאישיות. אמרתי כבר שזה לא מובן מאליו לשחק בליגה אחרי שאתה בקצה הספסל באירופה מחכה לפירורים. בלי אגו, בלי להרעיל את חדר ההלבשה, בלי פרצופים. אין הרבה כאלה. שחקנים "אחרונים" בסגל באירופה צריכים להיות עם האופי הכי טוב שיש כי אחרת הם יעשו פה בלאגן.

וג'ק היה בול כזה.

בהצלחה נסיך.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

29 יולי 2020, 21:53

Mitelka כתב:הגנתי עליו פה הרבה בגלל האופי והאישיות. אמרתי כבר שזה לא מובן מאליו לשחק בליגה אחרי שאתה בקצה הספסל באירופה מחכה לפירורים. בלי אגו, בלי להרעיל את חדר ההלבשה, בלי פרצופים. אין הרבה כאלה. שחקנים "אחרונים" בסגל באירופה צריכים להיות עם האופי הכי טוב שיש כי אחרת הם יעשו פה בלאגן.

וג'ק היה בול כזה.

בהצלחה נסיך.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

כל מילה בסלע. בהצלחה בספרד.

30 יולי 2020, 05:42

תמונה

30 יולי 2020, 07:07

כמו שאמרו כאן קודם, אני חושב שהפרידה מגיעה בעיקר מהצד של ג'ייק כהן ולא להפך. כנראה שהוא באמת רוצה קצת שינוי בקריירה שלו.
אף אחד לא יופתע כאן אם נראה אותו שוב אחרי שהוא יסיים את ההרפתקה בספרד, הרבה בגלל המחסור העצום שיש בשוק הישראלי לעמדות 3-5 (לאחרונה יש לנו כמה כישרונות נהדרים, אבל רובם גארדים וזה לא מה שחסר לנו).
בכל מקרה, שיהיה לו המון בהצלחה. בין השחקנים הכי מקצועיים שנחתו במכבי בשנים האחרונות.

11 אוגוסט 2020, 20:09

בריאיון איתו בספורט 5 כהן מודה שזו מכבי שהחליטה להיפרד ממנו בגלל בעיות כלכליות

"רציתי להישאר במכבי, אך היא נפגעה קשות כלכלית"
ג'ייק כהן מודה כי רצה להמשיך בצהוב, אבל מבין את ההחלטה להיפרד ממנו: "זה מצער, אך הם מנהלים עסק. זו תמיד תהיה המשפחה שלי".

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=347346

11 אוגוסט 2020, 20:29

ShiriV כתב:בריאיון איתו בספורט 5 כהן מודה שזו מכבי שהחליטה להיפרד ממנו בגלל בעיות כלכליות

ג'ייק כהן מודה כי רצה להמשיך בצהוב, אבל מבין את ההחלטה להיפרד ממנו: "זה מצער, אך הם מנהלים עסק. זו תמיד תהיה המשפחה שלי".

אבל דני פדרמן אמר בטוויטר שהעזיבה שלו לא על רקע כספי. איך זה הגיוני? דני שובבני לא דובר אמת?

11 אוגוסט 2020, 23:15

יש לי תחושה שעזיבתו נובעת בחלקה מהמיאוס כלפי השופטים/מנהלת שהתעללו בו. הוא לא אמר על זה כלום. בכלל, מאז גביע הקורונה לא שמעתי אף אחד ממכבי אומר מה הוא באמת חושב עליהם. נורא נחמדים אליהם.

11 אוגוסט 2020, 23:20

סומבץ כתב:יש לי תחושה שעזיבתו נובעת בחלקה מהמיאוס כלפי השופטים/מנהלת שהתעללו בו. הוא לא אמר על זה כלום. בכלל, מאז גביע הקורונה לא שמעתי אף אחד ממכבי אומר מה הוא באמת חושב עליהם. נורא נחמדים אליהם.

הראו היום בספורט5 ראיון איתו. והוא אמר שהוא רצה להשאר.

11 אוגוסט 2020, 23:41

שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:בריאיון איתו בספורט 5 כהן מודה שזו מכבי שהחליטה להיפרד ממנו בגלל בעיות כלכליות

אבל דני פדרמן אמר בטוויטר שהעזיבה שלו לא על רקע כספי. איך זה הגיוני? דני שובבני לא דובר אמת?

דני שובבני עלק
פרסם תגובה