אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי where is the love? » 16 ספטמבר 2011, 10:47

שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.
רק שיעזבו אותנו כבר, שהנדריקס ישאר ושמאצבן ישאר.
צריך לשמור על כשרונות צעירים.

אגב בוואלה יש סרטון של פארגו מתאמן, אני לא מביין מה הם מנסים לעשות בכך שהם אומרים פארגו רחוק ממכבי? מנסים להעציב אותנו?
ובכן אותי זה הצליח להעציב לצערי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 16 ספטמבר 2011, 10:55

where is the love? כתב:שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.

אגב בוואלה יש סרטון של פארגו מתאמן, אני לא מביין מה הם מנסים לעשות בכך שהם אומרים פארגו רחוק ממכבי? מנסים להעציב אותנו?

לא הכל קשור לעלבונות.. כולה הראו סרטון שלו...
בקשר לנושא הגובהים, אני עדיין בעד שימכרו או ישאילו את הנדריקס. מיותר להחזיק 6 גבוהים ברמה הזאת, גם ב3 ליגות (מצידי, שבליגה ישחק איזה סנטר ישראלי בן 18). אם הוא עובר לקאחה, מכבי מכניס על זה מיליון דולר. הוא ממש לא שווה את הסכום הזה. הביאו את ג'יימס שיביא את כל מה שהנדריקס מביא, אבל נראה שבלאט מאוד מאוד רוצה אותו.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 10:56

asafb96 כתב:

בקשר לנושא הגובהים, אני עדיין בעד שימכרו או ישאילו את הנדריקס. מיותר להחזיק 6 גבוהים ברמה הזאת, גם ב3 ליגות (מצידי, שבליגה ישחק איזה סנטר ישראלי בן 18). אם הוא עובר לקאחה, מכבי מכניס על זה מיליון דולר. הוא ממש לא שווה את הסכום הזה. הביאו את ג'יימס שיביא את כל מה שהנדריקס מביא, אבל נראה שבלאט מאוד מאוד רוצה אותו.

מכבי לא צריכה למכור את הנדריקס אלא אם כן מגיע לפה גארד יקר. אני לא דואג לחשבון הבנק של אדון פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 16 ספטמבר 2011, 10:58

שחף כתב:
asafb96 כתב:

מכבי לא צריכה למכור את הנדריקס אלא אם כן מגיע לפה גארד יקר. אני לא דואג לחשבון הבנק של אדון פדרמן.

זה בדיוק המטרה :? . עדיף גארד איכותי וטוב על חשבון הנדריקס במקום איזה שאראס או דנטמון יחד עם הנדריקס.
מה הקשר לחשבון הבנק של פדרמן? נראה לך שפדרמן לוקח לכיסו הפרטי כסף מתקציבי הקבוצה? חשבתי שכבר עברנו את זה
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 16 ספטמבר 2011, 11:31

בלאט חוזר ארצה בסיום אליפות אירופה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2011, 11:33

asafb96 כתב:
שחף כתב:
asafb96 כתב:

זה בדיוק המטרה :? . עדיף גארד איכותי וטוב על חשבון הנדריקס במקום איזה שאראס או דנטמון יחד עם הנדריקס.
מה הקשר לחשבון הבנק של פדרמן? נראה לך שפדרמן לוקח לכיסו הפרטי כסף מתקציבי הקבוצה? חשבתי שכבר עברנו את זה

לא לכיסו הפרטי. נראה לי שכבר הבנו שהחשבון הפשוט שעושים האוהדים עם התקציבים הוא לא רלוונטי.
גם אם מכבי תרוויח על ריצ' מליון דולר, זה לא מבטיח לך שנראה כאן גארד יקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 11:41

יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 ספטמבר 2011, 11:50

העניין הוא שכרגע אף אחד לא ישלם כסף כשפארגו חתום על 900,000$. כשיתבררו העניינים, יוכלו להתחיל לדבר. בינתיים מחפשים פתרונות זולים כמו שרונאס ודנטמון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי עמיר לונ » 16 ספטמבר 2011, 11:52

ג'ורדן פארמר בראיון ל- nrg מעריב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/286/ ... =3&cat=620

הרווחנו שחקן מצויין ואישיות נפלאה
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 11:56

פארגו לא יחזור. או שהוא ישלם פיצוי גדול או שלא. את החוזה שלו מכבי לא תשלם בכל מקרה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2011, 12:04

שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.

אני לא אומר שאני לא מסכים למה שאתה אומר. אבל זה המצב כרגע.
לאן הולך הכסף, אני לא יודע וגם לא מתיימר לדעת. מה שברור הוא שזה לא הולך אחד לאחד. כלומר זה שX עוזב תמורת מליון דולר, לא אומר שיבוא Y תמורת מליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 12:12

מכבי לא פרצה את מסגרת התקציב באף שנה להוציא את העונה הראשונה של פיני. מאז עברו שלוש שנים וקשה לי מאוד להאמין שהחובות מאז לפיני או לכל אחד אחר נשארו. יש הזדמנות חד פעמית להחתים שחקן NBA שייתן לנו סיכוי טוב להגיע לפיינל פור בטורקיה ולקחת אותו על אפו ועל חמתו של ארדואן. למה לוותר עליה?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2011, 12:17

שחף כתב:מכבי לא פרצה את מסגרת התקציב באף שנה להוציא את העונה הראשונה של פיני. מאז עברו שלוש שנים וקשה לי מאוד להאמין שהחובות מאז לפיני או לכל אחד אחר נשארו. יש הזדמנות חד פעמית להחתים שחקן NBA שייתן לנו סיכוי טוב להגיע לפיינל פור בטורקיה ולקחת אותו על אפו ועל חמתו של ארדואן. למה לוותר עליה?

אתה לא יודע את מה שאתה כותב. אולי מחזירים חובות לכץ, אולי כם פרצו את מסגרת התקציב ומחזירים עכשיו את החובות, אולי התקציב בפועל הוא נמוך יותר ממה שחשבנו.

אל תחפש הגיון כאן. אין כאן שקיפות, ולכן אנחנו לא יודעים הרבה דברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 12:23

מחזירים חובות לכץ שלוש שנים???התקציב של מכבי מבוסס על הכנסות. איך ממצב שבו מכבי מצטרפת לאדריאטית שזה מהלך נטו כלכלי הגענו למצב שרוצים לשחרר את הנדריקס משיקולים כספיים ובלי שיש גארד איכותי(לא בן 35) על הכוונת?
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 ספטמבר 2011, 12:24

לפי מליניאק אכן מחזירים עדיין חובות לכץ, הוא כתב על זה טור לפני כמה ימים. דווקא נשמע מאוד הגיוני.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2011, 12:28

שחף כתב:מחזירים חובות לכץ שלוש שנים???התקציב של מכבי מבוסס על הכנסות. איך ממצב שבו מכבי מצטרפת לאדריאטית שזה מהלך נטו כלכלי הגענו למצב שרוצים לשחרר את הנדריקס משיקולים כספיים ובלי שיש גארד איכותי(לא בן 35) על הכוונת?

החלק של כץ עלה למכבי 7 מליון דולר. הכסף הזה לא גדל על העצים, והבעלים הנוכחיים של מכבי מחזירים את הכסף הזה מתקציב הקבוצה ומכיספ הפרטי. אז ברור שהכסף כבר עבר לכץ
אבל כנראה שמבחינת הבעלים הם מחזירים את ההוצאות הללו מהתקציב.

אל תשכח שמכבי כן עשתה לא מעט מהלכים שעלו כסף הקיץ הזה. במקרו זה נראה רע כי אף אחד מבין פארגו, פרקינס, אידסון לא יישחק בה בשנה הבאה (כנראה), אבל זה לא אומר שהכסף הזה לא הושקע
ונכנס ישירות לכיס.

אפשר רק לקוות שלמכבי כן יהיה את הרצון והיכולת הכלכלית להביא לכאן שחקן בכיר לקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 16 ספטמבר 2011, 12:38

עמיר לונ כתב:ג'ורדן פארמר בראיון ל- nrg מעריב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/286/ ... =3&cat=620

הרווחנו שחקן מצויין ואישיות נפלאה

אם כבר מדברים כל פארמר ישחק כישראלי או בכזר מישהו יודע כבר ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי cannon » 16 ספטמבר 2011, 12:40

לא קשור למלפפון ספציפי שעלה אבל סתם כמה נקודות בהקשר:
1. שחקן כמו זה שהגועל אוסישקין הביאו היום (רכז שסיים 4 שנים במכללת קלמזון עם ממוצעים נחמדים ולא נבחר בדראפט) מתאים בהרבה לקונספט של מכבי כרגע מכל שאראס. שחקן רעב, צעיר, אתלטי שיתאים לקונספט (שתודו אבל היה קיים) של מכבי בשנה שעברה שמשחקת בסגנון של של קבוצת קולג'ים לוחצת. פארגו לא היה רחוק מזה וזה ששיחק שנה אחת בגליל לא הפך אותו למוכן לרמות הגבוהות של אירופה. באופן דומה, אם רוצים לחסוך כסף, למרות שמצד שני גם מציעים מעל 2 מליון דולר לשחקן כמו מרכוס ת'ורנטון ולמעלה ממליון וחצי דולר לאארון ברוקס, אז אפשר ללכת בקלות על שחקן כמו ג'סטין דנטמון שהיה יכול להיות בקלות תואם פארגו אם היה חותם בגליל ולא בעפולה...
2. מישהו יודע מה קורה עם בויאן פופוביץ', שחקן שלפני שנתיים היה מלפפון חם מאוד באירופה ושחקן קבוע בנבחרת הכוכבים של סרביה? נעלם לגמרי מהנוף של היורוליג...
cannon

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 ספטמבר 2011, 12:42

היה חרא בפילזן והתנדף, כאמור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 12:43

כל גארד שעבר פה יכול להיות תואם פארגו?? באותה מידה אפשר להגיד שאלטון בראון זה תואם מוריס. מכבי צריכה שחקן מוכח לעמדה הזאת, לא סימן שאלה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־29 אורחים