המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.
רק שיעזבו אותנו כבר, שהנדריקס ישאר ושמאצבן ישאר.
צריך לשמור על כשרונות צעירים.
אגב בוואלה יש סרטון של פארגו מתאמן, אני לא מביין מה הם מנסים לעשות בכך שהם אומרים פארגו רחוק ממכבי? מנסים להעציב אותנו?
ובכן אותי זה הצליח להעציב לצערי.
asafb96 כתב:where is the love? כתב:שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.
אגב בוואלה יש סרטון של פארגו מתאמן, אני לא מביין מה הם מנסים לעשות בכך שהם אומרים פארגו רחוק ממכבי? מנסים להעציב אותנו?
לא הכל קשור לעלבונות.. כולה הראו סרטון שלו...
בקשר לנושא הגובהים, אני עדיין בעד שימכרו או ישאילו את הנדריקס. מיותר להחזיק 6 גבוהים ברמה הזאת, גם ב3 ליגות (מצידי, שבליגה ישחק איזה סנטר ישראלי בן 18). אם הוא עובר לקאחה, מכבי מכניס על זה מיליון דולר. הוא ממש לא שווה את הסכום הזה. הביאו את ג'יימס שיביא את כל מה שהנדריקס מביא, אבל נראה שבלאט מאוד מאוד רוצה אותו.
שחף כתב:asafb96 כתב:where is the love? כתב:שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.
בקשר לנושא הגובהים, אני עדיין בעד שימכרו או ישאילו את הנדריקס. מיותר להחזיק 6 גבוהים ברמה הזאת, גם ב3 ליגות (מצידי, שבליגה ישחק איזה סנטר ישראלי בן 18). אם הוא עובר לקאחה, מכבי מכניס על זה מיליון דולר. הוא ממש לא שווה את הסכום הזה. הביאו את ג'יימס שיביא את כל מה שהנדריקס מביא, אבל נראה שבלאט מאוד מאוד רוצה אותו.
מכבי לא צריכה למכור את הנדריקס אלא אם כן מגיע לפה גארד יקר. אני לא דואג לחשבון הבנק של אדון פדרמן.
asafb96 כתב:שחף כתב:asafb96 כתב:where is the love? כתב:שקאחה יקחו את אנטיץ הוא שחקן מצויין.
מכבי לא צריכה למכור את הנדריקס אלא אם כן מגיע לפה גארד יקר. אני לא דואג לחשבון הבנק של אדון פדרמן.
זה בדיוק המטרה. עדיף גארד איכותי וטוב על חשבון הנדריקס במקום איזה שאראס או דנטמון יחד עם הנדריקס.
מה הקשר לחשבון הבנק של פדרמן? נראה לך שפדרמן לוקח לכיסו הפרטי כסף מתקציבי הקבוצה? חשבתי שכבר עברנו את זה
שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
שחף כתב:מכבי לא פרצה את מסגרת התקציב באף שנה להוציא את העונה הראשונה של פיני. מאז עברו שלוש שנים וקשה לי מאוד להאמין שהחובות מאז לפיני או לכל אחד אחר נשארו. יש הזדמנות חד פעמית להחתים שחקן NBA שייתן לנו סיכוי טוב להגיע לפיינל פור בטורקיה ולקחת אותו על אפו ועל חמתו של ארדואן. למה לוותר עליה?
שחף כתב:מחזירים חובות לכץ שלוש שנים???התקציב של מכבי מבוסס על הכנסות. איך ממצב שבו מכבי מצטרפת לאדריאטית שזה מהלך נטו כלכלי הגענו למצב שרוצים לשחרר את הנדריקס משיקולים כספיים ובלי שיש גארד איכותי(לא בן 35) על הכוונת?
עמיר לונ כתב:ג'ורדן פארמר בראיון ל- nrg מעריב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/286/ ... =3&cat=620
הרווחנו שחקן מצויין ואישיות נפלאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־29 אורחים