בונזי קולסון חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בונזי קולסון חתם במכבי

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2024, 17:13

עידן כתב:
Jazzman כתב:
Avi1508 כתב:
Jazzman כתב:כתבתי פה שאין מה לבנות על בייאאוט בגלל המלחמה. גם מה שהתקבל זה נס.

למה לא לבנות על בייאאוט
מכבי לא חייבת לשחרר אותם לפנר ואני בטוח שהיו יכולים למצוא בקלות כמה קבוצות שמוכנות לשלם עליהם יותר
800 אלף על וויד ו400 אלף על בונזי זה בדיחה

ברור שזו בדיחה. אבל מכבי לא רצתה להסתכן וללכת לבית דין. מבחינת השחקנים החוזה שלהם התפוגג לאור המצב. סיכוי מאד גבוה שבית דין היה מגבה את זה.
המצב חרא ויישאר כזה עד שיהיה שינוי בסיטואציה במדינה. בתקווה שיקרה בעתיד הקרוב

מדויק. מכבי הייתה מתעקשת על פיצוי גבוה ולא משחררת? השחקנים היו פונים לבית דין ומבקשים להשתחרר בחינם בגלל שהם משחקים במדינה במצב מלחמה. וכנראה שהם גם היו מקבלים את השחרור הזה.

צריך לזכור שפנרבחצ׳ה תמכה בהשעיה שלנו מהיורוליג ולכן זה מעצבן שבעתיים
אני מקווה שלפחות הוצאנו מהם הבטחה לתמוך בהישארות שלנו
ואני לא טוען שיכלנו להשאיר אותם אבל גם השחקים וגם הקבוצות לא ששים להגיע לבית הדין ואפשר לעשות משא ומתן על הסנטימנט הזה
לדוגמא בכדורגל יש מקרה הפוך עם שגיב יחזקאל שברח מטורקיה ועד עכשיו אין עדיין החלטה עליו, בית דין יכול לדפוק לשחקן את כל ההכנה לעונה והוא נמצא בחוסר ודאות ואף אחד לא שמח להגיע למצב הזה
Avi1508

הודעהעל ידי Gevaudan » 28 יוני 2024, 17:36

אולי זה רק אני, אבל אני לא חושב שמגיע לשלישייה הזו לחוות את הטרטורים האלה סביב בתי דין בשביל עוד גרוש ללירה למכבי. הם יכלו לברוח גם באמצע העונה וכנראה שאת רובם היו קולטות קבוצות יורוליג (בייחוד בולדווין). הם נשארו כאן עד הסוף ונתנו את המקסימום.

האם יכלו להוציא יותר? כנראה שיכלו, אבל בעיניי מכבי פעלו נכון כשנתנו להם ללכת בלי מלחמות, סיכמו על פיצוי סביר והתקדמו הלאה.
Gevaudan

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 יוני 2024, 18:01

omerk כתב:
יוסי22 כתב:ברור שהמלחמה דפקה את מכבי עד העצם אבל זו הצרה הכי קטנה שלנו .
מתסכל כי הייתה פה קבוצה עם פוטנציאל לעשות דברים גדולים .
עכשיו יש למכבי כסף והרבה אבל מניח שיהיה קשה מאוד להביא שחקנים בסיטואציה הזו .
מכבי עומדת בפני החלטה אסטרטגית האם לבנות קבוצה עכשיו או לחכות לספטמבר בתקווה שנהיה אחרי לבנון עד אז .
שאלה שאין עליה תשובה טובה .

אין הרבה כסף כי אין מנויים ומשחקי בית.
לא חושב שיהיה שחקן העונה שיגיע לשכר של מיליון. אולי אולי 800

יהיו מנויים ולא מעט , אנשים רוצים לשמור על המקום שלהם בהיכל.
מעבר לזה מכבי קיבלה פיצוי משמעותי מאוד מהמדינה כשהיא החזירה סכומים זעומים למנויים ..
מניח שיהיה מתווה פיצוי גם לעונה הבאה לגבי קבוצות שמשחקות באירופה ולא יכולות לארח .
יוסי22

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2024, 22:28

יוסי22 כתב:
omerk כתב:
מכבי עומדת בפני החלטה אסטרטגית האם לבנות קבוצה עכשיו או לחכות לספטמבר בתקווה שנהיה אחרי לבנון עד אז .

אין הרבה כסף כי אין מנויים ומשחקי בית.
לא חושב שיהיה שחקן העונה שיגיע לשכר של מיליון. אולי אולי 800

יהיו מנויים ולא מעט , אנשים רוצים לשמור על המקום שלהם בהיכל.
מעבר לזה מכבי קיבלה פיצוי משמעותי מאוד מהמדינה כשהיא החזירה סכומים זעומים למנויים ..
מניח שיהיה מתווה פיצוי גם לעונה הבאה לגבי קבוצות שמשחקות באירופה ולא יכולות לארח .

הפיצוי מהמדינה לא מגיע אפילו לחצי מההפסד הכספי העונה (הפסד שאמור רק לצמוח השנה). גם בניכוי הפיצוי עדיין יש לך איזור 20 מיליון שח גרעון שזה בערך כל תקציב השכר שחקנים של מכבי. שלא לדבר על זה שחלק מהפיצוי למנויים הוא קרדיט לרכישת מנוי השנה, כך שגם אם תמכור 100% מהמנויים אתה עדיין מתחיל בגירעון

שמע אני לא בא להצדיק את המעשים של ההנהלה. הדבר הנכון, אם באמת היו אוהבים את המועדון, זה לשחרר ולהבין שיש סדר חדש בכדורסל הישראלי וסיטואציה ביורוליג שצריך כיסים עמוקים כדי שהמועדון הזה יהיה בסטנדרט שראוי לו. זה היה מאד צורם בעבר ועכשיו זה נראה כמו קטסטרופה. הסיטואציה שנוצרה זה בדיוק הוואקום שהפועל וירושלים צריכות כדי לקחת את ההובלה ולהשאר שם זמן רב.
omerk

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2024, 11:03

אתה ממש לא רוצה לשמוע את התשובה , תאמין לי.
בספטמבר להערכתי נהיה באמצע המלחמה מול לבנון , בשאיפה עם חלק מהסגל , כי חלק יברחו.
צריך להתחיל להפנים , שבמהלך השנים הקרובות , יורוליג לא יהיה פה , תקציב מכבי יהיה ה3 בגודלו בליגה , כי מקור ההכנסה העיקרי של הקבוצה הוא הקהל , ובלי יורוליג , יהיו אולי חצי מהמנויים , אולי.
נקווה רק שביורוליג לא יחליטו להעיף אותנו , כי לחזור , יהיה פי אלף יותר קשה.
וכמובן הכל זה חסר משמעות שאנחנו במלחמה , במדינות במלחמה אין ספורט קבוצתי בינלאומי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי A.Parker » 30 יוני 2024, 19:45

קצת הגזמתם. אם תפתח מלחמה בצפון אני מאמין שעד ינואר כבר הכל ייגמר. לא יהיו פה שנים של מלחמה, לפחות לדעתי.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים