Jack55 כתב:חושף לכם שגם בולדווין קרוב מאוד להאריך את חוזהו פה
לא יודע...פשוט עוד לא יודע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:חושף לכם שגם בולדווין קרוב מאוד להאריך את חוזהו פה
שמואל1 כתב:לדעתי שבר את שיא הנקודות של שחקן מכבי ביורוליג. 37 נק שח שאראס
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13683424נכנס לספרי ההיסטוריה: ווייד בולדווין שבר שיא נקודות לשחקן מכבי תל אביב ביורוליג
הגארד קלע 38 נקודות בהפסד לכוכב האדום בלגרד ושבר את השיא של שאראס וסקוטי ווילבקין • עודד קטש: "זה הפסד כואב ונצטרך לתת לו לשקוע, לא היינו שקטים"
סורקין הלך לאיבוד וקטש סילק אותו מהמגרש בבושת פנים. מעניין שבלייזר, אחרי שעבר לצד השני, פתאום זורח במשחק על תואר. בקיצור, אין קשר להארכת חוזה ומתי היא מתבצעת. יש קשר בין ביצועי השחקן ורמת המאמן אצלו הוא משחק, בעיקר שחקנים שניזונים משיטה ולא מיכולת אישית.אחדשיודע כתב:בולדווין וסורקין מוכיחים לכולנו למה אסור לרוץ להאריך חוזה לשחקן כשהמניה שלו בשיא, אלא אם זה מגובה בניצחונות/תארים ו/או התעלות במאני טיים. בולדווין במשחק יורוליג אקראי - 38 נק׳ והפסד. סורקין במשחק יורוליג אקראי - 23 נק׳ והפסד. במשחק על תואר - כלום ושום דבר משניהם. לא נכון כלכלית להאריך חוזה לשחקן אחרי משחק שיא, ומקצועית צריך להסתכל על תמונה יותר רחבה.
TAYO כתב:סורקין הלך לאיבוד וקטש סילק אותו מהמגרש בבושת פנים. מעניין שבלייזר, אחרי שעבר לצד השני, פתאום זורח במשחק על תואר. בקיצור, אין קשר להארכת חוזה ומתי היא מתבצעת. יש קשר בין ביצועי השחקן ורמת המאמן אצלו הוא משחק, בעיקר שחקנים שניזונים משיטה ולא מיכולת אישית.אחדשיודע כתב:בולדווין וסורקין מוכיחים לכולנו למה אסור לרוץ להאריך חוזה לשחקן כשהמניה שלו בשיא, אלא אם זה מגובה בניצחונות/תארים ו/או התעלות במאני טיים. בולדווין במשחק יורוליג אקראי - 38 נק׳ והפסד. סורקין במשחק יורוליג אקראי - 23 נק׳ והפסד. במשחק על תואר - כלום ושום דבר משניהם. לא נכון כלכלית להאריך חוזה לשחקן אחרי משחק שיא, ומקצועית צריך להסתכל על תמונה יותר רחבה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neo כתב:מישהו שם לב ל 8 אסיסטים ו 8 ריבאונדים היום של בולדווין ב 26 דק בלבד ??
שחקן ענק .... אבל איך שהוא ומה שהוא חסר לי בחיבור של עם בראון בקו האחורי
felix_r כתב:Neo כתב:מישהו שם לב ל 8 אסיסטים ו 8 ריבאונדים היום של בולדווין ב 26 דק בלבד ??
שחקן ענק .... אבל איך שהוא ומה שהוא חסר לי בחיבור של עם בראון בקו האחורי
זה כי שניהם אוהבים להיות עם הכדור
ושלוש חסימות רק ברבע הראשון... לא יודע מתי ראיתי שלוש חסימות מגארד במשחק שלםNeo כתב:מישהו שם לב ל 8 אסיסטים ו 8 ריבאונדים היום של בולדווין ב 26 דק בלבד ??
A.Parker כתב:דפק חתיכת הופעת אול אראונד אתמול. ריבאונדים, אסיסטים, חסימות (3 ברבע אחד!) והכל בלי לכפות את עצמו על המשחק. כן, יש לו חסרונות וההתאמה לבראון לא אידיאלית, אבל לא בטוח בכלל שמכבי תמצא מישהו טוב יותר.
אחדשיודע כתב:לא בטוח שהיא צריכה למצוא מישהו טוב יותר. זאת אומרת, באידיאל, רצוי. אבל לפעמים מישהו מתאים יותר עדיף. הרי כולנו רואים שההתאמה לבראון היא בעייתית. ולמה? כי הם יושבים על אותה משבצת פחות או יותר (עמדה 1 היא העמדה המקורית של שניהם), גם אם הם לא בדיוק אותו שחקן ולכל אחד יש את היתרונות/חסרונות שלו. שניהם מובילי כדור (שאוהבים להחזיק אותו הרבה) ואף אחד מהם הוא לא 2 בהגדרה (החסרון הבולט המשותף - אף אחד מהם הוא לא ״קלעי״ מבחוץ).
אם למכבי יש מספיק כסף ל-5 תותחים בחמישייה (תקציבית), תשאיר אותו (אחרי בחינה של האופציות בשוק - אף פעם לא טוב להיות מקובע מידי). אם לא, ויש מקום רק ל-3 כאלו נניח, אז בכלל לא בטוח שזה חכם. כי אתה סוג של מבזבז את התקציב שלך על שניים שטובים יותר בנפרד מאשר ביחד. כלומר, אם לצורך הדוגמה בראון הוא 90 וגם בולדווין 90 (מפרגן לו). ביחד, הם לא 180. הם אולי אולי 140. ומי שבונה את הקבוצה, צריך לשאוף לשילוב טוב יותר. כי אתה לא רוצה לשחק עם השחקנים המובילים שלך בנפרד, אלא כמה שיותר ביחד. עדיף להביא שחקן שהוא 75-80 (במחיר נמוך יותר, שיפנה תקציב לעמדות אחרות) אבל שייתן לך 150 בשילוב עם בראון.
אם בולדווין רוצה 1.5 מיליון דולר כמו בראון, אני לא בטוח שאני נותן לו. לא כי הוא לא שווה את זה, אלא כי הוא דורך על משבצת שחקן תותח אחר. ואז אתה לא מקבל תמורה מלאה למחיר ששילמת (על שניהם). גמר הגביע היה צריך להדליק נורה לכולם (אם היא לא נדלקה עוד קודם). אני חושב שראוי לבחון אותו עוד קצת לפני שמשלמים לו סכומי עתק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים