המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:היה צריך לבוא ולפרק להם את הצורה
עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
מרסר כתב:אם לא השיפוט זה היה נגמר דו ספרתי השופטים בישראל שונאים את מכבי, הפועל קיבלו שריקות שלא היו בלי סוף.
felix_r כתב:עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
כן, היה מקום. נראה לי קשט מנסה לעשות כך שמכבי תשחק פחות או יותר באותו ההרכב גם ביורוליג וגם בליגה
omerk כתב:מרסר כתב:אם לא השיפוט זה היה נגמר דו ספרתי השופטים בישראל שונאים את מכבי, הפועל קיבלו שריקות שלא היו בלי סוף.
סקוטי בעיקר שמח שהוא ברח מהם
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
כן, היה מקום. נראה לי קשט מנסה לעשות כך שמכבי תשחק פחות או יותר באותו ההרכב גם ביורוליג וגם בליגה
אוקיי, מקובל, אבל אין סתירה. זה לא אומר שצריך לסחוט שחקן עד דק רק כדי שההרכב יהיה כמה שיותר דומה.
ביורוליג יש עכשיו את אדאמס שיכול לתת לו מנוחה, באמת שזיו היה יכול לקבל את הרול הזה היום.
felix_r כתב:ראיתם את הסיכול ממוקד שהשופטים עשו לניבו אחרי שבחמש הדקות הראשון הוא הראה שאין להפועל מישהו שיעצור אותו? קיבל עבירה בכל פעם שעלה לשחק, וסיים עם חמש עבירות ואותן הנקודות שהספיק לעשות בתחילת המשחק
felix_r כתב:עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
מילוס כתב:A.Parker כתב:לראות את הפועל מתבכיינים על שריקה לטובת מכבי זה פרייסלס
לא נעים לי להגיד, אבל גם לראות אותנו מקטרים על השיפוט בכמעט כל משחק אפשרי, אימון, ליגה, ווינר, יורוליג, כאילו שיש מזימה של שופטי העולם נגד מכבי, זה גם קצת בעייתי..
הבעיות הגדולות של מכבי נמצאות במקומות אחרים, בוודאות..
אנחנו מדברים פה על מאץ' אפים כמו לורנזו מול בר טימור, אפילו מזימה עולמית לא צריכה לשנות את התוצאה מ-20 למכבי.
קובי כתב:עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
כי זיו גרוע, וזה היה משחק של יוקרה.
עידן כתב:קובי כתב:עידן כתב:יש סיבה שזיו לא קיבל היום כמה דקות בשביל לתת אוויר לבראון? אני באמת לא מבין איך הגענו למצב שהוא שיחק 40 דקות
כי זיו גרוע, וזה היה משחק של יוקרה.
זיו איום ונורא. עדיין - יכול לתת כמה דקות מנוחה בליגה הישראלית, במיוחד ב-3 הרבעים הראשונים, ואז גם בראון היה יכול להיות רענן יותר ואולי לא היינו מגיעים להארכה.
מה?Jack55 כתב:קראתם מה פניני אמר לאוהדי הפועל בסוף המשחק?
רק על זה אני שמח שהוא פה, איזה גבר על
Jack55 כתב:קראתם מה פניני אמר לאוהדי הפועל בסוף המשחק?
רק על זה אני שמח שהוא פה, איזה גבר על
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־26 אורחים