המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:Asf כתב:דרך אגב, אם במכבי מתכוונים להאריך לבולדווין חוזה (ואני לא אומר שצריך) אז עכשיו זו ההזדמנות הנכונה ולא לחכות למשחק שיא/תקופה טובה.
אבי: ״ווייד, מה קורה? זוכר את החוזה שדיברנו עליו לפני 3 ימים? מממ... מה אתה אומר, אולי נתפשר על חצי מיליון פחות?״
בולדווין:
שמואל1 כתב:אני מחזיק מבולדווין. יש לו את הג'אמפר מחצי מרחק הכי יפה ויעיל מאז AP.
נכון, הקליעה לא ואו וקבלת ההחלטות לוקה בחסר - אבל הוא מפלצת אתלטית, שחקן התקפה מדהים ושומר מצויין.
גיא כתב:שמואל1 כתב:אני מחזיק מבולדווין. יש לו את הג'אמפר מחצי מרחק הכי יפה ויעיל מאז AP.
נכון, הקליעה לא ואו וקבלת ההחלטות לוקה בחסר - אבל הוא מפלצת אתלטית, שחקן התקפה מדהים ושומר מצויין.
שמואל, הבעיה שיש לו בעיה בקבלת החלטות בקלאץ׳.
JarJarBinx כתב:אני לא חושב שיש לו בעיה בקבלת החלטות בדקות הסיום, אני חושב שיש לו בעיה בקבלת ההחלטות באופן כללי. זה בולט יותר בסיום כי אלה דקות שכולם (ההגנות) בריכוז שיא, וגם כי זה מה שזוכרים מכל משחק.
עידן כתב:JarJarBinx כתב:אני לא חושב שיש לו בעיה בקבלת החלטות בדקות הסיום, אני חושב שיש לו בעיה בקבלת ההחלטות באופן כללי. זה בולט יותר בסיום כי אלה דקות שכולם (ההגנות) בריכוז שיא, וגם כי זה מה שזוכרים מכל משחק.
אין ספק. לכן הוא פה ולא במקום אחר.
ועדיין, יש פה עם מה לעבוד, ואני הייתי ממשיך איתו לעונה נוספת, אפילו אם קטש ימשיך גם בשנה הבאה.
שמוליק כתב:עידן כתב:JarJarBinx כתב:אני לא חושב שיש לו בעיה בקבלת החלטות בדקות הסיום, אני חושב שיש לו בעיה בקבלת ההחלטות באופן כללי. זה בולט יותר בסיום כי אלה דקות שכולם (ההגנות) בריכוז שיא, וגם כי זה מה שזוכרים מכל משחק.
אין ספק. לכן הוא פה ולא במקום אחר.
ועדיין, יש פה עם מה לעבוד, ואני הייתי ממשיך איתו לעונה נוספת, אפילו אם קטש ימשיך גם בשנה הבאה.
מקווה שקטש לא ימשיך עוד מחזור. ננו גינסבורג יכול להוציא הרבה יותר מהשלד שנבנה כאן. אני מאמין שעם מאמן אחר היינו רואים כאן עמדה 3 מתפקדת עם היליארד כפקטור משמעותי. אבל זה כבר לת'רד של "להעיף את קטש עם ההנעלה"
JarJarBinx כתב:האמת, אני לא הכי מבין את הקטע של "מאמן עם ניסיון יורוליג". זה לא NBA שזה מנטליות אחרת וכדורסל אחר. צריך פשוט מאמן טוב.
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:האמת, אני לא הכי מבין את הקטע של "מאמן עם ניסיון יורוליג". זה לא NBA שזה מנטליות אחרת וכדורסל אחר. צריך פשוט מאמן טוב.
יש כמה דברים שניסיון יורוליג נותן:
א) ניסיון של משחקים בלו"ז צפוף מאוד.
ב) ניסיון משחקים ברמות הגבוהות.
ג) ניסיון של משחקים מול המאמנים הכי טובים באירופה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:האמת, אני לא הכי מבין את הקטע של "מאמן עם ניסיון יורוליג". זה לא NBA שזה מנטליות אחרת וכדורסל אחר. צריך פשוט מאמן טוב.
יש כמה דברים שניסיון יורוליג נותן:
א) ניסיון של משחקים בלו"ז צפוף מאוד.
ב) ניסיון משחקים ברמות הגבוהות.
ג) ניסיון של משחקים מול המאמנים הכי טובים באירופה.
מה גם שקשה לדעת איך מאמן שלא אימן קבוצה גדולה ביורוליג יתמודד עם הלחץ (בטח במכבי). לא אומר שקטש מתמודד איתו טוב, אבל אם יש לך פריבילגיה לבחור מאמן שכן יש לו הצלחה ביורוליג (בטח במועדון גדול) - אז זה יתרון. לא בטוח שלמכבי פדרמן ת״א יש את הפריבילגיה הזאת (או את הכסף, במילים אחרות).
Neo כתב:טרינקיירי כבר מזמן היה צריך להיות במכבי , ברנש מעניין כדורסל שלו מעניין
Orel1234 כתב:לא רואה את טרינקיירי מגיע, היו דיבורים על זה שהמנהל המקצועי של ריאל מעריץ נלהב שלו, ולפי איך שמתאו מאמן אני די בטוח שהם יקפצו על טרינקיירי
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Adam כתב:המועמדים שיש כרגע בפנקסים:
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
רק לאחרון יש חוזה מובטח לעונה הבאה.
MTA2311 כתב:Adam כתב:המועמדים שיש כרגע בפנקסים:
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי