המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:הם סגרו את בראון ופה נגמר המשחק של מכבי קטש כמובן היה צריך להביא לזה פתרונות, איפה זיו ג'ק כהן עוד פעם מרטין ובולדויין שחירבו את המשחק.
שמואל1 כתב:דג'קיץ' צריך להיות בפנקסים של מכבי. מאמן מעולה.
מקאדו 3 כתב:מרטין סביר רק כשנכנסות לו השלשות , שום פיזיות שום פוס אפ ושום ריבאונד סתם שחקן ליגה ממוצע .
מרסר כתב:שמואל1 כתב:דג'קיץ' צריך להיות בפנקסים של מכבי. מאמן מעולה.
הכדורסל שלו מכוער אבל השליטה שלו בשחקנים שלו מרשימה, הוא מסוג המאמנים ששחקנים משחקים בעיקר בשבילו,
אני מעריך מאמנים כאלו.מרסר כתב:שמואל1 כתב:דג'קיץ' צריך להיות בפנקסים של מכבי. מאמן מעולה.
הכדורסל שלו מכוער אבל השליטה שלו בשחקנים שלו מרשימה, הוא מסוג המאמנים ששחקנים משחקים בעיקר בשבילו,
שמואל1 כתב:ואו איזה ראיון של דז'יקיץ'. הוא איש מיוחד.
מה לעשות שהם והמאמן שלהם קבוצה שמעוררת הרבה יותר אמפתיה ממכבי?אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה ראיון של דז'יקיץ'. הוא איש מיוחד.
חלאס שמואל. זה לא פורום של ירושלים פה.
מדובר באיש סופר מעניין וזכותי להביע זאת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה ראיון של דז'יקיץ'. הוא איש מיוחד.
זכותך להביע מה שאתה רוצה? ברור. גם זכותי. אבל אני לא טיפש ויודע מתי העצבים פה גבוהים.שמואל1 כתב:מדובר באיש סופר מעניין וזכותי להביע זאת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה ראיון של דז'יקיץ'. הוא איש מיוחד.
felix_r כתב:מרסר כתב:שמואל1 כתב:דג'קיץ' צריך להיות בפנקסים של מכבי. מאמן מעולה.
כול מאמן ממוצע טוב יותר מקטש. אם דג'וקיץ' היה כזה גדול, הוא לא היה מוצא את עצמו בירושלים
felix_r כתב:יש דבר אחד משותף לכול ההפסדים שלנו בזירה המקומית (3 הפסדי ליגה וגמר גביע). בכולם יפתח זיו שיחק פחות מ 10 דקות
itai7 כתב:felix_r כתב:יש דבר אחד משותף לכול ההפסדים שלנו בזירה המקומית (3 הפסדי ליגה וגמר גביע). בכולם יפתח זיו שיחק פחות מ 10 דקות
באמת שאני לא מבין למה הוא לא שותף אתמול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים