21 אוקטובר 2024, 16:19
Avi1508 כתב:ים מדר החליט שלא להגיע להפועל והחליט להישאר ביורוליג כשאחת מהאופציות היא באסקוניה שתחת המאמן פאבלו לאסו מעוניינות בו
קחו בעירבון מוגבל כי מדובר בדיווח של נדב צנציפר
21 אוקטובר 2024, 16:25
מרסר כתב:עידן כתב:בהפועל תל אביב מגבירים את הלחץ על ים מדר על מנת שיחתום בקבוצה. היום (שני) הודיעה הקבוצה על צירופו של אנטוניו בלייקני, גארד דומיננטי בפני עצמו, אבל האדומים נחושים בכל זאת להחתים את הרכז הישראלי הבכיר. גורמים בקבוצה ושחקנים שוחחו עם מדר, משפחתו ומקורביו כדי לנסות ולקדם את העסקה. בעלי הפועל, עופר ינאי, מוכן לשלם מעל מיליון דולר נטו בעונה למדר על מנת שיצטרף.
https://sports.walla.co.il/item/3699174
חסרים להם גארדים כאמור
מדר ובלייקני זה במקום יעקב ורגלנד גם אנגולה עזב בן בנטיל גם בדרך החוצה, הם עושים התאמות ושיפוצים תוך כדי תנועה.
22 אוקטובר 2024, 17:52
23 אוקטובר 2024, 20:57
23 אוקטובר 2024, 23:20
felix_r כתב:אני התחלתי לחבב את מרכוס בינגהם מחולוניה. שחקן צעיר (יליד 2000), 7-פיטר על פי הויקיפדיה ואתר המנהלת, קצת פחות על פי אתר ליגת האלופות. אתלט עם קליעה לשלוש (גם אם היא לא הכי יציבה בינתיים). משחק שנה שנייה בישראל. בעונה שעברה בהפועל חיפה אותה עזב לאחר פרוץ המלחמה, והעונה בחולוניה (כנראה ראה שהמלחמה לא כול כך מפחידה). שחקן 4-5 זריז עם תנועה טובה, וקפיצים ברגלים, בסגנון שקטש אוהב. אולי קצת רזה מדיי.
מה אתם אומרים?
24 אוקטובר 2024, 00:12
Neo כתב:felix_r כתב:אני התחלתי לחבב את מרכוס בינגהם מחולוניה. שחקן צעיר (יליד 2000), 7-פיטר על פי הויקיפדיה ואתר המנהלת, קצת פחות על פי אתר ליגת האלופות. אתלט עם קליעה לשלוש (גם אם היא לא הכי יציבה בינתיים). משחק שנה שנייה בישראל. בעונה שעברה בהפועל חיפה אותה עזב לאחר פרוץ המלחמה, והעונה בחולוניה (כנראה ראה שהמלחמה לא כול כך מפחידה). שחקן 4-5 זריז עם תנועה טובה, וקפיצים ברגלים, בסגנון שקטש אוהב. אולי קצת רזה מדיי.
מה אתם אומרים?
כתבתי עליו בסקאוטינג בעונה שעברה שהוא התחיל בהפועל חיפה
תמצא את זה , אולי תתחבר לדברי
24 אוקטובר 2024, 11:07
felix_r כתב:Neo כתב:felix_r כתב:אני התחלתי לחבב את מרכוס בינגהם מחולוניה. שחקן צעיר (יליד 2000), 7-פיטר על פי הויקיפדיה ואתר המנהלת, קצת פחות על פי אתר ליגת האלופות. אתלט עם קליעה לשלוש (גם אם היא לא הכי יציבה בינתיים). משחק שנה שנייה בישראל. בעונה שעברה בהפועל חיפה אותה עזב לאחר פרוץ המלחמה, והעונה בחולוניה (כנראה ראה שהמלחמה לא כול כך מפחידה). שחקן 4-5 זריז עם תנועה טובה, וקפיצים ברגלים, בסגנון שקטש אוהב. אולי קצת רזה מדיי.
מה אתם אומרים?
החיפוש לא מוצא אותו. אולי כתבת את שמו בצורה קצת שונה
24 אוקטובר 2024, 11:59
Neo כתב:felix_r כתב:Neo כתב:felix_r כתב:אני התחלתי לחבב את מרכוס בינגהם מחולוניה. שחקן צעיר (יליד 2000), 7-פיטר על פי הויקיפדיה ואתר המנהלת, קצת פחות על פי אתר ליגת האלופות. אתלט עם קליעה לשלוש (גם אם היא לא הכי יציבה בינתיים). משחק שנה שנייה בישראל. בעונה שעברה בהפועל חיפה אותה עזב לאחר פרוץ המלחמה, והעונה בחולוניה (כנראה ראה שהמלחמה לא כול כך מפחידה). שחקן 4-5 זריז עם תנועה טובה, וקפיצים ברגלים, בסגנון שקטש אוהב. אולי קצת רזה מדיי.
מה אתם אומרים?
http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.p ... start=1020
חבר , מקווה שהלינק עובד .... זה מה שרשמתי על בינגהם שהיה בחיפה
24 אוקטובר 2024, 14:18
24 אוקטובר 2024, 17:19
שועל כתב:קאבוקלו נראה חושך בהתקפה
24 אוקטובר 2024, 19:25
felix_r כתב:Neo כתב:felix_r כתב:Neo כתב:felix_r כתב:אני התחלתי לחבב את מרכוס בינגהם מחולוניה. שחקן צעיר (יליד 2000), 7-פיטר על פי הויקיפדיה ואתר המנהלת, קצת פחות על פי אתר ליגת האלופות. אתלט עם קליעה לשלוש (גם אם היא לא הכי יציבה בינתיים). משחק שנה שנייה בישראל. בעונה שעברה בהפועל חיפה אותה עזב לאחר פרוץ המלחמה, והעונה בחולוניה (כנראה ראה שהמלחמה לא כול כך מפחידה). שחקן 4-5 זריז עם תנועה טובה, וקפיצים ברגלים, בסגנון שקטש אוהב. אולי קצת רזה מדיי.
מה אתם אומרים?
הלינק עובד. עכשיו הבנתי למה החיפוש בפורום לא מצא את מה שכתבת. אני חיפשתי את שמו בעברית, ואתה בכלל כתבת באנגלית
אני גם רואה שגם דיברנו עליו שם.
תגיד, במכללות מודדים את הגובה עם נעלים, כמו ב-NBA, או בלי? כי בחלק מהמקומות (כולל המכללה שלו) הוא רשום 0''7 (213), ובחלק מהמקומות הוא רשום 10''6 (208). לפי העין שלי הוא משהו כמו 210
הבנתי שהייתה לו פציעה קשה לפני שהתחיל את הקריירה המקצוענית, וככה הוא הגיע למחוזנו. נקווה שיישאר בריא , ואז יעשה קריירה יפה.
24 אוקטובר 2024, 19:55
24 אוקטובר 2024, 19:57
omerk כתב:felix_r כתב:Neo כתב:felix_r כתב:Neo כתב:
הלינק עובד. עכשיו הבנתי למה החיפוש בפורום לא מצא את מה שכתבת. אני חיפשתי את שמו בעברית, ואתה בכלל כתבת באנגלית
אני גם רואה שגם דיברנו עליו שם.
תגיד, במכללות מודדים את הגובה עם נעלים, כמו ב-NBA, או בלי? כי בחלק מהמקומות (כולל המכללה שלו) הוא רשום 0''7 (213), ובחלק מהמקומות הוא רשום 10''6 (208). לפי העין שלי הוא משהו כמו 210
הבנתי שהייתה לו פציעה קשה לפני שהתחיל את הקריירה המקצוענית, וככה הוא הגיע למחוזנו. נקווה שיישאר בריא , ואז יעשה קריירה יפה.
ככל הנראה סגור בולנסיה
https://x.com/thebasket13/status/184948 ... RMHzA&s=19
24 אוקטובר 2024, 20:06
A.Parker כתב:רמי כהן מתפטר מהפועל
מעניין איך ישפיע על ינאי
24 אוקטובר 2024, 20:08
מעניין איך ישפיע על ינאי
24 אוקטובר 2024, 20:10
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:רמי כהן מתפטר מהפועל
מעניין איך ישפיע על ינאי
לינאי זה מעולה. מגביר את שליטתו במועדון ויוכל גם להעביר את משחקי הבית להיכל מנורה. רמי כהן היה התנגד המרכזי.
24 אוקטובר 2024, 20:12
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:רמי כהן מתפטר מהפועל
מעניין איך ישפיע על ינאי
לינאי זה מעולה. מגביר את שליטתו במועדון ויוכל גם להעביר את משחקי הבית להיכל מנורה. רמי כהן היה התנגד המרכזי.
25 אוקטובר 2024, 00:03
25 אוקטובר 2024, 03:30
מעניין איך ישפיע על ינאי
25 אוקטובר 2024, 12:35
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:רמי כהן מתפטר מהפועל
מעניין איך ישפיע על ינאי
רק יחזק אותו
Sent from my CPH2581 using Tapatalk