פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גבריאל

12 מאי 2026, 18:10

עידן כתב:
A.Parker כתב:מדברים הרבה על הפציעות שלו ולא על זה שהוא לא שחקן מספיק טוב לסכומים ולמעמד הזה. ככה פשוט.

חד משמעית.

הוא שחקן טוב, אבל הוא לא שחקן חמישייה בקבוצת פלייאוף.

קשה להביע דעה נחרצת, כי הוא הגיע למכבי באמצע העונה, כשהקבוצה כבר בנויה. וגם כי הגיע מבלי ששיחק הרבה זמן העונה.

אני לא אומר שהוא כן שחקן לחמישייה של קבוצת פליי-אוף או לא שחקן. אני רק אומר שהרושם שקיבלנו ממנו הוא לא אובייקטיבי ב 100% מסיבות שציינתי.

12 מאי 2026, 18:11

יש לי הרגשה שזה יסגר עם חוזה מדורג שיורד/עולה כל שנה

Re: גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

08 יוני 2026, 23:13

גבר שבגברים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

09 יוני 2026, 06:59

Mitelka כתב:גבר שבגברים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

גבריאל

10 יוני 2026, 14:02

הנציגים שלו למו״מ צפויים להגיע לארץ בסיום העונה כדי לנסות לסגור על חוזה חדש
לפי כתבה ההצעה הנוכחית של מכבי היא 1.2 לעונה
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20730157

אין מה למכור ידיעות חדשות אז ממחזרים

18 יוני 2026, 23:10

חוזה לעוד שתי עונות בדחיפות

18 יוני 2026, 23:18

מזכיר את יוקובאיטיס בלקיחת מנהיגות.

18 יוני 2026, 23:20

מרסר כתב:מזכיר את יוקובאיטיס בלקיחת מנהיגות.

השתלט על המשחק

18 יוני 2026, 23:33

זה לא רק במשחק הזה...הוא טוב כבר תקופה...

18 יוני 2026, 23:34

my man כתב:זה לא רק במשחק הזה...הוא טוב כבר תקופה...

הוא תמיד הראה קלאסה גם במשחקים שהיה בינוני.

18 יוני 2026, 23:48

felix_r כתב:

הוא שחקן מצוין הבעיה שהוא פציע.

18 יוני 2026, 23:53

אם הייתי יודע שבלאט לא נשאר היה לי הרבה יותר קל להשאיר אותו, אבל עמדה 1 שמורכבת משניהם זה מאוד מאוד גבולי.

18 יוני 2026, 23:57

מרסר כתב:
felix_r כתב:

הוא שחקן מצוין הבעיה שהוא פציע.

לא יודע מאיפה מגיעה האגדה שהוא פציע
הנתונים לא תומכים בזה וגם אם הייתה לו עונה אחת של חוסר מזל כמו העונה זה לא הופך אותו לשחקן פציע

18 יוני 2026, 23:58

MTA2311 כתב:אם הייתי יודע שבלאט לא נשאר היה לי הרבה יותר קל להשאיר אותו, אבל עמדה 1 שמורכבת משניהם זה מאוד מאוד גבולי.

לא בטוח שבלאט ישאר הוא דורש המון כסף ואם לא סגרו איתו עד עכשיו כמו שסגרו עם ריימן קלארק והורד, אז יש כנראה אנשים במכבי כנראה בהנהלה שלא סגורים ששווה לתת לו חוזה כמו שהוא דורש, יש לו גם הצעה מינאי בשכר כמו של מדר 1.9 מיליון דולר לעונה.

19 יוני 2026, 00:03

מרסר כתב:
MTA2311 כתב:אם הייתי יודע שבלאט לא נשאר היה לי הרבה יותר קל להשאיר אותו, אבל עמדה 1 שמורכבת משניהם זה מאוד מאוד גבולי.

לא בטוח שבלאט ישאר הוא דורש המון כסף ואם לא סגרו איתו עד עכשיו כמו שסגרו עם ריימן קלארק והורד, אז יש כנראה אנשים במכבי כנראה בהנהלה שלא סגורים ששווה לתת לו חוזה כמו שהוא דורש, יש לו גם הצעה מינאי בשכר כמו של מדר 1.9 מיליון דולר לעונה.

לא רואה מצב שבלאט ומדר משחקים באותה קבוצה, והפועל זה המקום היחיד שישלם לו סכומים שאפילו קרובים למה שהוא מרוויח במכבי

קשה לי להאמין שלא ישאר במכבי בסוף

19 יוני 2026, 00:06

MTA2311 כתב:
מרסר כתב:

לא רואה מצב שבלאט ומדר משחקים באותה קבוצה, והפועל זה המקום היחיד שישלם לו סכומים שאפילו קרובים למה שהוא מרוויח במכבי

מדר לא בטוח שישאר בהפועל, יש לו אופציית יציאה ויש לו הצעה גדולה מהמכללות, ולדעתי אם איטודיס לא יבטיח לו דקות משמעותית ביורוליג הוא יעזוב בטוח.

19 יוני 2026, 08:13

מרסר כתב:מדר לא בטוח שישאר בהפועל, יש לו אופציית יציאה ויש לו הצעה גדולה מהמכללות, ולדעתי אם איטודיס לא יבטיח לו דקות משמעותית ביורוליג הוא יעזוב בטוח.

הוא היה אמור ללכת למכללות אבל יש עם זה קשיים שיכול להיות שהם לא פתירים.

אני מאמין שאם לא מכללות אז יישאר בהפועל.

19 יוני 2026, 09:30

מרסר כתב:
MTA2311 כתב:
מרסר כתב:

מדר לא בטוח שישאר בהפועל, יש לו אופציית יציאה ויש לו הצעה גדולה מהמכללות, ולדעתי אם איטודיס לא יבטיח לו דקות משמעותית ביורוליג הוא יעזוב בטוח.

הבטיחו לו גם דקות משמעותיות כשהוא חתם שם שנה שעברה. אז איטודיס השתמש בו כמה שהיה לו נוח ואז מחק אותו עונה שלמה כי הלך לנבחרת (בזמן שהבעלים של הקבוצה "מתגאה" כמה ישראלים מהפועל בנבחרת). חבורת הזבל שהיא הצמד אידטודיס-עופר יכולים להבטיח, אבל כמו תמיד עם פסיכופתים מגלומנים, בסוף אתה לא באמת יכול לבנות על זה.

23 יוני 2026, 22:48

להחתים שוב

23 יוני 2026, 23:03

צריך להישאר. ממלא כמעט את החלל שהשאיר רוקאס. לא בדיוק רכז. אבל מוביל כדור נהדר. חכם מאד. קור רוח פסיכי. חזק. קליעה טובה. קלאסה.
פרסם תגובה