המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:אני עוד מצליח לסבול את רוב ה'פרשנים' אבל אלי סהר באמת בנאדם מעצבן ברמות. יש לו יכולת נדירה תמיד למצוא את הצד השלילי בכל דבר.
Runner30 כתב:misha כתב:אני עוד מצליח לסבול את רוב ה'פרשנים' אבל אלי סהר באמת בנאדם מעצבן ברמות. יש לו יכולת נדירה תמיד למצוא את הצד השלילי בכל דבר.
זו העבודה של עיתונאים (אם אתה מחשיב את סהר בתור עיתונאי).
felix_r כתב:לא יודע. שלח מעצבן אותי הרבה יותר.
סהר פשוט אהבל. שלח עושה את זה בכוונה.
misha כתב:Runner30 כתב:misha כתב:אני עוד מצליח לסבול את רוב ה'פרשנים' אבל אלי סהר באמת בנאדם מעצבן ברמות. יש לו יכולת נדירה תמיד למצוא את הצד השלילי בכל דבר.
זו העבודה של עיתונאים (אם אתה מחשיב את סהר בתור עיתונאי).
אף אחד לא עושה את זה באותה דרך מעצבנת וקונסיסטנטיות שסהר עושה את זה
קובי כתב:אין גרוע כמו סהר. מעולם לא סבלתי אותו, בעוד הרבה אנשים כאן סגדו לו.
תמיד היה פרשן בינוני, שניזון ונשען בעיקר מהתלהמות, פורובוקציות בגרוש ובדיחות קרש.
קובי כתב::laugh1
העניין איתו הוא, שהוא גם מעולם לא נתן לך איזשהו אקסטרה למשחק. משהו לחובב הכדורסל הממוצע ומעלה.
עוד שחיקה של בדיחת הורדת הזקיף ועוד איזה איזכור לשרף שלא אוהב איזורית.
felix_r כתב:לא יודע. שלח מעצבן אותי הרבה יותר.
asafb96 כתב:felix_r כתב:לא יודע. שלח מעצבן אותי הרבה יותר.
בדיוק, גם אותי זה מטריף.
שלח נראה ונשמע כמו בחור חכם ואינטיליגנטי, אבל נראה שהוא באמת לפעמים עושה בכוונה, ומדבר דברים לא נכונים
סהר הוא אידיוט, חסר כל מושג בסיסי בכדורסל. הדבר היחיד שיש לו, זה שהוא זוכר כל משחק שהוא שידר. הוא יכול פתאום לשלוף משחק לפני 20 שנה, ולדקלם את רשימת הקלעים, אבל שהוא מפרשן, בעיקר במשחקים של מגדל, של מכבי, וביציע העיתונות, בא לי לחנוק אותו
JasonWilliams12 כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:לא יודע. שלח מעצבן אותי הרבה יותר.
בדיוק, גם אותי זה מטריף.
שלח נראה ונשמע כמו בחור חכם ואינטיליגנטי, אבל נראה שהוא באמת לפעמים עושה בכוונה, ומדבר דברים לא נכונים
סהר הוא אידיוט, חסר כל מושג בסיסי בכדורסל. הדבר היחיד שיש לו, זה שהוא זוכר כל משחק שהוא שידר. הוא יכול פתאום לשלוף משחק לפני 20 שנה, ולדקלם את רשימת הקלעים, אבל שהוא מפרשן, בעיקר במשחקים של מגדל, של מכבי, וביציע העיתונות, בא לי לחנוק אותו
סהר כל הזמן מזכיר את נס ז'אלגיריס כאילו הוא מתגאה בזה והוא באמת קצת מרגיז
אבל אני לא מבין מה אתם רוצים משלח יכול להיות שהוא עושה טעיות והוא עושה זה שהוא חכם לא מזכה אותו מלעשות טעיות הוא פרשן הכי טוב בארץ ולפעמים זה קצת מצחיק לשמוע אותו ואת רסקין
JasonWilliams12 כתב:בוא תפרט לי מה שלח "אמר" שזה כל כך גרוע שאתם שונאים אותו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־44 אורחים