המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא יודע. בתיכונים ובר"ג הוא עוד היה משליך בלי הכרה, אבל אז החליטו שבגלל שהוא 2.00 שיכול להוריד ריבאונדים הוא שחקן פנים- וסירסו אותו. חבל, גבוה שמאיים מבחוץ תמיד עדיף על כזה שלא.
ליאור אליהו אותו סיפור. גם הוא פעם היה זורק שלשות ואפילו קולע באחוזים לא רעים.
ממש לא , פעם ראיתי אותו עם מאמן אישי באוניברסיטת תל אביב מתאמן על שלשות והוא היה ממש ממש חלש...יכול להיות שהאימון שיפר את זה קצת אבל ממשל לא לרמה שהוא מהווה איזה שהוא איום מבחוץ...
חנו'ש כתב:ועדיין היה בו מספיק אומץ לזרוק שלשה בדקות הקריטיות ביותר של משחק מס' 2 בהצלבה מול וויטוריה לפני שנה (מזל שהוא חיפה על זה שניה אח"כ עם סל ועבירה...)
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ועדיין היה בו מספיק אומץ לזרוק שלשה בדקות הקריטיות ביותר של משחק מס' 2 בהצלבה מול וויטוריה לפני שנה (מזל שהוא חיפה על זה שניה אח"כ עם סל ועבירה...)
אני הייתי הולכת על ''חוצפה'' במקום ''אומץ''..
jol9 כתב:כדיר ואליהו זה כלום לעומת נדב הנפלד, שהיה אחלה קלעי בקולג'.
felix_r כתב:jol9 כתב:כדיר ואליהו זה כלום לעומת נדב הנפלד, שהיה אחלה קלעי בקולג'.
נכון. אני אפילו זוכר משחק, שנדב הגיע מהקולג' למשחק נבחרת ישראל (מול צרפת אם אינני טועה) וקלע 5 שלשות !
felix_r כתב:תשמע, גם גור שלף הוא פספוס ענק ביותר.
אנו זוכר את גור שלף הצעיר במדי מכבי ר"ג משחק בגביע אירופה כלשהו נגד מילאנו של בודירוגה הצעיר. זה היה קרב ענק בין שני הפוינט-פורווארדים ראש בראש (הם גם שמרו אחד על השני), וגור שלף קרע אותו! המשחק הזה נחרט בזכרוני, כי היתי בהלם מהביצועים של גור מול כשרון כזה.
jol9 כתב:felix_r כתב:תשמע, גם גור שלף הוא פספוס ענק ביותר.
אנו זוכר את גור שלף הצעיר במדי מכבי ר"ג משחק בגביע אירופה כלשהו נגד מילאנו של בודירוגה הצעיר. זה היה קרב ענק בין שני הפוינט-פורווארדים ראש בראש (הם גם שמרו אחד על השני), וגור שלף קרע אותו! המשחק הזה נחרט בזכרוני, כי היתי בהלם מהביצועים של גור מול כשרון כזה.
זה אני בכלל לא זוכר ולא חושב שהייתי מודע לזה אפילו. אבל גם גור הוא פיספוס אין ספק.
אבל בכל זאת לגור היתה קריירה נחמדה מאוד
חנו'ש כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:תשמע, גם גור שלף הוא פספוס ענק ביותר.
זה אני בכלל לא זוכר ולא חושב שהייתי מודע לזה אפילו. אבל גם גור הוא פיספוס אין ספק.
אבל בכל זאת לגור היתה קריירה נחמדה מאוד
גם לנדב...
חנו'ש כתב:כשכתבתי שגם לנדב היתה קריירה לא רעה זה היה סוג של אנדרסטייטמנט....
Holiday_Armadillo כתב:מה קרה עם נעימי ושלח? ברגע שהבנתי שהפועל ניצחו העברתי..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרה עם נעימי ושלח? ברגע שהבנתי שהפועל ניצחו העברתי..
נעימי קלע שלשה וישר אח"כ צעק משהו לכיוונו של דן שמיר שלטענתו מדובר היה בקללות גסות על אמא שלו.
שמיר התעצבן כמובן ודחף אותו ונכנס למגרש בעצבים ואז קיבל טכנית.
ושלח כמובן האשים את שמיר שלא חשוב מה נעימי עשה, משום מה שמיר יצא לא בסדר בזה שלא התאפק...
חנו'ש כתב:יובל נעימי פשוט ילד חצוף!!
ושלח אדיוט...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים