פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק 3 , פאו נגד מכבי, יום ג' 21:00 ערוץ 10

27 מרץ 2012, 21:06

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:בלאט חייב לחזור לרוטציות הארוכות, הניהול משחק שלו הרס למכבי את החצי השני.

אי אפשר להרוג את הקבוצה על זה שלא סיימו את המשחק עד הרבע השלישי ואי אפשר להרוג אותם על זה שפאו חזרה..אנחנו לא משחקים נגד הפועל ג'לג'וליה..זאת פאו..זה היה ברור שהם יחזרו ומכבי ניצחו את המשחק..אל תהיו גרידים..

צודקת!!
מכבי היתה ראויה לניצחון הזה והובילה כל המשחק.
מה לעשות שכשמגיעים לדקות אחרונות דיא מתחיל לקלוע אפילו אם יזרוק מאחורי הגב מהיציע....
ועשינו את זה גם עם אחד המשחקים הגרועים (ובין הבודדים) של לאנגפורד ועם שופטים עוינים, אז כבוד!!

אגב, אני היחידה שמתחילה ממש לחבב את סמית'? הסדרה הזו בינתיים קונה לו מקום בעונה הבאה מבחינתי.

27 מרץ 2012, 21:07

מילה טובה לסמית׳, אחוזים רעים מהשדה אבל היה מאוד משמעותי בהגנה, לקח המון ריבאונדים לדעתי, היחיד שהצליח לעצור קצת את באטיסט לאחר החילופים ולחימה..
התעורר ברגעי השיא של העונה..

זה שסאטו לא בא לידי ביטוי בכל הסדרה מיותר לציין..

27 מרץ 2012, 21:08

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:בלאט חייב לחזור לרוטציות הארוכות, הניהול משחק שלו הרס למכבי את החצי השני.

אי אפשר להרוג את הקבוצה על זה שלא סיימו את המשחק עד הרבע השלישי ואי אפשר להרוג אותם על זה שפאו חזרה..אנחנו לא משחקים נגד הפועל ג'לג'וליה..זאת פאו..זה היה ברור שהם יחזרו ומכבי ניצחו את המשחק..אל תהיו גרידים..

צודקת!!
מכבי היתה ראויה לניצחון הזה והובילה כל המשחק.
מה לעשות שכשמגיעים לדקות אחרונות דיא מתחיל לקלוע אפילו אם יזרוק מאחורי הגב מהיציע....
ועשינו את זה גם עם אחד המשחקים הגרועים (ובין הבודדים) של לאנגפורד ועם שופטים עוינים, אז כבוד!!

אגב, אני היחידה שמתחילה ממש לחבב את סמית'? הסדרה הזו בינתיים קונה לו מקום בעונה הבאה מבחינתי.

התחלתי לחבב אותו כבר במשחק הראשון מול פאו שלמרות שהובסנו סמית' עדיין היה סמית'..והפעם זה לא נאמר בקונוטציה רעה חחח

27 מרץ 2012, 21:10

LIAV10 כתב:מילה טובה לסמית׳, אחוזים רעים מהשדה אבל היה מאוד משמעותי בהגנה, לקח המון ריבאונדים לדעתי, היחיד שהצליח לעצור קצת את באטיסט לאחר החילופים ולחימה..

9 ריב' 11 נקודות.

27 מרץ 2012, 21:10

orelzor כתב:אני באמת חושב שיכלנו לסיים את המשחק הרבה יותר טוב, מה בורשטיין עושה כ"כ הרבה על המגרש?
זה כמו לשחק עם 4 שחקנים... :laugh2

חאלאס לקטר ולהשמיץ!
במסדרון לקרדיולוגית, יש מדרגות, זה לאפדימיולוגיה, תפנה שם בבקשה... :evil

אנחנו ננצח גם את הרביעי. אפשרות אחרת לא קיימת!
אוברדוביץ' :tongue1
you win some you loose some....
לא רק פנא אלופת אירופה. גם מכבי.

לילה טוב :grin

27 מרץ 2012, 21:11

לאנגפורד היה במשחק זוועה היום ופאפלוקס כמעט ולא שיחק מקווה שהם ישתפרו יום חמישי

27 מרץ 2012, 21:13

מכבי עשתה את זה-ניצחון בשיניים אבל עדיין ניצחון אחרי מחצית ראשונה נהדרת אבל מחצית שניה גרועה(ובמיוחד ברבע השלישי)
אוחיון כרגיל היה טוב,כנ"ל בלו וסמית' שממשיך לספק את הסחורה בסדרה,גם אליהו היה נחמד
אני חושב שסופו לא רק שלא מועיל למכבי בסדרה הזאת אלא ממש נזק ענקי כי הוא גם לא מסיים טוב(ועל זה עוד אפשר לסלוח)וגם הורס את כל ההגנה של מכבי,פאו' כל שניה עשתה פיק אנד רול ובתשעים אחוז מהפעמים השיגה מזה משהו ובכלל מכבי חייבת להפסיק עם כל החילופים המפגרים האלה בסדרה ובכלל זה כבר ממש מעצבן
אני חושב שלאנג' לא היה טוב בגלל בעיית העברות שלו שקצת הוציאה אותו מפוקוס אבל אני מאמין שמחרתיים הוא יחזור לעצמו,בכלל מכבי חילקה די יפה את הדקות בזמן שפאו' שיחקה הרבה עם דיא',קאלטיס ובטיסט כך שכבר יש פה יתרון למכבי
אני מאמין שמכבי תנצח בחמישי כי פאו' הולכת להיות בלחץ מטורף ואם הם לא יפתחו טוב את המשחק הם יהיו בצרות

Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:מילה טובה לסמית׳, אחוזים רעים מהשדה אבל היה מאוד משמעותי בהגנה, לקח המון ריבאונדים לדעתי, היחיד שהצליח לעצור קצת את באטיסט לאחר החילופים ולחימה..

9 ריב' 11 נקודות.

יש לו בינתיים בסדרה נתוני ריבאונד של 6, 9 ו-9.
כבוד!! :worship

כרמל, בורשטיין ברבע השלישי? באמת?? בלאט שיחק את כל הרבע השלישי עם בורשטיין ופניני ב-2 כשהשיא היה הרכב של פניני ג'יימס ובלו. מי אמור לקנות סל בהרכב הזה?
הפלוס היחיד לזה הוא העובדה שבסופו של דבר ניצחנו אחרי משחק צמוד, ככה שהשחקנים לא יהיו זחוחים. אבל לא ברור לי הקטע הזה.

27 מרץ 2012, 21:15

מכבי יצאה עם ניצחון גדול שהראה הרבה אופי.

השיפוט הרס לגמרי את המשחק.
בסדרה כזו אסור בתכלית האיסור לשבץ את לאמוניקה וחבריו כשופטים, ולא משנה לטובת מי השריקות,
פשוט קשה לראות משחק עם כל כך הרבה פאולים ושריקות דביליות לחלוטין.

והנדריקס פשוט נפלא,
ראיתי את הסל האחרון הזה כאילו היה בסלואו מושן...פשוט רגעים מורטי עצבים.

גל גל כתב:לאנגפורד היה במשחק זוועה היום ופאפלוקס כמעט ולא שיחק מקווה שהם ישתפרו יום חמישי

קשה לשחק טוב כששורקים לך 3 עבירות תוך 8 דקות בגלל שאכלת קורנפלקס..כי עבירות שקשורות לכדורסל בטח שלא היו שם..

חנו'ש כתב:
Maccabikid כתב:

9 ריב' 11 נקודות.

יש לו בינתיים בסדרה נתוני ריבאונד של 6, 9 ו-9.
כבוד!! :worship

מה זה ה-9 השני? חחח

שחף כתב:כרמל, בורשטיין ברבע השלישי? באמת?? בלאט שיחק את כל הרבע השלישי עם בורשטיין ופניני ב-2 כשהשיא היה הרכב של פניני ג'יימס ובלו. מי אמור לקנות סל בהרכב הזה?
הפלוס היחיד לזה הוא העובדה שבסופו של דבר ניצחנו אחרי משחק צמוד, ככה שהשחקנים לא יהיו זחוחים. אבל לא ברור לי הקטע הזה.

במשחק באתונה בלו וג'יימס נתנו תרומה טובה ופניני היה חייב לשחק כי השופטים הרגו את כל מספרי ה-2 של מכבי בעבירות..

יש הרבה מילים טובות לסמית' ולשחקנים אחרים.
סמית' משחק כמו גבר בסדרה הזאת, כמו שהוא לא שיחק כל העונה. קשוח, אסרטיבי (יחסית), ווינר, שומר נפלא, עוזר מדהים בריבאונד.
סדרה מופתית שלו.

27 מרץ 2012, 21:16

יש לי שאלה מי יהיו השופטים יום חמישי?!?!?!? אותם שופטים?

27 מרץ 2012, 21:16

מה מצב החוזה של סמית לעונה הבאה?

27 מרץ 2012, 21:17

Maccabikid כתב:מה מצב החוזה של סמית לעונה הבאה?

למכבי יש עליו אופציה לעונה הבאה תמורת שדרוג בשכרו

27 מרץ 2012, 21:18

LIAV10 כתב:למזלו של הלב שלי המחשב נתקע בהתקפה האחרונה ואז שמעתי את הקהל צועק והבנתי שניצחנו..
אחרי זה הוא השתחרר וראיתי את לאנגפורד עם הכדור...

לאנגפורד נראה לי, השופטים הוציאו לו את הרוח מהמפרשים בשלב מוקדם מאד בגלל העבירות שהדביקו לו.
לא יודעת כמה הוא מכיר את תופעת למוניקה.

מקווה שהוא יתפוצץ בגלל זה ביום חמישי.

ידוע כבר מי השופטים בחמישי?

27 מרץ 2012, 21:18

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:מה מצב החוזה של סמית לעונה הבאה?

למכבי יש עליו אופציה לעונה הבאה תמורת שדרוג בשכרו

אין לו אופציה להשתחרר?
כמה שכר?

27 מרץ 2012, 21:19

אותם שופטים אני חושב.

27 מרץ 2012, 21:19

MTA2311 כתב:אותם שופטים אני חושב.

רציני?
בשני המשחקים הראשונים השופטים היו אותם שופטים בשני המשחקים?

27 מרץ 2012, 21:20

יש שני גברים במכבי שבלאט בניגוד לדעת כל הכותבים כאן ובכל מקום אחר האמין בהם לאורך כל העונה ועכשיו הם מראים לנו כמה הוא צדק-אוחיון וסמית.
בהצלחה מכבי.
פרסם תגובה