שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מרסר כתב:cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
הלוואי ויגיע ויחתום לשנתיים וחצי, איתו ועם טרביון ויליאמס זו כבר התחלה טובה לבנייה מחדש של מכבי לקראת העונה הבאה בכול מה שקשור לזרים .
למה אתה חושב? הוא לא זכור לי כשחקן מבריק בכלל
שחקן טוב מאוד, לא מושלם (הקליעה לשלוש לא מספיק טובה), אבל אחלה שחקן. 198 ס"מ (כמו אנטוני פארקר), שיכול לשחק גם סמול פורווארד וגם לרכז. מנעול הגנתי נהדר, שיעצור את כוכב היריבה. כול קבוצה צריכה אחד כזה.
הגנה זה מצרך חשוב לקבוצה הזו, אבל מכבי היא קבוצת הקליעה הגרועה ביורוליג (או אחת לפני הגרועה) ובנוסף זקוקה למישהו שיקח אותה על הגב בדקות חשובות שזה משהו שאין לה בכלל. בקיצור צריך שחקן הרבה יותר שלם מרכזי ומרשים (במקום לויד + לי להזכירך)
היא זורקת הכי מעט ניסיונות לשלוש. הסברתי לאחרונה למה זה קורה באחת התגובות. ד"א מונאקו עם לויד היא במקום השני מהסוף (אחת מעל מכבי) במספר הניסיונות לשלוש. זה לא מפריע לה להיות במקום הראשון בטבלה.