המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:וואלאס חתם לפי גבעתי 1.2 לעונה
omerk כתב:עבו וג'ונדי לא צריכים להיות כמעט פקטור ביורוליג ו-4 גארדים זה לא מספיק, במיוחד שוואלאס זה הימור ושחקן שלא מכיר את הכדורסל האירופאי. להביא את אדוארדס שיהיה אפשר לחלק את הסיכונים בעמדה הזאת, ובמקרה הגרוע יש לך אותו בתור שחקן ליגה מצויין שיכול להוריד עומס משאר הגארדים.

omerk כתב:עבו וג'ונדי לא צריכים להיות כמעט פקטור ביורוליג ו-4 גארדים זה לא מספיק, במיוחד שוואלאס זה הימור ושחקן שלא מכיר את הכדורסל האירופאי. להביא את אדוארדס שיהיה אפשר לחלק את הסיכונים בעמדה הזאת, ובמקרה הגרוע יש לך אותו בתור שחקן ליגה מצויין שיכול להוריד עומס משאר הגארדים.

refael כתב:אישית לא מכיר את הבחור
מכמה סרטונים שראיתי נראה כמו בולדוג
נראה פחות רכז אלה לעמדה 2
בכללי אוהב שחקנים עם יד שמאלית
מקווה שיתאקלם מהר בכדורסל האירופי
שועל כתב:הוא לא מזכיר מאוד את קלארק?
כן עושה רושם שיש לו קליעה יותר יציבה והוא נע הרבה בלי הכדור
עידן כתב:ים מדר הוא רכז, לא יודע למה הוחלט פה פתאום שהוא 2.
אנחנו דלילים בעמדות הגארד ובמיוחד בעמדה 2. ארבעה שחקנים כשאחד מהם לא מכיר את הכדורסל האירופאי זה לא מספיק. עבו וג'ונדי לא אמורים לקבל דקות יורוליג אם יש לנו שאיפות פלייאוף.
my man כתב:עידן כתב:ים מדר הוא רכז, לא יודע למה הוחלט פה פתאום שהוא 2.
אנחנו דלילים בעמדות הגארד ובמיוחד בעמדה 2. ארבעה שחקנים כשאחד מהם לא מכיר את הכדורסל האירופאי זה לא מספיק. עבו וג'ונדי לא אמורים לקבל דקות יורוליג אם יש לנו שאיפות פלייאוף.
אני לא חוקל עליך..אבל איטודיס השתמש בו די בהצלחה יחד עם מיציץ' ולכן אני מציב אותו בעמדה 2 יחד עם איפה שישחק ב1 כמו שקטש עשה לא מעט העונה(בטח בסיום)..
מרסר כתב:felix_r כתב:הייתי מביא את אנגולה.
הקליעה שלו לא יציבה אני הייתי הולך על אדוארדס מהעמק הוא גם יותר גבוה ואתלטי ממנו, אנגולה בכלל לא עבר את הבדיקות אז במכבי לא נראה שינסו עוד פעם להביא אותו.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:הייתי מביא את אנגולה.
הקליעה שלו לא יציבה אני הייתי הולך על אדוארדס מהעמק הוא גם יותר גבוה ואתלטי ממנו, אנגולה בכלל לא עבר את הבדיקות אז במכבי לא נראה שינסו עוד פעם להביא אותו.
אנגולה שיחק חצי העונה באסוול והיה מצוין (ואני אומר את זה לא רק על פי הסטטיסטיקה, אלא ראיתי משחקים). הוכיח שהוא בהחלט שייך לרמה הזאת עם 15.3 נקודות למשחק, 3.9 אסיסטים ו 3 כ"ח. הוא 198 ס"מ, אז אני לא רואה שצריך מישהו גבוה יותר.
לגבי הבדיקות הרפואיות שלא עבר במכבי, נראה לי שזה היה חרטוט, כי הוא גם חתם בהפועל אחר כך, וגם באסוול.
אדוארדס מהעמק באמת נראה מוכשר מאוד, אבל דבר אחד זה לשחק בהעמק שאין עליך שום לחץ, ודבר אחר לגמרי לשחק ביורוליג. ככה שיש סימן שאלה גדול לגבי מה שהוא יכול לתת במכבי אם וכאשר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים