פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

01 מאי 2012, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש לפלין אופציה מצד הקבוצה על סכום של מעל ל-4 מליון דולר
גם אם הוא לא יהיה בפורטלנד הוא יהיה ב-NBA

אם מכבי לא תשיג רכז מאירופה אז ינסו מישהו מה-D-LEAGUE כי אין ב-NBA מישהו קורץ במיוחד

את רוצה להגיד לי שהם לא יותר טובים מהרכזים שמסתובבים היום בשוק?
הם אולי לא ממש טובים אבל הם מן הסתם הכי טובים בעמדתם

לא כל מה שנוצץ זהב ולא כל מי שב-NBA חיה
יש כל כך הרבה דברים מיותרים ב-NBA שאתה חייב לשים כמה ממלאי חורים לא מוכשרים על הספסל
יש הרבה שחקנים ב-NBA שלא מתאימים לקבוצות יורוקאפ והרבה שחקנים באירופה שיכולים להיות יותר טובים ממביאי המגבות ב-NBA

נכון. כמו איסיי לואו שבא השנה לאירופה, ולא ממש הרשים

02 מאי 2012, 03:54

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש לפלין אופציה מצד הקבוצה על סכום של מעל ל-4 מליון דולר
גם אם הוא לא יהיה בפורטלנד הוא יהיה ב-NBA

אם מכבי לא תשיג רכז מאירופה אז ינסו מישהו מה-D-LEAGUE כי אין ב-NBA מישהו קורץ במיוחד

את רוצה להגיד לי שהם לא יותר טובים מהרכזים שמסתובבים היום בשוק?
הם אולי לא ממש טובים אבל הם מן הסתם הכי טובים בעמדתם

לא כל מה שנוצץ זהב ולא כל מי שב-NBA חיה
יש כל כך הרבה דברים מיותרים ב-NBA שאתה חייב לשים כמה ממלאי חורים לא מוכשרים על הספסל
יש הרבה שחקנים ב-NBA שלא מתאימים לקבוצות יורוקאפ והרבה שחקנים באירופה שיכולים להיות יותר טובים ממביאי המגבות ב-NBA

נכון. כמו איסיי לואו שבא השנה לאירופה, ולא ממש הרשים

ועדיין נתן טופ 8 מצויין והיה חלק חשוב מאוד בעלייה של אולימפיאקוס לפיינל פור....
הבעיה עם רכזים אמריקאים ללא נסיון אירופאי זה שהם צריכים תקופת הסתגלות . לפעמים זה לוקח כמה משחקים בודדים (נדיר) לפעמים יותר מחצי עונה (יותר סביר ) ולפעמים רק בעונה השנייה (הכי שכיח...)

02 מאי 2012, 09:52

מיכה דאונס נבחר לשחקן המפתיע ביותר העונה בליגה הספרדית
http://www.acb.com/redaccion.php?id=84433

02 מאי 2012, 13:59

דלונטה ווסט ממלא חורים? נו באמת...
הבן אדם עם כשרון להיות PG מוביל בכל קבוצה בליגה אם הוא מסדר את הראש וגם אם לא הוא שחקן שנותן הרבה מאוד מאוד מאוד לקבוצה שלו.
JONY FLYNN היה לו עונת רוקי טובה סה"כ ולאחריה הוא קיבל ירידה דקה בדקות ועדיין מאמינים שיש לו כישרון לפרוץ בNBA
לגבי שני האחרים אני מסכים שהם ברמת די ליג... :::

02 מאי 2012, 14:46

גם גיינס לא טוב?הוא מעמיד סטט' יפה בסך הכל

03 מאי 2012, 04:53

Mta_atic כתב:מיכה דאונס נבחר לשחקן המפתיע ביותר העונה בליגה הספרדית
http://www.acb.com/redaccion.php?id=84433

זה יעלה מאוד את המחיר שלו ...
שנתיים לפניו הנדריקס לקח את התואר והגיע לצמרת הכדורסל באירופה .
כמעט כל הזוכים בתואר הזה הגיעו לקבוצות גדולות באירופה או ל-NBA ודי הצליחו . גוסטבון איון , הנדריקס , אולסן , טלטוביץ , רוביו....

03 מאי 2012, 06:29

אני מציע לשים לב לרכז travis diener שמשחק בליגה האיטלקית (שם שהועלה פה בעבר). ללא ספק מבחינה ראיית משחק בין הטובים שקיימים באירופה, גם קליעה טובה מאוד.
חסרונות: העדר אתלטיות והגנה
מזכיר לי מאוד את שאראס.

03 מאי 2012, 07:16

אנטוניו כתב:אני מציע לשים לב לרכז travis diener שמשחק בליגה האיטלקית (שם שהועלה פה בעבר). ללא ספק מבחינה ראיית משחק בין הטובים שקיימים באירופה, גם קליעה טובה מאוד.
מזכיר לי מאוד את שאראס.

הוא באמת די מרשים וגם שיחק ב NBA,אם אני לא טועה מישהו בתפוז טען שהוא מועמד בקיץ ואלי אפילו במהלך השנה

03 מאי 2012, 07:19

rc4991 כתב:
אנטוניו כתב:אני מציע לשים לב לרכז travis diener שמשחק בליגה האיטלקית (שם שהועלה פה בעבר). ללא ספק מבחינה ראיית משחק בין הטובים שקיימים באירופה, גם קליעה טובה מאוד.
מזכיר לי מאוד את שאראס.

הוא באמת די מרשים וגם שיחק ב NBA,אם אני לא טועה מישהו בתפוז טען שהוא מועמד בקיץ ואלי אפילו במהלך השנה

הוא היה בNBA, אבל כבר בן 30. שחקן נחמד, אבל יש שמות יותר מעניינים

03 מאי 2012, 07:32

מזכיר לי מאוד את שאראס.

זה בדיוק הפוך ממה שבלאט מחפש.....

03 מאי 2012, 07:34

אבל רכז שיש לו גם את זה וגם ראיית משחק וניהול משחק ? כנראה רק בנ.ב.א. בטופ שלו. ברור שיתפשרו על משהוא.

03 מאי 2012, 07:46

yarinsaky כתב:אבל רכז שיש לו גם את זה וגם ראיית משחק וניהול משחק ? כנראה רק בנ.ב.א. בטופ שלו. ברור שיתפשרו על משהוא.

או שיצטרכו לשלם קצת יותר מ-500K בשביל שחקן כזה.....
ראיית המשחק של דיינר היא לא ברמה כזאת שאתה יכול להרשות לעצמך לוותר על דברים אחרים והיא לא הרבה יותר טובה משל פרקינס או של ג'אקסון למשל .
אין לשחקן הזה שום ערך מוסף ....

03 מאי 2012, 08:47

קצת הרבה יותר מ 500 .
הרכז של סיינה, למשל, הוא הכי קרוב לתיאור הזה באירופה והוא יעלה פ י 3 . למרות שוואלה מתעקשים שהוא מועמד אני מתקשה להאמין לזה.

03 מאי 2012, 08:55

למקאלב יש חוזה לעוד עונה, הוא לא ישוחרר מסיינה, וגם למכבי אין כסף לרכוש אותו+בייאאוט.

03 מאי 2012, 13:28

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
מזכיר לי מאוד את שאראס.

איזה שמות יותר מעניינים יש חוץ מג'קסון ואולי עוד אחד?

03 מאי 2012, 13:51

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
מזכיר לי מאוד את שאראס.

לטעמי, פרקינס, דה קולו, ג'רלס, וטרייסי רייס עדיפים עליו (חוץ מג'קסון כמובן)

03 מאי 2012, 14:26

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
מזכיר לי מאוד את שאראס.

לטעמי, פרקינס, דה קולו, ג'רלס, וטרייסי רייס עדיפים עליו (חוץ מג'קסון כמובן)

ג'רלס?באמת?,דה קולו יקר ובגלל זה הוא לא נחשב ופרקינס אולי יותר טוב ממנו אבל לא מביא את ניהול המשחק שאנחנו רוצים
רייס באמת אופציה טובה אבל אני לא כל כך מכיר אותו

03 מאי 2012, 15:58

הייתי ממליץ לצפות במשחקים של מכבי משנה שעברה.... בזמן האחרון אני עושה את זה הרבה וכלכך נהנה מהכדורסל שהם הציגו...
אולי זה קצת ישנה לכם את הדעה לגבי יכולת ניהול המשחק של פרקינס ועל מה שהוא מביא לקבוצה באופן כללי...

03 מאי 2012, 16:38

yzafrir כתב:הייתי ממליץ לצפות במשחקים של מכבי משנה שעברה.... בזמן האחרון אני עושה את זה הרבה וכלכך נהנה מהכדורסל שהם הציגו...
אולי זה קצת ישנה לכם את הדעה לגבי יכולת ניהול המשחק של פרקינס ועל מה שהוא מביא לקבוצה באופן כללי...

הוא הביא למכבי הרבה דברים אבל לא ניהול משחק בהתקפות העומדות
אני באמת מעריך אותו אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים

03 מאי 2012, 18:18

ג'רלס?באמת?,דה קולו יקר ובגלל זה הוא לא נחשב ופרקינס אולי יותר טוב ממנו אבל לא מביא את ניהול המשחק שאנחנו רוצים
רייס באמת אופציה טובה אבל אני לא כל כך מכיר אותו

כן באמת. אני מעדיף את ג'רלס על דינר. גם את פרקינס, ושאר הרשימה, אני לוקח לפניו. הבחור בן 30, ולא איזה כוכב גדול. שחקן נחמד מאוד, אבל אני לא בטוח בכלל שהוא בשל לרמת יורוליג. זה שהוא שיחק בNBA לא הופך אותו אוטומטי לשחקן מתאים. ראינו כבר השנה את קווין שלא ממש מרשים, בלשון המעטה, בחימקי, למרות שהיה שחקן NBA
נושא נעול