פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: התכנית של מכבי ת"א: ליגה בין 4 הראשונות במקום הפיינל פור

02 מאי 2012, 06:05

למה אנחנו טורחים בכלל ?? לפי דבריו של סגל מכבי רק מפריע להם להפוך את הליגה בארץ לטובה בעולם....
צריך לעזוב ולא להביט אחורה .
פתרון אחר זה פשוט לעלות עם הנוער למשחקים ולשחק באדריאטית עם הסגל האמיתי....

02 מאי 2012, 06:15

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20022.html

עוד אחד מדבר...

במצב של 3 או 4 זרים אני חד משמעית בעד פרישה מיידית מהליגה. ראשי מכבי לא יכולים להמשיך ולאיים עם אקדח לא טעון אז אם זה מה שמחליטים הם צריכים לממש את האיום ולעזוב. נראה אז כמה ערוץ 5 ישלם, כמה הלוטו יממן וכמה ספונסרים יגיעו. אני מניח שבמצב כזה תוך חודשיים-שלושה יסגרו עם מכבי חזרה שלה בפליי אוף, וגם אם לא אז נסתדר טוב מאוד.
זה לא שאני מתלהב מהרעיון לעזוב את הליגה בארץ אבל כשברור שהנציגות שלנו באירופה לא מעניינות אף אחד והמטרה העיקרית היא לפגוע במכבי, אין שום סיבה להישאר פה. דבר נוסף - שלא יספרו לנו שגם בספרד ובאיטליה יש חוקי זרים מחמירים, כי שם יש לך אפשרות לשתף מספר גדול של שחקני בוסמן ובתקופה בה מקאלב הוא מקדוני, קארול אזרבייג'אני (או משהו כזה) ולוגאן הוא בולגרי אז באמת אי אפשר לומר שיש שם איזו שהיא מגבלה.

02 מאי 2012, 15:13

רק שתבינו, סגל הזה מנסה להראות כאילו רק חלק קטן מהאוהדים מחרים את הפיינל פור אבל קופל הודה שבשלב הזה לפני שנה נמכרו 9,000 כרטיסים והשנה רק 5,000
הם לא מודאגים נכון? בגלל זה במקום מענקים כספיים על העלייה לפיינל פור הם המירו את זה בכרטיסים לקבוצות שיעלו בשביל שיחלקו לאוהדים

שימלאו את זה בכמה אוהדים שהם רוצים, אם לא יהיה שם את שער 7 ושער 11 הדבר יהיה רקוב עוד יותר ממה שהוא כבר(וזה קשה)

03 מאי 2012, 14:22

מי היה מאמין שכתבה כזאת תצא מוואלה:
לכבוד כנס מנהלת הליגה, יצאנו לבדוק מה קורה באירופה בגזרת הזרים ובשיטת המשחקים.התוצאות מראות: מכבי תל אביב אולי מתבכיינת, אבל יש לה סיבה

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2530052

03 מאי 2012, 14:27

rc4991 כתב:מי היה מאמין שכתבה כזאת תצא מוואלה:
לכבוד כנס מנהלת הליגה, יצאנו לבדוק מה קורה באירופה בגזרת הזרים ובשיטת המשחקים.התוצאות מראות: מכבי תל אביב אולי מתבכיינת, אבל יש לה סיבה

אחרי שקראתי את כל הכתבה והבנתי שהיא כתבה מפרגנת בעיקרה עליתי למעלה לראות מי הכותב ואז ראיתי שזה שקדי שהוא נורמלי לחלוטין ככה שאני לא מופתעת
אני בטוחה שגרינוולד לא נתן אישור לכתבה הזאת

אני גם לאמסכימה עם המשפט ''מתבכיינת אבל יש לה סיבה''
אם יש סיבה אז זה לא להתבכיין אבל אני אקח את מה שנותנים לי מוואלה ולא אהיה גרידית :laugh2

03 מאי 2012, 15:19

כתבתי את זה באחד הת'רדים שעוסקים בנושא - תראו את כל הקבוצות הבכירות ביבשת ותראו שאין אחת עם פחות מ-6 זרים, כאשר לחלקן יש גם 10 זרים. איך בדיוק מכבי אמורה להתמודד עם קבוצות כאלה, כאשר השחקן הישראלי הרבה פחות טוב מהשחקן המקומי בספרד, איטליה, יוון, טורקיה ורוסיה והקבוצות שם מחזיקות בנוסף יותר זרים ממכבי?

03 מאי 2012, 15:49

אני לא מבין מה הבעיה של מכבי ? כמו שמפעלים כמו דלתא ואחרים הבינו שאם ימשיכו לייצר בארץ הם פשוט יפשטו רגל ולכן סגרו חלק מהמפעלים והעבירו לירדן , מצרים או סין , כך גם הנהלת מכבי צריכה להבין שאם היא נשארת בליגה שמחייבת אותה להחזיק רק 3-4 זרים והם לא רוצים לבנות שתי קבוצות אז מבחינת המועדון זה כמעט גזר דין מוות . כמות המנויים תרד פלאים וכך גם ההכנסות וזה יוביל לכדור שלג שיכול למוטט את המועדון .
אם מכבי מלחתכילה לא תוכל לבנות קבוצה שתוכל להתמודד בצמרת של היורוליג (ולזה צריך לפחות 5 זרים ) אז העניין של הקהל בקבוצה ושל ספונסרים ותקשורת ירד....

03 מאי 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:

אחרי שקראתי את כל הכתבה והבנתי שהיא כתבה מפרגנת בעיקרה עליתי למעלה לראות מי הכותב ואז ראיתי שזה שקדי שהוא נורמלי לחלוטין ככה שאני לא מופתעת

אם יש סיבה אז זה לא להתבכיין אבל אני אקח את מה שנותנים לי מוואלה ולא אהיה גרידית :laugh2

כתבה חביבה בהחלט.
אפילו הצרפתים כבר ירדו מהפיינל פור... בעצם הליגה שלנו היא האחרונה שמוכרעת בפיינל פור.

במנהלת אומרים שאין עוד תופעה כמו מכבי. היסטורית, זה נכון, אבל מה זה מעניין מה היה לפני 30, 20 או 15 שנה?
תריך להסתכל על השנים האחרונות. עשור לכל היותר. האם ברוסיה יש אלופה אחרת, פרט לצסקא בעשור האחרון? האם ביוון ישנה אלופה אחרת פרט לפאו בעשור האחרון?
סיינה לוקחת את 6 האליפויות האחרונות באיטליה, פרטיזן את ה-10 האחרונות בסרביה ויש עוד.

03 מאי 2012, 18:05

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כתבה חביבה בהחלט.
אפילו הצרפתים כבר ירדו מהפיינל פור... בעצם הליגה שלנו היא האחרונה שמוכרעת בפיינל פור.

במנהלת אומרים שאין עוד תופעה כמו מכבי. היסטורית, זה נכון, אבל מה זה מעניין מה היה לפני 30, 20 או 15 שנה?
תריך להסתכל על השנים האחרונות. עשור לכל היותר. האם ברוסיה יש אלופה אחרת, פרט לצסקא בעשור האחרון? האם ביוון ישנה אלופה אחרת פרט לפאו בעשור האחרון?
סיינה לוקחת את 6 האליפויות האחרונות באיטליה, פרטיזן את ה-10 האחרונות בסרביה ויש עוד.

האבסורד בתגובת המנהלת הוא שהיא למעשה אומרת שהחוקים נועדו לפגוע בעיקר במכבי שכן היא תופעה ייחודית בליגה שלנו.

03 מאי 2012, 18:07

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כתבה חביבה בהחלט.

האבסורד בתגובת המנהלת הוא שהיא למעשה אומרת שהחוקים נועדו לפגוע בעיקר במכבי שכן היא תופעה ייחודית בליגה שלנו.

אני לא חושבת שהם אי פעם הסתירו את העובדה הזו.

03 מאי 2012, 18:40

מזרחי בראיון:
http://one.co.il/Article/199207.html

האמת שאין שם דבר מעניין רק הגעיל אותי לשמוע את פיני עובר צד ומנסה לעזור לשאר הקבוצות

03 מאי 2012, 18:59

rc4991 כתב:מזרחי בראיון:

האמת שאין שם דבר מעניין רק הגעיל אותי לשמוע את פיני עובר צד ומנסה לעזור לשאר הקבוצות

בקיצור, כמו שחשבנו, מכבי רק עושה שרירים. מזרחי לא יתן יד לפרישה מהליגה וזה עקבי אצלו.

03 מאי 2012, 19:03

yarinsaky כתב:

בקיצור, כמו שחשבנו, מכבי רק עושה שרירים. מזרחי לא יתן יד לפרישה מהליגה וזה עקבי אצלו.

מזרחי בנה את מכבי ת"א והוא גם זה שיחריב אותה אם הוא ימשיך להתעקש להשאר בליגת קופל.

03 מאי 2012, 19:06

אבי כתב:
yarinsaky כתב:

מזרחי בנה את מכבי ת"א והוא גם זה שיחריב אותה אם הוא ימשיך להתעקש להשאר בליגת קופל.

אם הוא רוצה שיחריב אותה, עדיף שזה יהיה הוא ולא משפחת פדרמן. מזרחי זה מכבי ומכבי זה הוא.

03 מאי 2012, 19:06

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.120022.html

עוד אחד מדבר...

הנעירות של בירנבוים, קופל ושאר שונאי מכבי ת"א הן כמו רעש רקע שמאפיין מקום מסויים, כמו לשבת על החוף ולשמוע "שוקולד שוקולד בננה ארטיק", אחרי כמה דקות המוח לומד להתעלם מזה ומקבלים שקט ושלווה.

03 מאי 2012, 19:09

yarinsaky כתב:
אבי כתב:
yarinsaky כתב:

אם הוא רוצה שיחריב אותה, עדיף שזה יהיה הוא ולא משפחת פדרמן. מזרחי זה מכבי ומכבי זה הוא.

מזרחי הפך כנוע ומתרפס לעת זקנה. הוא מתבטל בפני שונאי מכבי כל שני וחמישי. המאמנים שלו כבר יותר מיליטנטים ממנו בדאגה שלהם למכבי.
אם הוא ימשיך לדבר שטויות פדרמן פשוט צריך להתעלם ממנו או להראות לו את הדרך החוצה.

03 מאי 2012, 19:12

מזרחי מתבטל בפני שונאי מכבי ? הוא היחיד שאף פעם לא התבטל ונלחם את כל מלחמות מכבי כשפדרמן מתחנף לכל הכתבים ושונאי מכבי, לא סתם מליניאק התאהב בפדרמן ותוקף את המכביסטיות של מזרחי.

אבוי היום שבו מזרחי ילך. אתה תישאר גם עם הליגה בארץ וגם בלי המכביסט האחרון שאף פעם לא איים לעזוב את המועדון, גם כשהיה לו קשה וגם כששרפו לו את המכונית ואיימו על חייו.

03 מאי 2012, 20:07

yarinsaky כתב:מזרחי מתבטל בפני שונאי מכבי ? הוא היחיד שאף פעם לא התבטל ונלחם את כל מלחמות מכבי כשפדרמן מתחנף לכל הכתבים ושונאי מכבי, לא סתם מליניאק התאהב בפדרמן ותוקף את המכביסטיות של מזרחי.

אבוי היום שבו מזרחי ילך. אתה תישאר גם עם הליגה בארץ וגם בלי המכביסט האחרון שאף פעם לא איים לעזוב את המועדון, גם כשהיה לו קשה וגם כששרפו לו את המכונית ואיימו על חייו.

אתה כ"כ צודק.
בלי מזרחי, לא היה לנו את אותו הפיינל פור בת"א, וגם לא את הגמר האחרון מלפני שנה. בלי מזרחי, יכול גם ששריון ליורוליג לא היה לנו.
בלי מזרחי, יהיה לפדרמן ולדור ההמשך, קל מאוד לעשות דברים שנוגדים את מה שאנחנו אוהבים כאוהדי הקבוצה.

איך אפשר להגיד שהוא מתבטל מול שונאי מכבי, כשהוא עולה מפעם לפעם לשידור ומתעמת באופן ישיר מול שונאי מכבי ברדיו, דבר שפדרמן לעולם לא יעשה.

04 מאי 2012, 06:22

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:מזרחי מתבטל בפני שונאי מכבי ? הוא היחיד שאף פעם לא התבטל ונלחם את כל מלחמות מכבי כשפדרמן מתחנף לכל הכתבים ושונאי מכבי, לא סתם מליניאק התאהב בפדרמן ותוקף את המכביסטיות של מזרחי.

אתה כ"כ צודק.
בלי מזרחי, לא היה לנו את אותו הפיינל פור בת"א, וגם לא את הגמר האחרון מלפני שנה. בלי מזרחי, יכול גם ששריון ליורוליג לא היה לנו.
בלי מזרחי, יהיה לפדרמן ולדור ההמשך, קל מאוד לעשות דברים שנוגדים את מה שאנחנו אוהבים כאוהדי הקבוצה.

איך אפשר להגיד שהוא מתבטל מול שונאי מכבי, כשהוא עולה מפעם לפעם לשידור ומתעמת באופן ישיר מול שונאי מכבי ברדיו, דבר שפדרמן לעולם לא יעשה.

זה לא הגיוני ומעליב לפנות למזרחי בצורה מאשימה, למזרחי יש עקרונות יותר גדולים מאשר לכולנו ביחד , מכבי הכי חשובה לו מכולנו. הוא פשוט מנסה לעשות את הטוב עבורנו , ליגות אחרות זה סתם דבר שפוגע בנו ומזרחי יודע את זה.

04 מאי 2012, 06:30

הפתרון לכלהצעות 3 הזרים הוא כזה:
1. מכבי תופיע בליגה עם נוער בלבד. חודש לפני הסדרות להחליף את כל הנוער בקבוצה הטובה כולל הזרים
2. מכבי תשחק בליגה WTB או איך שהיא נקראת. זו הליגה האזורית הטובה באירופה. תארו לכם כל שבוע משחק נגד הקבוצות הטובות הללו
חימיקי, צאסקא וכדומה.
במקרה הזה ההכנסות של מכבי משידורים,חסויות, ספונסרים וכדומה יעלו מאוד ואילו קופל ישאר עם 3 הזרים ונראה כמה כסף הוא יצליח לגייס.
פרסם תגובה