שאלת פרקינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2012, 17:49

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:אני מאוד אוהבת את פרקינס ובאמת לא קשה להתחבר לשחקן כמוהו, אבל הוא לא נראה לי כמו השחקן המתאים למכבי בעונה הבאה.
אנחנו חייבים מנהל משחק ברמה גבוהה כי כבר אין לנו שחקן כמו איידסון שיפצה על העניין בעמדה אחרת (אלא אם כן מתכוונים להביא מישהו כזה במקום לאנגפורד מה שאני די בספק).
פרקינס הוא שחקן נהדר עם הרבה איכויות, אבל הוא לא מנהל משחק ברמה מספיק גבוהה, ולי אישית נמאס לראות את סגנון המשחק הדי אישי של מכבי העונה.

מה לגבי הלפרין ? הוא יכול להיות נהדר יחד עם פרקינס ולאנגפורד או מי שיחליף אותו...

הלפרין בהחלט יכול לעזור באספקט הזה, זה נכון.
אבל השאלה האם זה יספיק?
מה יקרה ברגעים קריטיים שבהם תרצה לראות את הכדור אצל שחקן שינהל את העסק בחוכמה ובאחריות, וגם באומץ ובלי פחד??
זה לא מתאים לא לפרקינס ולא להלפרין.

ומה קרה שנכנס בכם פתאום פחד להחתים שחקנים חדשים רק בגלל החשש שמא יהיו וויז או קאמינגס??
אז זהו? לא נחתים יותר שחקנים חדשים כי זה הימור גדול מידי? נלך תמיד רק על המוכר והטוב?
כל שחקן יכול להיות כישלון, אין ספק. אבל זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות ולהמר, כל עוד ההימור יהיה מושכל וטוב.

אין בעיה להחתים שחקנים חדשים. הויכוח כאן הוא מי עדיף, פרקינס או ג'קסון, כשאחד הטיעונים המרכזיים לכיוונו של הראשון, הוא ההיכרות עם המועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 17:59

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:אני מאוד אוהבת את פרקינס ובאמת לא קשה להתחבר לשחקן כמוהו, אבל הוא לא נראה לי כמו השחקן המתאים למכבי בעונה הבאה.
אנחנו חייבים מנהל משחק ברמה גבוהה כי כבר אין לנו שחקן כמו איידסון שיפצה על העניין בעמדה אחרת (אלא אם כן מתכוונים להביא מישהו כזה במקום לאנגפורד מה שאני די בספק).
פרקינס הוא שחקן נהדר עם הרבה איכויות, אבל הוא לא מנהל משחק ברמה מספיק גבוהה, ולי אישית נמאס לראות את סגנון המשחק הדי אישי של מכבי העונה.

מה לגבי הלפרין ? הוא יכול להיות נהדר יחד עם פרקינס ולאנגפורד או מי שיחליף אותו...

הלפרין בהחלט יכול לעזור באספקט הזה, זה נכון.
אבל השאלה האם זה יספיק?
מה יקרה ברגעים קריטיים שבהם תרצה לראות את הכדור אצל שחקן שינהל את העסק בחוכמה ובאחריות, וגם באומץ ובלי פחד??
זה לא מתאים לא לפרקינס ולא להלפרין.

ומה קרה שנכנס בכם פתאום פחד להחתים שחקנים חדשים רק בגלל החשש שמא יהיו וויז או קאמינגס??
אז זהו? לא נחתים יותר שחקנים חדשים כי זה הימור גדול מידי? נלך תמיד רק על המוכר והטוב?
כל שחקן יכול להיות כישלון, אין ספק. אבל זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות ולהמר, כל עוד ההימור יהיה מושכל וטוב.

אין בעיה להחתים שחקנים חדשים. הויכוח כאן הוא מי עדיף, פרקינס או ג'קסון, כשאחד הטיעונים המרכזיים לכיוונו של הראשון, הוא ההיכרות עם המועדון.

אני לא יודעת עד כמה הטיעון הזה עקרוני לעניין.
גם שאראס מכיר את המועדון, זה עדיין לא אומר שהוא למשל השחקן המתאים.
צריך לברר מה בדיוק מכבי צריכה והאם התכונות שהיא זקוקה להם מהרכז הם מה שפרקינס יכול לתת, או שיש שחקן אחר שיכול לתת את התכונות הללו.
עניין ההיכרות עם המועדון פחות רלוונטי כאן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: שאילת פרקינס

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:07

אני חושב שהתשובה לשאלת פרקינס היא פשוטה - לא.
הוא לא שחקן מספיק טוב, בפרט, לא רכז מספיק טוב ובטח שלא שווה מליון דולר נטו לעונה.

אני חושב שגם לרוב האוהדים תצפה אכזבה מאוד מרה אם וכאשר הוא ינחת כאן. בהתחלה תהיה התרגשות אדירה ומכבי תוכל להתחיל למכור גם מנויים בתיקרת ההיכל (ולא יפתיע אם פדרמן ינסה בכל כוחו להביא את הממתק הזה לאוהדים), אבל לכאר שיתחילו האיבודים המעצבנים ותצוגת ידויי הלבנים מחוץ לקשת, כולם יבלעו את הלשון.
מצד שני, אולי דוקא בגללה זה כדאי לראות כאן את פרקינס. האוהדים כנראה שכחו איך זה לאכול את הדייסה שהם בעצמם בשבילו, למרות התקרית שקרתה לא מזמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 מאי 2012, 18:12

כותרת קצת דרמטית. :)
אני אציג את טיעוני הקטגור ואת טיעוני הסנגור , בבחינת שני כתובים המכחישים זה את זה , יבוא השלישי ויכריע בינהם :

הקטגור אומר -
1 ) הוא עבר פציעה קשה ולא ברור אם חזר לעצמו ב 100 אחוז כי לא דין הליגה האיטלקית כדין היורוליג. מפציעות כאלו קשה באמת לחזור למה שהיית.
2) לשחקן הזה יש אחוזי קליעה רעים משלוש, אפילו רעים מאוד. מכבי צריכה קלעי שלוש טובים בשנה הבאה בקו האחורי, גם בגלל שבלו עוזב כנראה.
3) הוא אמנם מוגדר כרכז, אבל הוא לא ממש מנהל משחק או מוסר מחונן שיודע להפעיל גבוהים וכשיש לנו שחקן בעמדה 3 כמו סמית' זו בעייה.

4 ) הוא כבר היה במכבי כשהיה צעיר יותר ולא סביר שישתפר, אלא רק להיפך.

5 ) הוא שחקן הגנה טוב מאוד אבל מבחינה התקפית הוא לא הרבה יותר טוב מאוחיון של היום.

דברי הסנגור :

1 ) הוא אמנם עבר פציעה קשה אבל מראה שהוא חוזר לעצמו יפה מאוד בליגה האיטלקית.

2 ) יש לו אמנם אחוזים רעים משלוש אבל מכבי יכולה להביא שני קלעים טובים לצידו וזה יפתור את הבעייה.

3 ) הוא לא מנהל משחק גדול אבל גם אין כאלו בכמויות באירופה למען האמת, ממש בודדים, ואם יש הם אירופאיים ועולים סכומים שמכבי לא מוכנה לשלם, לצערנו.

4 ) הוא שחקן שמחובר לקבוצה והמאמן אוהב ומעריך אותו. אין יותר מדי קומבו טובים באירופה היום שאפשר להגיד בוודאות שיהיו טובים יותר בסכום שמכבי מוכנה לשלם .

5 ) הוא שחקן הגנה טוב מאוד כשהוא בשיאו והאתלטיות והפיזיות שלו נדירים לגארד באירופה.

השופט יהיה כנראה בלאט אם בג"ץ ע"ש פדרמן לא ידיח אותו לפני זה. ( אני נוטה לצד הקטגור היום , אבל ככל שאני שומע את שמות הגארדים המועמדים אני עשוי לשנות את טעמי ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מאי 2012, 18:13

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שהתשובה לשאלת פרקינס היא פשוטה - לא.
הוא לא שחקן מספיק טוב, בפרט, לא רכז מספיק טוב ובטח שלא שווה מליון דולר נטו לעונה.

אני חושב שגם לרוב האוהדים תצפה אכזבה מאוד מרה אם וכאשר הוא ינחת כאן. בהתחלה תהיה התרגשות אדירה ומכבי תוכל להתחיל למכור גם מנויים בתיקרת ההיכל (ולא יפתיע אם פדרמן ינסה בכל כוחו להביא את הממתק הזה לאוהדים), אבל לכאר שיתחילו האיבודים המעצבנים ותצוגת ידויי הלבנים מחוץ לקשת, כולם יבלעו את הלשון.
מצד שני, אולי דוקא בגללה זה כדאי לראות כאן את פרקינס. האוהדים כנראה שכחו איך זה לאכול את הדייסה שהם בעצמם בשבילו, למרות התקרית שקרתה לא מזמן.

בן אדם ממוצע תמיד יעדיף את הכאב שהוא מכיר על פני הלא נודע כי הרבה יותר קל להתמודד עם משהו שאתה מכיר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 03 מאי 2012, 18:15

אני מאוד אוהב את פרקינס. הוא שחקן קשוח, תחרותי, אחראי. הוא גבר. זה מה שהכי חשוב ברמות הגבוהות.
אני בהחלט מסכים שיש לו סיכון לפציעה חוזרת ויש לו בעיה בהתקפה העומדת
למרות זאת הייתי מנסה להחתים אותו (יש אלמנטים מסויימים שהוא שיפר אחרי הפציעה)

אגב העדפה שלי היא לפטריק בוורלי, שחקן צעיר עם המון ניסיון אירופאי בליגות קשוחות (יוון, רוסיה, יורוליג). שחקן שעושה הכל. מאוד מזכיר את פרקינס. קצת פחות מרשים פיזית אבל קלעי קצת יותר טוב, שחקן לחץ טוב, רכז בינוני כמו פרקינס (טווינר כמו פרקינס יותר גארד מפוינט גארד).

בכל מקרה אם מביאים את פרקינס/בוורלי צריך להביא עוד רכז.

זה ייצור קצת בעיה כמו שראינו בשילוב עם פארגו פרקינס (העדר קלעי) מצד שני בעונה הזו שיחקו יפה מאוד למרות שלכאורה הם ישבו על אותה בלטה.

אני הייתי שמח לראות את הסגנון של עונה קודמת חוזר (ללא קלעי)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מאי 2012, 18:22

yellowaura כתב:אני מאוד אוהב את פרקינס. הוא שחקן קשוח, תחרותי, אחראי. הוא גבר. זה מה שהכי חשוב ברמות הגבוהות.
אני בהחלט מסכים שיש לו סיכון לפציעה חוזרת ויש לו בעיה בהתקפה העומדת
למרות זאת הייתי מנסה להחתים אותו (יש אלמנטים מסויימים שהוא שיפר אחרי הפציעה)

אגב העדפה שלי היא לפטריק בוורלי, שחקן צעיר עם המון ניסיון אירופאי בליגות קשוחות (יוון, רוסיה, יורוליג). שחקן שעושה הכל. מאוד מזכיר את פרקינס. קצת פחות מרשים פיזית אבל קלעי קצת יותר טוב, שחקן לחץ טוב, רכז בינוני כמו פרקינס (טווינר כמו פרקינס יותר גארד מפוינט גארד).

בכל מקרה אם מביאים את פרקינס/בוורלי צריך להביא עוד רכז.

זה ייצור קצת בעיה כמו שראינו בשילוב עם פארגו פרקינס (העדר קלעי) מצד שני בעונה הזו שיחקו יפה מאוד למרות שלכאורה הם ישבו על אותה בלטה.

אני הייתי שמח לראות את הסגנון של עונה קודמת חוזר (ללא קלעי)

אני מוכנה לוותר על הגבריות שלו תמורת כישרון..זה מה שהכי חשוב ברמות הגבוהות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:25

Holiday_Armadillo כתב:

בן אדם ממוצע תמיד יעדיף את הכאב שהוא מכיר על פני הלא נודע כי הרבה יותר קל להתמודד עם משהו שאתה מכיר

זה לא רק זה, אלא הרבה יותר העניין שהמכבי בסופו של דבר מנהלת ע"י האוהדים.
לא אחת נוצר מצב בו האוהדים חושקים בשחקן מסויים (או בסוג מסויים של שחקנים), לאחר מכן, ההנהלה שומעת לליבם ומנחית על ראשו של המאמן את השחקן האהוב. לאחר מכן, השחקן נכשל או פשוט לא עונה על הציפיות ולאחר מכן, האוהדים סותמים את הפה ואם יש להם איזושהי ביקורת, היא תהיה על ההנהלה .

האהבה לפרקינס כאן היא כ"כ חזקה, שבאמת לא יפליא אותי אם ההנהלה תנסה בכל כוחה להנחית אותו כאן.
שוב, אני חושב לאוהדים מצפה כאן אכזבה (כמו שבד"כ קורה במקרים האילו), אבל אולי באמת כדאי לכולנו לראות זאת במו עיניינו.
חוץ מזה, הת'רד הזה נפתח לאחר משחק טוב ומאוד לא שכיח של פרקינס. אף אחד לא מדבר כאן על המשחקים החלשים שלו (והיו לא מעט כאלו), הנטייה לאיבודים, תצוגת יידוי הלבנים מחצי מרחק וגם את העובדה שרמת ההגנה של פרקינס ירדה (ומי שראה את פרקינס העונה בהחלט יכול היה לראות זאת).

אני חושב שברמה המקצועית, הבאתו של פרקינס היא טעות וזה אפילו די בולט.
מצד שני, הבאת/השארת שחקנים במכבי, היא ממזמן לא דבר הנובע משיקולים מקצועיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: שאלת פרקינס

הודעהעל ידי Chen » 03 מאי 2012, 18:26

מכבי עושים טובה שהם משארים את סמית', אז אני בספק אם נראה פה דברים מיוחדים שנה הבאה.. אם נראה פה את ג'קסון/בוורלי/פרקינס/פולן נגיד תודה. אבל אם שואלים אותי אז הקו האחורי צריך להיות בנוי מ2 מהשחקנים שציינתי,ומהם למצוא את הציוות שיכול הכי להועיל ולהתאים. כמובן שאפשר להכניס לרשימה גם את הלפרין שיתרום לקליעה, שכפי שנראה עכשיו הוא יהיה ה2 המרכזי שלנו אם הוא אכן יבוא. ואת כל זה אני אומר בהנחה שלנגפורד אכן עוזב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 18:28

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא אחת נוצר מצב בו האוהדים חושקים בשחקן מסויים (או בסוג מסויים של שחקנים), לאחר מכן, ההנהלה שומעת לליבם ומנחית על ראשו של המאמן את השחקן האהוב. לאחר מכן, השחקן נכשל או פשוט לא עונה על הציפיות ולאחר מכן, האוהדים סותמים את הפה ואם יש להם איזושהי ביקורת, היא תהיה על ההנהלה .

האהבה לפרקינס כאן היא כ"כ חזקה, שבאמת לא יפליא אותי אם ההנהלה תנסה בכל כוחה להנחית אותו כאן.
שוב, אני חושב לאוהדים מצפה כאן אכזבה (כמו שבד"כ קורה במקרים האילו), אבל אולי באמת כדאי לכולנו לראות זאת במו עיניינו.
חוץ מזה, הת'רד הזה נפתח לאחר משחק טוב ומאוד לא שכיח של פרקינס. אף אחד לא מדבר כאן על המשחקים החלשים שלו (והיו לא מעט כאלו), הנטייה לאיבודים, תצוגת יידוי הלבנים מחצי מרחק וגם את העובדה שרמת ההגנה של פרקינס ירדה (ומי שראה את פרקינס העונה בהחלט יכול היה לראות זאת).

פעם אחרונה שבדקתי, ראשון התומכים בדורון פרקינס הוא דווקא דיוויד בלאט....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:30

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ופעם אחרונה שבדקתי, בלאט היה זה שטרפד את הבאתו של שאראס אחרי שבקיץ הוא אמר שרוצים אותו במכבי...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 03 מאי 2012, 18:31

קודי כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:לא מסכים איתך לחלוטין. סתם עוד שכיר חרב שחושב שהוא מקאלב. אני מעדיף את אוחיון, ושישלים אותו רכז התקפי עם יכולת ניהול משחק. לראות שני רכזים הגנתיים ואפורים? לא בבית ספרי, ואני מקווה שגם לא במכבי.

זו הייתה העונה הראשונה של ג'אקסון ביורוליג ועדיין לא עשה את מה שפרקינס עשה .
מה שכן הוא צעיר יותר ויש לו עוד הרבה לאן להתקדם....

תכלס, מה כבר פרקינס עשה? שנה ראשונה הצלבה, כמו ג'קסון, רק שפרקינס עף מול פרטיזן, לעומת ג'קסון שהפסיד לצסק"א, ונתן מולם סדרה גדולה. בשנה השנייה פרקינס הגיע להצלבה, ונפצע. אפשר לומר שפרקינס יותר מנוסה ו"מוכח", אבל הוא מבוגר יותר יותר, תכונות פחות מתאימות למכבי הנוכחית, והכי חושב, אחרי פציעה ממש ממש לא פשוטה. אני חושב שאחרי הפציעה, ג'קסון הוא "הימור" הרבה יותר בטוח מפרקינס, בלי להתייחס לתכונות שלהם, שגם פה אני חושב שג'קסון עדיף

נו, באמת. זה משחק של אחד על אחד? פרקינס השתלב מצויין במכבי, בצורה ובמהירות שלא הרבה שחקנים הצליחו להשתלב. הוא היה השחקן הבולט בקבוצה בשנתיים בהן שיחק בה, הוא אחד הגארדים השומרים הטובים ביבשת וכנראה הריבאונדר הטוב ביותר מבין הגארדים ובנוסף הוא גם שומר וחודר נהדר. אם הוא גם היה קלע מצטיין אז הוא כבר היה מככב ב-NBA. בכל מקרה, הוא מוכיח בקאנטו, שהיא הקבוצה השניה בטיבה באיטליה, שהוא התאושש נהדר מהפציעה והוא היום אולי השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו. פרקינס כבר הראה שברמות של מכבי הוא יכול לתרום המון ואתה אף פעם לא יכול לדעת איך שחקן כמו ג'קסון (שאגב, מבוקש על ידי עוד כמה קבוצות מלבד מכבי וצפוי להיות יקר בקיץ הקרוב) ישתלב כאן, ולא חסרים מקרים של רכזים טובים שלא הצליחו להשתלב בקבוצה (וויז היה הרכז הטוב בליגה הרוסית לפני שהגיע לכאן וקאמינגס היה שחקן NBA סביר והרכז והמנהיג של פרטיזן בעונה מצויינת לפני שנכשל כאן). צריך לזכור שבשביל להוביל קבוצה עם לחץ, ציפיות וכוכבים מסביב כמו מכבי צריך אופי מאוד מיוחד ואת זה יש לפרקינס בוודאות. לגבי ג'קסון זו עדיין שאלה. אני לא אומר שג'קסון ייכשל כאן בודאות ואפילו סביר יותר להניח שהוא יצליח מאשר ייכשל, אבל עדיין יש לגביו סימן שאלה שלא קיים לגבי פרקינס. אגב, אני אשמח מאוד אם בסופו של דבר ג'קסון יגיע, בעיקר בגלל החשש שיגיע לכאן איזה טייריס רייס או קרטיס ג'רלס, אבל עדיין מעדיף על פניו את פרקינס.

תגיד לי איפה אתה חיי? לגבי ג'קסון יש סימן שאלה, ולגבי פרקינס לא?? אתה מודע לזה שהבחור קרע את הרצועות ולא שיחק יותר מחצי שנה? להחזיר את פרקינס כרכז ראשון, זה הימור מטורף. הרבה הרבה יותר גדול מג'קסון.
התאושש נהדר מהפציעה?? פרקינס קולע בקאנטו 11.5 נקודות ב30 דקות, עם 32% מהשדה, ו25% ל3! זה נקרה להתאושש טוב? תוסיף לזה 4 אסיסטים, שזה נחמד, אך לצד 2.6 איבודים למשחק. וזה עוד בליגה האיטלקית, ליגה שמפציצים בה סטטיסטיקות מפלצתיות.
מה זה אומר מכבי הנוכחית ? אין כזה דבר !
הקבוצה הולכת לעבור שינוי גדול בקיץ וכנראה שמחפשים לחזור יותר לסגנון של הקבוצה משנה שעברה ופרקינס בהחלט יכול לעזור בזה .
אגב פרקינס וג'אקסון שחקנים מאוד דומים בסגנון המשחק שלהם . גם ג'אקסון לא קלעי מצטיין ....
היתרון העיקרי מבחינתי לגבי ג'אקסון הוא הגיל וזה שהוא לא עבר פציעה רצינית...

מכבי הנוכחית, זה אומר השחקנים שישחקו בוודאות בשנה הבאה במכבי. יש לך את אוחיון כרכז מחליף. אוחיון מביא בדיוק את אותם היתרונות, לצד אותם החסרונות כמו פרקינס (עזוב את האיכות של כל אחד). אז למה להביא עוד שחקן כמוהו, במקום שחקן שישלים אותו? מי אתה מצפה שניהל את המשחק בהתקפה עומדת? סמית'? אין לך פה את אידסון, וגם לא את פארגו. אתה צריך פה פליימקר איכותי, עם קליעה טובה, כי לאוחיון אין את זה. פרקינס לא עונה על אף אחת מההגדרות האלה עם כל הכבוד. ג'קסון לא קלעי גדול, אבל קלעי לא רע בכלל, ובלי ספק עולה על פרקינס. בנוסף, הוא מנהל משחק מצוין. ובנוסף, שוב, פרקינס קרע את הרצועות! מתי תפנים את זה? אתה לא תקבל את אותו שחקן שאתה מפנטז עליו משנה שעברה

שורה תחתונה, פרקינס יכול להיות אופציה רק במקרה שאין ברירה, אין אלטרנטיבות, והוא מסכים לבוא בזול (עלאק דורש מיליון דולר...). אבל בטח שלא צריך לרוץ אליו בתחילת הקיץ, ולוותר על שחקנים אחרים בשוק
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 מאי 2012, 18:35

חביב, אתה קצת מגזים בעניין האהבה של האוהדים והדחיפה שזו תיתן להחתמתו, לא חושב שיהיה לזה משקל גדול מדי, אתה רואה לפעמים צל הרים כהרים.
פרקינס לא כזה אהוב ולקהל האוהדים אין כזו השפעה על החתמת שחקנים.
אף אחד בפורום הזה או בקרב הקהל הרחב, למשל, לא דחף להחתמת פאפלוקאס וזה בא בהפתעה גמורה. הקהל רצה, אולי, את שאראס ומכבי לא החתימה אותו למרות הכול ( גם פדרמן רצה אותו ).

הרוב הגדול, מצד שני, רוצה בהישארות של לאנגפורד, למשל, אבל מכבי כנראה לא תעשה זאת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 18:36

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ופעם אחרונה שבדקתי, בלאט היה זה שטרפד את הבאתו של שאראס אחרי שבקיץ הוא אמר שרוצים אותו במכבי...

מה קשור שאראס לעניין??
אתה טוען שההנהלה תנחית על בלאט את פרקינס בניגוד לרצונו בגלל שהאוהדים רוצים, ואני אומרת שבלאט העיד מלא פעמים שהוא אוהב את פרקינס והיה שמח לראות אותו שוב במכבי.
כך שאם פרקינס יהיה במכבי זה כי בלאט רוצה אותו ולא כי האוהדים גרמו להנהלה להנחית אותו על הראש שלו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מאי 2012, 18:43

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:לא מסכים איתך לחלוטין. סתם עוד שכיר חרב שחושב שהוא מקאלב. אני מעדיף את אוחיון, ושישלים אותו רכז התקפי עם יכולת ניהול משחק. לראות שני רכזים הגנתיים ואפורים? לא בבית ספרי, ואני מקווה שגם לא במכבי.

זו הייתה העונה הראשונה של ג'אקסון ביורוליג ועדיין לא עשה את מה שפרקינס עשה .
מה שכן הוא צעיר יותר ויש לו עוד הרבה לאן להתקדם....

תכלס, מה כבר פרקינס עשה? שנה ראשונה הצלבה, כמו ג'קסון, רק שפרקינס עף מול פרטיזן, לעומת ג'קסון שהפסיד לצסק"א, ונתן מולם סדרה גדולה. בשנה השנייה פרקינס הגיע להצלבה, ונפצע. אפשר לומר שפרקינס יותר מנוסה ו"מוכח", אבל הוא מבוגר יותר יותר, תכונות פחות מתאימות למכבי הנוכחית, והכי חושב, אחרי פציעה ממש ממש לא פשוטה. אני חושב שאחרי הפציעה, ג'קסון הוא "הימור" הרבה יותר בטוח מפרקינס, בלי להתייחס לתכונות שלהם, שגם פה אני חושב שג'קסון עדיף

נו, באמת. זה משחק של אחד על אחד? פרקינס השתלב מצויין במכבי, בצורה ובמהירות שלא הרבה שחקנים הצליחו להשתלב. הוא היה השחקן הבולט בקבוצה בשנתיים בהן שיחק בה, הוא אחד הגארדים השומרים הטובים ביבשת וכנראה הריבאונדר הטוב ביותר מבין הגארדים ובנוסף הוא גם שומר וחודר נהדר. אם הוא גם היה קלע מצטיין אז הוא כבר היה מככב ב-NBA. בכל מקרה, הוא מוכיח בקאנטו, שהיא הקבוצה השניה בטיבה באיטליה, שהוא התאושש נהדר מהפציעה והוא היום אולי השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו. פרקינס כבר הראה שברמות של מכבי הוא יכול לתרום המון ואתה אף פעם לא יכול לדעת איך שחקן כמו ג'קסון (שאגב, מבוקש על ידי עוד כמה קבוצות מלבד מכבי וצפוי להיות יקר בקיץ הקרוב) ישתלב כאן, ולא חסרים מקרים של רכזים טובים שלא הצליחו להשתלב בקבוצה (וויז היה הרכז הטוב בליגה הרוסית לפני שהגיע לכאן וקאמינגס היה שחקן NBA סביר והרכז והמנהיג של פרטיזן בעונה מצויינת לפני שנכשל כאן). צריך לזכור שבשביל להוביל קבוצה עם לחץ, ציפיות וכוכבים מסביב כמו מכבי צריך אופי מאוד מיוחד ואת זה יש לפרקינס בוודאות. לגבי ג'קסון זו עדיין שאלה. אני לא אומר שג'קסון ייכשל כאן בודאות ואפילו סביר יותר להניח שהוא יצליח מאשר ייכשל, אבל עדיין יש לגביו סימן שאלה שלא קיים לגבי פרקינס. אגב, אני אשמח מאוד אם בסופו של דבר ג'קסון יגיע, בעיקר בגלל החשש שיגיע לכאן איזה טייריס רייס או קרטיס ג'רלס, אבל עדיין מעדיף על פניו את פרקינס.

תגיד לי איפה אתה חיי? לגבי ג'קסון יש סימן שאלה, ולגבי פרקינס לא?? אתה מודע לזה שהבחור קרע את הרצועות ולא שיחק יותר מחצי שנה? להחזיר את פרקינס כרכז ראשון, זה הימור מטורף. הרבה הרבה יותר גדול מג'קסון.
התאושש נהדר מהפציעה?? פרקינס קולע בקאנטו 11.5 נקודות ב30 דקות, עם 32% מהשדה, ו25% ל3! זה נקרה להתאושש טוב? תוסיף לזה 4 אסיסטים, שזה נחמד, אך לצד 2.6 איבודים למשחק. וזה עוד בליגה האיטלקית, ליגה שמפציצים בה סטטיסטיקות מפלצתיות.
מה זה אומר מכבי הנוכחית ? אין כזה דבר !
הקבוצה הולכת לעבור שינוי גדול בקיץ וכנראה שמחפשים לחזור יותר לסגנון של הקבוצה משנה שעברה ופרקינס בהחלט יכול לעזור בזה .
אגב פרקינס וג'אקסון שחקנים מאוד דומים בסגנון המשחק שלהם . גם ג'אקסון לא קלעי מצטיין ....

מכבי הנוכחית, זה אומר השחקנים שישחקו בוודאות בשנה הבאה במכבי. יש לך את אוחיון כרכז מחליף. אוחיון מביא בדיוק את אותם היתרונות, לצד אותם החסרונות כמו פרקינס (עזוב את האיכות של כל אחד). אז למה להביא עוד שחקן כמוהו, במקום שחקן שישלים אותו? מי אתה מצפה שניהל את המשחק בהתקפה עומדת? סמית'? אין לך פה את אידסון, וגם לא את פארגו. אתה צריך פה פליימקר איכותי, עם קליעה טובה, כי לאוחיון אין את זה. פרקינס לא עונה על אף אחת מההגדרות האלה עם כל הכבוד. ג'קסון לא קלעי גדול, אבל קלעי לא רע בכלל, ובלי ספק עולה על פרקינס. בנוסף, הוא מנהל משחק מצוין. ובנוסף, שוב, פרקינס קרע את הרצועות! מתי תפנים את זה? אתה לא תקבל את אותו שחקן שאתה מפנטז עליו משנה שעברה

שורה תחתונה, פרקינס יכול להיות אופציה רק במקרה שאין ברירה, אין אלטרנטיבות, והוא מסכים לבוא בזול (עלאק דורש מיליון דולר...). אבל בטח שלא צריך לרוץ אליו בתחילת הקיץ, ולוותר על שחקנים אחרים בשוק

:clap2 :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 :clap2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מאי 2012, 18:47

yzafrir כתב:מה זה אומר מכבי הנוכחית ? אין כזה דבר !

הם ממש לא דומים,נכון שגם ג'קסון לא קלעי מצטיין אבל הוא יותר טוב מזה מפרקינס ואפילו עומד על 40 אחוז לשלוש בליגה הספרדית
וההבדל העיקרי והכי חשוב(שם גם הפער הכי גדול)זה שג'קסון מנהל משחק ברמות הגבוהות ביותר באירופה(בטופ 5)בזמן שפרקינס לא יודע מה לעשות עם הכדור בהתקפה העומדת
וזה עוד בלי לדבר בכלל על הגיל והפציעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:47

yarinsaky כתב:חביב, אתה קצת מגזים בעניין האהבה של האוהדים והדחיפה שזו תיתן להחתמתו, לא חושב שיהיה לזה משקל גדול מדי, אתה רואה לפעמים צל הרים כהרים.
אף אחד בפורום הזה או בקרב הקהל הרחב, למשל, לא דחף להחתמת פאפלוקאס וזה בא בהפתעה גמורה. הקהל רצה, אולי, את שאראס ומכבי לא החתימה אותו למרות הכול ( גם פדרמן רצה אותו ).

הרוב הגדול, מצד שני, רוצה בהישארות של לאנגפורד, למשל, אבל מכבי כנראה לא תעשה זאת.

קודם כל, אני חושב שפרקינס הוא הממתק הגדול ביותר שההנהלה יכולה להביא לאוהדים. גדול יותר מהבאתו של שאראס, השארתו של פאפאלוקאס או החזרתו של פיני. חוץ מהתקמבקות של אנתוני פארקר, אני לא רואה מהלך שיזכה לכל-כך הרבה אהדה כמו הבאתו של פרקינס.
מנסיון העבר, אני לא חושב שההנהלה תפספס כזאת הזדמנות ואני מאמין שלכל הפחות, יהיה נסיון כלשהו מצדה של הנהלת מכבי להביא אותו.

בנוגע לפאפאלקוקס, הוא אולי לא היה בראש רשימת השחקנים האהובים של האהודים, אבל הוא בפירוש מסוג השחקנים שמאוד אוהבים כאן.
רק מלקרוא את את דברי השבח והשמחה שהיו כאן בעת החתמתו, ניתן להבין איזה ממתק גדול האוהדים קיבלו, למרות שלדעתי, פאפאלוקאס היה טעות מן הרגע הראשון.

כך לדוגמא את מרכוס בראון, האוהדים מאוד רצו אותו, למרות התנגדותו של המאמן. בסופו של דבר, פדרמן שמע ללבם של האוהדים, הנחית על ראשו של אפי את בראון ולאחר שהתברר שבראון הוא לא בדיוק סיפור הצלחה מסחרר, האוהדים בלעו את הלשון והעדיפו להפיל את כשלון הקבוצה על אפי או על פדרמן, שדווקא היה זה שביצע את מבוקשם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 מאי 2012, 18:52

לא יודע אם החזרת פרקינס היא כזה ממתק, רק בפורום הזה הדעות מאוד מאוד חלוקות לגביו, זה לא שחקן שהביא תארים והייתה לו אישיות מיוחדת סטייל ניקולה ודומיו ואפשר לוותר קצת בעניין המקצועי רק כדי להנות מזיו פניו עונה אחת נוספת.

בסופו של דבר זה יוכרע בנגזרת של כסף שהוא דורש לעומת אלטרנטיבות. אם לא ימצאו טוב ממנו והוא ירד מאוד בדרישותיו אולי יחזירו אותו וואלי לא, אבל אני די משוכנע שההחלטה תהיה מנותקת מאהבה או מאי אהבה שלנו , אלא הרבה יותר מאהבה של הצוות המקצועי וההנהלה,
דבר שבלאט לפחות לא מסתיר. ( או לפחות לא הסתיר פעם ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 03 מאי 2012, 18:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 18:53

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:חביב, אתה קצת מגזים בעניין האהבה של האוהדים והדחיפה שזו תיתן להחתמתו, לא חושב שיהיה לזה משקל גדול מדי, אתה רואה לפעמים צל הרים כהרים.

קודם כל, אני חושב שפרקינס הוא הממתק הגדול ביותר שההנהלה יכולה להביא לאוהדים. גדול יותר מהבאתו של שאראס, השארתו של פאפאלוקאס או החזרתו של פיני. חוץ מהתקמבקות של אנתוני פארקר, אני לא רואה מהלך שיזכה לכל-כך הרבה אהדה כמו הבאתו של פרקינס.
מנסיון העבר, אני לא חושב שההנהלה תפספס כזאת הזדמנות ואני מאמין שלכל הפחות, יהיה נסיון כלשהו מצדה של הנהלת מכבי להביא אותו.

וזה אתה יודע כי עשית סקר בקרב האוהדים??
מאיפה אתה מתיימר כל הזמן להבין כל כך לעומק את רצונות האוהדים?
וכמו שציינתי קודם, אם יהיה ניסיון להביא את פרקינס (שאני אישית גם לא כל כך בעד) זה יהיה קודם כל כי בלאט מעוניין בכך, והוא העיד על הערכתו לפרקינס מלא פעמים (ובלאט לרוב לא ממש שם על מה שהקהל רוצה).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:54

חנו'ש כתב:מה קשור שאראס לעניין??
אתה טוען שההנהלה תנחית על בלאט את פרקינס בניגוד לרצונו בגלל שהאוהדים רוצים, ואני אומרת שבלאט העיד מלא פעמים שהוא אוהב את פרקינס והיה שמח לראות אותו שוב במכבי.
כך שאם פרקינס יהיה במכבי זה כי בלאט רוצה אותו ולא כי האוהדים גרמו להנהלה להנחית אותו על הראש שלו.

כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי וכאשר הוא נאמר לו שפרקינס נראה טוב בקאנטו הוא הגיב: "לא, במשחק האחרון הוא לא היה טוב".
איך ניתם להסיק מכך שבלאט רוצה לראות כאן את פרקינס?
אם מכאלו דברים האוהדים מסיקים שבלאט רוצה את פרקינס, אז זה רק מחזק את מה שאמרתי קודם, האוהדים הם אילו שמאוד רוצים לראות כאן את פרקינס, כ"כ רוצים לראות את פרקינס, עד כדי כך שהם מאמינים שגם בלאט רוצה אותו.

אז בלאט אמר לפני כמה חודשים שהוא ישמח לראות כאן את פרקינס? ביג דיל. הוא אמר את אותם דברים על לא מעט שחקנים שלא הגיעו לכאן לרבות שחקנים שהוא בעצמו לא רצה לראות (כמו שאראס).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־28 אורחים