פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: Euroleague Final Four 2012

10 מאי 2012, 17:59

שחף כתב:חוץ מזה, אם כבר פנטזיות, למה לא לורבק במקום ווימס? הקו הקדמי שלך לא משהו.

למה במקום ווימס? עדיף את לורבק במקום ג'יימס. ועל הדרך גם את דיאמנטדיס, ואולי גם נשכנע את קירילנקו לוותר על הנטס. ואם ממש רוצים אז גם נבארו זה סבבה

10 מאי 2012, 18:02

asafb96 כתב:
שחף כתב:חוץ מזה, אם כבר פנטזיות, למה לא לורבק במקום ווימס? הקו הקדמי שלך לא משהו.

למה במקום ווימס? עדיף את לורבק במקום ג'יימס. ועל הדרך גם את דיאמנטדיס, ואולי גם נשכנע את קירילנקו לוותר על הנטס. ואם ממש רוצים אז גם נבארו זה סבבה

האמת קירילנקו שווה חצי קבוצה ביורוליג, אבל כמובן שהוא לא יישחק בשום מקום פרט לצסקא או בNBA

10 מאי 2012, 18:06

מה זה העליהום הזה פתאום?

10 מאי 2012, 18:11

Mta_atic כתב:משחקים טובים (עד כמה שאפשר לקרוא לזה טוב כשאנחנו לא שם).
פאו ובארסה יהיו בגמר (אסף, מקווה שלא שחכת את ההתערבות הקטנה שלנו) ובארסה תיקח גביע.

בטח שאני זוכר ;) צסק"א תיקח את הגביע בקלילות. קרסטיץ' ישחק לפי מה שפליקס אמר, ולא פאו, ולא בארסה, יכולות לנצח אותם, רק ביום קיצוני במיוחד

10 מאי 2012, 19:36

צסק"א תיקח גביע.
אבל אני לא כ"כ בטוח שבארסה תעלה מולה לגמר ולא אולימפיאקוס..

11 מאי 2012, 04:10

על הניר, הפיינל-פור הזה חסר עניין, ולא רק כי מכבי לא שם... עם סגל קצת יותר רחב, צסק"א קבוצת נבא לגטימית.
אני אהיה מאד מופתע אם צסק"א לא לוקחת.

11 מאי 2012, 08:41

צסק"א הולכת לקחת את הגביע בקלילות וממש מגיע לה(למרות ה"יריבות" ביננו),פאו' לא מספיק טובה בשביל לנצח אותה
ברצלונה תגיע לגמר אחרי ניצחון צמוד על אול' בגלל שהיא קבוצה שיודעת לנצח כל משחק מול קבוצה שפחות טובה ממנה אבל זה בדרך כלל בהפרש חד ספרתי
ובגלל זה צסק"א תפרק גם את ברצלונה ובצדק כי במקום לנצל את כל הכישרון שיש לך בקבוצה כמו צסק"א הם מעדיפים לשחק כדורסל אפור ומשעמם והעיקר לנצח

11 מאי 2012, 11:44

אני מהמר על גמר של צסק"א - אולימפיאקוס

זה נכון שצסק"א היא פייבוריטית ושמתסכלים על הכוכבים שלה אז זה באמת נראה מפחיד, אבל גם לפאו יש מספיק כוכבים ואוברדוביץ מאוד יקשה עליהם, לדעתי צסק"א ינצחו אבל זה לא יהיה קל כל כך. לגבי הגמר, בגמר הכל יכול להיות גם ברצלונה יכולה לעצור את צסק"א וגם אולימפיאקוס יכולה להפתיע למרות מה שחושבים...
בכל אופן צסק"א תחזור יחד עם הגביע, ולדעתי בגמר יהיה לה יותר קל מחצי הגמר, אבל בהחלט זה לא יהיה טיול קליל!
אני גם בעד צסק"א אני חושב שמאוד מגיע להם ויהיה נחמד לראות את קירילנקו זוכה בגביע אירופה.
אגב יש שידור איפשהו של חצאי הגמר? או לפחות של הגמר?

11 מאי 2012, 13:29

where is the love? כתב:אני מהמר על גמר של צסק"א - אולימפיאקוס

זה נכון שצסק"א היא פייבוריטית ושמתסכלים על הכוכבים שלה אז זה באמת נראה מפחיד, אבל גם לפאו יש מספיק כוכבים ואוברדוביץ מאוד יקשה עליהם, לדעתי צסק"א ינצחו אבל זה לא יהיה קל כל כך. לגבי הגמר, בגמר הכל יכול להיות גם ברצלונה יכולה לעצור את צסק"א וגם אולימפיאקוס יכולה להפתיע למרות מה שחושבים...
בכל אופן צסק"א תחזור יחד עם הגביע, ולדעתי בגמר יהיה לה יותר קל מחצי הגמר, אבל בהחלט זה לא יהיה טיול קליל!
אני גם בעד צסק"א אני חושב שמאוד מגיע להם ויהיה נחמד לראות את קירילנקו זוכה בגביע אירופה.
אגב יש שידור איפשהו של חצאי הגמר? או לפחות של הגמר?

חצי הגמר הראשון (צסק"א- פנאתינאיקוס) משודר בספורט 5 בשעה 6. המשחק השני (ברצלונה-אולימפיאקוס) משודר 5+ לייב בשעה 9. הגמר אני מניח ישודר ספורט 5.

11 מאי 2012, 13:43

מעניין שדוקא בארסה-אולי' זה המשחק שנבחר להיות משודר בפריים טיים הערב.
דווקא המשחק של פאו-צסקא הרבה יותר מעניין לדעתי וראוי להיות המשחק המרכזי.
בטח ברתומיאו סידר את זה ככה למען בארסה אהובתו....

11 מאי 2012, 13:57

אם נאברו לא משחק בכושר מלא הפיינלפור הזה עשוי להיות משעמם עם העליונות של צסק"א, אני מקווה שהוא יופיע במלוא כוחו ואז שום דבר לא נעול וחתום. זה מסוג השחקנים שיכול להכריע דברים.
על פי הדיווחים הוא לא אמור להיות בפול כוח, אבל אולי יש כאן מסך עשן.
סך הכול אני בעד פיינלפור מעניין , מותח ואולי גם מפתיע.

11 מאי 2012, 15:00

מתחילים....

11 מאי 2012, 15:00

שיהיה בהצלחה לצסק"א, הפייבורטית שלי בפיינל פור הזה.

11 מאי 2012, 15:04

מאריץ' עלה בחמישיה ופותח נהדר

11 מאי 2012, 15:09

פאנאתנייקוס , ואו פתיחה מדהימה

11 מאי 2012, 15:09

איך פאו' מייצרת סלים בכזאת קלות ועוד מול צסק"א? :o
קירילנקו עוד לא נגע בכדור

11 מאי 2012, 15:12

דיאמנטידיס ושאראס- פשוט WOW. מפרקים לצסק"א את הצורה באלגנטיות.

11 מאי 2012, 15:13

נו פליקס, מה אתה אומר, מאריץ' שחקן גמור? ;)
מקווה לראות אותו פה. נשאר אותו סנטר אדיר. פאו פשוט משחקים מושלם. צסק"א נראים חסרי אונים, אבל לדעתי הם עוד יחזרו

11 מאי 2012, 15:17

asafb96 כתב:נו פליקס, מה אתה אומר, מאריץ' שחקן גמור? ;)
מקווה לראות אותו פה. נשאר אותו סנטר אדיר. פאו פשוט משחקים מושלם. צסק"א נראים חסרי אונים, אבל לדעתי הם עוד יחזרו

נראה לך שאם הוא ייתן פיינל פור טוב זה יהיה אפשרי להביא אותו?? :cool

השופטים מרגיזים!!
שונאת כששורקים על כל נגיעה. :x

11 מאי 2012, 15:21

asafb96 כתב:נו פליקס, מה אתה אומר, מאריץ' שחקן גמור? ;)

העיקר שכולם אומרים שהוא שחקן גמור של שלוש נקודות ושני ריבאונדים
פרסם תגובה