המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני אחכה להודעה רשמית, אבל זו תהיה הפתעה לטובה אם ימשיך, כי אני הימרתי שילך על הכסף הגדול, אם הוא יחליט להישאר אני תופס ממנו מכביסט ווינר אמיתי.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אני אחכה להודעה רשמית, אבל זו תהיה הפתעה לטובה אם ימשיך, כי אני הימרתי שילך על הכסף הגדול, אם הוא יחליט להישאר אני תופס ממנו מכביסט ווינר אמיתי.
מכביסט? בוא לא נגזים
הבן אדם לא ויתר על כסף להישאר פה וזה לא כאילו הוא בחר להישאר כשהוא מקבל 400K לעונה כשבמקום אחר הוא יכול לקבל 5 מליון יורו
הייתה לקבוצה אופציה עליו שמומשה ועל סכום כסף נכבד מאוד
הוא רוצה לזכות בתארים? ברור, הוא כבר לא צעיר וזאת הפעם הראשונה שהוא ''טעם'' זכייה בתואר אבל מפה ועד ''מכביסט''..
יש אולי מכביסט אחד או שניים במכבי(פניני+?)
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אני אחכה להודעה רשמית, אבל זו תהיה הפתעה לטובה אם ימשיך, כי אני הימרתי שילך על הכסף הגדול, אם הוא יחליט להישאר אני תופס ממנו מכביסט ווינר אמיתי.
מכביסט? בוא לא נגזים
הבן אדם לא ויתר על כסף להישאר פה וזה לא כאילו הוא בחר להישאר כשהוא מקבל 400K לעונה כשבמקום אחר הוא יכול לקבל 5 מליון יורו
הייתה לקבוצה אופציה עליו שמומשה ועל סכום כסף נכבד מאוד
הוא רוצה לזכות בתארים? ברור, הוא כבר לא צעיר וזאת הפעם הראשונה שהוא ''טעם'' זכייה בתואר אבל מפה ועד ''מכביסט''..
יש אולי מכביסט אחד או שניים במכבי(פניני+?)
מכביסט...עוד לא. אבל אם הוא בוחר להשאר למרות שיש לו הצעות גבוהות יותר, בעיניי לפחות, הוא מוכיח שהוא יותר חכם ממה שחשבתי וגם מחוייב משהוא, ועל זה אני אוריד בפניו את הכובע![]()
אם זה באמת יקרה, יש לו נק' זכות אצלי
LIAV10 כתב:קצת מאכזב שלא פותחים לו את החוזה למינימום שנתיים..לא?
LIAV10 כתב:אני חוזר על השאלה..LIAV10 כתב:קצת מאכזב שלא פותחים לו את החוזה למינימום שנתיים..לא?
LIAV10 כתב:אני חוזר על השאלה..LIAV10 כתב:קצת מאכזב שלא פותחים לו את החוזה למינימום שנתיים..לא?
NY boy כתב:נראה לי אתם מגזימים בברכות ובכלל לא מבינים מה עשו במכבי.
בסה"כ ניצלו אופציה שיש להמשיך. אחרי האבדה של בלו הגיעו למסכנה שעדיף לא לאבד את לאנגפורד בשביל עוד 100-200 אלף דולר, ויותר מזה כנראה שהגיעו למסכה שאם מאבדים אותו שלפחות נרוויח כמה גרושים עליו. אם לא היו ממשים את האופציה אז היו צריכים לשלם ללאנגפורד 100 אלף דולר וגם היינו מאבדים אותו. ככה לפחות או שהוא ישאר או שירוויחו עליו 100 אלף דולר.
כל זה לא מונע ממילאנו, פנרבח'צה ושות' שרצו אותו לפני להחתים אותו.
אין פה הארכה של החוזה או החתמה על חוזה חדש, פשוט ניצול אופציה של הקבוצה דבר שהיא הייתה יכולה לעשות בכל שלב ושלב עד ה15 ביוני.
עכשיו צריך לראות אם הוא מתכוון להישאר פה או לא, וינצל את האופציה שלו לצאת מהחוזה גם כן. ברור שהוא לא יעשה את זה אם לא יקבל הצעות גבוהות יותר, אבל זה עדיין לא אומר שהוא כמכבי ולכן לדעתי גם לא נראה הודעה רשמית בעניין עד שיעבור הזמן שהוא יכול לנצל את האופציה ולהשתחרר.
קית לאנגפורד נשאר במכבי!
קרדיט ענק לג'נרל מנג'ר החדש של מכבי, דני פדרמן.
גם השאיר כאן את לנגפורד וגם עשה במחיר סביר במיוחד ואולי אפילו נמוך.
gandya כתב:קית לאנגפורד נשאר במכבי!
מה איך הגעת למסקנה הזו? מה הקשר בין הכתוב בכתבה שאתה הבאת לבין הכותרת שנתת?קרדיט ענק לג'נרל מנג'ר החדש של מכבי, דני פדרמן.
גם השאיר כאן את לנגפורד וגם עשה במחיר סביר במיוחד ואולי אפילו נמוך.
מה?!?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים