פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2012, 21:09

אתם יודעים מה - אם יש חצי דברים בגו', בנוגע להתנהלות של אוחיון, מבחינתי הוא יכול לעזוב. עוד שחקן שירק בפרצופה של הקבוצה ? לא עוד.
גם אם יש מקום לפשרה, אני לא חושב שצריך להגיע אליה ושוב אני מסייג - במידה ואכן יש אמת בדברים, לגבי התנהלותו של יוגב בכל העניין הזה.

יוגב אוחיון נתן פה בהחלט עונה נהדרת, אבל אני חושב שהיה ראוי שיתנהג בצניעות, אחרי שבמכבי הוא קיבל (ולקח) את הזדמנות חייו, אחרי עונה לא מוצלחת בהפועל ירושלים וכשלון חרוץ בקמפיין הנבחרת בקיץ שעבר.
הוא חייב את כל מה שיש לו היום, כלל ועיקר למכבי תל אביב ובייחוד לדיוויד בלאט ולצוות המקצועי, שנתן בו אמון ואשראי אדיר העונה, בעונתו הראשונה בצהוב, גם כשתיפקד לא טוב והיו לו הרבה רגעים כאלו.

יוגב, אולי יוכל למקסם את הצלחת העונה האחרונה לדולרים, או יורואים בעונה הבאה ואולי בזו שבאחריה. יחד עם זאת, אני מאמין וגם מאחל לו, באם יעזוב, שלא יצליח במקום אחר וגם לא יקבל את הקרדיט והסבלנות במועדון טופ יורוליג אחר.
זה נובע מהסיבה הפשוטה: יוגב, על כל הפלוסים שלו ובעיקר הפלוס העיקרי - האנרגיות שהוא מביא למגרש, הוא עדיין שחקן מוגבל ולא שלם שנדרש להתפתח.
הוא הצליח לעשות התפתחות והתקדמות ענקית במכבי העונה ובניגוד לכל הציפיות, אך הוא עדיין איננו בשל להנהיג קבוצות בטופ יורוליג. אני סבור שבמכבי העונה זה בהחלט היה מקרה ייחודי ומיוחד.

לשורה התחתונה - כבוד המועדון והמוניטין שלו מעל הכל. בטח ובטח אחרי סאגת פארגו בקיץ שעבר, שאחריו רדפה סאגת הלפרין, שהמועדון כבר הודיע על סיכומו במועדון ועכשיו גם הסיפור הזה.

אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.

Yogi, break a leg !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 21:11

קובי כתב:אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.

אני אוהבת את יוגב אבל אם במקום בלו, בורשטיין ואוחיון יגיעו לאנדסברג, טיוס והלפרין אני בטוחה שמכבי יצליחו להסתדר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 יוני 2012, 21:12

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:צחוק צחוק, אבל זו יכולה להיות קטסטרופה גדולה למכבי. יש לה היום היום רכז נהדר ב- 200 אלף דולר שהוא גם ישראלי. אם הוא יעזוב זה יאלץ את מכבי להביא רכז בהרבה יותר כסף וגם להחתים עוד ישראלים בינוניים, כשעוד לא ברור בכלל אם הלפרין (ענייני מס) ולנדסברג (רוצה להיבחן ב-NBA( בכלל יגיעו. די בקלות אנחנו יכולים למצוא את עצמנו כאן עם קו אחורי מזעזע שיכלול גם שחקנים כמו אפיק ניסים או גל מקל.

איזה הגזמות... מי ישמע הוא איזה כוכב. אני מאמין שהוא ישאר, וגם אם לא, שיהיה לו לבריאות. שילך ויכשל. נסתדר גם בלעדיו

לא שמכבי לא תמצא מישהו שימלא את מקומו, אבל מדברים כל הזמן על המשכיות ובעונה הבאה ישחקו רק שני שחקנים שהיו בסגל של בלאט לפני שנתיים (פניני ואליהו). מעבר לכך, לך תסתדר עכשיו בתקציב של מכבי כשאתה עוד צריך להביא שני רכזים (כולל אחד רציני מאוד), שני סקנד גארדים (מתוכם לפחות אחד רציני), פאוור פורוורד טוב ועוד סנטר פותח.

אבל אתה לא שם לב שכמו תמיד, אתה ישר רץ למסקנות?? לא למדת מפעמים קודמות? כל פרסום של גלדסטון או כתב הזוי אחר, אתה ישר לוקח את זה כעובדה, ויוצא בהצהרות ובנבואות שחורות. די... חכה קצת.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 יוני 2012, 21:12

קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.

יש בזה משהוא.
האמת שאני כבר לא מתלהב משחקנים ישראלים שמדברים גבוהה על מכבי. איבדתי את זה אחרי שהנפלד עזב, בערך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 10 יוני 2012, 21:13

אני מסכים עם דבר אחד - אם אוחיון מתנהג בצורה המתוארת ומאיים בעזיבה, לא צריך לשדרג את חוזהו באגורה שחוקה ולתת לו ללכת. הוא שחקן טוב אבל כשהוא יגיע על תקן זר לקבוצה עם ציפיות גדולות ממנו יהיה לו קשה לתת את מה שנתן במכבי וכשלא יהיה לצידו מאמן כמו בלאט זה יהיה קשה שבעתיים. נראה לי שמהר מאוד הוא יצטער על צעד כזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יוני 2012, 21:15

מה קורה? לא מצליחים לנהל קבוצה?
מי האידיוט שמנסח את החוזים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 10 יוני 2012, 21:15

Holiday_Armadillo כתב:
קובי כתב:אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.

אני אוהבת את יוגב אבל אם במקום בלו, בורשטיין ואוחיון יגיעו לאנדסברג, טיוס והלפרין אני בטוחה שמכבי יצליחו להסתדר

אני עוד לא רואה את הלפרין, שהוא החוליה החזקה מבין השלושה שציינת, פותר את בעיות המס וחוזר לכאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 10 יוני 2012, 21:16

LIAV10 כתב:מה קורה? לא מצליחים לנהל קבוצה?

העורך דין של הקבוצה הוא האחיין של דייויד פדרמן. עכשיו זה יותר ברור? הבן שלו הוא ג'נרל מנג'ר, הנכד סקאוט והאחיין עורך דין. במקרה כולם מוכשרים בענייני כדורסל.
קודי

הודעהעל ידי misha » 10 יוני 2012, 21:16

Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את אוחיון ומקווה שיישאר אבל הוא נתן עונה לא משהו, סידרה טובה נגד פאו עד שהתחילו להתייחס אליו, ירידה בליגה אחרי זה ופיינל פור טוב..איפה ההמשכיות שמראה שהוא ראוי לשידרוג בחוזה?
הקהל מת עליו וכנ''ל ההנהלה
היה מראה עוד חצי עונה טובה במכבי ומקבל את השידרוג של החיים..למה ככה? למה להרים את האף?

לגמרי. עונה ראשונה סבירה פלוס וכבר יוצא למלחמה על שדרוג. בוא תן עוד עונה טובה, תראה שבאמת התקדמת וגם במכבי היו הולכים לקראתו. אבל היום לאנשים אין סבלנות, רוצים הכל כאן ועכשיו.

Holiday_Armadillo כתב:אפרופו קטש
הייתי בערך בת 9 כשהוא עזב..האוהדים כעסו עליו?

לא, תמיד העריצו אותו. חוץ מזה, מכבי לא הייתה יכולה לשלם לו את מה שהוא קיבל בפאו, היינו אחרי הרבה שנים בינוניות ביורוליג והציפיות היו יחסית נמוכות. בסופו של דבר יצא מזה רק טוב, אם קטש היה נשאר מקדונלד לא היה מגיע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 יוני 2012, 21:17

קודי כתב:
LIAV10 כתב:מה קורה? לא מצליחים לנהל קבוצה?

העורך דין של הקבוצה הוא האחיין של דייויד פדרמן. עכשיו זה יותר ברור? הבן שלו הוא ג'נרל מנג'ר, הנכד סקאוט והאחיין עורך דין. במקרה כולם מוכשרים בענייני כדורסל.

ממש משפחת גוטי או קורלאונה. מי ישלם בראשו ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 21:18

קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.

עד עכשיו לאנגפורד והנדריקס ממש לא הראו מוכנות מיוחדת לוותר על הכסף הגדול

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני עוד לא רואה את הלפרין, שהוא החוליה החזקה מבין השלושה שציינת, פותר את בעיות המס וחוזר לכאן.

ותרשה לי להיות אופטימית שגם בלי הלפרין מכבי לא תרד לליגה הלאומית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 10 יוני 2012, 21:20

חוץ מזה, הייתי מחכה עם המסקנות ועריפת ראשים עד שנדע את כל הפרטים. גלדסטון לא בדיוק פוגע בזמן האחרון.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יוני 2012, 21:20

די, חייבים לסלק את הפדרמנים..
למה הקהל לא עושה כלום? למה לחכות שנגיע למצבים גרועים יותר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי p&p » 10 יוני 2012, 21:22

יואו הוא חוצפן!!!! שיגיד תודה שנתנו לו במה ענקית במכבי וישתוק ,יש חוזה שיכבד אותו, מה ואם הוא היה גרוע אז היו דנים על הורדת השכר שלו די עם השטויות.
לפי דעתי הוא נתן עונה טובה אבל אם הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג אני הייתי נותן לו ללכת
p&p

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 יוני 2012, 21:28

בוקר טוב...
רק עכשיו גילית את זה?? אצלי זה קרה כבר לפני כמה שנים כשהלפרין היה הראשון שניפץ לי את הבועה....

כבר מזמן אני לא שופטת רמת נאמנות אצל שחקנים לפי ת.ז שלהם, אך ורק לפי המעשים!!
אני גם לא מצפה מישראלים ליותר ממה שאני מצפה מהזרים.

ואגב, לנגפורד והנדריקס עוד לא וויתרו על שום דבר בשביל מכבי....

אגב, לפי גלדסטון, אוחיון רצה אופציית יציאה רק למקרה שלא יקבל דקות במכבי, מה קרה?? לא קיבל את הדקות שציפה לקבל??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2012, 21:33

misha כתב:חוץ מזה, הייתי מחכה עם המסקנות ועריפת ראשים עד שנדע את כל הפרטים. גלדסטון לא בדיוק פוגע בזמן האחרון.

אפשר לומר שגלדסטון, מאז החליף את בנו, לא פוגע בכלום.

יחד עם זאת, הנקודה בעיניי חייבת להיות ברורה - אף שחקן לא נמצא מעל המועדון. קל וחומר, לגבי שחקן ששיחק כאן עונה אחת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 21:35

חנו'ש כתב:

בוקר טוב...
רק עכשיו גילית את זה?? אצלי זה קרה כבר לפני כמה שנים כשהלפרין היה הראשון שניפץ לי את הבועה....

אגב, לפי גלדסטון, אוחיון רצה אופציית יציאה רק למקרה שלא יקבל דקות במכבי, מה קרה?? לא קיבל את הדקות שציפה לקבל??

אני זוכרת כתבת התבכיינות אצל גרינוולד לפני איזה שנתיים-שלוש כששחקן בעילום שם(בורשטיין או גרין)דיבר על זה שמעדיפים זרים שלא יודעים מה זה מכבי על פני ישראלים שגדלו פה ויילחמו יותר..ממזמן אני לא רואה יותר נאמנות אצל ישראלים מאשר אצל זרים..בסופו של דבר הכל ביזנס ובשביל כולם

לגבי העניין של הדקות אני כל כך OVER IT שאתם לא יכולים לתאר אפילו
נמאס לי ששחקנים ישראלים דורשים שיכניסו להם סעיף של דקות בחוזה במקום להרוויח את הדקות האלה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 10 יוני 2012, 21:38

LIAV10 כתב:די, חייבים לסלק את הפדרמנים..

כי יש לך בנאדם שמוכן לקחת את הקבוצה? אתה חושב שכל כך קל למצוא מישהו מתאים?

------------

אגב, רק אותי הצחיק קצת ציטוט מהכתבה?

"יש תחושה שלא מעריכים מספיק את יוגב", אמר היום מקורב לשחקן לאתר ערוץ הספורט. "3 השחקנים הכי טובים בכדורסל הישראלי הם כספי, אליהו והוא. כספי ב-NBA, אליהו שחקן שמעמדו והוותק שלו ברור, והבא בתור הוא יוגב. בשנתיים הבאות יצמח עוד שחקן כמו יוגב?

:D
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2012, 21:39

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

בוקר טוב...

אני זוכרת כתבת התבכיינות אצל גרינוולד לפני איזה שנתיים-שלוש כששחקן בעילום שם(בורשטיין או גרין)דיבר על זה שמעדיפים זרים שלא יודעים מה זה מכבי על פני ישראלים שגדלו פה ויילחמו יותר..ממזמן אני לא רואה יותר נאמנות אצל ישראלים מאשר אצל זרים..בסופו של דבר הכל ביזנס ובשביל כולם

לגבי העניין של הדקות אני כל כך OVER IT שאתם לא יכולים לתאר אפילו
נמאס לי ששחקנים ישראלים דורשים שיכניסו להם סעיף של דקות בחוזה במקום להרוויח את הדקות האלה

WORD.

בטח ובטח שבעידן בלאט, שבשביל לקבל דקות צריך פשוט לאכול את הפרקט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 21:44

misha כתב:
LIAV10 כתב:די, חייבים לסלק את הפדרמנים..

כי יש לך בנאדם שמוכן לקחת את הקבוצה? אתה חושב שכל כך קל למצוא מישהו מתאים?

------------

אגב, רק אותי הצחיק קצת ציטוט מהכתבה?

"יש תחושה שלא מעריכים מספיק את יוגב", אמר היום מקורב לשחקן לאתר ערוץ הספורט. "3 השחקנים הכי טובים בכדורסל הישראלי הם כספי, אליהו והוא. כספי ב-NBA, אליהו שחקן שמעמדו והוותק שלו ברור, והבא בתור הוא יוגב. בשנתיים הבאות יצמח עוד שחקן כמו יוגב?

:D

מה שמעניין אותי בציטוט הזה זה האם יוגב שותף למחשבות המגלומניות האלה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־19 אורחים