המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:צחוק צחוק, אבל זו יכולה להיות קטסטרופה גדולה למכבי. יש לה היום היום רכז נהדר ב- 200 אלף דולר שהוא גם ישראלי. אם הוא יעזוב זה יאלץ את מכבי להביא רכז בהרבה יותר כסף וגם להחתים עוד ישראלים בינוניים, כשעוד לא ברור בכלל אם הלפרין (ענייני מס) ולנדסברג (רוצה להיבחן ב-NBA( בכלל יגיעו. די בקלות אנחנו יכולים למצוא את עצמנו כאן עם קו אחורי מזעזע שיכלול גם שחקנים כמו אפיק ניסים או גל מקל.
איזה הגזמות... מי ישמע הוא איזה כוכב. אני מאמין שהוא ישאר, וגם אם לא, שיהיה לו לבריאות. שילך ויכשל. נסתדר גם בלעדיו
לא שמכבי לא תמצא מישהו שימלא את מקומו, אבל מדברים כל הזמן על המשכיות ובעונה הבאה ישחקו רק שני שחקנים שהיו בסגל של בלאט לפני שנתיים (פניני ואליהו). מעבר לכך, לך תסתדר עכשיו בתקציב של מכבי כשאתה עוד צריך להביא שני רכזים (כולל אחד רציני מאוד), שני סקנד גארדים (מתוכם לפחות אחד רציני), פאוור פורוורד טוב ועוד סנטר פותח.
קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.
אני אוהבת את יוגב אבל אם במקום בלו, בורשטיין ואוחיון יגיעו לאנדסברג, טיוס והלפרין אני בטוחה שמכבי יצליחו להסתדר
LIAV10 כתב:מה קורה? לא מצליחים לנהל קבוצה?
מי האידיוט שמנסח את החוזים?
Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את אוחיון ומקווה שיישאר אבל הוא נתן עונה לא משהו, סידרה טובה נגד פאו עד שהתחילו להתייחס אליו, ירידה בליגה אחרי זה ופיינל פור טוב..איפה ההמשכיות שמראה שהוא ראוי לשידרוג בחוזה?
הקהל מת עליו וכנ''ל ההנהלה
היה מראה עוד חצי עונה טובה במכבי ומקבל את השידרוג של החיים..למה ככה? למה להרים את האף?
Holiday_Armadillo כתב:אפרופו קטש
הייתי בערך בת 9 כשהוא עזב..האוהדים כעסו עליו?
קודי כתב:LIAV10 כתב:מה קורה? לא מצליחים לנהל קבוצה?
מי האידיוט שמנסח את החוזים?
העורך דין של הקבוצה הוא האחיין של דייויד פדרמן. עכשיו זה יותר ברור? הבן שלו הוא ג'נרל מנג'ר, הנכד סקאוט והאחיין עורך דין. במקרה כולם מוכשרים בענייני כדורסל.
קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:אם נשים את הדברים על השולחן בצורה שכלתנית, לא צריך להיכנס לפאניקה וכדאי להיכנס לפרופורציות - אומנם מדובר בפגיעה מקצועית, אחרי עונה נהדרת של יוגב במועדון, אבל בהחלט לא פגיעה אנושה. אני משוכנע שמכבי תצליח להתמודד עם עזיבתו כראוי. היא הצליחה להתמודד אחרי עזיבת ישראלים ושחקנים שהיו לאבני דרך גדולים אלפי מונים מאוחיון.
אני אוהבת את יוגב אבל אם במקום בלו, בורשטיין ואוחיון יגיעו לאנדסברג, טיוס והלפרין אני בטוחה שמכבי יצליחו להסתדר
אני עוד לא רואה את הלפרין, שהוא החוליה החזקה מבין השלושה שציינת, פותר את בעיות המס וחוזר לכאן.
misha כתב:חוץ מזה, הייתי מחכה עם המסקנות ועריפת ראשים עד שנדע את כל הפרטים. גלדסטון לא בדיוק פוגע בזמן האחרון.
חנו'ש כתב:קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.
בוקר טוב...
רק עכשיו גילית את זה?? אצלי זה קרה כבר לפני כמה שנים כשהלפרין היה הראשון שניפץ לי את הבועה....
כבר מזמן אני לא שופטת רמת נאמנות אצל שחקנים לפי ת.ז שלהם, אך ורק לפי המעשים!!
אני גם לא מצפה מישראלים ליותר ממה שאני מצפה מהזרים.
ואגב, לנגפורד והנדריקס עוד לא וויתרו על שום דבר בשביל מכבי....
אגב, לפי גלדסטון, אוחיון רצה אופציית יציאה רק למקרה שלא יקבל דקות במכבי, מה קרה?? לא קיבל את הדקות שציפה לקבל??
LIAV10 כתב:די, חייבים לסלק את הפדרמנים..
למה הקהל לא עושה כלום? למה לחכות שנגיע למצבים גרועים יותר?
"יש תחושה שלא מעריכים מספיק את יוגב", אמר היום מקורב לשחקן לאתר ערוץ הספורט. "3 השחקנים הכי טובים בכדורסל הישראלי הם כספי, אליהו והוא. כספי ב-NBA, אליהו שחקן שמעמדו והוותק שלו ברור, והבא בתור הוא יוגב. בשנתיים הבאות יצמח עוד שחקן כמו יוגב?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:אגב, בת'רד אחר דיברו על שכירי חרב, אז הישראלים מתגלים במשך השנים כשכירי חרב לא פחות קטנים מהזרים שהגיעו לכאן. בעוד שחקנים כמו לנגפורד, סופו והנדריקס ולפניהם ניקולה ופארקר היו מוכנים לוותר על הרבה כסף כדי להישאר כאן, שחקנים ישראלים עזבו גם באמצע חוזה לטובת הכסף הגדול.
בוקר טוב...
רק עכשיו גילית את זה?? אצלי זה קרה כבר לפני כמה שנים כשהלפרין היה הראשון שניפץ לי את הבועה....
כבר מזמן אני לא שופטת רמת נאמנות אצל שחקנים לפי ת.ז שלהם, אך ורק לפי המעשים!!
אני גם לא מצפה מישראלים ליותר ממה שאני מצפה מהזרים.
ואגב, לנגפורד והנדריקס עוד לא וויתרו על שום דבר בשביל מכבי....
אגב, לפי גלדסטון, אוחיון רצה אופציית יציאה רק למקרה שלא יקבל דקות במכבי, מה קרה?? לא קיבל את הדקות שציפה לקבל??
אני זוכרת כתבת התבכיינות אצל גרינוולד לפני איזה שנתיים-שלוש כששחקן בעילום שם(בורשטיין או גרין)דיבר על זה שמעדיפים זרים שלא יודעים מה זה מכבי על פני ישראלים שגדלו פה ויילחמו יותר..ממזמן אני לא רואה יותר נאמנות אצל ישראלים מאשר אצל זרים..בסופו של דבר הכל ביזנס ובשביל כולם
לגבי העניין של הדקות אני כל כך OVER IT שאתם לא יכולים לתאר אפילו
נמאס לי ששחקנים ישראלים דורשים שיכניסו להם סעיף של דקות בחוזה במקום להרוויח את הדקות האלה
misha כתב:LIAV10 כתב:די, חייבים לסלק את הפדרמנים..
למה הקהל לא עושה כלום? למה לחכות שנגיע למצבים גרועים יותר?
כי יש לך בנאדם שמוכן לקחת את הקבוצה? אתה חושב שכל כך קל למצוא מישהו מתאים?
------------
אגב, רק אותי הצחיק קצת ציטוט מהכתבה?"יש תחושה שלא מעריכים מספיק את יוגב", אמר היום מקורב לשחקן לאתר ערוץ הספורט. "3 השחקנים הכי טובים בכדורסל הישראלי הם כספי, אליהו והוא. כספי ב-NBA, אליהו שחקן שמעמדו והוותק שלו ברור, והבא בתור הוא יוגב. בשנתיים הבאות יצמח עוד שחקן כמו יוגב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־19 אורחים