10 יולי 2012, 06:34
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:קשה להיעלב ממקבץ כזה של שטויות.
הבן אדם הסריח את הפרקט עונה שלמה, ולקראת הסוף נתן כמה משחקים טובים. אם היית מבין כזה גדול, היית יודע שכל שחקן יכול לתפוס תקופת קליעה טובה, ואין שום סיבה להאמין שמדובר פה במשהו אחר.
בקשר ל"דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" ... הגנה טובה הוא נתן כל השנה, ככה שזה לא שהוא השתפר בכל תחום ככל שהעונה התפתחה, זה קרה רק מבחינת הקליעה. והסברתי כבר למה אי אפשר לסמוך על זה.
מעניין, שחקן שנתן הגנה טובה כל השנה ויחד עם זאת הסריח את הפרקט עונה שלמה, מסתבר שהגנה זה חלק זניח ממשחק הכדורסל.
10 יולי 2012, 07:03
MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:קשה להיעלב ממקבץ כזה של שטויות.
הבן אדם הסריח את הפרקט עונה שלמה, ולקראת הסוף נתן כמה משחקים טובים. אם היית מבין כזה גדול, היית יודע שכל שחקן יכול לתפוס תקופת קליעה טובה, ואין שום סיבה להאמין שמדובר פה במשהו אחר.
בקשר ל"דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" ... הגנה טובה הוא נתן כל השנה, ככה שזה לא שהוא השתפר בכל תחום ככל שהעונה התפתחה, זה קרה רק מבחינת הקליעה. והסברתי כבר למה אי אפשר לסמוך על זה.
מעניין, שחקן שנתן הגנה טובה כל השנה ויחד עם זאת הסריח את הפרקט עונה שלמה, מסתבר שהגנה זה חלק זניח ממשחק הכדורסל.
צודקים. בואו נחזיר את לאזמה, הוא הרי היה שומר מצויין. מדהים איך 4 משחקים טובים גורמים לכם לשכוח איזה אפס הוא היה כל העונה.
10 יולי 2012, 07:07
10 יולי 2012, 07:14
MTA2311 כתב:אין ספק שההנהלה הציעה להם את סאן אמטריו או אידסון, והם העדיפו את סמית. אין פה שיקול כלכלי בכלל.
10 יולי 2012, 07:32
10 יולי 2012, 09:27
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:אין ספק שההנהלה הציעה להם את סאן אמטריו או אידסון, והם העדיפו את סמית. אין פה שיקול כלכלי בכלל.
נו, אם סמית' רק פחות טוב מסאן-אמטריו ואיידסון - מהשחקנים הטובים באירופה בעמדתם אז כנראה שהוא לא כל כך רע כמו שאתה טוען בטח לנוכח העובדה שהוא גם מרוויח שליש מכ"א מהם.
10 יולי 2012, 09:50
10 יולי 2012, 09:57
MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:אין ספק שההנהלה הציעה להם את סאן אמטריו או אידסון, והם העדיפו את סמית. אין פה שיקול כלכלי בכלל.
נו, אם סמית' רק פחות טוב מסאן-אמטריו ואיידסון - מהשחקנים הטובים באירופה בעמדתם אז כנראה שהוא לא כל כך רע כמו שאתה טוען בטח לנוכח העובדה שהוא גם מרוויח שליש מכ"א מהם.
אני שמח שזה מה שהבנת מההודעה שלי.
מותר לך לאהוב אותו, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא היה רע מאוד 80 אחוז מהעונה שעברה. אם אתה רוצה לבנות על שחקן שהקליעה שלו(שזה כל מה שיש לו להציע מבחינה התקפית ביורוליג), היא כל כך לא יציבה, שיבושם לך. לי זה לא מספיק.
10 יולי 2012, 10:07
10 יולי 2012, 10:22
MTA2311 כתב:יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. האכזבה שלי ממנו נובעת מזה שברוב הגדול של העונה הוא לא תיפקד כמו שsf מוביל בקבוצה כמו מכבי צריך לתפקד. אתה רוצה שחקן שיתן לך תפוקה טובה ביחס לעלות שלו? בוא נחתים את יבזורי ב200 אלף, ניתן לו להיות sf ראשון ותראה שהוא ייתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
10 יולי 2012, 10:28
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. האכזבה שלי ממנו נובעת מזה שברוב הגדול של העונה הוא לא תיפקד כמו שsf מוביל בקבוצה כמו מכבי צריך לתפקד. אתה רוצה שחקן שיתן לך תפוקה טובה ביחס לעלות שלו? בוא נחתים את יבזורי ב200 אלף, ניתן לו להיות sf ראשון ותראה שהוא ייתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
לך יש בעיה קשה בהבנת כל הקונספט המוזר הזה של כדורסל מקצועני. כמו שאמרתי - לכל שחקן בקבוצה יש תפקיד מסוים שהוא צריך לבצע ועפ"י הצוות המקצועי של מכבי סמית' ביצע את התפקיד שלו כמו שצריך. אתה כנראה ציפית מסמית' לבצע איזשהו תפקיד אחר עפ"י איזשהו קונספט שאתה עצמך החלטת ומשראית שמה לעשות המציאות לא תואמת לקונספט שלך אז החלטת שהוא נכשל. זה עוד מבלי להזכיר את ההבנה הבסיסית ששחקן שהעלות שלו היא 350 אלף דולר לעונה רחוק מלהיות שחקן עם תפקיד כל כך מרכזי כפי שמשתמע מהדברים שלך.
10 יולי 2012, 10:49
MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. האכזבה שלי ממנו נובעת מזה שברוב הגדול של העונה הוא לא תיפקד כמו שsf מוביל בקבוצה כמו מכבי צריך לתפקד. אתה רוצה שחקן שיתן לך תפוקה טובה ביחס לעלות שלו? בוא נחתים את יבזורי ב200 אלף, ניתן לו להיות sf ראשון ותראה שהוא ייתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
לך יש בעיה קשה בהבנת כל הקונספט המוזר הזה של כדורסל מקצועני. כמו שאמרתי - לכל שחקן בקבוצה יש תפקיד מסוים שהוא צריך לבצע ועפ"י הצוות המקצועי של מכבי סמית' ביצע את התפקיד שלו כמו שצריך. אתה כנראה ציפית מסמית' לבצע איזשהו תפקיד אחר עפ"י איזשהו קונספט שאתה עצמך החלטת ומשראית שמה לעשות המציאות לא תואמת לקונספט שלך אז החלטת שהוא נכשל. זה עוד מבלי להזכיר את ההבנה הבסיסית ששחקן שהעלות שלו היא 350 אלף דולר לעונה רחוק מלהיות שחקן עם תפקיד כל כך מרכזי כפי שמשתמע מהדברים שלך.
זאת התפוקה שsf מוביל/פותח במכבי צריך לתת?? זה מה שציפו ממנו?? נראה לך שאם הוא לא היה מסיים את העונה בצורה טובה, הוא היה נשאר?
את מי זה מעניין כמה הוא עלה? מבחינתי ברגע שמגיע לפה שחקן חמישייה, הוא צריך לתת תפוקה של שחקן חמישייה. לא מעניין אותי בן כמה הוא, מאיפה הוא בא, או כמה הוא עלה.
10 יולי 2012, 12:09
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. האכזבה שלי ממנו נובעת מזה שברוב הגדול של העונה הוא לא תיפקד כמו שsf מוביל בקבוצה כמו מכבי צריך לתפקד. אתה רוצה שחקן שיתן לך תפוקה טובה ביחס לעלות שלו? בוא נחתים את יבזורי ב200 אלף, ניתן לו להיות sf ראשון ותראה שהוא ייתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
זאת התפוקה שsf מוביל/פותח במכבי צריך לתת?? זה מה שציפו ממנו?? נראה לך שאם הוא לא היה מסיים את העונה בצורה טובה, הוא היה נשאר?
את מי זה מעניין כמה הוא עלה? מבחינתי ברגע שמגיע לפה שחקן חמישייה, הוא צריך לתת תפוקה של שחקן חמישייה. לא מעניין אותי בן כמה הוא, מאיפה הוא בא, או כמה הוא עלה.
אתה שוב מתעלם לחלוטין ממה שכתבתי. מה שאני מנסה לומר (כבר שלוש פעמים) שהמונח "תפוקה של שחקן חמישיה" תלוי בקונספט שעל פיו בונים את הקבוצה. אין איזשהם חסמים תחתונים לקביעה האם שחקן x נותן "תפוקה של שחקן חמישיה" או לא כי בכל קבוצה שחקני חמישיה מאותן עמדות נותנים תפוקות שונות בהתאם לתפקיד שהצוות המקצועי מייעד אותם. אם הצוות המקצועי בעונה שעברה ייעד את סמית' לייצר מצבי קליעה לעצמו מעמדה 3 או להיות מוביל כדור שלישי אז הייתי מסכים איתך לחלוטין כי את הדברים האלה הוא כמעט ולא עשה. אבל עפ"י הראיונות עם בלאט לפני ובמהלך העונה התפקיד שייעדו לו היה לתת הגנה אישית/קבוצתית, לתרום בריבאונד, לקלוע את הזריקות שהוא מקבל ולהשתלב במשחק הקבוצתי - מבין כל אלו אתה יכול לומר שמבחינת קליעה הוא סיפק את הסחורה רק בסוף העונה ושאר הזמן היה רע אבל בשאר הפרמטרים הוא היה עקבי וטוב במשך כל העונה (שומר אישי וקבוצתי טוב, לא הפריע ותקע את המשחק הקבוצתי והיה הריבאונדר הרביעי בטיבו בקבוצה אחרי שלושת הסנטרים).
10 יולי 2012, 12:14
10 יולי 2012, 12:19
לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
שמר עליו(אוברדוביץ יודע מה הוא עושה) ...חמור לא הופך את עורו הוא ימשיך לנגר גם עונה הבאה שום אשכול לא ישנה את זה..
10 יולי 2012, 12:23
gandya כתב:לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
שמר עליו(אוברדוביץ יודע מה הוא עושה) ...חמור לא הופך את עורו הוא ימשיך לנגר גם עונה הבאה שום אשכול לא ישנה את זה..
אפשר להזמין אותך לבנות חי שולחן לחדר?, אני צריך נגר.
10 יולי 2012, 12:26
Dperk כתב:gandya כתב:לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
אני חושב שהוא כבר הפנה אותך לנגר מומחה לדעתו...
ללברון - מזל טוב על ההודעה הראשונה.
10 יולי 2012, 12:35
gandya כתב:Dperk כתב:gandya כתב:לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
תשמע אומנם סמית' זול ייחסית לסמול-פרוורד של קבוצה המתיימרת ללכת עד לפיינלפור, אבל אני חושב שאפשר למצוא נגר זול יותר לעשות לי את השולחן לחדר, מאחר ולברון עושה רושם מבין, דבר או שניים בנגרות, חשבתי אולי לתת לו לעשות את העבודה.
10 יולי 2012, 12:44
10 יולי 2012, 12:55
Dperk כתב:gandya כתב:Dperk כתב:gandya כתב:לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
תשמע אומנם סמית' זול ייחסית לסמול-פרוורד של קבוצה המתיימרת ללכת עד לפיינלפור, אבל אני חושב שאפשר למצוא נגר זול יותר לעשות לי את השולחן לחדר, מאחר ולברון עושה רושם מבין, דבר או שניים בנגרות, חשבתי אולי לתת לו לעשות את העבודה.
המשפט הראשון - מבטא בדיוק את הרמה של סמית' בעיניי - טוב, אבל לא מספיק בשביל קבוצה ששואפת לפיינל פור.\
שמע, מאוד נהניתי בשיעורי מלאכה בכיתה ז', אם לא אכפת לך שולחן עקום ומכוער עם רגליים לא ישרות ולא שוות באורך אני מוכן לבצע את העבודההיום בטח יקראו לזה אמנות מודרנית.