באיזו עמדה הייתם מעדיפים שחקן בכיר ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

לאיזו עמדה הייתם מעדיפים שחקן בכיר בהנחה שיגיע רק אחד כזה

רכז בכיר
19
61%
סנטר בכיר
5
16%
קומבו גארד בכיר
6
19%
קלע טהור בכיר
1
3%

סך הכול הצבעות : 31

Re: באיזו עמדה הייתם מעדיפים שחקן בכיר ?

הודעהעל ידי זרובבל » 15 יולי 2012, 19:29

לטעמי ההשקעה הגדולה צריכה להיות בעמדת הסנטר, כי גם אם יצנח פה את כריס פול לא יהיה לו עם מי לשחק. ועונת ארויו תוכיח.
זרובבל

הודעהעל ידי Dperk » 15 יולי 2012, 19:37

זרובבל כתב:לטעמי ההשקעה הגדולה צריכה להיות בעמדת הסנטר, כי גם אם יצנח פה את כריס פול לא יהיה לו עם מי לשחק. ועונת ארויו תוכיח.

ומי ימסור לסנטר ויפתח את ההגנה אם הקו האחורי יהיה ברמת יורוקאפ?
Dperk

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2012, 19:38

כעיקרון אני לא כזה מתלהב גם משמות שעלו בעמדת הגארד(גורדון, פרקינס וחביבו של פדרמן קיצ'ן) ככה שאם יש התלבטות לאיפה לשים את הכסף לדעתי הכסף צריך ללכת לסנטר. אין כל כך רכזים בכירים בסכומים שמכבי משלמת, אלא אם כן איכשהו משכנעים את אוקיץ' או ארויו לבוא לפה. אם לא, הייתי הולך על הימור עם פוטנציאל מסויים כמו אית'ואן מור. בכל אופן אם הסנטר שיבוא יהיה פופס או גרוע מזה גם אם מכבי תביא את מקאלב לא יהיה לו עם מי לשחק...
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יולי 2012, 19:42

Dperk כתב:
זרובבל כתב:לטעמי ההשקעה הגדולה צריכה להיות בעמדת הסנטר, כי גם אם יצנח פה את כריס פול לא יהיה לו עם מי לשחק. ועונת ארויו תוכיח.

ומי ימסור לסנטר ויפתח את ההגנה אם הקו האחורי יהיה ברמת יורוקאפ?

מי ישמע אם נשקיע ברכז יבוא לפה את דיאמנטידיס... רכז שיפעיל את הגבוהים ברמה גבוה לא יהיה פה
asafb96

הודעהעל ידי Thorin » 15 יולי 2012, 19:43

לא מסכים איתך, בעונה של ארויו היה לו קו קדמי מהרכים שהיו כאן עם פישר הקפיצי אך חסר עמוד שדרה, גיינס(WHO?) ועם אליהו שהיה הרבה פחות חזק בהגנה ובהתקפה.
כבר עכשיו יש כאן קו קדמי לא רע עם שני 4 טובים בהרבה מהקבוצה ההיא, ואני חושב שג'יימס ושרמדיני טובים מהקו ההוא ואם לא היה מגיע סנטר עב-בשר וטיוס היה כאן היה פה קו קדמי לא רע.
להנחית כאן את פארמר \מקקאלב בשילוב עם הלפרין והייתה לך קבוצה למינימום הצלבה אם לא יותר.

סנטר חזק זה חשוב אבל בסופו של דבר הכל נופל על הקו האחורי, גם אם מאריץ\פרוביץ ינחת כאן ונשחק עם רוט,היקמן,סילבן ופרקינס אפשר לוותר מראש על העונה הזאת, לא נגיע לשום מקום.
ללא קלעי או סקורר טבעי הקבוצה תתקע לעיתים קרובות בהתקפה שלא נדבר על הוואקום הענק שנוצר עם עזיבת בלו.
Thorin

הודעהעל ידי זרובבל » 15 יולי 2012, 20:21

Thorin כתב:

לא מסכים איתך, בעונה של ארויו היה לו קו קדמי מהרכים שהיו כאן עם פישר הקפיצי אך חסר עמוד שדרה, גיינס(WHO?) ועם אליהו שהיה הרבה פחות חזק בהגנה ובהתקפה.
כבר עכשיו יש כאן קו קדמי לא רע עם שני 4 טובים בהרבה מהקבוצה ההיא, ואני חושב שג'יימס ושרמדיני טובים מהקו ההוא ואם לא היה מגיע סנטר עב-בשר וטיוס היה כאן היה פה קו קדמי לא רע.
להנחית כאן את פארמר \מקקאלב בשילוב עם הלפרין והייתה לך קבוצה למינימום הצלבה אם לא יותר.

סנטר חזק זה חשוב אבל בסופו של דבר הכל נופל על הקו האחורי, גם אם מאריץ\פרוביץ ינחת כאן ונשחק עם רוט,היקמן,סילבן ופרקינס אפשר לוותר מראש על העונה הזאת, לא נגיע לשום מקום.
ללא קלעי או סקורר טבעי הקבוצה תתקע לעיתים קרובות בהתקפה שלא נדבר על הוואקום הענק שנוצר עם עזיבת בלו.

השאלה היא אם בלאט באמת מעוניין בפרקינס, או שההנהלה דוחפת את ההחתמה שלו. אני בטוח שבלאט היה שמח לרכז מוכח עם יכולות קליעה גבוהות יותר, אבל ייתכן שמבין המועמדים הזולים הוא מעדיף את פרקינס - אולי כי מכבי השנה תהיה הגנתית יותר מהשנה שעברה והגנת הלחץ תחזור. במקרה כזה, אני מציע שניתן למאמן לעשות את עבודתו.
זרובבל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים