המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מישהו יודע למה הלפרין בחופש?
קודי כתב:jol9 כתב:מישהו יודע למה הלפרין בחופש?
פצוע.
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:מישהו יודע למה הלפרין בחופש?
פצוע.
אההה... מתי יחזור?
בינתיים ממה שיצא לי לראות החבר'ה לא בכושר טוב מדי. הגארדים נראים לא משהו, ורק פניני וטיוס משחקים מעל הממוצע.
סה"כ אחרי שהלפרין יחזור, אני מניח ששיבק יצמצם את הרוטציה בקו האחורי ויבסס אותה על יותם, אוחיון ומקל/נעימי, כאשר גם פניני בטוח יישחק לצידו של כספי לא פעם.
נ.ב ושכחתי את יבזורי שבטוח יקבל כמה דקות כקלעי.
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:מישהו יודע למה הלפרין בחופש?
פצוע.
אההה... מתי יחזור?
בינתיים ממה שיצא לי לראות החבר'ה לא בכושר טוב מדי. הגארדים נראים לא משהו, ורק פניני וטיוס משחקים מעל הממוצע.
סה"כ אחרי שהלפרין יחזור, אני מניח ששיבק יצמצם את הרוטציה בקו האחורי ויבסס אותה על יותם, אוחיון ומקל/נעימי, כאשר גם פניני בטוח יישחק לצידו של כספי לא פעם.
נ.ב ושכחתי את יבזורי שבטוח יקבל כמה דקות כקלעי.
יותם אמור לחזור בימים הקרובים. הוא גורר עוד איזה נקע מסוף העונה שעברה.
felix_r כתב:http://ukrbasket.net/
gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
Mta_atic כתב:gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
אפס? 12 נק' ו4 ריב' עד כה. הדבר הכי דומה לרכז שהיה לנו מזה תקופה בנבחרת.
אפשר לשנוא אותו על מה שהוא עשה, אבל אי אפשר שלא להצטער שהבחור הזה לא במכבי.
Mta_atic כתב:gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
קודי כתב:Mta_atic כתב:gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
מסכים לגמרי. אוחיון הוא 2 דרגות מעל מורן רוט שאמור להיות העונה הגארד השלישי או הרביעי של מכבי וזה מטריד מאוד.
gandya כתב:קודי כתב:Mta_atic כתב:gandya כתב:אוחיון חזר למימדים הטבעים שלו, שחקן שלא מצליח להכניס את הכדור לסל, אפס..
מסכים לגמרי. אוחיון הוא 2 דרגות מעל מורן רוט שאמור להיות העונה הגארד השלישי או הרביעי של מכבי וזה מטריד מאוד.
אם הוא עומד להיות הרכז השלישי, או הרבעי לא מבין למה זה מטריד אותך? אם הוא יהיה הרכז המחליף, שיצטרך לתת דקות יורוליג משמעותיות, זה יהיה בהחלט מטריד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־10 אורחים