MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אמרתי שהוא אשם בהפסדים האלה? הצגתי את העובדה, שבעונה הכי טובה שלו במכבי, הקבוצה לא עברה את הטופ 16.
ליאור היה מאוד חשוב ודומיננטי בהצלבה ובפיינל פור, גם נגד ברצלונה בטופ 16.
ד"א, מי שטען לאורך השנתיים האחרונות שבלאט לא סופר(מספיק) את ליאור, היה הצד שלכם, מבחינתי הוא ספר אותו יותר מדי.
פופס יהיה המחליף שלו? אז מדלי יהיה המחליף של רוט? נראה מה יהיה.. אין שום סיבה שבלאט ישנה את היחס שלו לליאור, כל עוד ליאור לא עושה שינוי מסויים במשחק שלו. רוצה להתערב, אם נראה משהו שונה בליאור עונה הבאה?
אני לא אמרתי את זה בהקשר לפופס, אלא בלאט.
אני בהחלט חושב שליאור ייתן עונה טובה יותר העונה. אין לו את בלו על הראש, שהוא שחקן עם איכויות נדירות בתחום מסויים, שלמאמנים קשה לוותר עליהן.
אני בהחלט טוען שבלאט מקפח את ליאור, בטח כשהאלטרנטיבה מבחינה הגנתית לא יותר טובה, אבל יש לי טענות גם לליאור עצמו.
בניגוד אליך, אני לא מוכן לפסול שחקן עם כשרון כזה, ואני שמח שהוא משחק במכבי ויישחק בה עוד הרבה שנים.
בלאט אומר הרבה דברים בתקשורת, נראה מה יקרה בפועל.
שאלה היפותטית, נניח שמחר נגמר לליאור החוזה, ואתה מנהל איתו מו"מ, היית משלם לו את אותו הסכום שהוא מרוויח היום?( בהנחה שזה מה שהוא דורש, ולא מוכן להתפשר). הייתי מוכן לסבול את ליאור בשקט, אם הוא היה מרוויח סכום יותר הגיוני, שהולם שחקן שיש לו מה להציע רק בצד אחד של המגרש( וגם זה שנוי במחלוקת, מעדיף לא להיכנס לזה שוב), אבל מהשחקן הכי יקר בקבוצה שלך, אתה צריך לצפות להרבה יותר ממה שליאור נותן. מעניין אותי מה אתה חושב על העניין הזה.
התשובה שלי היא - תלוי. לא הייתי משלם לו כ"כ הרבה כמו היום אם היה באפשרותי למלא את הסגל בארבעה ישראלים איכותיים ובעוד אחד צעיר.
כלומר, אם הלפרין, אוחיון, פניני ונגיד כספי בקבוצה, אז לא הייתי מציע לליאור יותר מלהלפרין. מצד שני, אם מדובר בפניני, לאנדסברג ורוט, אז אין מה לעשות וצריך לשלם כמה שצריך.
מצד שני, מה איכפת לך כמה הוא מרוויח? האם אתה עדיין חושב, גם אחרי הקיץ הזה, שגם אם הוא היה מרוויח פחות, היו מגיעים לכאן שחקנים אחרים, טובים יותר?
אני בטוח שלא.
תיזכר שניה בבורשטיין וסגרין שלקחו למכבי לא הרבה פחות מליאור, תמורת הרבה הרבה פחות תמורה. זה שם את העניין קצת בפרופורציה.